Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 7.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

PSG - Lyon 1 (1.28) bet365 

PSG ima 100% rekord sa osam pobjeda u osam utakmica i već imaju vodstvo od osam bodova. Thomas Tuchel je trener koji želi da njegov tim obori sve rekorde u Ligue 1 ove sezone, nakon što PSG želi da odbrani titule. Kod kuće su postigli 14 golova dok su primili samo dva i sada izgledaju nepobjedivi. Pobijedili su Crvenu Zvezdu sa 6-1 sredinom tjedna u Ligi prvaka što je njihove nade u Europi vratilo na pravi put. Lyon je započeo sezonu vrlo sporo, ali su se poboljšali posljednjih tjedana sa pobjedom nad Marseilleom i Dijonom, iako su remizirali sa Nantesom prošlog vikenda. Igrali su protiv Shakhtara u Ligi prvaka i vratili su se sa dva gola zaostatka i odigrali remi i pokazali su pravi karakter pri tome. Trenutno se nalaze na petom mjestu ali 10 bodova iza PSG-a. U gostima je Lyon pobijedio samo jednu utakmicu od tri koje su igrali, a ta utakmica je bila protiv Dijona kojeg sam prethodno spomenuo. Očekujem pobjedu PSG-a u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.00ef6f4e273f4113a80d245b0319f6e6.png

(Koeficijenti 7.10. u 11:40 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Liverpool - Manchester City BTTS (1.66) bet365

Ovo će biti najveća utakmica ovog vikenda kada se dva ligaška giganta sastanu po peti put ove godine. Stadion će biti pun i bit će ovo jedna vrlo zanimljiva utakmica u kojoj očekujem golove, točnije više od 2.5 gola. Liverpool je zadržao svoju formu u svih sedam utakmica koje su igrali u ligi do sada. Oni su ostali neporaženi u svim tim utakmicama nakon što su pobijedili šest i remizirali jednu i to im je osvojilo 19 bodova do sada. U ovu utakmicu ulaze nakon razočaravajućeg poraza poritv Napolija i oni će ciljati pobjedu kako bi se vratili na pobjedničke puteve. Redsi su odmah iza Građana na drugom mjestu, ali imaju nešto goru gol razliku. Manchester City u ovu utakmicu ulazi u vrlo dobrom raspoloženju nakon četiri utakmice bez poraza u svim natjecanjima. Oni su izgubili samo jednu utakmicu u posljednjih pet, a izgubili su od Lyona u Ligi prvaka. Ostaju na vrhu tabele Premierlige sa 19 bodova u sedam utakmica baš kao i Liverpool, sa nešto boljom gol razlikom kao što sam i spomenuo ranije. Ove dvije ekipe do sada daju najviše golova u ligi, nešto u čemu su najbolji u ligi. Vjerujem da će biti više od 2.5 gola na ovoj utakmici!

Screenshot_4.thumb.png.9049ec6dc43b9a1c84c62df8f7769f53.png

(Koeficijenti 7.10. u 13:16 CET)

St. Johnstone - Celtic 2 (1.30) bet365

Celtic nije bio baš u najboljoj formi u posljednje vrijeme, oni su izgubili dvije od sedam utakmica, dok su remizirali jednu. Ovo ih je zadržalo na petoj poziciji sa 13 bodova, šest bodova iza lidera Heartsa koji ima 19 bodova u svoje ime. Oni će u ovu utakmicu ući nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima protiv Salzburga. Utakmica u kojoj su postigli prvi gol, ali nisu uspjeli da zadrže domaćine da postignu tri poslije toga za pobjedu. celtic je nadigran u toj utakmici u kojoj su imali samo 35% posjeda lopte i dva šuta. Pobjeda protiv St. Johnstonea bi trebala da podigne moral u momčadi. St. Johnstone je imao seriju loših utakmica u posljednje vrijeme, igrali su protiv Rangersa, Celtica i Hearsa u razmaku od jednog tjedna. Sada ponovo igraju protiv Celtica ovog tjedna nakon što su izgubili od njih u kupu prošlog tjedna, tako da očekuje još jednu pobjedu gostiju u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.b832b53a2240350ec31685f0ea62e161.png

(Koeficijenti 7.10. u 13:22 CET)

Rosenborg - Sandefjord 1 (1.36) bet365

Ovdje je sve jasno. Rosenborg se nalazi na prvom mjestu sa 52 boda u 24 kola. U posljednjih pet utakmica imaju četiri pobjede i jedan poraz. Imaju najbolju obranu u ligi koja je primila najmanje golova to jest 20 do sada. Ostvarili su 16 pobjeda, četiri remija i četiri poraza u 24 odigrana kola do sada. Vjerujem da će ovo biti još jedna pobjeda domaćina pred svojim navijačima.

Screenshot_7.thumb.png.02950237d6f163558f0e4ec8fc4ca691.png

Na drugoj strani imamo Sandefjord koji se nalazi na posljednjem mjestu sa 15 bodova osvojenih u prva 24 kola. Oni u posljednjih pet utakmica imaju četiri remija i jedan poraz. Vjerujem da oni nemaju što tražiti u ovoj utakmici i siguran sam da će ispasti iz lige. Sve osim pobjede domaćina bi bilo veliko iznenađenje!

Screenshot_6.thumb.png.d7a8941050a828dff16210c662dbf2bd.png

(Koeficijenti 7.10. u 13:38 CET)

Monaco - Rennes 1 (2.05) bet365

Šamponi iz 2017. godine su na posljednja tri mjesta u ovom trenutku nakon razočaravajućeg starta sezone i tu je pritisak na klub nakon što su prodavali svoje najbolje igrače tijekom ovih godina. Menadžer Leonardo Jardim sada može samo pogledati na ovo i reći da to nije njegova krivica jer je klub prodavao igrače onima koji su više nudili. Ovo je ostavilo Monaca sa samo jednom pobjedom ove sezone što je njihova prva utakmica i poslije toga nisu pobijedili skoro dva mjeseca. Također su izgubili sredinom tjedna u Ligi prvaka od Borussije Dortmund. Prošlog tjedna su poraženi u ligi od Saint. Etiennea u gostima. Rennes sada ima osam bodova i oni će biti svjesni da bi pobjeda protiv Monaca bila veliko iznenađenje. Forma tima u posljednje vrijeme ide na četiri utakmice bez pobjede. U gostima, Rennes ima najgori rekord u ligi, gdje su ostvarili samo jedan bod od mogućih 12. Ovo je Monacova najbolja šansa da se vrati na pobjedničke puteve. Mislim da bi ovo trebala biti pobjeda Monaca. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.d83d579b70ae73d84b69dd3cf785b7da.png

(Koeficijenti 7.10. u 14:37 CET)

prije 3 sati, CarpMaster said:

Ovde je izgleda doslo do promene sudije. Ne sudi Benoti vec Antony Gautir. Nije bas da voli da deli kartone, prosek mu je cini mi se ispod 3.5 po mecu ali, ovo je svakako derbi i za ocekivati je da bude bar 4 kartona. @CrneKese

Dobro je da si ovo primetio jer je ocigledno doslo do promene u medjuvremenu (sto objasnjava granicu od 3.5 kod bet65 koji baaas retko gresi sa postavljanjem).

Evo kako je izgledao sudijski lineup za ovaj mec u petak:

PARIS SAINT-GERMAIN / OLYMPIC LYONNAIS
Sudac mjesta: Benoit Bastien 
pomoćni sudac 1: HAQUETTE Frederic 
pomoćni sudac 2: PACELLI JULIEN 
sudac zamjene: DELERUE Amaury 
pomoćni sudac sup / Video 1: Lesage Mikael 
pomoćni sudac sup / Video 2: Eric Wattellier

Gautier spada u puno losije sudije sto se kartona tice pa bi pod ovim okolnostima preporucio nesto manji ulog :)

prije 3 sati, CarpMaster said:

Ovde je izgleda doslo do promene sudije. Ne sudi Benoti vec Antony Gautir. Nije bas da voli da deli kartone, prosek mu je cini mi se ispod 3.5 po mecu ali, ovo je svakako derbi i za ocekivati je da bude bar 4 kartona. @CrneKese

sto raditi cash out ili riskirati,ja sam isao na dosta jak ulog

Sevilla - Celta Vigo 1 (1.44) bet365

Sevilla igra vrlo dobro ovih dana. Igrali su impresivno u napadu nakon što su postigli 17 golova u posljednje četiri utakmice. Postigli su 12 golova u tri utakmice u Primeri u kojima su ostvarili pobjede, uključujući utakmicu protiv Real Madrida prije deset dana. Takva forma je ekipu Pablo Machina popela na treće mjesto u ligi. S obzirom da se Barcelona i Real Madrid muče u posljednje vrijeme, ne bi bio iznenađen da se Sevilla nađe na vrhu tabele u Primeri. Sevilla u ovu utakmicu dolazi kao veliki favorit. Gosti imaju problema sa obranom u posljednje vrijeme i sada je njihova obrambena linija pod velikim pritiskom pred ovu utakmicu sa najubojitijim napadom u Primeri u posljednjih nekoliko tjedana. Mislim da će Sevilla ostvariti pobjedu u ovoj utakmici.

Screenshot_10.thumb.png.12c50e0d3542e7b8b65f16ba185e6d5d.png

(Koeficijenti 7.10. u 15:10 CET)

Just now, branko77 said:

wwin uvijek ima bolje kvote nego bet365 online kladionica" rel="">bet365,medutim ako psg bude igrao kako igra lako je moguce da to lagano odrade i nece biti previse naboja

Znam, kazem samo da shodno sudiji i dizu kvotu, ja preskacem, ionako ne volim bas na kartone, pao sam za 1 karton otprilike 100 puta :) Mozda live cekati i vidjeti kako ce se rezultat kretati

prije 2 minute, Gandalf said:

Zanima me na kladionici bet365 online kladionica" rel="">bet365 kad se kladi na kartone. Da li se direktni crveni karton broji za 2 žuta kartona?

Naravno, pisao sam o tome više puta, zato je bet365 odličan za klađenje na više kartona. 

@JackieJack kakav lagan prolaz na PSG - Lyon! Bravo :)

prije 1 minutu, Goksim said:

Naravno, pisao sam o tome više puta, zato je bet365 online kladionica" rel="">bet365 odličan za klađenje na više kartona. 

@JackieJack kakav lagan prolaz na PSG - Lyon! Bravo :)

Dada, svaka cast! Mozda je sudija po statistici blazi i ne vadi cesto kartone ali, derbi je derbi i statistika njihovih medjusobnih duela je sa dosta kartona!

?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use