Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 3.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

PSG – Crvena Zvezda prvi zuti karton Cvezda 1,53 bet365

Granica je na 3,5 i cak bi igrao under, ali ja ne igram undere taman granica bila na 8,5. Ne mislim da ce jedan igrac PSG riskirat zuti karton jer imaju dosta jaku skupinu i time riskirat suspenziju protiv Napolija ili Liverpoola, ili u K.O fazi. Jednostavno ne vidim kako bi prvi mogli dobit zuti karton ili uopce 2 kartona jer se ipak ocekuje da ce nakantat Zvezdu. Protiv Liverpoola su u gostima dobili jedan karton.

Alternativa ovom tipu: PSG manje od 1,5 kartona 1,50. Kombinirano sa az. hendikepom dobijem finu kvotu od tocno 2 za ovu utkamicu. Ovo igram na jaci ulog.

image.png.f72cdeb57585e34d50b19284b41d15bb.png

Atletico Madrid – Club Brügge over 3.5 kartona 1,80 bet365

Opet kartone, sudac odlican za kartone. Brugge doma protiv BVBa bez kartona, ali ja bi reka da je najvise Dortmund kriv za to jer su i oni dosta fer pa se tenzije nisu dizali. Atletico Madrid volim igrat na kartone, u ligi cesto bude na 4.5 do 6.5 jer su gruba ekipa a kad imas jednog Diega Costu u ekipi, sve je receno. Po mom misljenju tip pada jedino ako Atletcio Madrid bude vodio na poluvremenu sa 2 ili vise razlike.

Porto – Galatasaray over 4.0 kartona 1,875 bet365

Sudi Michael Oliver, da sudi drugi sudac, granica bi bila na 5,5. Zato manji ulog na ovom tipu. Sta inace rec za obe ekipe sta se kartona tice? Galatasaray vodi doma 2:0 i jos dobiju crveni i zuti. Porto u gostima portiv Schalkea u dosta dosadnoj (obe ekipe igrali na X) utakmici 2 kartona. Kvota na pobjedu Porta mi je premala sa 1.5

Napoli – Liverpool over 3,5 kartona 1,80 bet365

Kassai sudi sto je veliki plus. Napoli u prvoj utakmici kiksao i vratili se sa samo jednom bodom iz Beograda. Ovdje jednostavno nesmiju da izgube. Sa druge strane Liverpool, tesko se moze Liverpool procijenit sta se kartona tice. Protiv Chelsea cak 7 kartona u 2 utakmice, ali inace nisu kostolomci. Tipujem radi Kassaia I mislim ako Liverpool dobije barem 1 karton, da tip prolazi. Isto na manji ulog.

pisao sam analize (ako se ovo moze nazvat analizama) i tek onda skuzio, da su neke tipove vec postavljene pa eto da ne brisem. Isto sam mislio pisat za Tottenham - Barcelona ali je @Goksim vec sve objasnio.

prije 11 sati, branko77 said:

u kojoj si kladi ovo nasao,ne mogu naci na bet365 online kladionica">bet365

imaš u bet live i u mozzart, samo što u bet live ovakav tip opklade nema do dana kad se igra utakmica, a za mozzart nisam siguran, kod njih je možda bilo i ranije.
EDIT: izgleda da u mozzartu nema nikako, evo sad gledam, a čini mi se da sam prije viđao kod njih ovo, moguće da sam zamijenio. gledam u wwin ni kod njih nema ovoga, dakle samo u bet live što ja znam

prije 8 sati, Goksim said:

Toronto - Montreal k1 NHL bet365 online kladionica" rel="">bet365

Počinje NHL sezona i možete očekivati dosta prijedloga od mene, kao i prošle, i ove sezone :) 

Nakon predsezone vrijeme je za NHL! Ove sezone ćete vidjeti da često igram na Toronto budući da su složili odičnu momčad, te da su odigrali dobru predsezonu sa pola gasa. Ako usporedimo ove dvije momčadi koeficijent da Toronto osvaja East Conference je 4,50 a na Montreal 36,00. 

Toronto predvođen fantastičnim Tavaresom igra doma a zanimljivo je da su u predsezoni izgubili 5:1 upravo od Montrebala doma, da bi ih dva dana kasnije pobjedili 5:3 u gostima. Složili su fantastičnu momčad i jedan su od ozbiljnih favorita za osvajanje Stanley Kupa. Očekujem da sezonu otvore pobjedom. 

Tncym7I.png

Apsolutno se slazem za Toronto. Dolazak njihovog Tavaresa ce jos dodatno zapaliti atmosferu u Torontu, odlicni napadacki, ali nista nisu radili na obrani, pa ne vjerujem u Stanley Cup ove sezone, dok s druge strane atmosfera kod Hubsa je skroz drukcija, kao da su se vec predali odlaskom Paciorettya ciji ce golovi nedostajati Hubsima, dok ono sto su dobili u zamjenu ne stane u istu recenicu,  a i Price ne briljira kao prije, tako da cu i ja ovdje uzeti ml na Toronto, te dodati pobjede Psg-a i Atletico Madrida.

prije 55 minute, Dejvid said:

imaš u bet live i u mozzart, samo što u bet live ovakav tip opklade nema do dana kad se igra utakmica, a za mozzart nisam siguran, kod njih je možda bilo i ranije.
EDIT: izgleda da u mozzartu nema nikako, evo sad gledam, a čini mi se da sam prije viđao kod njih ovo, moguće da sam zamijenio. gledam u wwin ni kod njih nema ovoga, dakle samo u bet live što ja znam

da li je moguce na bet live uplatiti online?Jer u gradu u kojem se nalazim nema te klade a double,psv,inter drugo poluvrijeme vise kartnoa i psg i cz gost vise kartona,kvota 2,10..

prije sat vremena, juratigatura said:

Pozdrav. Može li mi netko objasniti kako ovo funkcionira i kako da to uplatim?

Nisam to nikada prije radio pa da probam ak ide ide.

Hvala unaprijed

Screenshot_2018-10-03-13-29-34.png

Prije meča uplatiš singl u iznosu do 25€. I onoliko koliko si uplatio na taj singl pre početka meča toliki Free Bet dobiješ za klađenje uživo na taj isti meč.

Npr.Uložiš 20€ pre meča i kada meč počne na klađenju uživo imaš besplatnu okladu od 20€.

Nadam se da sam pomogao.

Napoli - Liverpool | Više od 2.5 (1.72) bet365

Domaćini su najveći konkurenti za titulu u Seriji A i tim sa najvećim šansama da ukrade trofej od Juventusa, međutim, oni su šest bodova u zaostatku na vrhu tabele. Carlo Ancelottijeva ekipa je izgubila u posljednjem derbiju protiv Juventusa iako su oni imali rano vodstvo. Napoli je igrao vrlo dobro u napadu, ali oni moraju poboljšati svoju obranu. U prvoj utakmici u Ligi prvaka ove sezone, domaća ekipa nije uspjela da se vrati iz Beograda sa pobjedom, jer je Crvena Zvezda izdržala i na kraju je bilo 0-0. Liverpool je favorit za podizanje trofeja ove sezone i oni su na svim natjecanjima ove sezone krenuli vrlo uspješno. Trenutno se nalaze na vrhu Premier lige sa Manchester Cityjem nakon što su uspjeli uzeti bod na putovanju u Londonu kada su igrali protiv Chelseaja. Mohamed Salah i društvo su bili vrlo jaki u napadu, dok je njihova obrana prilično dobra u posljednje vrijeme. Gosti su ostvarili pobjedu u prvom krugu ovog natjecanja nakon što je Firmino postigao kasni gol u pobjedi od 3-2 nad PSG-om. Ovo je jedan od derbija ovog kola i bit će to jedna vrlo uzbudljiva utakmica. Obje ekipe će ići po pobjedu, ali vjerujem da će gosti u ovoj utakmici uzeti sva tri boda. Međutim, to neće biti moja oklada u ovoj utakmici, jer ću odigrati na više od 2.5 gola. Obje ekipe su igrale većinu svojih utakmica sa mnoštvom postignutih golova, tako da očekujem jednu golijadu između ovog dvojca. Obje ekipe imaju dva nevjerojatna napada koji bi trebali postignuti 3 ili više golova. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.e93c874599ae278985f395af973654cb.png

(Koeficijenti 3.10. u 15:00 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Lokomotiva Moskva - Schalke | Manje od 2.5 gola (1.53) bet365

Lokomotiva Moskva je u ovom trenutku u najtežoj situaciji nakon prve utakmice u grupnoj fazi. Oni su imali razočaravajući nastup u porazu od Galtasaraya (3-0) u Istanbulu prije dva tjedna. Sve osim pobjede protiv njemačkog tima u ovoj utakmici bi prilično pogoršalo stvari za ekipu Yury Semina. Schalke je uzeo bod iz prve utakmice nakon što su remizirali protiv Porta sa 1-1 na VELTINS Areni. Domenico Tedescova ekipa je imala vodstvo preko Breel Embola, ali Otavinho je izjednačio rezultat iz penala da bi na kraju bilo 1-1. Schalke je napravio razočaravajući start u Bundesligi. Izgubili su svih pet utakmica na početku sezone i oni su se nalazili na dnu tabele prije nego što je Alessandro Schopfov gol protiv Mainza pomogao ekipi da ostvari svoja prva tri boda ove sezone. Domaćini su također bili uspješni za vikend nakon što su pobijedili Akhmata sa 2-0 na RZD Areni. Međutim, sezona im nije bila tako sjajna nakon što su osvojili 12 bodova iz devet utakmica i sada se nalaze na šestoj poziciji. Mislim da nema favorita u ovoj utakmici i remi mi nekako izgleda kao najrealniji, ali vjerujem da neće biti ni mnogo golova, jer očekujem oprezan pristup oba menadžera koji ne žele izgubiti bodove.

Screenshot_7.thumb.png.d38e10bb88405db31338b91d75b8b029.png

(Koeficijenti 3.10. u 15:17 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

prije 26 minute, Stefy said:

Prije meča uplatiš singl u iznosu do 25€. I onoliko koliko si uplatio na taj singl pre početka meča toliki Free Bet dobiješ za klađenje uživo na taj isti meč.

Npr.Uložiš 20€ pre meča i kada meč počne na klađenju uživo imaš besplatnu okladu od 20€.

Nadam se da sam pomogao.

Sa tim da ti kod free beta isplacuju samo dobit, a ne i ulog. Tipa ako stavis 20e na koeficijent 2 dobit ces 20e, a ne 40. Dakle, samo dobit isplacuju

prije 2 sati, juratigatura said:

Pozdrav. Može li mi netko objasniti kako ovo funkcionira i kako da to uplatim?

Nisam to nikada prije radio pa da probam ak ide ide.

Hvala unaprijed

Screenshot_2018-10-03-13-29-34.png

@Stefy i @djuka su lijepo objasnili. Ovo su personalizirane promocije bet365 kladionice koje šalju svojim vjernim korisnicima. Npr. ja svaku Ligu Prvaka dobijem barem jedan ovakav mail, a često i vikendom tako da ako nemate bet365 račun, otvorite ga. 

Ukratko, trebaš uplatiti 25€ na Tottenham - Barcelona prije početka utakmice i dobiti ćeš 25€ kredita za klađenje za istu utakmicu live. Kod live klađenja isplaćuje se samo profit, ne i ulog, pa ja često odigram neku riskantniju okladu sa nešto većim koeficijentom. 

prije 58 minute, Stefy said:

Nadam se da sam pomogao.

Ok. Hvala. Pomogao si mi. A taj kad počne uživo mogu igrati samo na taj meć totenhama i barce ili nešto drugo?

prije 13 sati, nba1911 said:

PSG – Crvena Zvezda prvi zuti karton Cvezda 1,53 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Granica je na 3,5 i cak bi igrao under, ali ja ne igram undere taman granica bila na 8,5. Ne mislim da ce jedan igrac PSG riskirat zuti karton jer imaju dosta jaku skupinu i time riskirat suspenziju protiv Napolija ili Liverpoola, ili u K.O fazi. Jednostavno ne vidim kako bi prvi mogli dobit zuti karton ili uopce 2 kartona jer se ipak ocekuje da ce nakantat Zvezdu. Protiv Liverpoola su u gostima dobili jedan karton.

Alternativa ovom tipu: PSG manje od 1,5 kartona 1,50. Kombinirano sa az. hendikepom dobijem finu kvotu od tocno 2 za ovu utkamicu. Ovo igram na jaci ulog.

Slažem se a evo zanimljive oklade koju sam našao kod unibet kladionice. Prema svim očekivanjima samo je pitanje sa koliko će golova u mreži Zvezda napustiti Paris. unibet daje čak 2,00 da će na utakmici Zvezda imati 3 ili više prekršaja više od PSG-a. Meni ova oklada ima veliki valuebet kada znamo kako očekujemo da se igra. 

Istovremeno je koeficijent 1,30 da će Zvezda imati više prekršaja a ovaj hendikep i koef. 2,00 mi se čine jako privlačni. 

Ok9AcMH.png

Vezao sam to sa @JackieJack-evim prijedlogom za sutra. ;) 

Fb9Ttd8.png

prije 11 minute, Goksim said:

Slažem se a evo zanimljive oklade koju sam našao kod unibet" rel="">unibet kladionice. Prema svim očekivanjima samo je pitanje sa koliko će golova u mreži Zvezda napustiti Paris. unibet" rel="">unibet daje čak 2,00 da će na utakmici Zvezda imati 3 ili više prekršaja više od PSG-a. Meni ova oklada ima veliki valuebet kada znamo kako očekujemo da se igra. 

Istovremeno je koeficijent 1,30 da će Zvezda imati više prekršaja a ovaj hendikep i koef. 2,00 mi se čine jako privlačni. 

Ok9AcMH.png

Vezao sam to sa @JackieJack-evim prijedlogom za sutra. ;) 

Fb9Ttd8.png

Nista odo otvorit racun kod unibeta jer vidim da cesto imaju bas fine variante....

prije 4 sati, branko77 said:

da li je moguce na bet live uplatiti online?Jer u gradu u kojem se nalazim nema te klade a double,psv,inter drugo poluvrijeme vise kartnoa i psg i cz gost vise kartona,kvota 2,10..

e to nisam siguran, pogledaj na netu, mislim da imaju sms klađenje, možda da skineš aplikaciju na telefon pa da vidiš šta ima, ne znam kako im to funkcioniše

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use