Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 4.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Iako je tek ponedjeljak, već imamo i listu sudaca za Europsku ligu! Sada čekamo ponude kladionica za kartone, ali možemo se lijepo pripremiti. Više od mene kada granice i izađu ;)

Group K
4 October 2018, 16:50 CET - Astana (Astana Arena)
FC Astana (KAZ) - Stade Rennais FC (FRA) bet365
Referee: Mattias Gestranius (FIN)

Group A
4 October 2018, 18:55 CET - Leverkusen (BayArena)
Bayer 04 Leverkusen (GER) - AEK Larnaca FC (CYP) bet365
Referee: Yevhen Aranovs'kyy (UKR)

Group A
4 October 2018, 18:55 CET - Zürich (Stadion Letzigrund)
FC Zürich (SUI) - PFC Ludogorets 1945 (BUL) bet365
Referee: Juan Martínez Munuera (ESP)

Group B
4 October 2018, 18:55 CET - Trondheim (Lerkendal Stadion)
Rosenborg BK (NOR) - RB Leipzig (GER) bet365
Referee: Marco Guida (ITA)

Group B
4 October 2018, 18:55 CET - Salzburg (Red Bull Arena)
FC Red Bull Salzburg (AUT) - Celtic FC (SCO) bet365
Referee: Serhiy Boyko (UKR)
2kZGcDp.png

Group C
4 October 2018, 18:55 CET - Bordeaux (Matmut Atlantique)
FC Girondins de Bordeaux (FRA) - FC København (DEN) bet365
Referee: Roi Reinshreiber (ISR)

Group C
4 October 2018, 18:55 CET - Saint Petersburg (Sankt-Peterburg Stadion)
FC Zenit (RUS) - SK Slavia Praha (CZE) bet365
Referee: Hüseyin Göçek (TUR)

Group D
4 October 2018, 18:55 CET - Istanbul (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi)
Fenerbahçe SK (TUR) - FC Spartak Trnava (SVK) bet365
Referee: Tobias Welz (GER)

Group D
4 October 2018, 18:55 CET - Anderlecht (Constant Vanden Stockstadion)
RSC Anderlecht (BEL) - GNK Dinamo (CRO) bet365
Referee: Vladislav Bezborodov (RUS)

Group E
4 October 2018, 18:55 CET - Poltava (Stadion Vorskla imeni Oleksiya Butovsʹkoho)
FC Vorskla Poltava (UKR) - Sporting CP (POR) bet365
Referee: Nikola Dabanović (MNE)

Group E
4 October 2018, 18:55 CET - Baku (Bakı Olimpiya Stadionu)
Qarabağ FK (AZE) - Arsenal FC (ENG) bet365
Referee: Davide Massa (ITA)
1D9Eu8t.png

Group F
4 October 2018, 18:55 CET - Seville (Estadio Benito Villamarín)
Real Betis (ESP) - F91 Dudelange (LUX) bet365
Referee: Andrew Dallas (SCO)

Group F
4 October 2018, 18:55 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza)
AC Milan (ITA) - Olympiakós FC (GRE) bet365
Referee: Robert Madden (SCO)
DGKQpbQ.png

Group G
4 October 2018, 21:00 CET - Moscow (Otkrytiye Arena)
FC Spartak Moskva (RUS) - Villarreal CF (ESP) bet365
Referee: Daniel Siebert (GER)

Group G
4 October 2018, 21:00 CET - Glasgow (Ibrox Stadium)
Rangers FC (SCO) - SK Rapid Wien (AUT) bet365
Referee: Ruddy Buquet (FRA)
uofuzEK.png

Group H
4 October 2018, 21:00 CET - Nicosia (Stádio GSP)
Apollon Limassol FC (CYP) - Olympique de Marseille (FRA) bet365
Referee: Harald Lechner (AUT)

Group H
4 October 2018, 21:00 CET - Frankfurt am Main (Commerzbank-Arena)
Eintracht Frankfurt (GER) - SS Lazio (ITA) bet365
Referee: Serdar Gözübüyük (NED)
vwDAzp4.png

Group I
4 October 2018, 21:00 CET - Malmö (Swedbank Stadion)
Malmö FF (SWE) - Beşiktaş JK (TUR) bet365
Referee: Aleksandar Stavrev (MKD)

Group I
4 October 2018, 21:00 CET - Sarpsborg (Sarpsborg Stadion)
Sarpsborg 08 FF (NOR) - KRC Genk (BEL) bet365
Referee: Ivan Bebek (CRO)

Group J
4 October 2018, 21:00 CET - Krasnodar (Stadion Krasnodar)
FC Krasnodar (RUS) - Sevilla FC (ESP) bet365
Referee: Martin Strömbergsson (SWE)

Group J
4 October 2018, 21:00 CET - Liège (Stade Maurice Dufrasne)
Royal Standard de Liège (BEL) - Akhisarspor (TUR) bet365
Referee: Manuel Schüttengruber (AUT)

Group K
4 October 2018, 21:00 CET - Jablonec nad Nisou (Stadion Střelnice)
FK Jablonec (CZE) - FC Dynamo Kyiv (UKR) bet365
Referee: Sébastien Delférière (BEL)

Group L
4 October 2018, 21:00 CET - Barysaŭ (Barysaŭ-Arena)
FC BATE Borisov (BLR) - PAOK FC (GRE) bet365
Referee: Robert Schörgenhofer (AUT)

4 October 2018, 21:00 CET - London (Stamford Bridge)
Chelsea FC (ENG) - MOL Vidi FC (HUN) bet365
Referee: Miroslav Zelinka (CZE)
C6KOfLW.png

(Koeficijenti 4.10. u 11:52 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Budući da su danas na rasporedu utakmice Europske lige skrećem pažnju na odličnu promociju bet365 kladionice gdje bet365 isplaćuje okladu kao dobitnu u trenutku kada momčad na koju ste se kladili i povede sa dva gola razlike, neovisno o tome koji je konačni ishod utakmice. Ako se kladite na Ligu Prvaka ili Europsku Ligu te su koeficijenti u drugim kladionicama isti ili slični mislim da se ovo onda isplati odigrati kod bet365 kladionice. 

Saznajte više informacija o prijevremenoj isplati

7yzKymF.jpg

Izvor: bet365.com

Only available to new and eligible customers. T&C Apply. 

kI544vn.png

Zenit - Slavia Prague 1 (1.80) bet365

Zenit se nada da će se vratiti nakon šokantnog poraza od Anzhija (2-1), koji je u katastrofalnoj fromi i ipak je uspio pobijediti jednu od najboljih ekipa u zemlji. To je bio samo drugi poraz Zenita u posljednjih 12 utakmica u svim natjecanjima, a njihova forma je u od početka sezone bila promjenjiva u domaćoj ligi. Sergei Semak radi fenomenalan posao otkako je preuzeo klub na ljeto. Zenit je još uvijek sa tri boda prednosti na vrhu ruske Premier lige uprkos spomenutom porazu protiv Anzhija. Postigli su deset golova u četiri domaće utakmice do sada ove sezone i oni će u ovaj meč ući nakon pet pobjeda i remijem u posljednjih šest domaćih utakmica. Niz uključuje ogromnu pobjedu od 8-1 protiv Bjeloruske ekipe Dinamo Minska. Semakova momčad je postigla tri ili više golova u četiri od pet utakmica na svim natjecanjima i izbjegavanje poraza u ovoj utakmici za Slaviju Prague će biti glavni cilj. Slavia je također uživala u izvanrednom početku sezone u svojoj domaćoj ligi. Ostvarili su osam bodova u devet utakmica prije poraza za vikend od Banik Ostrave. Još uvijek su na vrhu tabele u svojoj ligi, ali sada imaju isto bodova kao i šampioni iz prošle sezone Viktoria Plzen nakon devet kola odigranih. Međutim, Zenit je po mom mišljenju mnogo bolja ekipa, a uz to igraju i kod kuće pred svojim navijačima što je velika prednost jer oni zaista dobro igraju na svom stadionu. Slavia će biti bez dva svoja najbolja napadača Stanislava Tecla i Milana Skode, tako da bi mi po svemu sudeći sve osim pobjede domaćina bilo iznenađenje.

Screenshot_10.thumb.png.8954e9baa89f7b559bbfc5e69e86aa29.png

(Koeficijenti 3.10. u 15:50 CET)

Rangers - Rapid Wien over 4.5 kartona 1.77 bet365 4/10

Rangers igra na dosta kartona ove sezone pod Gerrardom, u skoro svakoj bitnijoj utakmici pazare i crveni. Znaci tim koji se isplati igrati na kartone. Rapid je isto "pokazao zube" u par navrata u kvalama za LE, mogu oni takodje do 2-3 kartona, u prvom kolu su samo oni imaju cak 19 prekrsaja. Sudice Ruddy Buquet, po meni trenutno najbolji sudija iz Francuske ciji je prosek u Evropi impresivan i debelo iznad 5 kartona po mecu. Ovo ce biti jedna teska i neizvesna grupa tako da znajuci kriterij Busqueta verujem da tip ima value. 

Standard Liege - Akhisarspor 1 (1.44) bet365

Oba tima su izgubila u prvoj utakmici u grupnoj fazi Europske lige i sada će se nadati da će osvojiti neke bodove u ovoj utakmici. Tko god izgubi u ovoj utakmici, suočit će se sa teškom borbom za kvalifikacije u nokaut fazu natjecanja, dok su njihovi protivnici u ovoj skupini još Krasnodar i Sevilla. Standard Liege je prema koeficijentima veliki favorit za pobjedu u ovoj utakmici i od njih će se očekivati sva tri boda osvojena pred svojim navijačima, što je veliki bonus. Oni su bili vrlo loši u Španjolskoj, gdje ih je Sevilla u prvom kolu pobijedila sa 5-1. Akhisarspor je bio autsajder u ovoj skupini čak i prije nego što su utakmice u Europskoj ligi počele i ovo će biti jedan težak meč za njih. Izgubili su svoju prvu utakmicu protiv Krasnodara koji je pobijedio sa 1-0 na kraju, ali tehnički su izgledali kao bolji tim. Njihov gol u ovoj utakmici možda neće biti lijep ukoliko ga postignu, jer će čekati iz kontra napada, ali opet na kraju kažem i vjerujem da će domaćin ostvariti pobjedu i da neće gostima dati šansu za te kontre koje namjeravaju koristiti. Standard Liege bi ovdje trebao ostvariti pobjedu.

Screenshot_11.thumb.png.a99b6d0a5f71ada038ba11d6463ff131.png

(Koeficijenti 3.10. u 16:05 CET)

prije 14 minute, JackieJack said:

Rangers - Rapid Wien over 4.5 kartona 1.77 bet365 online kladionica">bet365 4/10

Rangers igra na dosta kartona ove sezone pod Gerrardom, u skoro svakoj bitnijoj utakmici pazare i crveni. Znaci tim koji se isplati igrati na kartone. Rapid je isto "pokazao zube" u par navrata u kvalama za LE, mogu oni takodje do 2-3 kartona, u prvom kolu su samo oni imaju cak 19 prekrsaja. Sudice Ruddy Buquet, po meni trenutno najbolji sudija iz Francuske ciji je prosek u Evropi impresivan i debelo iznad 5 kartona po mecu. Ovo ce biti jedna teska i neizvesna grupa tako da znajuci kriterij Busqueta verujem da tip ima value. 

Slažem se @JackieJack. Ovo sam i ja uočio i samo napomena da trenutno unibet daje 1,42 za over 3,5 kartona. Mislim da će koeficijent do početka utakmice pasti na 1.2x. 

Fenerbahce - Spartak Trnava | Više od 2.5 gola (1.75) bet365

Ni Fener ni Spartak Trnava nisu baš impresionirali na startu svojih sezona. Obje ekipe u ovu utakmicu ulaze nakon što su poražene u svojim domaćim ligama za vikend. Fener je izgubio u gostima od novopečenog tima u turskoj ligi Rizespora sa 3-0 i pali su na 14 poziciju na tabeli. Zona ispadanja je samo dva boda daleko od njih, dok je Galatasaray na vrhu tabele sa osam bodova prednosti u odnosu na njih u prvih sedam kola odigranih u ligi. Spartak je u još goroj formi. Oni su izgubili četiri utakmice za redom u prvoj ligi Slovačke i sada imaju 18 bodova manje od lidera Slovan Bratislave. Posljednji poraz je bio protiv Slovana sa 2-1 u subotu. Dok je Fener također šokirao svoje navijače nakon što su poraženi sa 4-1 od Dinamo Zagreba u prvoj utakmici Europske lige, slovačka ekipa Spartak Trnava je iznenadio belgijskog Anderlechta kada su ih prije dva tjedna pobijedili sa 1-0 kod kuće. Ovo će biti posljednja prilika za Philip Cocua, trenera Fenera, da sačuva svoj posao i sve osim pobjede za nejga bi ovdje bilo zbogom. Domaćini će biti motivirani da se vrate u ovoj utakmici i Spartak Trnava je idealan protivnik za to. Gosti će vjerojatno igrati defanzivno, ali nisam siguran da je to pametno od njih nakon što su u posljednja tri poraza primili sedam golova. Na drugoj strani, Fener je također pokazao da ima mnogo rupa u obrani ove sezone, tako da mi oklada na više golova izgleda idealna za ovu utakmicu. Više od 2.5 gola očekujem u ovoj utakmici.

Screenshot_12.thumb.png.08f31792d24d35ec72110095051a3f58.png

(Koeficijenti 3.10. u 16:26 CET)

prije 17 minute, Goksim said:

Slažem se @JackieJack. Ovo sam i ja uočio i samo napomena da trenutno unibet" rel="">unibet daje 1,42 za over 3,5 kartona. Mislim da će koeficijent do početka utakmice pasti na 1.2x. 

Mislim da ti govoris o mecu Salzburg - Celtic, ja sam pisao o mecu Rangers - Rapid :) 

Slazem se i oko tog tipa, mislim da je 3.5 stvarno niska granica za Ukrajinca koji to sudi, to bi moralo proci!

Chelsea - Videoton // AH -2,5 Chelsea bet365 - 1,75

Chelsea igra sjajno ove sezone i u Premier ligi su čak postali jedan od glavnih favorita za naslov, te pod vodstvom Sarrija djeluju veoma sigurno i samouvjereno čak i protiv slabijih ekipa gdje su u prošlim sezonama redovno gubili bodove. Oni će pokušati što dalje da doguraju u EL i ne treba se zavaravati da za njih ovo nije važno takmičenje. Sarriju je ovo premjerna sezona, želi se pokazati u najboljem svijetlu, ne kažem da će u nekim utakmicama povući ručnu u EL, ali na početku sezone kad su svi još uvijek sviježi, mislim da će demolirati Videoton.

666666.jpg.d903f544f24eb2bef2b8e40ce98b6693.jpg

Bordeaux - Copenhagen // under 2,5 golova bet365 - 1,61

Bordeaux je u provm kolu poražen od ekipe Slavie 1:0 za što će se pokušati iskupiti protiv Copenhagena na svom stadionu. To neće biti nimalo lagan zadatak jer je Copenhagen vrlo dobra ekipa, sa dobrom defanzivnom linijom i ekipa koja prima mali broj golova. Svoj kvalitet su pokazali u playoffu protiv Atalante, gdje su izbacili italijansku ekipu bez većih problema. Bordeaux je ostao bez Malcoma koji je bio najbolji igrač kluba zasigurno, što se vidi i po njihovim rezultatima u domaćoj ligi ove godine.

Vjerujem da ova utakmica neće biti pretjerano atraktivna, jer ne vidim način da ovakva ekipa Bordeauxa ovakoj čvrstoj odbrani zabije više od jednog gola.

under25.thumb.jpg.174f942195f435bbabcdfb83b14bf399.jpg

Vorskla Poltava - Sporting Lisaabon // Pobjeda gosta bet365 - 1,80

Vorskla je u prvom kolu poražena od Arsenala, primili su čak 4 pogodka i time su potvrdili da su ubjedljivo najlošija ekipa u ovoj grupi. Vorlska u domaćem prvenstvu igra poprilično dobro ali ipak Ukrajinsko prvenstvo nije mjerilo kvalitete u evropskim okvirima. Vjerujem kako će oni biti zadoivoljni i sa bodom, ali teško da će doći do njega jer Sporting igra odlično ove sezone, izgubili su samo jednu utakmicu od početka prvenstva, a svoj kvalitet su dokazali u susretu protiv Quarabaga slavivši 2:0. Očekujem ninimalnu pobjedu Portugalaca. Sretno!

sport.thumb.jpg.a53787b23e33590bfd07ed925d8d939b.jpg

prije 7 sati, JackieJack said:

Mislim da ti govoris o mecu Salzburg - Celtic, ja sam pisao o mecu Rangers - Rapid :) 

Slazem se i oko tog tipa, mislim da je 3.5 stvarno niska granica za Ukrajinca koji to sudi, to bi moralo proci!

Da, moja greška. Gledao sam obje utakmice jer mi se obje sviđaju. 

unibet je upravo izbacio granice za Europsku ligu za sve utakmice koje počinju u 19:00 pa vrijedi pogledati. Uskoro će dodati i ove koje se igraju u 21:00. 

Sarpsborg - Genk sudi Bebek i granica je samo 3,5 kartona te unibet daje 1,70 za over. Ne radi se o najgrubljim ekipama, međutim ako Sarpsborg ima neke ambicije onda bi danas doma morao i uzeti neke bodove. Bebek je ranije davao više kartona nego ove sezone, međutim mislim da je i dalje zahvalan za igrati overe jer u utakmicama gdje ima materijala mislim da se neće libiti hvatati za džep. 

KJ2RxMw.png

Leverkusen - AEK 1 (1.36) bet365

Leverkusen se nalazi na rolekosteru ove sezone i do sada su izgubili četiri od šest utakmica u Bundesligi. Tim je u velikim problemima u obrani nakon što su primili 13 golova u tom periodu. Iste slabosti ovog tima su se vidjele u prvoj utkakmici Europske lige kada je Leverkusen putova u Ludogorets. Nijemci su primili dva gola u 30 minuta. Međutim, 19-godišnji Kai Havertz je odigrao dobro i bio je instrumentalan u pobjedničkom povratku, nakon što je postigao dva gola da bi na kraju bilo 3-2 za Leverkusen. Leverkusen u ovu utakmicu ulazi nakon što su izgubili od Dortmunda za vikend, utakmica u kojoj su vodili sa 2-0 na poluvremenu. Heiko Herrlich će zahtijevati jak nastup od svoje momčadi kada budu igrali protiv AEK Larnace večeras. AEK Larnaca se vratio u Europsku ligu po prvi put od 2011. godine i imali su težak start nakon što su izgubili kod kuće od Zuricha sa 0-1. AEK je završio kao posljednji u skupini kada su prošli put bili na ovom natjecanju i uspjeli su osvojiti samo jedan bod na gostovanjima. Teško je ovo vrijeme za Leverkusen, ali oni ovdje moraju ostvariti dobar rezultat i vjerujem da će to i uraditi.

Screenshot_1.thumb.png.4a8663830b52982da55d8067ec4ccb53.png

(Koeficijenti 4.10. u 08:10 CET)

BATE Borisov - PAOK | Oba tima daju gol (2.00) bet365

BATE Borisov je započeo svoju sezonu u Europskoj ligi sa pobjedom od 2-0 nad najslabijom ekipom u skupini MOL Vidijem i sada imaju dug put do kvalifikacija, ali ako pobijede grčki PAOK, onda će imati šest bodova. Jedini problem što je ovo puno teži protivnik od MOL Vidija. BATE ima prednost domaćeg terena, no međutim ovo neće biti lagana utakmica za njih. PAOK je izgubio svoju prvu utakmicu u Europskoj ligi kod kuće od Chelseaja sa 1-0 iako je PAOK igrao solidno protiv jednog od najboljih timovau u Europi. PAOK je favorit u ovoj utakmici, ali ne bih se mnogo oslanjao na njihovu pobjedu. Vjerujem da će ovo biti jedna otvorena utakmica. BATE Borisov u ovu utakmicu ulazi u vrlo dobroj formi i sada su pobijedili posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima, oni su vrlo dobri u postizanju golova također i igranje kod kuće znači da bi mogli biti dobar protivnik za PAOK koji je favorit. Što se tiče grčke ekipe, oni su izgubili samo jednu utakmicu u posljednjih pet, dok su skoro pobijedili i Olympiakosa u gostima. Mislim da će biti golova u ovoj utakmici i vjerujem da će oba tima dati gol. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.0c2b83be0e3ae1e08e15d9248e1a1698.png

(Koeficijenti 4.10. u 10:25 CET)

Anderlecht - Dinamo Zagreb | Oba tima daju gol (1.66) bet365

Dinamo Zagreb je napravio nevjerojatan start u novoj sezoni Europske lige. Oni su Fenerbahcea pobijedili sa 4-1 na Maksimiru i tražit će još jedan dobar nastup u ovoj utakmici. Ovo neće biti nemoguća misija za Nenada Bjeiću, s obzirom na Anderlechtovu formu u posljednje vrijeme. Anderlecht se muči sa postizanjem golova. Oni nisu uspjeli postići gol u četiri od posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima. Taj niz uključuje i poraz od 1-0 protiv Spartak Trnave u prvoj utakmici Europske lige. Anderlecht se u domaćoj ligi nalazi osam bodova iza prvoplasiranog Club Bruggea nakon devet utakmica odigranih do sada. Pobijedili su samo jednu u posljednjih sedam utakmica na svim natjecanjima, niz koji uključuje i razočaravajući poraz od 0-3 od nižerangiranog Union Saint-Gilloisea u belgijskom kupu prošlog tjedna. To je propraćeno još jednim remijem bez golova sa Sint-Truidenom u ligi kod kuće. Dinamo u ovu utakmicu dolazi u mnogo boljem raspoloženju. Hrvatski prvaci su pokazali fenomenalnu formu u kvalifikacijama za Ligu prvaka i oni su bili nesretni u toj utakmici protiv Young Boysa protiv kojeg su ispali u Europsku ligu. Prije toga su izbacili Hapoel Be'er Shevu i Astanu bez ikakvih problema. Mislim da će Dinamo Zagreb da postigne gol u ovoj utakmici dok vjerujem da neće ni izgubiti protiv vrlo lošeg Anderlechta.

Screenshot_3.thumb.png.f55fb90c012c6b6a25db91d2cdece867.png

(Koeficijenti 4.10. u 11:04 CET)

Krasnodar - Sevilla | Oba tima daju gol (1.61) bet365

Oba tima su svoju sezonu u Europskoj ligi započeli sa pobjedama, nakon što je Krasnodar pobijedio Akhisarspora u gostima sa 1-0, dok je Sevilla postigla petardu u pobjedi nad Sandard Liegeom (5-1). Krasnodar je u domaćoj ligi upravo pobijedio Dynamo Moskvu sa 3-0 u ruskoj Premier ligi i u ovu utakmicu dolazi u odličnoj formi nakon što su neporaženi u posljednjih pet utakmica, što uključuje pobjede u posljednje četiri utakmice u nizu. Što se tiče Seville, oni su za vikend igrali protiv Eibara i uspjeli su ostvariti pobjedu od 3-1 u gostima. Oni su također u formi nakon teškog starta i sada imaju tri pobjede u posljednje tri utakmice u nizu što uključuje i pobjedu protiv Real Madrida od 4-0. Sevilla se sada nalazi na trećem mjestu u ligi i samo jedan bod su iza trenutnih lidera Barcelone. Sevilla je favorit u ovoj utakmici, međutim, moja oklada ide na to da će oba tima dati gol, jer oba tima dolaze u odličnoj formi, sa velikim samopouzdanjem, tako da vjerujem da će i domaćini uspjeti postići barem počasni pred svojim navijačima, ako ništa drugo. Sretno!

Krasnodar (4-3-3): Kritsyuk – Stotskiy, Martynovich, Spajic, Ramirez – Kabore, Mamaev, Gazinskiy – Wanderson, Ari, Claesson

Sevilla (4-1-2-3): Vaclik – Carrico, Gomez, Kjaer, Arana – Banega – Navas, Sarabia, Vazquez – Ben Yedder, Andre Silva

Screenshot_4.thumb.png.884208ae2b101ab78dde04486123348f.png

(Koeficijenti 4.10. u 11:35 CET)

ANDERLECHT - DINAMO ZAGREB

Za početak da kažem da mi je Europska liga jedno od najgorih natjecanja za klađenje stoga pozivam na oprez kod uloga.

U ovom usretu Anderlechta i Dinama vidim priliku za zaradu u opciji igranja na kartone.

Anderlecht nije dobro startao ovo natjecanje i samim time su nastavili svoju jako lošu formu. U ovoj momčadi sve se činilo idiličnim dok na raspoerd nije došla utakmica protiv Club Bruggea u kojoj su poraženi sa 2:1. Do tada su imali četiri vezane pobjede u prvenstvu, a nakon tog poraza usljedila je serija jako loših rezultata. U sedam utakmica uspijelu su pobjediti samo jednom, a pritom su poraženi čak četiri puta dok su dva puta odigrali neriješeno. U prošloj utakmici nisu uspijeli pobjediti St. Truiden iako su imali igrača više od 23 minute kada je za gostujući sastav isključen Ceballos.

Dinamo je jako dobro najavio ovu sezonu Europske lige, na svome terenu doslovno su uništili Fenerbache. Nastavak je to jako dobre forme od početka prvenstva, odigrali su do sada 16 utakmica a poraženi su smao u jednoj i to onon protiv Young Boysa sa 2:1.

Na ovom susretu ipak neću prognozirati pobjedu Dinama jer mi se čini da us obje momčadi na nekoj podjednakoj kvalitetnoj razini, ali mi se jako čini izgledna ova opcija na kartone i trenutna postavljena granica na 4.5. Očekivao sam bar za karton više.

Anderlech koliko vidim nije neki veliki kolecionar kartona, ali u ključnim i bitnim utakmicama gotovo standardno zarade 1 ili 2, a vjerujem da će tako biti i u ovoj, ako ne i više ipak za njih je ovdje pobjeda puno veći imeprativ nego za Dinamo. Anderlech praktički sa novim porazom može sam sebe izbaciti iz utrke za prolazak i vjerujem da je pred njih postavljen zadatak da u ovoj utakmici ne izgube ni pod kojim uvjetom. Sa druge strane Dinamo mi je jedna od omiljenih momčadi za igrati na kartone u Europskim natjecanjima. Oni svoje prvenstvo igraju gotovo samo zbog europe jer jasno je da su u domaćem prvenstvu izrazito dominanti. Uvijek su marljivi skupljač kartona, nasjedaju na neke glupe provokacije a pravi primjer je Fenerbache, utakmicau  kojoj su lagano pobjedili sa 4:1 uspijeli su zaraditi čak četiri žuta kartona, zbog gluposti i bez razloga.

Današnji sudac je rus Bezbordov i onako pogledmao li njegovu statistiku skroz je solidan za pokazivanje kartona. U europi je na nekom prosjeku od 4,1 kartona u posljednjih devet utakmica, sudio je utakmice gdje su znala pasti samo 2 kartona (Atalanta – Everton) ali bilo je i onih gdje smo vijdeli 7 žutih kartona i dva crvena (Apoel – Athletic).

Njegovu statistiku možete provjeriti ovdije:

https://us.soccerway.com/referees/vladislav-bezborodov/45665/

Vjerujem da će u ovom susretu biti dosta razloga da se pokaže karton, vjerujem da ova granica može biti pređena te ću ja probati sa ovom okladom. Domaće kladionice su postavile granicu na 4.5, a koliko vidim unibet ima tri vrste granica, 3.5,4.5,5.5 i na 4.5 je stvarno odličan tečaj, 2.23!!
Uzmemo li još u obzir da unibet računa crveni karton kao dva žuta apsolutno nemam dileme moja oklada ide tamo i također vama to predlažem, jer osim velik razliek u tečaju (1.80 – 2.23) još nam se i eventualni crveni karton računa pod dva.

PICK: OVER 4.5 CARDS (2.23 unibet

Salzburg - Celtic // BTTS bet365 - 1,80

Nikako ne vjerujem odbrani Salzburga koja je godinama poznata po tome što prima veliki broj golova, što je i slučaj ove sezone. Gledao sam meč u kvalifikacijhama za LP protiv Shkendije gdje su, bez obzira na renome protivnika, imali mnogo problema na goistovanju, te su od takve ekipe mogli primiti barem dva pogodka. Protiv Zvezde su u playoffu primili dva komada, a ja vjerujem kako je Celtic mnogo kvalitetnija ekipa od Srba.

Celtic je slavio protiv izrazito obrambene ekipe Rosenborga, dok je Salzburg u gostima postigao 3 gola Salzburgu. Očekujem pobjedu domaćina uz primljeni pogodak.

btts.thumb.jpg.50e05c0262bfcf774715cb1c5d2445fb.jpg

Rosebnborg - Leipzig // Gost prazne mreže - NE bet365 - 1,44

Leipzig je pod vodstvom novog trenera Ralfa Ragnicka poprilično slabo ušao u novu sezonu, ali izugleda kako sezona odmiče oni igraju sve bolje i poblje i polako se vraćaju na pobjedničke staze. U zadnje tri utakmice u Bundesligi su osvojili 7 bodova, remizirali su sa Frankfurtom dok su slavili protiv Stuttgarta i Hoffenheima u gostima. Za tri dana dočekuju ekipu Nurnberga i za očekivati je da Ragnick na klupi ostavi neke glavne igrače, baš kao što je to uradio i protiv Salzburga.

Rosenborg je sjajan na domaćem terenu ove sezone, gdje su upisali 6 pobjeda u svim takmičenjam a zadnji poraz su pretrpjeli još u maju ove godine. Sa disciplinovanom igrom kakva je njihov zaštitni znak, vjerujem kako Rosenborg može do pobjede ovdje a i do postignutog gola svakako. Sretno!

pokit_d0cffa36e832b65fe145a6e9360bda83.thumb.jpg.319c57b665b69c013bdd045dcbd6dff5.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
    • A ti @mesrine dobro me slusaj, imam poruku i za tebe. Danas ce u prenosu utakmice Partizan vs Barcellona kamera sigurno drzati u kadru i srpske seljake u skupim odelima i lakovanim cipelama u prvim redovima, tik uz teren. Ti kadrovi su namenjeni bas tebi da mislis da se tako zivi u Srbiji. Ja cu ti postaviti ovde jednu fotografiju, da ti objasnim, da pored seljaka postoje i gospoda. Ovo ovde na fotografiji je veliki Bill Gattes, covek koji je promenio svet, a za koga ti u svom tuznom zivotu, nisi ni cuo. I on bi mogao da zivi kao Faraon samo kada bi to hteo. Ali nece. Ovde na fotografiji stoji u obicnom dzemperu i u obicnim pantalonama, u redu, kao i sav obican svet, ispred kioska brze hrane nekog meksikanca. Promenio je ceo svet, a zivi kao i svaki normalan covek, jer je gospodin, a ne seljak.
    • Partizan vs Barcellona, Euroleague, najava meca (drugi deo) Juce sam zapoceo najavu ove utakmice Euroleague, napisao deset stranica teksta, a jos nismo ni blizu analize ili konacnog predloga za kladjenje. Razlog je Faraon u Srbiji, na njemu sam izgubio najvise vremena, i zbog njega nikako da dodjemo do analize i predloga za kladjenje. Faraon u Srbiji, (nastavak od juce) Pravi Faraoni nisu postojali u Skandinaviji, vec u primitivnim civilizacijama, jer da biste bili Faraon, potrebni su seljaci oko vas da vas okruzuju i da prihvataju vas bozanski status. Po mojoj proceni, Partizan je, od kada je Faraon dosao u klub potrosio oko 120 miliona eura necijeg novca, ako racunamo samo onaj deo "na belo", a ako racunamo i deo sto se nigde ne vodi, dakle "na crno" ili ispod stola, onda cak i 150 miliona eura. Za taj novac niste dobili nista, osim iluzije kako se u Srbiji oduvek igrala kosarka, i kako Beograd zasluzuje dva euroligasa. Toliki potroseni novac za nista, treba da stvori iluziju da su Jones, Lundberg, Ntilkina, Davies, Brown, Bonga, Washington srpska prezimena i da se u Srbiji odlicno radi sa mladim srpskim crnim igracima. Moje uopsteno, teorijsko misljenje jeste da se protiv svake budale, svakog psiha, svakog diktatora, loseg vladara, svake vlasti, svake religije ili svakog zla treba boriti samo istinom. Treba uvek i na svakom mestu samo govoriti istinu i nista drugo, to je jedini put, jer nijedan los i zao covek ne voli da cuje istinu. Kada na ovom smesnom Forumu objavite dve analize, i one, na primer ne prodju, vi ne mozete da prodjete bez uvreda ili ponizenja, ili da vam kazu, da ste cirkusant, klovn, ili kao sto je meni kolega @Marko15 rekao da se verovatno yebem sa muskarcima, a ne sa zenama. To je zato sto se podrazumeva neka odgovornost za ono sto kazete, predlozite ili radite. Zeljko Obradovic je direktno po svojoj odluci otpustio sve igrace iz prosle sezone, proglasio ih neznalicama, pa zatim doveo petnaest crnaca po svom ukusu i afinitetu, proglasio ih srpskim igracima, i nakon jos jednog fijaska, proglasio i ove neznalicama. A pri tome, niko u medijima nista ne sme da mu kaze, a kamoli napise, generalni sponzori ne smeju nista da mu kazu, jer ce da se naljuti, a navijaci, kao i svaka sekta, veruju da ce prvog dana bez njega, doci smak sveta. I pri tome jos zivite u kafani, trubaci vam sviraju na uvo, maloletnice sede u krilo, a kafane se zatvaraju samo za vas, a kolege sa Foruma , poput onog @mesrine vam se jos dive, aplaudiraju i jedva cekaju da jednoga dana dodju da vas gledaju uzivo. Sekta Dve reci koje obozavam jesu funkcionalna nepismenost. To znaci da vi znate da citate, ali ne razumete sta to znaci, ili ne razumete sta hoce da kaze budala koja je nesto lupila. Ako psiho kaze da ce za dve godine iznad Srbije leteti leteci automobili, funkcionalno nepismena osoba ne razume zasto psiho to govori. Tako funkcionisu sve religije, tako funkcionise svaka sekta, tako funkcionise svaka propaganda. Zeljko Obradovic nema nameru da ode iz Srbije dokle god bude u mogucnosti da zivi kao Faraon, a i zasto bi odlazio, zar ne? Ubedio je sektu da trofeji i rezultati nisu bitni, ubedio je sektu da za fijasko nije on kriv, vec igraci, ubedio je kolegu @mesrine da se u Srbiji zivi onako kako vidite u direktnom prenosu, prve redove tik uz teren, Ubedio je sektu da on nije u Partizanu zgog rezultata, vec da donese stalnu euroligasku licencu, jer se ljubi u usta sa Bodirogom, direktorom Euroleague. Ubedio je sektu, da je kosarka profitabilan sport, i da Partizan nije drzavni projekat kao i Zvezda, i da je Partizan u stanju da kupi petnaest crnaca od prodaje ulaznica i dresova. Ubedio je sektu da nije tacno da Partizan igra Euroleague samo zato sto nema ruskih klubova, i da nije tacno da se pozivnice placaju milion eura po sezoni. I pri tome niko ne sme da te pita "mislis li da podneses ostavku" i ne samo da ne sme, vec sekta misli da ce se Partizan ugasiti ako Faraon ode. U jednom Real Madridu, jednom Ancelotti-ju koji je Realu doneo tri titule Lige Prvaka, nakon sto te Barcellona demolira sa 0:4 u sred Madrida, odmah se zaljulja klupa, dok Faraonu ako kazes da nema pojma, odmah te proglase da rusis Partizan Istina Prava istina jeste da je Obradovic trenercina koja u Partizanu nema nikakve rezultate, ima zapravo jedan obican fijasko. Istina je i da je Zeljko Obradovic gospodin koji je dosao do statusa Faraona iskljucivo svojom zaslugom i nicijom drugom. Istina je i da je kao osoba i trener postovan u celoj Evropi, osim na utakmicama kada je Zvezda domacin gde ga vredjaju i polivaju govnima i urinom. Istina je da je jedini trener u Evropi koji kada dodje u Zagreb na utakmicu, jos sa aerodroma prvo ode na groblje i polozi cvece na grobove Kresimira Cosica, Mirka Novosela i Drazena Petrovica. Istina je i da je veliki humanitarac i da je ogromne svote novca davao u humanitarne svrhe. Istina je da nikada nije isao "na prvu" tamo gde je novac, istina je da nikada nije bio pohlepan, niti se ikada prema novcu odnosio kao seljak, vec kao gospodin. Istina je i da je tip trenera koji ce uvek pomoci svakom mladom treneru u bilo kom smislu. Kada polupismeni crnac odluci da iz Usa dodje u Evropu da igra kosarku, on u svom mozgu smatra da time nekome cini uslugu. Za crnog polupismenog amera odlazak iz Usa u Srbiju, je kao kada biste vi, kolege sa Foruma trebali sa svojom porodicom da se preselite u Ganu ili Sudan. U Usa nema ispadanja, klubovi ne zive od rezultata, u Usa se i igraci i publika zabavljaju na utakmicama uz kokice i pivo, igraci grese, prave sou, sve je opusteno, a nakon poraza sutra je uvek novi dan. Sa takvim pogledom na sport, a pogotovo na zivot, polupismeni crnac u jednom trenutku dolazi u Srbiju kod trenera koji je tvrd, krut, sa egom i znanjem, i treba da se prilagodi treneru koji ne dozvoljava gresku, koji pravi pritisak jer tako kaze trenerska teorija. Polupismeni crnac koji je u Usa navikao da se debeli ameri od dvesta kilograma dizu na noge ako zakuca ili doda iza ledja, sada u jednom trenutku svoje karijere treba da se prilagodi da poraz u Srbiji od Zvezde znaci i gradjanski rat, da za jednu gresku u dodavanju ides na klupu, i da te na utakmicama u Srbiji gadjaju kesama urina ako igras za protivnicki klub. Da ne govorimo o tome da se u Euroleague igra odgovorna kosarka, da kosarka nije zabava vec rat, da igraci na utakmicama ne mogu da rade sta hoce, vec kako kaze Faraon, pa makar to ne donosilo rezultate. Predlog za kladjenje Necete verovati, dosli smo i do analize, iako imam utisak da sam tek poceo, i da bih najradije sutra napisao i treci deo posta. Moj entuzijazam za ovaj post jesu kvote za koje mislim da su fenomenalne, i to sto u kosarci nema neresenog ishoda. Entuzijazam vidim i u tome sto na ovaj mec gledam kao na rulet. Treba samo da procenite da li da stavite na "crveno" ili "crno", na "par" ili "nepar" Dva dana posta sam ulozio samo radi toga da vas pozovem da se kladite na ovaj mec. Sve cu uraditi, cak i potpuno besplatno, samo da vas pozovem da se kladite na danasnji mec, a poziv da gledate danasnju utakmicu se podrazumeva. Podrska ako se odlucite da odigrate jedinicu na mecu Partizan ima jedan od najgorih startova u Euroleague, dakle imaju dve pobede i sest poraza, a da prakticno uopste nisu imali tezak raspored, iako su isli Fenerbahceu. Ekipa je nova, losa i neuigrana, i kada nisu iskoristili relativno lak raspored, sada mogu samo da se yebu, ili ginu na utakmicama. Danas im dolazi Barcellona, pa Armani, pa idu Zvezdi, pa im dolazi Olympiacos, Zalgiris i Panathinaikos, prvak Evrope. Znaci skoro mesec dana nece izlaziti iz Beograda, nece gubiti vreme na putovanja, moci ce da treniraju koliko hoce. Iako su katastrofalno startovali, osim Fenerbahcea, niko ih nije potopio, dva ili tri poraza imaju na jednu loptu. Svaki rad uvek mora da donese rezultate, to kaze svaka teorija, a posebno rad sa trenerom tipa Obaradovica. Partizan je na dve utakmice, protiv Virtusa u Beogradu i Parisa u gostima imao utakmice u rukama, imao posed lopte i napade za pobede, i nije dobio nijednu utakmicu, Da jesu, sada bi ovde pisao bajke o Obradovicu, i niko ne bi imao nista protiv sto zivi kao Faraon. Sa dve pobeda, nad Barcellonom i raspalim Armanijem, Partizan veoma lako moze da se vrati u igru, pre svega na mentalnom nivou. U Beogradu nikada nije lako igrati, iako ja mislim ako si pravi igrac, onda ti je svejedno da li igras pred jednim gledaocom ili pred 100.000. Dvorana u Beogradu je rasprodata, svaki crnac, cak i ako je nepismen, voli da igra kada te publika nosi, i ako Partizan misli, ili je u stanju da se vrati, ovo danas je prava prilika, cak mislim da je za Partizan danas bolje da igra sa Barcellonom, nego sa Asvelom ili Albom. Publika u Beogradu obozava Obradovica iako zivi kao Faraon, vlast u Srbiji jedva ceka da srusi Obradovica jer je kriticki nastrojen prema svakom zlu, ali ne smeju da ga diraju jer znaju da rizikuju gradjanski rat, tako da budite sigurni da Barcellonu veceras ceka pakao. Dakle, ako je vasa odluka jedinica na mecu po 1,86 podrzao bih vas recima, samo napred, sada ili nikada vise. Podrska ako se odlucite da odigrate dvojku na mecu Najbolja podrska za dvojku jesu reci kolege @Joker93 koji je kao svoj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi postavio klizni handicap na Barcellonu; "... Jednostavno ne vidim koga bi ovaj Partizan mogao pobijediti u Euroleague a gdje razbiti sa 10+ razlike s izuzetkom Albe..."  Tacno tako. Mozete vi da pricate sta hocete, mozete da lupetate da je Obradovic osvojio devet Euroleague, sopstvene oci kazu da Partizan nista ne igra, zapravo da igraju kao qurci, da nisu dobili nijednu utakmicu koju bi morali da dobiju, i tacka. Uostalom, Barcellona sigurno ima bolji i kvalitetniji sastav, nosioci igre su vec tri ili vise godine zajedno, cak i kladionice gotovo da nikoga nisu proglasile za favorita, a nijedna trenerska knjiga ne kaze, da mozete da pobedjujete u serijama, ako ne izlazite iz kafane, ili ako vam je vaznije da vam maloletnice sede u krilu, nego kako vam igra ekipa. Sta ja mislim? To je, ipak najvaznije Mislim da je prakticno nemoguce u ovom trenutku da Partizan bude potopljen u sred Beograda uz onakvu podrsku Obradovicu, jer sekta u svojim glavama misli da ako dirate Faraona, zelite da srusite Partizan. Dakle, svi moguci klizni handicapi na domacina u zavisnosti od stepena pohlepe koji imate u sebi. Ne kazem da klizni handicapi na Partizan prolaze ako vam je vaznije da vam trubaci sviraju na uvo, nego kako vam igraci ubacuju loptu iz auta, ali u ovom slucaju, ja sam samo spreman da padnem, ako Barcellona danas potopi Partizan.  
    • NCAAB 00:30h  Kansas Jayhawks  1,40  4/10 bet365 Edit: Won (Koeficijenti 12.11.2024.g. u 21:08 CET) Koeficijenti su podložni promjenama  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use