Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 6.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

prije 6 sati, Markob300 said:

Ne znam baš, 1,6 mi nema nikakav valute dok 2,5 ima ako uzmemo u obzir da je ovo 50-50 meč i nikako nije za veći ulog a samim time nije par za single.

Također Khabib nije imao niti blizu jake protivnike kao Conor tako da taj omjer ne igra nikakvu ulogu ili su recimo na istome.

Hrvanje više ne postoji u UFC-u, tj nije toliko bitno dok je ovo šta Khabib ima je grapling i kontrola u parteru na najvišoj razini.

Conor je već bio na leđima protiv Mendeza pa je novu rundu dočekao puno svježiji od njega što govori da ne paničari i ne potroši se maximalno.

Previše je rupa u stojci Khabiba pa mislim kako će primiti nešto udaraca prije nego što dovrši takedown a i tada ne vjerujem da može završiti borbu.

Pitanje je samo da li će biti TKO Conora jer mu nitko ne može parirati na nogama a pogotovo ne Rus ili će ga ovaj uspjeti držati na leđima pet rundi, s time da svaka runda počine na nogama.

Kako sam napisao i kako svi prognoziraju, 50-50 meč, a u tom slučaju biraj koeficijent 2,5 preko 1,6.

Slažem se meč je po meni 51-49 u korist Rusa, ali kao što kažeš, over 2,5 ima value. 

Philadelphia - Minnesota 1 (1.50) bet365

Po mom mišljenju domaćin će ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Pisao sam o gostima i prije i vjerujem da sam i tada spomenuo kako su vrlo loši kada su u pitanju gostujuće utakmice, tako da očekujem da će i u ovoj izgubiti. Philadelphia se nalazi u istočnoj konferenciji i na petom mjestu sa 14 pobjeda, pet remija i 12 poraza u 31 utakmici. Oni se bore za to četvrto mjesto sa Columbus Crewom koji ima samo jedan bod više od njih.

Screenshot_25.thumb.png.3b76de96184b86ad82130b9c46023122.png

Minnesota se nalazi na devetoj poziciji u zapadnoj konferenciji sa 11 pobjeda, tri remija i čak 16 poraza u 30 odigranih kola do sada. Već sam spomenuo da sam pisao o njima kada je forma u gostima u pitanju i oni se nalaze na posljednjem mjestu u ligi po toj statistici. Osvojili su samo pet bodova u 15 utakmica odigranih u gostima, ostvarili samo jednu pobjedu, dva remija i čak 12 poraza u tom procesu. Vjerujem u pobjedu domaćina u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_24.thumb.png.5ce3c37769aca6536269fc90c6cc641e.png

(Koeficijenti 6.10. u 18:17 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

On 05. 10. 2018. at 5:43, IzudinB said:

Alaves - Real Madrid 1X (3.20) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Real Madrid je produžio svoju krizu nakon što nisu uspjeli postići gol po treći put u nizu u utorak protiv CSKA Moskve u Ligi prvaka gdje je bilo 1-0 za ruski tim. Los Blancosi se očigledno muče bez Cristiana Ronalda i Zinedine Zidanea koji su napustili klub nakon što su osvojili tri titule Lige prvaka zaredom. Igrači Julen Lopeteguija su napravili prilično dobar start u La Ligi, ali njihova forma je pala masivno u posljednje vrijeme. Razlog toga su nedostaci nekih važnih igrača, dok Real Madrid nije imao punu postavu na terenu već neko vrijeme. Lopetegui ima velikih problema sa zadnjom linijom jer se očekuje da će Marcelo i Sergio Ramos porpustiti putovanje na Vitoria-Gazteiz također, dok Gareth Bale i Daniel Carvajal ostaju pod znakom sumnje. Velšanin je propustio utakmicu protiv CSKA sredinom tjedna, dok je Carvajal morao biti zamijenjen u prvom poluvremenu utakmice. Domaćini uživaju u dobroj fromi do sada ove sezone, ali oni i dalje u ovaj meč ulaze sa manjkom samopouzdanja zbog razočaravajućeg poraza protiv Levantea prošlog vikenda, gdje je bilo 2-1. Real Madrid igra zaista loše u posljednje vrijeme i bez nekih regularnih igrača bez kojih će biti i u ovoj utakmici, tako da ću pokušati 1X na Alavaes u ovoj utakmici. Koeficijent je odličan i vrijedno je rizika sa nekim manjim ulogom. Sretno!

Screenshot_10.thumb.png.f473857c7dd57637b63493e12abce387.png

(Koeficijenti 5.10. u 14:42 CET)

Izašli su sastavi i Real izgleda poprilično ozbiljno. Bale i Modrić u sastavu. Koeficijent na Real u padu. Nakon kiksa sa CSKA nekako sumnjam da će opet kiksati, pogotovo u ovom sastavu iako očekujem da će imati slabu sezonu, ali vidjet ćemo.

adML7IY.png

prije 19 sati, Goksim said:

Manchester United  Newcastle 1 (1,45) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Već sam pisao da se Manchester United muči i da ne izgleda impresivno kada sam sugerirao kontrahendikep i over kartona u utakmici protiv Valencije. 

Manchester nije upisao pobjedu četiri utakmice u nizu. Zadnji put su slavili na gostovanju u Ligi Prvaka kod Young Boys-a. Nakon toga su prvo doma kiksali sa Wolvesima, onda sramotno ispali iz kupa od Derbyja da bi izgubili na gostovanju kod West Hama i onda u utorak odigrali 0:0 sa Valencijom. 

Razlog zašto igram na Manchester nije zato što me je Manchester impresionirao već zato jer je Newcastle katastrofalan. U zadnjih 5 utakmica imaju 4 poraza i jedan remi. Ako pogledamo još detaljnije u zadnjih 10 utakmica Newcastle je 8 puta bio poražen te dva puta odigrao neriješeno. Koeficijent 1,45 na Manchester je za ovu utakmicu odličan. 

oQ5o7Ke.png

Igrači će biti itekako motivirani napokon pobjediti a Newcastle prema svim dosadašnjim rezultatima izgleda kao savršena momčad koja dolazi na Old Trafford. Ovo igram više zbog katastrofalnog Newcastlea koji ima 2 boda u 7 kola, nego zbog impresioniranosti igrom Manchester Uniteda.

PmTmPB0.png

ovaj man utd je postao sramota,od kako je fergi otisao ovo je hrpa debila koji trose milione na jos vece debile

On 05. 10. 2018. at 5:43, IzudinB said:

Alaves - Real Madrid 1X (3.20) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Real Madrid je produžio svoju krizu nakon što nisu uspjeli postići gol po treći put u nizu u utorak protiv CSKA Moskve u Ligi prvaka gdje je bilo 1-0 za ruski tim. Los Blancosi se očigledno muče bez Cristiana Ronalda i Zinedine Zidanea koji su napustili klub nakon što su osvojili tri titule Lige prvaka zaredom. Igrači Julen Lopeteguija su napravili prilično dobar start u La Ligi, ali njihova forma je pala masivno u posljednje vrijeme. Razlog toga su nedostaci nekih važnih igrača, dok Real Madrid nije imao punu postavu na terenu već neko vrijeme. Lopetegui ima velikih problema sa zadnjom linijom jer se očekuje da će Marcelo i Sergio Ramos porpustiti putovanje na Vitoria-Gazteiz također, dok Gareth Bale i Daniel Carvajal ostaju pod znakom sumnje. Velšanin je propustio utakmicu protiv CSKA sredinom tjedna, dok je Carvajal morao biti zamijenjen u prvom poluvremenu utakmice. Domaćini uživaju u dobroj fromi do sada ove sezone, ali oni i dalje u ovaj meč ulaze sa manjkom samopouzdanja zbog razočaravajućeg poraza protiv Levantea prošlog vikenda, gdje je bilo 2-1. Real Madrid igra zaista loše u posljednje vrijeme i bez nekih regularnih igrača bez kojih će biti i u ovoj utakmici, tako da ću pokušati 1X na Alavaes u ovoj utakmici. Koeficijent je odličan i vrijedno je rizika sa nekim manjim ulogom. Sretno!

Screenshot_10.thumb.png.f473857c7dd57637b63493e12abce387.png

(Koeficijenti 5.10. u 14:42 CET)

Svaka čast @IzudinB. Real je odigrao katastrofalno. Nisam očekivao da će se tako mučiti protiv Alavesa. 

Kakav dan! 

poraz Bayerna i Bayern sa svega jednim kornerom cijelu utakmicu... čini se da je Kovač bivši, te da su ga igrači bojkotirali. 

Manchester United... fantastična utakmica ;) sa 0:2 na 3:2. Na liveu kod bet365 je bio koef oko 20,00 na Manchester United kada su gubili 2:0 u 2.poluvremenu

On 04. 10. 2018. at 15:50, Goksim said:

Toronto - Vancouver 1 bet365 online kladionica" rel="">bet365 ili unibet" rel="">unibet

Zadnjih tjedana sam pisao o oba kluba pa neću dužiti. Oboje se bore za play off. Toronto ima fantastičan napad i nešto propusniju obranu. Prošlu utakmicu gdje sam sugerirao over pobjedili su 4:1, nakon što su gubili 1:0. Toronto igra daleko bolje od Vancouvera koji je u rasulu. Prošlog tjedna je cijeli stručni stožer, uključujući glavnog trenera Carla Robinsona otpušten te klub vodi privremeni trener iz nogometne akademije, do kraja sezone. Zadnju utakmicu Vancouver je, također kako sam i predviđao na forumu, izgubio 3:0. 

Obje momčadi bodovi trebaju ali Toronto ima puno realnije šanse završiti u play offu, igraju doma te izgledaju daleko opasnije i posloženije od Whitecapsa. 

leNkCEf.png

Xp6wn63.png

Mislim da je za navedenu utakmicu i granica a kartone od 3,5 kartona premala i da bi ista trebala biti pređena. Jedini rizik jest rano uvjerljivo vodstvo Toronto a budući da sam već igrao na njih nećiu pretjerivati sa kartonima ovdje. 

BC - Toronto (CFL) over 49,5 poena

Očekujem zanimljivu utakmicu. BC je odigrao katastrofalno prošli vikend, čeka se svi koji su ispratili moj tip sjećaju sa smješkom. I BC i Toronto nemaju fantastične obrane, uvjeti za igru će biti fanatsitčni i očekujem da vidimo 50+ poena. Mislim da bet neće biti tako lagano pogođen kao jučer, gdje smo imali 20+ poena viška, međutim nadam se da će se "dovući" do 50+. 

O NHL-u je već bilo riječi. Meni se sviđa k1 na Toronto i k1 na Calgary protiv Canucksa. Rekao sam već dosta o Torontu u srijedu gdje su slavili 3:2 u produžetku. Danas očekujem još uvjerljiviju i lakšu pobjedu.

Calgary Flamesi... Canucksi tradicionalno igraju loše na gostovanjima. Prvu utakmicu su slavili doma i mislim da će to Calgary danas rutinski odraditi. 

On 04. 10. 2018. at 15:50, Goksim said:

Toronto - Vancouver 1 bet365 online kladionica" rel="">bet365 ili unibet" rel="">unibet

Zadnjih tjedana sam pisao o oba kluba pa neću dužiti. Oboje se bore za play off. Toronto ima fantastičan napad i nešto propusniju obranu. Prošlu utakmicu gdje sam sugerirao over pobjedili su 4:1, nakon što su gubili 1:0. Toronto igra daleko bolje od Vancouvera koji je u rasulu. Prošlog tjedna je cijeli stručni stožer, uključujući glavnog trenera Carla Robinsona otpušten te klub vodi privremeni trener iz nogometne akademije, do kraja sezone. Zadnju utakmicu Vancouver je, također kako sam i predviđao na forumu, izgubio 3:0. 

Obje momčadi bodovi trebaju ali Toronto ima puno realnije šanse završiti u play offu, igraju doma te izgledaju daleko opasnije i posloženije od Whitecapsa. 

leNkCEf.png

Xp6wn63.png

Koeficijent u padu... 1,36 trenutno kod bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use