Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 14.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Finale Mastersa Shangai : Borna Coric-Novak Djokovic

Pick: Coric +5 games asian handicap 1.7 pinnacle

Kako igra Coric sa puno prvih servisa i vrlo agresivno, razbio federera jucer, ocekujem da barem dobi ovaj hendi ako ne i vise, ja mislim da i moze uzet set noletu.zadnji put ove godine nole slavio 7:6 7:5. Ja mislim da nole dobiva, ali ne tako lagano kao bookmakeri misle i ovaj hendi +5 nam vrati ulog ako nole dobiva 6:3 6:4.

Sretno!!!

Zadar - Kustošija 1 (1.45) bet365

Utakmica osmog kola 2. HNL-a. Zadar se nakon sedam odigranih kola nalazi na šestoj poziciji sa tri pobjede, dva remija i dva poraza. Postigli su 11 golova, dok su primili isto toliko. Osvojili su 11 bodova u sedam odigranih kola do sada. U posljednjih pet utakmica imaju tri pobjede i dva remija, međutim raspoloženje u ekipi će biti vrlo dobro jer su u posljednje dvije utakmice ostvarili pobjede i željet će da nastave taj niz pred svojim navijačima. Koeficijent mi izgleda prilično dobar, dok je i njihova forma kod kuće ove sezone vrlo dobra. Ostvarili su tri pobjede u četiri utakmice kod kuće. Jednu su izgubili i to od Šibenika koji je u ovom trenutku prvi na tabeli 2.HNL.

Kustošija je u sedam odigranih utakmica ostvarila tri pobjede, jedan remi i tri poraza. Postigli su devet, a primili osam golova, dok su u tih sedam odigranih kola ostvarili 10 bodova. U posljednjih pet utakmica imaju dvije pobjede, remi i dva poraza. Oni su u nešto slabijoj formi nakon što su u gostima ostvairli jednu pobjedu i dva poraza. Ovo će im biti četvrta utakmica u gostima a vjerujem da će završiti porazom. U gostima su postigli smao tri gola dok su primili tri. Znači u svakoj utakmici primaju barem gol.

Screenshot_1.thumb.png.0ca353cdaf9f72040b6b7a41ac88d207.png

(Koeficijenti 14.10. u 12:48 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

BRZA REAKCIJA ZAGREBA NAKON TEŠKE OZLJEDE SJAJNOG VRATARA Crnogorac Ristanović novi je golman PPD Zagreba

Iskusni 36-godišnji crnogorski vratar Radivoje Ristanović novi je vratar hrvatskog rukometnog prvaka PPD Zagreba, objavili su u petak na službenom internetskom portalu zagrebačkog kluba.

Ristanović je zamjena za ozlijeđenog Ariana Jovića koji je doživio tešku ozljedu koljena i morat će na operaciju prednjih križnih ligamenata te šivanje meniska.

Jovića neće biti do kraja sezone u kojoj će se Ristanović pridružiti Urhu Kastelicu i Ivanu Vekiću.

U bogatoj karijeri Radivoje Ristanović je čuvao mrežu Partizana, Lovćena, Vojvodine, španjolskih prvoligaša SD Teucra, Ademar Leona i San Antonija, katarskog Al - Ahlija, njemačkog Balingena, francuskog Chamberryja i izraelskog Maccabija.

Ristanović ima četiri nastupa za crnogorsku reprezentaciju u čijem je sastavu bio na Europskom prvenstvu 2016. godine u Poljskoj, gdje su crnogorski rukometaši završili na zadnjem, 16. mjestu.

Vodstvo PPD Zagreba je s Ristanovićem dogovorilo suradnju do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produženja ugovora.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet/brza-reakcija-zagreba-nakon-teske-ozljede-sjajnog-vratara-crnogorac-ristanovic-novi-je-golman-ppd-zagreba/7932478/

Lani u devet kola dva, sada u četiri već tri boda

Rukometaši PPD Zagreba lani su u elitnoj skupini Lige prvaka osvojili samo šest bodova u 14 utakmica. Nakon četiri odigrane utakmice ove sezone već imaju tri boda i sva tri osvojena su na gostovanjima, dva u Flensburgu i jedan u nedjelju u danskom Skjernu (31:31).

Ne sjećamo se kada su posljednji put zagrebaši nakon četiri kola u skupini Lige prvaka bili na petom mjestu. Uvijek bi bili sedmi ili osmi. A zamislite, tek su jednu utakmicu “plinari” odigrali u zagrebačkoj Areni, i to protiv najjačeg suparnika, PSG-a. U redu, bili su domaćini Pick Szegedu, ali u ipak dalekom Osijeku.

Možda smo mogli do drugog boda, ali i ovim jednim smo prezadovoljni. Jer, Skjern je jedna izuzetno kvalitetna ekipa, puna rukometnih zvijezda. Istina, neki imaju više od trideset godina, ali igraju kao mladići, poput Mogensena i Eggerta koji su nam zajedno dali 12 pogodaka – rekao je Senjamin Burić, kružni napadač PPD Zagreba. Burić je sa sedam pogodaka bio najefikasniji među “plinarima” i nije imao nijedan promašaj. – Mislim da sam u jednoj utakmici za Nantes imao šest od šest u Ligi prvaka – istaknuo je.

Kakav je bio dogovor na time-outu uoči zadnjeg napada, kada je do kraja ostalo 22 sekundi. – Dogovor je bio da se igra sedam na šest pa, kome se pruži najbolja prilika, da šutira. Ispalo je na Bičanića čiji je šut blokirala danska obrana. Opet, nismo nezadovoljni, ovaj nam bod puno znači u borbi za plasman u osminu finala – istaknuo je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Suradnja s Arberom Ćerimijem bila je vrhunska u Skjernu? – Nije bilo loše. Ali mi se tek upoznajemo, uigravamo. Još uvijek nismo uigrali sve akcije. A kad se malo bolje upoznamo, bit će to još puno, puno bolje. Samo nam treba vremena – istaknuo je Burić. Do sljedeće utakmice u Zaporožju ništa ne igrate? – Imamo cijeli tjedan za pripremu što je dobro. Ako pobijedimo Motor, onda smo napravili velik posao – zaključio je Senjamin Burić.•

Izvor: https://www.vecernji.hr/sport/lani-u-devet-kola-dva-sada-u-cetiri-vec-tri-boda-1275006 - www.vecernji.hr

Vrlo zanimljiva utakmica. Motor se nalazi na posljednjoj poziciji nakon četiri kola odigrana u Ligi prvaka i oni su u te četiri utakmice ostvarili četiri poraza. PPD Zagreb je započeo Ligu prvaka u nešto boljem raspoloženju nakon što su pobijedili jednu, remizirali i izgubili dvije utakmice do sada. Osvojili su tri boda u četiri utakmice. Mnogo su bolji nego prošle sezone i Motor će se namučiti iako je veliki favorit u ovoj tako da vjerujem da će ići over 56.5.

Screenshot_3.thumb.png.258a0bc355aa4a60dd74473a05d98f3a.png

(Koeficijenti 14.10. u 13:17 CET)

Skjern - PSG | Pobjeda PSG-a u prvom poluvremenu (1.27) bet365

Još jedna rukometna utakmica u Ligi prvaka. PSG je jedan od najboljih timova u Ligi prvaka do sada zajedno sa Szegedom. PSG ima osam bodova iz četiri kola odigrana, a u ta četiri kola su ostvarili četiri pobjede. Imaju najbolji napad u Ligi prvaka koji je postigao 135 golova u ova četiri kola. Dok također imaju i najbolju obranu koja je primila 105 golova, ujedno i najmanje primljenih golova u ligi. Vjerujem da će oni ostvariti pobjedu u prvom poluvremenu, a koeficijent mi se čini prilično, s obzirom koliki je na konačnu pobjedu. 

Screenshot_5.thumb.png.421b9404a43d77893a3c2df64b177a41.png

Izvor: bet365

Skjern se nalazi na trećoj poziciji sa dvije pobjede, remijem i porazom u prva četiri kola. Osvojili su pet bodova do sada i mislim da bi oni mogli izgubiti ovu utakmicu barem na poluvremenu. PSG je odličan kada igra i kod kuće i u gostima, dok Skjern kod kuće ima pobjedu i remi. Još jedna zanimljiva stvar u vezi ove oklade jeste da je PSG u sve četiri utakmice vodio u prvom poluvremenu, a tako očekujem i u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.f8c284adcf40994942b299189c1005fa.png

(Koeficijenti 14.10. u 13:25 CET)

Pozdrav,

Red bull-Medvescak

domacin je znatno digao formu sto je bilo i za ocekivati, igraju doma gdje su ostali ogromno duzni svojim navijacima. O domacaj ekipi sam dosta pisao, jednostavno zna faliti motivacije kod prekaljenih igraca, no glavni motor ovog danasnjeg tipa bi morao biti umor medvescaka. Kolikogod Fox odbacuje sumnje u fizicku spremu igraca mislim da je medju ostalom to jedan od glavnih faktora lose forme, ako ste gledali utakmice nasih hokejasa ste vidjeli drasticne promjene u igra i to ne medju utakmicom nego trecinom. Jucer su dobili insbruck u gostima, danas igraju protiv objektivno najjaceg tima liga i ako tome dodamo put od cca. 3 sata po zahtjevnoj cesti, odmora bas i nije bilo. Ne vidim mogucnost pada ovog tipa, jednostavno je danasnji protivnik prevelika prepreka za nekonstantne medeke. RED BULL 1

Graz-Alba

konkretno pojacani Graz koi otvoreno cilja na osvajanje lige i samouvjereno isticu kako imaju napadacki mozda i najjaci tim lige u sto ja bas i ne vjerujem ali mi se svidja njihova mentalita i zelja za pobjedom, svakako je lakse odigrati ovakav tip ako mozes vidjeti da ekipa daje sve od sebe(nadam se da i danas). Gost je neugodna ekipa Albe također pojacana nasprem prosle sezone ali niti blizu po kvaliteti danasnjeg domacina. Alba igra toplo hladno, iako imaju poprilicno dobar omjer protiv graza mislim da danas nemaju sto traziti, domacin zabija jako puno golova, imaju tri podjednake petorke i sto je najgore po protivnika igraju konstantno i jako agresivno, brza su ekipa koja se ne srami pucati od svugdje sa nelosom obranom. Kod ovog tipa sam siguran u 1x ali cista 1 mi jako mirise, ustvari tako sam i odigrao. Graz 1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use