Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 5.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Ottawa - Winnipeg over 50,5 points bet365 ili unibet

Pred nama je novo kolo CFL-a sa kojim smo imali dosta uspjeha zadnjih mjeseci. Nekoliko zadnjih tipova u nizu je pogođeno, ali molim nemojte se zalijetati sa ulozima jer nisam nepogrešiv, biti će padova ali mislim da ćemo sezonu završiti zadovoljni. 

Ottawa je prošlo kolo pauzirala a utakmicu ranije su odigrali 28:15 protiv Edmontona. U toj utakmici suci su bili kriminalni i poništili 5TD-a što je 35 poena. Winnipeg je prošlu utakmicu uništio Edmonton gdje prema mnogima najbolji QB lige nije mogao ništa zbog Winnipegove obrane koja je nadigrala njihov pocket. Mislim da teško mogu isto ponoviti sa Ottawom. 

Ottawin kicker postavio je rekord lige sa čak 37 uspjšenih field golova u nizu. Obje momčadi imaju odlične igrače koji mogu igrati rushing te barem solidne ako ne i odlične QB-e. 

Ottawa je treća a Winnipeg četvrti u ligi po broju passing yardsa po utakmici. Vrijeme bi trebalo biti dobro, 7C.

Vjerujem da će Matt Nichols nadmudriti obranu Rebblacksa te da ćemo gledati utakmicu sa većim brojem poena. 

Ottawa

Points For: 25.2 (6th)
Points Against: 22.5 (2nd)
Rushing Yards: 100 (4th)
Passing Yards: 308 (4th)
Net Offence: 390 (4th)
Yards Against: 355 (4th)

Winnipeg

Points For: 30.4 (2nd)
Points Against: 23.8 (3rd)
Rushing Yards: 128 (1st)
Passing Yards: 241 (7th)
Net Offence: 357 (5th)
Yards Against: 346 (5th)

VZgCkri.pngTtZzy1P.pngrIPhodr.pngueBgXZ3.png

Bilbao - Sociedad over 5.5 zutih kartona 1.75 SS 7/10

Evo da krenem u ovaj vikend sa jednim tipom za jaci ulog. Radi se o najvecem derbiju u Baskiji koga svi ljubitelji igranja na kartone prizeljkuju svake sezone a za to ima itekako puno razloga. Naime, ogromna vecina njihovih susreta izgleda burno uz baaaaas dosta kartona. Cisto radi uporedenja evo kako su izgledali njihovi mecevi u poslednje 3 sezone: 9 zutih i crveni, 3 zutih (rez 0:0), 9 zutih, 6 zutih, 13 zutih i 7 zutih kartona. Vidimo da su samo u onom prvom mecu prosle sezone ostali na 3 kartona, medjutim tu je bio i rezultat 0:0 koji nikad ne ide u prilog kartonima. 

Veceras ovde sudi
Alejandro Hernandez, covek sa respektabilnim prosekom u "jacim" mecevima. Mozda ga se neki secaju od pre neke nedelje u onom porazu Reala od Seville gde je i pored ne bas tako aktivnog reza od 3:0 podelio 7 zutih kartona. 

Meni je ovo skroz izgledan over, svestan sam da SS ne racuna crveni karton te da uz porez ova kvota dodje oko 1.59 medjutim uzimam uz taj rizik jer je granica niza za ceo karton. Ko trazi alternativu preporucio bih i over 6.5 kartona kod bet365 po kvoti 1.90, misljenja sam da ako bude bio aktivan rez moze lagano otici na 7+ kartona bez problema, pogotovo u zadnjih 10-15 minuta kad znaju pokupiti 3-4 komada. 

Sretno svima sa listicima!

TALYS: POSJEDUJEMO KVALITETU I MISLIMO SAMO O POBJEDI

Domaćin Osječanima je momčad koja zauzima četvrtu poziciju na ljestvici s bodom više u odnosu na Bijelo-plave.

Već u petak nogometaši Osijeka II nastavljaju prvenstvenu utrku u Drugoj HNL. Ovaj puta idu u goste zagrebačkoj Kustošiji koja je trenutno četvrta na tablici s bodom više i stepenicu iznad našeg drugoligaša. Osječki lijevi bočni i jedan od najstandardnijih igrača Bijelo-plavih, Oliveira Talys s dosta optimizma iščekuje ovaj susret:

Imamo jako dobru momčad i mislim da smo u mnogim utakmicama to i pokazali. Posjedujemo kvalitetu, to nije upitno. Mislim da imamo puno potencijala da u svakoj utakmici možemo razmišljati o pobjedi. Tako se pripremamo i za ovo gostovanje, ističe naš Brazilac koji se vrlo dobro sporazumijeva na hrvatskom jeziku.

Ponoviti izdanje iz ogleda s Hajdukom

Talys se malo osvrnuo i na protekle nastupe u kojima je bilo i uspona i padova:

Neke smo bodove ispustili zbog naših pogrešaka. Bilo je dekoncentracije i propusta, pa nismo ostvarili ono što smo mogli i trebali u Šibeniku, Bijelom Brdu i Dugopolju. No, uvijek smo dali sve od sebe. Protiv Hajduka smo u nekih 60 minuta pokazali svoju kvalitetu i to treba češće ponavljati.

Kustošija je opasan protivnik kojega su Osječani pobijedili u prijateljskom ogledu prije početka sezone. No, sada je u pitanju borba za bodove i posao će biti puno teži…

Dobri su, posebno kod kuće, međutim, mi trebamo pokazati našu igru. U gostima smo imali dva remija, sada se moramo potruditi da prvi puta ove sezone osvojimo sva tri boda izvan Osijeka. Nadam se da će tako i biti iako su oni sigurno kvalitetni što potvrđuje i njihov plasman na tablici, dodao je Talys.

Izvor: https://nk-osijek.hr/vijesti/16665/talys-posjedujemo-kvalitetu-i-mislimo-samo-o-pobjedi/

Screenshot_11.thumb.png.5708d4a5452a5e49390b498d4e87ed92.png

(Koeficijenti 5.10. u 14:55 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Atlanta - New England 1 (1.30) bet365

Jedan zicer po mom mišljenju. Koeficijent je u padu na Atlantu koja će ja mislim ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Oni se nalaze na prvom mjestu nakon 31 kola odigranog u MLS-u sa 19 pobjeda, šest remija i šest poraza. Ostvarili su 63 boda do sada, dok New York Red Buls ima bod manje od njih i njihova pozicija će biti ugrožena na prvom mjestu ukoliko ne ostvare pobjedu u ovoj utakmici. U posljednjih pet utakmica imaju tri pobjede i dva remija. 

Screenshot_12.thumb.png.7bf6421edd739ed16da188dd80022ab2.png

Na drugoj strani New England se nalazi na osmoj poziciji sa 35 bodova i oni nemaju nikakve šanse da se plasiraju u prvih šest na tabeli i na te pozicije koje vode u doigravanja. U posljednjih pet utakmica imaju jednu pobjedu, tri remija i poraz. Mislim da Atlanta neće propustiti ovu priliku i dopustiti New Yorku da ih prestigne na tabeli. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.784a084329abd2793b0bb8326fe0a26f.png

(Koeficijenti 5.10. u 15:14 CET)

Premier liga

Brighton - West Ham (21:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (2.19)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.95
pO2WJQx.png

Primera

Ath. Bilbao - Real Sociedad (21:00) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (5.21)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 1.58    
sWbnxXy.png

Serie A 

Torino - Frosinone (20:30) bet365
Sudac: Giacomo Paganessi (-)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: -
ajS3Giv.png

Bundesliga

W. Bremen - Wolfsburg (20:30) bet365
Sudac: Martin Petersen (2.86)
Prosjek ekipe 1: 1.62
Prosjek ekipe 2: 1.76
Vx84EZ2.png

(Koeficijenti 5.10. u 15:31 CET)

Werder Bremen - Wolfsburg over 3.0 kartona 1.80 bet365

I jedna i druga ekipa bi "lagano" mogla sama doci do te brojke. Pogledao sam zadnje susrete, Werder kuci a Wolfsburg u gostima uvijek minimalno po 2 kartona. U zadnji 5 medjusobni utakmica su uvijek dogurali do barem 3 kartona, nikad ispod a samo jednom je stalo na 3. Mozda bet365 ukloni ovu azijsku granicu, na over 3,5 je trenutno 2.20. Sudac i nije bas neki za kartone, ali opet ima fin prosjek od 3 kartona. Necu se bunit ako bude tocno 3 kartona, ali po toj kvoti i po postavljenoj granici moram pokusat i drzat fige za 4 kartona. 

image.png.1792ec2d80183920db072205b57aef88.png

prije 2 sati, IzudinB said:

Primera

Ath. Bilbao - Real Sociedad (21:00) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (5.21)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 1.58    
sWbnxXy.png

(Koeficijenti 5.10. u 15:31 CET)

Čini mi se kao jedna vrlo zanimljiva utakmica za klađenje na kartone. Prvo sam pomislio da je 6.5 kartona velika granica u ovoj utakmici, ali kada sam pogledao statistiku kartona kada se ova dva tima sastanu promijenio sma mišljenje. Athletic Bilbao i Real Sociedad nisu baš u dobroj formi ove sezone nakon što su osvojili osam i sedam bodova u prvih 6-7 kola. Athletic Bilbao u posljednjih pet utakmica ima četiri remija i jedan poraz, dok na drugoj strani Real Sociedad u posljednjih pet utakmica ima jednu pobjedu, remi i tri poraza. Katastrofalna forma oba tima i nikako mi se ne igra na rezultat u ovoj utakmici, jer se svašta može dogoditi. Kartoni mi izgledaju kao idealna opcija nakon što su u prošlom kolu ova dva tima dobila ukupno devet žutih kartona i jedan crveni, dok su u dvije utakmice prije ove dobili ukupno 15 žutih kartona. Po meni je to zaista mnogo i zbog toga je i ovolika granica koja će mislim biti pređena. Dodatni plus je to što je sudac Alejandro Hernandez koji u prosjeku po utakmici daje po 5.21 žuti karton i vjerujem da u ovom susretu neće tolerisati nikakvu grubu igru. U prošloj utakmici između ova dva tima je bilo 32 prekršaja, dok očekujem nešto slično i ovdje, jer su oba tima u lošoj formi i borit će se za pobjedu. Sretno!

Utrecht - Breda // Pobjeda domaćina bet365 - 1,50

Susret dvije ekipe koje se nalaze na začelju tabele, ali u ovom meču je Breda apsolutni autsajdewr s obzirom na formu u kojoj se nalaze, dok sa druge strane ekipa Utreechta je u sezonu ušla se velikim ambicijama ali ono što za sada pokazuju nije zadovoljavajuće i brzo moraju mjenjati stvari u svoju korist. Bolju priliku od ove nisu mogli imati jer je trenutno Breda u nizu od 7 uzastopnih poraza od kojih vrijedi pomenuti i poraz u kupu od Waalwijska koji inače igra u drugoj ligi.

Utrecht je na domaćem terenu ove sezone samo jednom poražen, te su dva puta slavili i jednom remizirali. Mislim da im se smješi i treća pobjeda pred domaćom publikom.

1.thumb.jpg.23ec99875c047eec6fe47261efb49bc0.jpg

Werder - Wolfsburg // over 3,5 kartona bet365 2,20

Možda jeste visoka granica, ali mislim da je koeficijent vrijedan rizika. Dueli Werdera i Wolfsburga uvijek donose mnogo uzbuđenja i mnogo tenzija, a u prošlosti je bio slučaj da se ova granica bez problema prođe, posebno prošle godine kada je meč zaavršen sa 6 žutih kartona.  Slično očekujem i sada, jer ekipe igraju vrlo dobro ove sezone i mislim da će obje ekipe ovdje ići na pobjedu. Bilo kakva promjena rezultata u prvom poluvremenu, u što ne sumnjam, bi nam išla u korist.

Martin Petersen sudi ovaj meč, mladi 33 godišnji arbitar, kojem će ovo biti druga utakmica u Bundesligi u karijeri, te vjerujem kako ovako mlad i neiskusan arbitar može biti vrlo lagan na kartonima u ovako neizvjesnim i teškim mečevima.

U zadnjih 5 međusobnih mečeva, četiri puta se išlo preko ove granice.

35.thumb.jpg.5dddfa22fba47c15bd2e525d7523cbda.jpg

Pozdrav,

Villach - Salzburg (EBEL)

kao prvo bi zahvalio deckima koi su zaista aktivni i djele sa nama sve moguce tipove, veliko hvala!!

na zalost sam jako kratak sa slobodni vrijemenom ali kad god uhvatim cu podjeliti svoje misljenje i neki malo izkustvo iz hokeja na ledu.

danas mi je zapela za oko utakmica izmedju koroskih austrijanaca i plemenitih salzburzana. Kao sto svi koi pratimo hokej znamo da su bili bikovi iz salzburga u manjoi krizi, volio bi to pripisati promjeni rostera i ponudjenu sansu mladjim igracima iz porslogodisnjeg salzburga 2 ali jednostavno to nesmije biti alibi ekipi kao sto je red bull. kad pogledamo pocetak sezone red bull niti nije tako lose poceo sezonu, cak su i prosli grupu lige prvaka u poprilicno jakoj konkurenciji (bern,vaxjo i cardiff), zavrsili su na drugom mjestu iza berna. Kao glavni problem bi naveo manjak motivacije i bas nista drugo, posto neki igraci kao sto su hughs, duncan,raffl i tako dalje igraju vec jako dugo u istoj ligi protiv ekipa koje "ako zele" mogu pobjediti i zavezanih ociju te mislim da su trebali bas ovakvo malo "ponizenje" da se porbude i doslovno razmontiraju albu sa 9-0. Sad ih ceka ljepo popunjena ali meni osobno izgubljena ekipa villacha koja ima neka konkretna pojacanja ali sigurno ne igrace kao sto su vandevelde,hughs itd. (salzburgovi igraci 230 utakmica u NHL i preko 1500 u AHL, sto bas i nije slucaj u villachu gdje imaju 20 nastupa u NHL i 1000u AHL), mozemo dati primjer izmedju harrisa i trivina (za ekipu florida everblades jedan 90 bodova drugi 60) ne kazem i jedan i drugi vrhunski igraci za ebel ligu ali ipak ima razlike kad dodje do malih detalja koi odlucju. Dodao bi da je recimo hughs iz salzburga u svojim juniorskim danima sa Corijem Perrijem iz mislim da Anahaima bio najbolji strijelac qmhla sa preko 100 bodova, nije se odlucio za ligu nhl zbog fizickih nedostataka...znaci samo hocu objasniti koliko su stranci koje posjeduje salzburg mocni igraci.

Oko villacha sem vec prosli pusta nesto pisao, na kraju su me okrenuli i dobili tu utakmicu jako jadni bolzano koj je ocito pao u formi isto kao sto se je dogodilo sa salzburgom. Za bozen isto vrijedi kao i z ared bull, imaju zaista sjajne s.amerikance i jako puno zavisi o njihovj motivaciji, sti mislim da ce i presuditi danas u pobjedi protiv villacha. Da nastavim malo o domacinu, vec po rezulatatima vidimo da igraju toplo hladno sa jako tjesnim rezultatima, u obrambenoj trecini probavaju sa nekakvim blokom ustvari krila stoje usko na bekovima i jako su zgusnuti u obrani tojest pred svojim golom, sto mislim da im danas sa klizacki jako sposobnom ekipom kao sto je red bull jednostavno nece prolaziti, dodao bi da su bekovi red bulla zaista dobri tehnicari i organizatori igre sto je jako bitno protiv napastnih ekipa kao sto je villach.

najsigurnija oklada mi je over, jedino sto se pribojavam da nebi slucajno red bull odigrao kako treba bez pada koncentracije, sto bi moglo znaciti da se villachu bas i ne pise dobro. svejedno, jako zanimljiva utakmica sa procjenom da bi red bull ovo morao odraditi kako treba i bez vecih problema dobiti i vratiti se tamo gdje im je mjesto.

budite dobro i sretno svima

Inter - Lokomotiva // Lokomotiva over 1,5 golova bet365  - 1,83

Susret najlošije odbrane i najboljeg napada u ligi. Inter iz Zaprešića je ubjedljivo najgora odbrana u ligi gdje su do sada već primili 24 pogodka u svegqa 9 odigranih susreta. U ovom meču će im također nedostajati dva glavna defanzivna nogometaša stoper Dalić i bek Ivan Čeliković. Inter je trenutno u nizu od četiri poraza u ligi.

Utakmicu s Lokomotivom najavio je pomoćni trener Lađević koji će i u ovoj utakmici biti na klupi Intera zbog suspenzije Toplaka: 

"Situacija nije ugodna, iako je problem jedino u porazu od Istre. Ta nam tri boda jako nedostaju, a raritet je da smo upravo protiv Istre odigrali najbolju utakmicu i stvorili najviše prilika. To je nogomet i zato je on zanimljiva igra. Lokomotiva je jako dobra momčad, prava natjecateljska. Trener Tomić radi odličan posao, njegova postava malo se mijenja, a njegova je momčad kvalitetna u tranziciji dok u obrani malo riješi. Lokomotiva tijekom utakmice koristi dva sustava, jedan u napadu i drugi u obrani. Oni nas neće napasti, već očekujem kako će čekati kontranapade. Zbog toga moramo biti pametni, a nadam se i neophodnoj dozi sreće."

Sa druge strane Lokomotiva igra fantastično, nalaze se na drugoj poziciji odmah iza Dinama i najefikasnija ekipa su u ligi. Vjerujem kako su sposobni zabiti dva gola ekipi koja će se grčevito boriti za opstanak.

over.jpg.8909dac3b78ccce08591cf591e096c75.jpg

Brighton - West Ham // Domaćin prazne mreže NE bet365 - 1,33

West Ham je nakon katastrofalnog početka sezone uhvatio ritam i trenutno izgledaju fantastično na terenu. Niz utakmica koji je trebao biti koban po njih, ispostavilo se da je bio veoma uspješan jer su uspjeli slaviti protiv Evertona u gostima, remizirati sa Chelseajom, savladati Manchester United i u Carabao kupu poigrati se sa ekipom Maclesfielda kojoj su uvaljali čak 8 komada. 

Brighton je ekipa koja je u ovoj sezoni slavila protiv Manchester Uniteda i to je zapravo jedino što su i napravili, jer su u narednih 6 utamica izgubili četiri puta i dva puta remizirali. Zadnje tri utakmice kući su primili 5 golova i vjerujem kako će im West Ham zabiti barem jedan.

4.jpg.1806dcf969ade6cc7b3f1e4df6c3154a.jpg

Tolouse - Nice // 1X bet365 - 1,34

Tuluz je u nizu od četiri utakmice bez pobjede te su tako malo pokvarili utisak sa starta sezone kada su na četiri uvodna meča upisali tri pobjede i jedan poraz. Sa druge strane Nica igra po sistemu toplo hladno i ekipa su koja moze pobjediti svakoga ali i također mogu izgubiti od svake ekipe. Dueli ove dvije ekipe u prošlosti nam nisu donosili veliki broj golova, jer je na zadnjih 11 utakmica u samo tri navrata prelažena granica od preko 2,5 gola.

I jedni i drugi će igrati bez nekoliko važnih nogometaša, domaći ne mogu računati na Iseku i Sangeroa, dok Nice nastupa bez mozda i najboljeg nogometaša Cypriena. Mislim da će gosti biti zadovoljni i sa remijem a poprilično sam siguran da domaći neće izgubiti. 

1x.thumb.jpg.a1972061d60fa5743a3f899d3b58ed5c.jpg

On 04. 10. 2018. at 16:07, Goksim said:

Ottawa - Winnipeg over 50,5 points bet365 online kladionica" rel="">bet365 ili unibet" rel="">unibet

Pred nama je novo kolo CFL-a sa kojim smo imali dosta uspjeha zadnjih mjeseci. Nekoliko zadnjih tipova u nizu je pogođeno, ali molim nemojte se zalijetati sa ulozima jer nisam nepogrešiv, biti će padova ali mislim da ćemo sezonu završiti zadovoljni. 

Ottawa je prošlo kolo pauzirala a utakmicu ranije su odigrali 28:15 protiv Edmontona. U toj utakmici suci su bili kriminalni i poništili 5TD-a što je 35 poena. Winnipeg je prošlu utakmicu uništio Edmonton gdje prema mnogima najbolji QB lige nije mogao ništa zbog Winnipegove obrane koja je nadigrala njihov pocket. Mislim da teško mogu isto ponoviti sa Ottawom. 

Ottawin kicker postavio je rekord lige sa čak 37 uspjšenih field golova u nizu. Obje momčadi imaju odlične igrače koji mogu igrati rushing te barem solidne ako ne i odlične QB-e. 

Ottawa je treća a Winnipeg četvrti u ligi po broju passing yardsa po utakmici. Vrijeme bi trebalo biti dobro, 7C.

Vjerujem da će Matt Nichols nadmudriti obranu Rebblacksa te da ćemo gledati utakmicu sa većim brojem poena. 

Ottawa

Points For: 25.2 (6th)
Points Against: 22.5 (2nd)
Rushing Yards: 100 (4th)
Passing Yards: 308 (4th)
Net Offence: 390 (4th)
Yards Against: 355 (4th)

Winnipeg

Points For: 30.4 (2nd)
Points Against: 23.8 (3rd)
Rushing Yards: 128 (1st)
Passing Yards: 241 (7th)
Net Offence: 357 (5th)
Yards Against: 346 (5th)

VZgCkri.pngTtZzy1P.pngrIPhodr.pngueBgXZ3.png

WIN :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use