Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Anaheim - Detroit (NHL) utakmica se igra u utorak po nasem vremenu u 4.oo

Osobno mi se cini jako zanimljiva utakmica za kladjenje, na gosta je koif. 3.8, x2 je 1.97 te hendikep +1.5(detroit) od 1.54 na unibetu. Najvise mi se svidja +1.5 jer jednostavno mislim da Anaheim iako je poceo jako, nema kvalitetu napraviti nesto ozbiljno. Prosao sam kroz zadnju utakmicu gdje ih je u gostima kod Arizone spasavao golman Gibson, branio je fantasticno(40 obrana) i na kraju su dobili 1-0 i zadnjih 40 sec. obranili PK 5na3, opet najvise zasluga za to je imao golman. Moram napomenuti da je Arizona bila bolja ekipa, puno vise sansi za gol(41-20sutevi) ali jednostvano je imao golman svoj dan i nikako nisu mogli zabiti. Anaheim igra jako disciplinirano sa preskokom igre (jako puno imaju sansi 1-1 sa golmanom), cjelo vrijeme imaju jedno krilo spremno za bijeg u kontru i to im zasta uspjeva,mozda cak i najveca prijetnja protiv Detroita koj ima bas najvise problema u obrani sa neigranjem kapetana Kronwala i Greena, danas se mozda vrati Erikson, svi nabrojani su bekovi i to od velikog povjerenja iz prvog i drugog bekovskog para. Ako sam iskren sa povredjenim igracima nebi 2x razmisljao na koga cu ic i koliko snazno, ovako se malo pribojavam ali Detroit ceka pobjedu, također ne igraju lose i roster im je konacno na nivou, prva fora ima sigornu puno kvalitete (Matha,Nyguist i Larkin) ali od 6 bekova su 3x jako neiskusna (hronek,cholovski i sulak((koje je predprosle sezone igrao EBEL za Znojmo)) i pokrej svega su sva trojca jako ofenzivno usmjereni igraci. Ponavljam , mislim da ce Detroit izvuc danas pobjedu jer domacin nema niti roster niti neku "aj drz se" igru nego jednostavno sa disciplinom odradjuju veliki dio posla. Gost je gladan pobjede, novalije su se malo navikle na NHL sistem i mislim da ce dat sve od sebe jer dobro znamo da ak nisi TOP se brzo selis u AHL, a povredjeni se polako vracaju.Ocekujem Howarda na golu za Detroit i Millera za Anaheim, u kojem takođedr vidim sansu jer je jako lose branio pre-season(6 komada od Arizone i 7 od San josea)

Moje misljenje +1.5 Detroit (1.54) jako lijepa opcija za dodati u neki dubler.

SRETNO

Frej - Jonkopings GG (1.75) Bet365  7/10

Frej igra dobro u napadu i redovno postizu golove a zbog izuzetno slabe odbrane u proseku primaju dva gola po mecu. Zbog toga se veoma cesto na njihovim mecevima mogu videti golovi u obe mreze i minimum 3 gola. U ovom mecu ne ocekujem goleadu ali mi se cini vrlo verovatnim da ce oba tima zatresti mrezu po jednom. 

Frej je u u solidnoj formi pa verujem da ce postici bar jedan gol. Sa druge strane Jonkopings na gostovanjima nije zatresao mrezu u prethodna 4 meca pa je vreme da postignu gol. Glavni razlog zasto nisu postigli gol na gostovanjima je taj sto su igrali protiv jakih timova kao sto su Falkenbergs, Osters, Halmstad i Eskilstuna. Sada igraju protiv daleko slabijeg protivnika koji ima suplju odbranu tako da mislim da je velika verovatnoca za prolaz ovog tipa.

Sochaux - Metz 2 (2.00) bet365

Posljednja utakmica u ovom kolu Ligue 2. Ovo su dva tima sa potpuno drugačijim startom sezone. Sochaux je u vrlo lošem nizu nakon što su doživjeli tri poraza i jedan remi u posljednjih pet utakmica. Jedna pobjeda koju su ostvarili je došla protiv Beziersa koji je tek ušao u ligu. Protiv Nancyja, Sochaux je igrao vrlo defanzivno i nisu bili baš efektivni u napadu, dok nisu iskoristili ni slabosti koje je pokazao Nancy. Oni su tim koji još uvijek traži nove igrače, novi stil zbog novog trenera iz Španjolske. Ali, mislim da će kroz sljedeće tri četiri utakmice da pronađu pravi stil i vjerujem da će se polako penjati na tabeli ove lige, gdje se trenutno nalaze na 15-oj poziciji sa 10 bodova. Owusu se još uvijek nije oporavio za ovu utakmicu. Metz je na drugoj strani svoju sezonu započeo odlično sa sedam pobjeda u prvih sedam kola, ali nekako su pali u posljednje dvije utakmice. Ali u obje su bili mnogo bolji većim dijelom utakmice protiv Paris FC i LeHavrea, ali nisu imali sreće. Primili su gol nakon samo jednog šuta kojeg je LeHavre imao, ali je istina da ni oni nisu baš imali mnogo šuteva uprkos toj dominaciji. Uprkos ovim porazima, Metz je ostao najbolji tim u Ligue 2. Sunzu je suspendiran za ovu utakmicu, ali se važan napadač Opa Nguette vratio nakon ozljede. Mislim da Metz neće izgubiti treću utakmicu zaredom. Mislim da je Metz mnogo bolja ekipa od Sochaux u ovim trenucima i vjerujem da bi mogli ostvariti sva tri boda večeras. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.fff85bc60098abf447b35640e6ff3db7.png

(Koeficijenti 8.10. u 16:13 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Koln - Duisburg | Simon Terrode daje gol (1.40) bet365

Ovo je utakmica između prvog i posljednjeg tima u 2. Bundesligi. Koln je uporan u namjeri da se vrati u Bundesligu i oni su započeli ligu sa šest pobjeda, remijem i porazom u osam utakmica i sada su sa dva boda prednosti na vrhu tabele nad drugoplasiranim HSV-om. Ekipa Markus Anfanga je reagirala vrlo dobro nakon poraza koji je došao sredinom rujna kada su izgubili od Paderborna sa 5-3 kod kuće. Koln je ostvario tri pobjede u nizu nakon što su postigli sedam golova u tom procesu. Posljednji uspjeh je došao u prošli petak kada su pobijedili sa 1-3 u gostima kod Arminie Bielefeld na SchucoAreni. Simon Terrode uživa u odličnoj formi na početku nove sezone. Njemački napadač je postigao 12 golova u osam kola i do sada je najbolji strijelac lige u ovom trenutku. On će igrati protiv najgore obrane u ligi i vjerujem da bi mogao postići gol u ovoj utakmici. Koeficijent na njega mi je poprilično dobar, a šanse su vrlo izgledne.

Screenshot_2.thumb.png.836e7f9afe165fcbe5e17a8025df62e5.png

(Koeficijenti 8.10. u 16:35 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Koln - Duisburg // +1,5 AH Duisburg bet365 - 2,025

Duisburg je prije nekoliko dana zamjenio trenera Iliju Grueva a na njegovo mjesto je došao Torsten Lieberknecht. Obično promjena u ekipi donese pozitivni šok, a nakon loših predstava sa Gruevom pričalo se kako su nogometaši bojkotovali utakmice te da nisu davali svoj maksimum. Ovo gostovbanje jeste teško ali vjerujem kako Duisburg ovdje neće biti poražen više od jednog gola razlike. Koln je pokazao slabe partije protiv Paderborna i Union Berlina i mislim da će i oni biti zadovoljno sa minimalnim slavljem ovdje.

12.jpg.34cee491224183ea1eb3d69f2c2f3f0f.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use