Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Hrvatska u21 - Grčka u21 // Pobjeda domaćina bet365 - 1,65

Odlučujuća utakmica za reprezentaciju Hrvatske i njihovog selektora Nenada Gračana. Ukoliko slavbbe u ovom susretu praktički su već osigurali plasman na EP. Nakon toga slijedi gostovanje u San Marinu gdje bi se samo trebao potvrditi plasman na Evropsko prvenstvo. Hrvatska mlada reprezentacija nikada nije bila tako jaka, sa tako poznatim imenima koji već nastupaju u jakim klubovima. 

Borna Sosa, Benković, Čaleta Car, Uremović, Nikola Vlatiš, Ivan Šunjić, Tomo Bašić, Ivan Fiolić, Josip Brekalo, Alen Halilović su neki od igrača koji će u budućnosti nositi igru A selekciji i koji bi vjerovatno već nastupali za A selekciju da nije ovakva situacija u mladom timu. Pošteđeni su i pokušat će sa mladom selekcijom izboriti plasman na veliko takmičenje. 

Atmosfera u ekipi je sjajna, momci su smješteni u hotelu u Medulinu gdje u miru čekaju susret koji je na rasporedu u petak u Puli od 18:00 sati. Tečaj na Hrvatsku je u padu, ovo je velika prilika ove generacije i vjerujem da će ju iskoristiti.

5.thumb.jpg.bee172445b8de553620c9a0b146e6098.jpg

League A
Belgium – Switzerland
Referee: Antonio Mateu Lahoz (ESP)
3srs5UH.png

Croatia – England
Referee: Felix Brych (GER)
Fi0h44n.png

League B
Austria – Northern Ireland
Referee: Georgi Kabakov (BUL)
HI4t9tB.png

(Koeficijenti 11.10. u 19:48 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

League C
Greece – Hungary
Referee: Tobias Stieler (GER)

Estonia – Finland
Referee: Craig Pawson (ENG)

League D
Belarus – Luxembourg
Referee: Ali Palabıyık (TUR)

Moldova – San Marino
Referee: Bryn Markham-Jones (WAL)

Bjelorusija - Luksemburg | Manje od 2.5 gola (1.66) bet365

Luksemburg je Ligu nacija krenuo sa dvije pobjede, međutim igrali su protiv San Marina i Moldavije i uspjeli su ostvariti pobjede od 3 i 4-0 protiv ove dvije reprezentacije. Međutim, mislim da ovdje neće pasti baš toliko golova, jer je Bjelorusija mnogo jača nego prethodna dva protivnika Luksemburga. Bjelorusija je osvojila četiri boda iz dvije utakmice i ovo je odlična prilika da se domaći tim popne na vrh tabele. Luksemburg će pokušati da održi svoj 100% rekord, ali nisam siguran da će to i uspjeti, jer Bjelorusija igra na svom terenu i to je velika prednost. Mislim da će ova utakmica biti teška za oba tima, jer pobjednik ide na vrh tabele. Oba tima će vjerojatno igrati opreznije nego inače i prioritet će biti disciplina obrane. Povijest igranja ova dva tima međusobno nam govori da je 90% njihovih utakmica završeno sa manje od 2.5 gola, tako da vjerujem da će se ta tradicija nastaviti i ovdje. Sretno!

Screenshot_14.thumb.png.c020ad584fc7ddd2da2e2b08db895d91.png

(Koeficijenti 11.10. u 21:28 CET)

Austrija - Sjeverna Irska 1 (1.53) bet365

Austrija je prošlu utakmicu izgubila od Bosne i Hercegovine nakon gola Edina Džeke u 78 minuti susreta. Austrija je imala veći posjed lopte u toj utakmici ali nisu uspjeli iskoristiti svoje prilike. Nakon Svjetskog prvenstva njihovo samopouzdanje je znatno palo. Marko Arnautović i Alaba će biti vrlo važni za ove utakmice za tim Austrije. Obojica su igrači za velike utakmice i to su dokazali bezbroj puta u svojim klubovima. Nadam se da u ovoj utakmici mogu replicirati barem dio te forme. Sjeverna Irska se nalazi na drugoj poziciji u skupini, ali i oni su poraženi od Bosne sa 2-1 u svojoj prvoj utakmici kod kuće u Ligi nacija. Gol Will Grigga je bio uzaludan jer je došao prekasno protiv BiH. Posljednji susret između ovog dvojca je bio u 2005. godini u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Austrija je pobijedila sa 2-0 kod kuće nakon što su u gostima odigrali 3-3. Rekord Austrijanaca kod kuće protiv Sjeverne Irske je dvije pobjede, dva remija i jedan poraz u pet utakmica. Austrija ima prednost domaćeg terena i njima će u ovom trenutku biti potrebna sva podrška sa tribina kako bi ostvarili sva tri boda. Sjeverna Irska ima problema sa postizanjem golova i vjerujem da će se to nastaviti, pogotovo jer se taj problem događa najviše u gostima. Vjerujem da će Austrija ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_15.thumb.png.e698edcba9e7eec2a799ebfa02e9cf07.png

(Koeficijenti 11.10. u 21:44 CET)

Hrvatska - Engleska over 3.5 kartona 1,9 bet365

Nekako mi se ta granica cini prihvatlija. Nije sad neki value bet niti za veci ulog, ali bi tip po mom misljenju trebao proc. Nakon debakla protiv Spanjolske ce Hrvatska trazit prvu pobjedu u UNLu ali tu se itekako pita nesto i Engleze, koji su isto porazeni doma protiv Spanjoslje sa 1:2.  Englezi su u toj utakmici dobili 4 kartona, Hrvati 2. Vjerujem da sama Hrvatska moze do 3 kartona jer su jednostavno pod pritiskom, ne samo nakon finala na svj. prvenstvu, nego najvise nakon debakla protiv Spanjolske. Nazalost nema vise Mandzukica koji bi bio bitan za ovaj tip, ali vjerujem kako ce i ovi igraci dati sve od sebe i ginuti pred domacom publikom, taman gubili 0:3. Nevidim kako bi ovdje Hrvatska mogla doci do pobjede jer je finale na svj. prvenstvu ocito bio maksimum ove ekipe (da ne govorim kako su dosli do finala). Sudi Felix Brych koji zna pokazat karton kad treba ali ako je dosta mirna utakmica, onda je "skrt". Znaci moglo je bolje ali i dosta gore. Ocekujem oko 3:1 ili 3:2 sta se kartona tice.

Kod Hrvatske ce u vezi biti Modric, Rakitic i Kovacic - niti jedan nije nesto posebno agresivan niti dobijaju previse kartona. Naprijed Perisic, Rebic i Kramaric - jedino Ante igrac koji je stalno na rubu zutog kartona. Nazad Jedvaj-Lovren-Vida-Pivaric, tu bi netko mogao dobiti bez problema. Gledao sam i popis Engleza, dolaze oslabljeni, pogotovo u veznom redu. Igra se bez publike u Rijeci. 

Ja cu tu odigrati da Pivaric dobiva karton. Zasto? 

Najavljen je u prvom sastavu, sto je i logicno jer Strinic ima zdravstvenih problema i ne igra nikako u Milanu, a neke druge alternative i nema pa ce vjerojatno igrati cijelu utakmice. 

U ovoj utakmici ide na Sterlinga koji je sigurno (uz Kanea) najopasniji igrac Engleske. Znamo svi koliko je brz, hitar, prodoran i sumnjam da ce ga Pivaric moci cuvati cijelu utakmicu bez da dobije karton. 

Koeficijent je vise nego dobrih 5.50

Federer - Nishikori 2

Federer nije u svojoj najboljoj formi i to se vidilo u zadnja dva meca di se mucio i na iskustvo izvlacio pobjede.

Nishikori ga je vec dvaput pobjedio i mislim da je dosta realna sansa da ovdje dodje do trece pobjede.

Ovo je najbrza tvrda podloga i ona neocekivano ne odgovara Federeru kao sto bi se ocekivalo naravno odgovara mu zbog servisa ali mu ne odgovara kod izmjene udaraca s osnovne linije di on vise ne stigne dovoljno brzo reagirati odnosno kasni na udarac i to bi mu mogao biti najveći problem sto se vidjelo jučer u mecu s spanjolcem.

Naravno i pored svega toga Federer je i dalje favorit ali mislim da se na manji ulog isplati odigrati na Nishikoria.

Hrvatska - Engleska | Manje od 2.5 gola (1.61) bet365

Zlatna generacija hrvatskog nogometa je imala sjajno Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Tim kojeg je vodio Zlatko Dalić je napravio nevjerojatan niz u Rusiji gdje su imali nesretan kraj. Francuska je bila previše za njih i izgubili su u finalu. Život nakon Svjetskog prvenstva je bio tragedija za njih. U prvoj utakmici u Ligi nacija su poraženi sa 6-0 od Španjolske i to je bilo veliko razočarenje. Hrvatska je imala manje od 30% posjeda lopte u toj utakmici, što nije iznenađujuće, s obzirom tko je bio protivnik. Ali je strašna činjenica da oni nisu uputili niti jedan šut u okvir gola i to pokazuje da su izgubili onaj sjaj sa Svjetskog prvenstva. Modrić i Rakitić su srce hrvatske reprezentacije i ako oni buu igrali dobro, vjerujem da Hrvatska ima šanse protiv Engleske. Engleska je također izgubila od Španjolske. Španjolci su prekinuli niz Engleske od 14 pobjeda kod kuće nakon što su ih pobijedili na Wembleyu sa 1-2. Marcus Rashford je postigao jedini gol za Englesku. Pobjeda je potrebna za oba tima kako bi napredovali u finalno kolo lige. Utakmica bi mogla biti vrlo uzbudljiva ako timovi odluče da igraju napadački, ali Hrvatska nije sigurna u svojoj obrani i bit će teško zadržati Harry Kanea i Rashforda od postizanja golova, međutim mislim da neće biti mnogo golova u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.685b3ab61c7a2aedfdc6e887aa82d4d3.png

(Koeficijenti 12.10. u 14:31 CET)

Estonija - Finska | Manje od 2.5 gola (1.36) bet365

Domaći tim očajnički želi da ostvari pobjedu nakon niza od četiri poraza. Ali kada pogledamo na ovu utakmicu, mislim da još nije vrijeme za Estonce da to urade, dok su poraženi sa 1-0 u Finskoj. Finska je prva u skupini 2 u Ligi C, dok Estonija ostaje na dnu tabele. Sa pobjedom u ovoj utakmici, Finci bi skoro mogli da osiguraju prolazak u Ligu B. Estonija još uvijek nije osigurala niti jedan bod na voom trurniru, dok su gosti osigurali svih šest do sada. Finska je mnogo jači tim kada ga poredimo sa Estonijom i kada gledamo njihove postave kao i prethodne nastupe. Osigurali su šest bodova od mogućih šest i oni su na rubu promocije u Ligu B. Oba ova tima nisu baš poznata po postizanju golova, tako da mislim da ovdje neće biti više od 2.5 gola. Posljednja utakmica između ova dva tima je dokaz toga, gdje je Finska pobijedila samo sa 1-0 na svom terenu. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.40a33d4cf77334b3562abff123e4da81.png

(Koeficijenti 12.10. u 14:43 CET)

Utakmica generacije! Vlašić i društvo moraju pobijediti Grčku za plasman na Euro

PRED mladom hrvatskom nogometnom reprezentacijom U-21 je odlučujući kvalifikacijski susret protiv Grčke za odlazak na Europsko prvenstvo koji se sutra u 18 sati igra na stadionu Aldo Drosina u Puli. 

Naime, nakon što su prije mjesec dana savladali Bjelorusiju (4:0) u Grodnom, dva kola prije kraja kvalifikacija za Europsko prvenstvo zadržali su pravo sami odlučivati o svojoj sudbini. Pobijede li obje utakmice i to Grčku u petak u Puli te reprezentaciju San Marina u gostima 15. listopada, ostvarit će izravan plasman na europsku smotru.

Bude li momčad na razini izvedbe protiv bjeloruskih vršnjaka, izbornik Nenad Gračan ne mora strahovati, pogotovo ako na istoj razini bude Nikola Vlašić, bez konkurencije najbolji igrač susreta u Grodnom i trostruki asistent u uvjerljivom trijumfu.

"Mislim da smo još jednom kao momčad potvrdili svoju kvalitetu, a naravno da ova generacija ima svijetlu budućnost. Mene zapravo najviše raduje način na koji smo igrali, tu se vidjelo koliko smo zreli. Sve smo situacije rješavali kroz pas, čak i pred našim vratima, to je ono najbolje od svega. Jako sam ponosan na to kako smo odigrali tu utakmicu te vjerujem da ćemo to ponoviti i u petak u Puli", rekao je Nikola Vlašić novinarima u Medulinu prije večernjeg treninga.

"Pobjeda nam osigurava izravan plasman, a već sad smo među najboljim drugoplasiranim momčadima koje će plasman na Euro tražiti kroz play-off. Međutim, ja vjerujem da će se dogoditi ovo prvo. To je najbitnija utakmica ove generacije i obveza je svih nas da tu utakmicu pobijedimo", istaknuo je Vlašić dodavši kako je Grčka dobra i čvrsta momčad, no kako je rekao, "ako Hrvatska bude na očekivanoj razini, nema se čega bojati".

"Plasman na Euro bi za ovu generaciju značilo mnogo za svakog igrača, ali i jedna vrst odskočne daske neovisno o tome što mnogi već igraju u renomiranim klubovima. Mi odlučujemo u petak o svemu, ako uđemo u utakmicu ozbiljno i odgovorno onda nema straha jer smatram da smo kvalitetniji od Grka", poručio je Vlašić. 

Izbornik Nenad Gračan izjavio je kako grčka reprezentacija nije toliko kvalitetna koliko je neugodna, čvrsta i disciplinirana.

"U bloku se brane, brzo izlaze, prema tome mi moramo ponajviše voditi računa o njihovim kontrama i polukontrama. Moramo biti u rasporedu da nam se ne događa da ispadnemo previsoko. Oko sastava nemam dvojbi, svi su zdravi, no svatko tko bude igrao dat će svoj maksimum kako bi ostvarili uspjeh. Svi su koncentrirani i s nestrpljenjem očekuju susret", istaknuo je Gračan koji očekuje i veliku podršku s pulskih tribina. 

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/utakmica-generacije-vlasic-i-drustvo-moraju-pobijediti-grcku-za-plasman-na-euro/2029805.aspx

Hrvatska U21 - Grčka U21 1 (1.50) bet365

U potpunosti se ovdje slažem sa Nikolom Vlašićem koji kaže da je Grčka dobra i čvrsta momčad, što možemo vidjeti i na tabeli, no Hrvatska je mnogo kvalitetnija po mom mišljenju i oni zaslužuju pobjedu u ovoj utakmici koju će mislim i ostvariti.

Screenshot_5.thumb.png.b917f0732a2d2cff55236fd530fd6108.png

Izvor: bet365

Mlada momčad je fokusirana na ovu utakmicu, dok su svi zdravi i kao što trener kaže svi će od sebe dati maksimum tako da očekujem pobjedu koja im je jako potrebna da bi ostvarili plasman na Euro. Vjerujem da je to velika i dovoljna motivacija pred ovaj susret. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.8e7d39b256b52ff6ec89fbc279679f9f.png

(Koeficijenti 12.10. u 15:38 CET)

prije 14 sati, nba1911 said:

Hrvatska - Engleska over 3.5 kartona 1,9 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nekako mi se ta granica cini prihvatlija. Nije sad neki value bet niti za veci ulog, ali bi tip po mom misljenju trebao proc. Nakon debakla protiv Spanjolske ce Hrvatska trazit prvu pobjedu u UNLu ali tu se itekako pita nesto i Engleze, koji su isto porazeni doma protiv Spanjoslje sa 1:2.  Englezi su u toj utakmici dobili 4 kartona, Hrvati 2. Vjerujem da sama Hrvatska moze do 3 kartona jer su jednostavno pod pritiskom, ne samo nakon finala na svj. prvenstvu, nego najvise nakon debakla protiv Spanjolske. Nazalost nema vise Mandzukica koji bi bio bitan za ovaj tip, ali vjerujem kako ce i ovi igraci dati sve od sebe i ginuti pred domacom publikom, taman gubili 0:3. Nevidim kako bi ovdje Hrvatska mogla doci do pobjede jer je finale na svj. prvenstvu ocito bio maksimum ove ekipe (da ne govorim kako su dosli do finala). Sudi Felix Brych koji zna pokazat karton kad treba ali ako je dosta mirna utakmica, onda je "skrt". Znaci moglo je bolje ali i dosta gore. Ocekujem oko 3:1 ili 3:2 sta se kartona tice.

Hvala vam svima na informacij o praznim tirbinama, mislim znao sam ali nazalost zaboravio. Granica je sad na 2,5 i ovu granicu moram prihvatit iako se igra bez publike a i kvota je nazalost samo 1.57

Belgija - Švicarska 1 (1.50) bet365

"Crveni vragovi" su u fenomenalnoj formi, nakon sjajnih igara i trećeg mjesta na SP u Rusiji, gdje su slavili protiv Brazila, te dvaput protiv Engleske, nastavljaju sa odličnim rezultatima, ubjedljivo su savladali Škotsku (4:0) na gostovanju u prijateljskoj utakmici, te Island u prvom kolu Lige nacija (3:0), također u gostima. U posljednjih 11 utakmica imaju 10 pobjeda, a jedini poraz doživjeli su u polufinalu SP u Rusiji od kasnijeg prvaka Francuske. To im je jedini poraz u posljednje dvije godine.

Iako su se plasirali u osminu finala na SP u Rusiji, što je za njih svakako uspjeh, nisu pretjerano impresionirali, izuzev prve dvije utakmice protiv Brazila (1:1) i Srbije (2:1), te su kasnije podbacili protiv Kostarike (2:2) i u nokaut fazi protiv Švedske. Na početku Lige nacija deklasirali su Island (6:0), a potom su poraženi od Engleske u prijateljskoj utakmici minimalnim rezultatom. Ipak, mislim da su Belgijanci, čiji napad večeras predvode Lukaku, Hazard i Mertens, dosta kvalitetnija ekipa i da neće propustiti priliku da na svom terenu uzmu tri boda.

6170b776-7caf-4fe2-a821-64044ce7e7be.png

Grčka - Mađarska over 1.5 golova (1.50) bet365

Ovdje su po meni kladionice prenisko postavile koeficijente za undere i to bi trebalo iskoristiti. Grčka i Mađarska su generalno poznate kao reprezentacije koje igraju tvrd i neatraktivan fudbal, ali u posljednja dva njihove međusobna susreta palo je čak 10 golova (prije mjesec dana Mađarska je slavila 2:1 na svom terenu u drugom kolu Lige nacija). U špicu napada počinju Mitroglou za Grčku, odnosno Szalai za Mađarsku, dvojica napadača koji imaju golove u nogama i mislim da ćemo večeras vidjeti makar dva gola u Atini.

4303dd1c-0640-4ab4-bb87-c9455701d361.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use