Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.10.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Irska - Wejls over 3.0 kartona 1,8 bet365

Dakle, prvo ako netko misli da bi tesko mogli do ove granice, molio bi da mi kaze zasto jer ipak bi mogao "Cash-Out" (npr neki dobri odnosi ili sta ja znam). Dalje, mislio sam na jaci ulog samo single odigrat ali se sinoc jos brzo odlucio za ta dva para koja su prosli na listicu, tako da vjerovatno necu odigrati jos single.

Idem sad sa analizom i zasto ja mislim da bi ovaj tip morao lagano proc (barem 3 kartona). Kao prvo, samo pogledajte rezultate sta se kartona tice od jucerasnjih utakmica. Na svakoj utakmici je bilo 3 a i dosta vise kartona, samo kod utakmice Finksa - Grcka je stalo na jednome (sto je opet logicno jer je igrala prva ekipe skupine protiv druge, Grcka ima sve u svojim rukama da prodju skupini tako da razumim zasto se nije grubo igralo). Taj podatak samo govori, da ekipe sad na kraju vole igrat na sve ili nista i dati sve od sebe, pogotovo ako je h2h bitan i ako odlucuje, koja od obe ekipe bi se pobjedom mogla plasirati. Irska ima jedan bod, Wejls ima 3 boda. Irska ce na ovoj utakmici morat igrati na pobjedu inace nece imati skoro nikakvu sansu da se plasiraju. Svidja mi se sto Irska igra kuci jer su ocito pod pritiskom, na zadnjoj utakmici su dobili 4 kartona protiv Dankse doma. Wejls sa druge strane nije neka gruba ekipa, ali je u ovom slucaju jako dobro sto oni igraju u gostima i kako znamo, lakse je dobiti karton u gostima nego doma. Na zadnjoj medjusobnoj utakmici je Irska dobila jedan a Wejls nijedan karton kad su igrali u Wejlsu, ali to vise iz razloga sto je to prva utakmica bila i sto je Wejls vodio vec nakon 36 minuta sa 3:0. Ovdje ocekujem gustu utakmicu, i taman Irska vodila 2 gola razlike, branit ce se ko ratnici. Sudi Kuipers, prosjek mu je tu negdje oko 3 i prije bi reka da bi moglo gore, nego bolje. 

image.png.e9716f029abea096287d6c4b496c9bbf.png

Link to comment
Share on other sites

Pittsburg - Vancouver k1 (1,44) bet365

Penguinski će ugostiti Canuckse koji odrađuju veliku seriju gostujućih utakmica. Mladi tim Canucksa uspio je slaviti u zadnje dvije gostujuće utakmice. Protiv Tampa Baya su bili barem tri puta lošija momčad te toliko puta imali i manje udaraca u okvir ali luda sreća, splet okolnosti te neopreznost Tampe u zadnjoj trećini omogućili su Canucksima senzaciju. U nedjelju su slavili protiv Floride koja nije impresivna međutim prema igri domaćini su bili bolja momčad. Pittsburg je oduvijek odličan doma, imaju fantastičnu momčad godinama i mislim da danas niz Canucksa staje. 

scxFMzo.png

Link to comment
Share on other sites

Belgija - Holandija // AH +1,5 Holandija bet365 - 1,40

Derbi utakmica, velikih rivala i u ovom meču dajem blagu prednost Holandiji iako su Belgijanci favoriti. Holandija je u velikom naletu, reprezentacija napokon liči na nogometnu velesilu, kakvi i jesu, imaju mnoštvo sjajnih mladih igrača koji trenutno pucaju od samopouzdanja a kako i ne bi kada su pregazili Njemačku rezultatom 3:0. Vjerujem kako Ronald Koeman želi nastaviti niz dobrih rezultata i učinit će sve da dodatno motiviše svoje momke da slave ili barem izvuku neriješen rezultat ovdje.

Koeficijent na Holandiju je prevelik ( 5,00) potcijenjeni su ovdje, još uvijek im kladionice ne vjeruju ali mislim da ovo treba iskoristiti dok se stvar nije promijenila. AH +1,5 po 1,40 kvoti u bet365 kladionici je odlična opcija.

537960330_15.jpg.2735e7c7e8a25e0feb32add5d4013a32.jpg

Link to comment
Share on other sites

REPUBLIC OF IRELAND - WALES
Referee: Björn Kuipers (NED)
cafb8TR.png

KAZAKHSTAN - ANDORRA
Referee: Serhiy Boyko (UKR)
zgQn0HK.png

ARMENIA - FYR MACEDONIA
Referee: Martin Strömbergsson (SWE)
tCg9k3p.png

(Koeficijenti 16.10. u 14:17 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

FRANCE - GERMANY
Referee: Milorad Mažić (SRB)

UKRAINE - CZECH REPUBLIC
Referee: Gediminas Mažeika (LTU)

NORWAY - BULGARIA
Referee: John Beaton (SCO)

SLOVENIA - CYPRUS
Referee: Mads-Kristoffer Kristoffersen (DEN)

LATVIA - GEORGIA
Referee: Petr Ardeleanu (CZE)

GIBRALTAR - LIECHTENSTEIN
Referee: Vasílis Dimitríou (CYP)

Link to comment
Share on other sites

Malta U21 - Kipar U21 | Više od 2.5 gola (1.95) bet365

Malta je bila malo iznenađenje prije nekoliko dana kada su pobijedili Mađarsku U21 sa 2-1 kod kuće, ali to je bila zaslužena pobjeda za njihovu ekipu, jer su željeli da pobijede i bili su mnogo više koncentrisani na igru nego njihovi protivnici koji su bili prilično demotivisani. Teren u Malti je savršen za naogomet, dok domaćini i nisu baš sjajni kada je postizanje golova u pitanju, ali mislim da će oni moći da naprave dovoljno šansi i da postignu dva gola u ovoj utakmici, dok Kipar ne može biti lošiji od Mađarske U21 od prije nekoliko dana i mislim da bi i oni mogli da se nađu u šansi za postizanje gola i zbog toga vjerujem da će biti više od 2.5 gola na ovoj utakmici. Očekujem da će oba tima postići gol, međutim očekujem da će Malta biti motivisana baš kao što su bili protiv Mađarske, tako da vjerujem da će biti golova u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.5eaebcd77df287cd16fae88e1315e51a.png

(Koeficijenti 16.10. u 14:40 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Mađarska U21 - Turska U21 2 (2.45) bet365

Selekcija Mađarske do 21 godine u ovu utakmicu ulazi sa vrlo lošim raspoloženjem, jer su izgubili svoje posljednje četiri utakmice u skupini, dok su postigli samo jedan gol u gostima u Malti prije nekoliko dana. Bili su vrlo loši protiv Malte gdje su izgubili sa 2-1 u gostima, a igrali su protiv vrlo loše obrane, tako da ovaj poraz dolazi kao iznenađenje. Njihova obrana je također bila vrlo loša u toj utakmici i imaju sreće što nisu primili koji gol više, dok je Malta bila vrlo loša u završnici i to ih je pomalo izvuklo. Mislim da oni ovdje nemaju šanse protiv Turske sa ovim stilom igre. Turska U21 je mnogo bolji tim i u mnogo boljoj formi u ovom trenutku, nakon što su pobijedili Švedsku U21 sa 1-0 u gostima u posljednjoj utakmici u skupini, oni su ostvarili i pobjedu kod kuće protiv Kipra U21, gdje su pobijedili sa 4-0. Mislim da će Turska ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.06dabf18704d771e6cf0f78f55ec0520.png

(Koeficijenti 16.10. u 14:44 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Brazil - Argentina 1 (1.65) bet365

Brazil i Argentina će igrati danas u Saudijskoj Arabiji. Prije četiri dana Brazil je pobijedio Saudijsku Arabiju sa 2-0, dok je Argentina pobijedila Iraqa sa 4-0. Prije tog posljednjeg poraza, Brazil je imao pet utakmice bez poraza, četiri pobjede i jedan remi protiv Argentine. Oni su također bili mnogo uspješniji na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje su eliminirani od strane Belgije u četvrtfinalu. Oni su zadržali menadžera Titoa, dok je taj poraz protiv Belgije bio jedini u posljednjih 19 utakmica. Prije tog poraza, poraženi su od Argentine u prijateljskoj utakmici u Melburnu. Sada će Brazil biti motivisan da se osveti Argentini za taj poraz u Jeddahu. Dok je menadžer Tito sa sobom doveo vrlo jak tim sa Neymarom u njemu, a nisu pozvali ove igrače Alvesa, Fagnera, Thiago Silvu i Marcela, dok se među nepozvanim igračima nalaze Fernandinho i Paulinho, zajedno sa Willianom i Douglas Costom. Brazil je i dalje bio previše prejak za Saudijsku Arabiju. Menadžer Tito je također dao šansu nekim rezervnim igračima u toj utakmici. Na drugoj strani, Menadžer Scaloni nije pozvao neke od svojih najvećih zvijezda u tim za ovu utakmicu, a neki od njih su Mercado, Fazio, Rojo, Benagai, Lanzini, Messi, Higuain, Aguero, Di Maria i Pavon. Svi ovi igrači neće nastupiti na ovoj utakmici jer nisu pozvani naravno. Oni će se u ovoj utakmici osloniti na dva igrača, a to su Dybala i Icardi, no mislim da to neće biti dovoljno i vjerujem da će im se Brazil ovdje osvetiti. Očekujem pobjedu Brazila. Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.1da5bf6a7bc5bb4399dedee8073b7656.png

(Koeficijenti 16.10. u 15:06 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Armenija - Makedonija // Makedonija over 1,5 golova bet365 - 2,62

Ako je Biblartar mogao zabiti pogodak Armeniji, vjerujem kako Makedonija može postići barem dva. Armenci su u kvalifikacijama za SP bili izuzetno neugodan protivnik najviše zahvaljujući sjajnom treneru Robertu Prosinečkom koji je od ove ekipe izvlačio maksimum, sada kada njega nema ponovo su spali na niske grane. Makedonija ima nekoliko sjajnih napadačkih opcija prije svega tu je iskusni Pandev, zatim Nestorski (Palermo) a pored njih dvojice najveću opasnost po gol Armenaca će činiti Elmas, Aliovski i Trajkovski.

Makedonija je slavila u sva tri susreta gdje su postigli ukupno 8 pogodaka, što je dokaz da su ipak klasa za sve reprezentacije u njihovoj grupi. Koeficijent od 2,60 je odličan i vrijedan rizika. Sretno!

mak.jpg.98e7d9fcc05a92f3fc812c4c6e6fbb55.jpg

Link to comment
Share on other sites

Francuska - Njemačka X2 (1.80) bet365

Možda ne djeluje baš najpametnije kladiti se protiv prvaka svijeta, ali Nijemce nikad ne treba otpisivati, a njihovoj crnoj seriji jednom prosto mora doći kraj, pogotovo jer uopšte ne igraju loše. Zaista nemaju sreće u posljednje vrijeme, prije tri dana ubjedljivo su poraženi protiv Holandije (0:3), iako su stvarali šanse, imali posjed, dosta šuteva... i u prvoj utakmici protiv Francuske prije mjesec dana u Munchenu imali su inicijativu i više prilika za gol, ali jednostavno ih neće gol, i mislim da to sve mora doći na naplatu. Bez pobjede su u tri takmičarske utakmice, a u posljednjih 12 utakmica imaju samo tri pobjede, što je nerealno loše za jednu takvu reprezentaciju. Francuzi su pokazali određene slabosti u prijateljskoj utakmici prije Islanda prije nekoliko dana, iako nisu bili u kompletnom sastavu. Koeficijent na dvoznak je više nego solidan i smatram da ovo vrijedi probati.

04727557-c04a-42eb-bef9-a2a2b5eaae92.png

Link to comment
Share on other sites

Gibraltar - Lihtenštajn DNB 2 (1.61) bet365

Gibraltar je ostvario istorijsku pobjedu protiv Armenije prije tri dana, ali mislim da su tu ispucali svu svoju sreću jer nevjerovatno je šta su sve domaći promašili u toj utakmici. Daleko od toga da je Lihtenštajn nešto naročito kvalitetniji, ali ipak imaju nekoliko igrača koji nastupaju na profesionalnom nivou (Salanović iz Thuna, Buchel iz Empolija, Hasler iz Chicaga, te par njih iz Vaduza koji je u 2. ligi Švicarske), a u prvoj utakmici protiv Gibraltara prije mjesec dana rutinski su slavili na svom terenu (2:0). Mislim da će se Gibraltar načekati do nove pobjede, maksimalno što ovdje mogu je do remija, a u tom slučaju se ulog vraća, a vjerujem da će gosti ovdje stići do pobjede.

620aca3a-cfa5-427b-8904-6ec036164b1a.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use