Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 3.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

3 October 2018, 18:55 CET - Paris (Parc des Princes)
Paris Saint-Germain (FRA) - FK Crvena zvezda (SRB) bet365
Referee: Artur Manuel Ribeiro Soares Dias (POR)
5ToEnYV.png

3 October 2018, 18:55 CET - Moscow (RZhD Arena)
FC Lokomotiv Moskva (RUS) - FC Schalke 04 (GER) bet365
Referee: Anthony Taylor (ENG)
Pqvd0gK.png

3 October 2018, 21:00 CET - Madrid (Wanda Metropolitano)
Club Atlético de Madrid (ESP) - Club Brugge (BEL) bet365
Referee: Ivan Kružliak (SVK)
JJI97GY.png

3 October 2018, 21:00 CET - Dortmund (Signal Iduna Park)
Borussia Dortmund (GER) - AS Monaco FC (FRA) bet365
Referee: Aliaksiej Kuĺbakoŭ (BLR)
v1bwaJC.png

3 October 2018, 21:00 CET - London (Wembley Stadium)
Tottenham Hotspur FC (ENG) - FC Barcelona (ESP) bet365
Referee: Felix Zwayer (GER)
WvFaqIj.png

3 October 2018, 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion)
PSV Eindhoven (NED) - FC Internazionale Milano (ITA) bet365
Referee: Milorad Mažić (SRB)
tgqFQ2E.png

3 October 2018, 21:00 CET - Naples (Stadio San Paolo)
SSC Napoli (ITA) - Liverpool FC (ENG) bet365
Referee: Viktor Kassai (HUN)
PEKrlKR.png

FC Porto (POR) - Galatasaray (TUR) bet365
Referee: Michael Oliver (ENG)

Xh3eJgi.png

Napoli - Liverpool over 4.0 cards 1.90 bet365 4/10

Ukratko,
Kassai sudi ovaj mec, pisao sam vise puta da volim igrati overe kod njega, u ovoj grupi smrti PSG i Liverpool idu dalje ali sam misljenja da ce Napoli pokusati isparirati koliko bude mogao, ove sezone su nesto grublji nego ranije dok je Sari bio na klupi pa jos i igraju kod kuce, Kassai ima skroz respektabilan prosek u Evropi, 4.0 je skroz dobra margina za jedan over. 

PSG - Zvezda, PSG -2.5 1.57 bet365 7/10

Licno misljenje, Zvezda se malo ufurala posle ovog X-a protiv Napolija. Vidim kojekakve izjave, verujem da su i oni svesni da ne mogu nista jednom PSG-u u gostima ali eto svasta se kaze u euforiji. Ne zelim da umanjujem podvig, jos jednom svaka cast za igranje u LS ali timovi poput PSG-a ili Liverpoola su svemirski brod za bilo koji tim koji dolazi sa "nasih" prostora. PSG u ludoj formi i ove sezone, u ligi imaju 8-0-0, gol razliku da ne pisem a kako i ne bi kad imas Cavanija Neymara i Mbappea u napadu. Sutra nece racunati na Meuniera dok su Buffon i Alves od ranije povredjeni.

Meni je ovo mec stvoren za dizanje love. Ne zelim izvlaciti nikakve paralele ali setimo se Dinamovog "izleta" u LS prosle godine a pritom su imali puno laksu grupu. Verujem da ih PSG moze lako pocastiti i petardom pa cu odigrati i hendikep -3 i 3.5 na nesto manji ulog, sve u svemu ocekujem ubedljivu pobedu domacih kojima je ovo mec za pravljenje upravo gol razlike koja moze biti vazna kasnije. Sve u svemu, neupitna pobeda PSG po meni sa najmanje 3 gola razlike

prije 19 minute, JackieJack said:

PSG - Zvezda, PSG -2.5 1.57 bet365 online kladionica">bet365 7/10

Licno misljenje, Zvezda se malo ufurala posle ovog X-a protiv Napolija. Vidim kojekakve izjave, verujem da su i oni svesni da ne mogu nista jednom PSG-u u gostima ali eto svasta se kaze u euforiji. Ne zelim da umanjujem podvig, jos jednom svaka cast za igranje u LS ali timovi poput PSG-a ili Liverpoola su svemirski brod za bilo koji tim koji dolazi sa "nasih" prostora. PSG u ludoj formi i ove sezone, u ligi imaju 8-0-0, gol razliku da ne pisem a kako i ne bi kad imas Cavanija Neymara i Mbappea u napadu. Sutra nece racunati na Meuniera dok su Buffon i Alves od ranije povredjeni.

Meni je ovo mec stvoren za dizanje love. Ne zelim izvlaciti nikakve paralele ali setimo se Dinamovog "izleta" u LS prosle godine a pritom su imali puno laksu grupu. Verujem da ih PSG moze lako pocastiti i petardom pa cu odigrati i hendikep -3 i 3.5 na nesto manji ulog, sve u svemu ocekujem ubedljivu pobedu domacih kojima je ovo mec za pravljenje upravo gol razlike koja moze biti vazna kasnije. Sve u svemu, neupitna pobeda PSG po meni sa najmanje 3 gola razlike

Potpisujem. Očekujem uvjerljivu pobjedu PSG-a te mislim da će se Zvezda ovdje provesti kao Dinamo u Ligi Prvaka na gostovanjima prijašnjih sezona... Evo koje opcije se meni čine zanimljive:

1. bet365 daje čak 2,20 da će PSG na poluvremenu voditi sa 2 ili više gola razlike. Mislim da je isto poprilično izgledno i da je koeficiejnt vrijedan rizika

JTQdtgZ.png

2. unibet daje 1,33 da PSG daje 3 ili više golova što mi se također čini kao realna i nešto sugurnija opcija

V6tv9Ow.png

3. Hendikep koji je @JackieJack spomenuo je također odlična opcija

5gycdMb.png

prije 1 sat, Goksim said:

3 October 2018, 21:00 CET - London (Wembley Stadium)
Tottenham Hotspur FC (ENG) - FC Barcelona (ESP) bet365 online kladionica">bet365
Referee: Felix Zwayer (GER)

Zanimljiva utakmica je pred nama. Tottenham je uspio prosuti vodstvo te izgubiti kod Intera u prošlom kolu dok je Barcelona slavila u Ligi Prvaka međutim u prvenstvu već ima dva sramotna kiksa. 

bet365 je granicu za kartona postavio na 4,5 te daju 2,05 za over kartona. Očekujem da do početka utakmice koeficijent padne. unibet pak daje 1,61 za over 3,5 kartona što mi je odličan koeficijent. 

eYNGWpZ.png

pOv3xfC.png

Zwayer je jedan od strožih sudaca u Bundesligi a ako pogledamo njegovu statistiku vidjet ćemo da su utakmice se 3 i manje kartona u međunarodnim susretima rijetkost. Zadnjih 8 utamice koje je sudio, svaki puta je prelatio graniuc od 3,5 kartona. 

CbwvZNN.png

U međunarodnim utakmica, od zadnjih 9 susreta čak 7 puta je bio na 4+ kartona. 

FuRMbii.png

On 01. 10. 2018. at 20:03, JackieJack said:

PSG - Zvezda, PSG -2.5 1.57 bet365 online kladionica">bet365 7/10

Evo i uplate da ne bude da mlatim praznu slamu. Uvek sve sto ovde postavim to i odigram, a u PSG sam poprilicno ubedjen da ce ubedljivo slaviti protiv Zvezde!

9wT24oq.png?1

ESodm3E.png?1

PppUqmr.png?1

Budući da su danas na rasporedu utakmice Lige Prvaka skrećem pažnju na odličnu promociju bet365 kladionice gdje bet365 isplaćuje okladu kao dobitnu u trenutku kada momčad na koju ste se kladili i povede sa dva gola razlike, neovisno o tome koji je konačni ishod utakmice. Ako se kladite na Ligu Prvaka ili Europsku Ligu te su koeficijenti u drugim kladionicama isti ili slični mislim da se ovo onda isplati odigrati kod bet365 kladionice. 

Saznajte više informacija o prijevremenoj isplati

7yzKymF.jpg

Izvor: bet365.com

Only available to new and eligible customers. T&C Apply. 

kI544vn.png

PSV vs Inter  - Viže žutih kartona 2. poluvrijeme
Mažić mi je nekako sudija koji pušta do krajnjih granica, do sada kad god sam igrao da će biti više kartona u drugom poluvremenu je prošlo. Opet neka kaže mišljenje neko od vas iskusnih koji pratite to sa kartonima, ali on mi je jednom privukao pažnju kada je mogao podijeliti nekoliko kartona u prvom poluvremenu jer je bilo baš grubih startova, a on nije dodijelio nijedan, i od tada kad god sam ovo igrao prošlo je, nadam se da neće izdati ni sutra.

Atletico Madrid - Club Brugge // Pobjeda domaćina & under 2,5 golova bet365 - 3,00

POKLON bet365 KLADIONICE! Ovo morate iskoristiti.

Atletico Madrid je poznat kao ekipa koja ne postiže i ne prima mnogo golova. Godinama tako igraju, Simeone forsira takav stil igre bez obzira na protivnika i možemo reći kako je Atletico Madrid jedna od najneugodnijih ekipa u Evropi u ovom trenutku. Zašto? Zato što ekipa koja u svojim redovima ima Griezmanna, Costu, Lemara igra na rezultat cijelo vrijeme a kada je potrebno iskoriste reusrse pomenutih igrača i protivniku postigu po nekoliko golova. 

2018
2018.jpg.2de7db70732bbbcda98fcc65e327eae2.jpg

2017

2017.jpg.b3707bd67d794bf96f5218bac545463f.jpg

2016

2016.jpg.351b2104bd5460afd64d95de149c86bb.jpg

Taktika Simeonea je da njegova ekipa prva dođe u vodstvo i da se to vodstvo sačuva i susret mirno privede kraju. Posebno kada su u pitanju slabije ekipe kao što je Club Brugge. 

Podatak da je Atletico u zadnjih 29 utakmica u Ligi prvaka, samo dva puta postigao više od 2 gola, dovoljno govori. Prognoza: 1-0 ili 2-0.

KVOTA.thumb.jpg.db4c7fbf86b92c6b35292323c3cd3528.jpg

Dortmund - Monaco 1 (1.36) bet365

Domaća ekipa je u odličnoj formi i oni još uvijek nisu izgubili od početka sezone. Imaju dvije pobjede zaredom, prva je bila protiv Nurnberga kojeg su pobijedili sa 7-0, dok su u drugoj uspjeli da se vrate nakon što su gubili 2-0 u gostima protiv Bayer Leverkusena i na kraju su slavili sa 4-2. Nakon što je Bayern imao par loših rezultata, Dortmund se sada nalazi na vrhu Bundeslige kao najefikasnija ekipa u prvenstvu. U prvom kolu u Ligi prvaka su pobijedili Club Bruggea sa 1-0 u gostima. Na drugoj strani, Monaco se nalazi u vrlo lošoj formi i izgubili su tri od posljednje četiri utakmice. Gosti traže pobjedu u posljednjih osam utakmica i oni su mogu slobodno reći u velikoj rezultatskoj krizi. Monaco nije postigao gol u posljednje dvije utakmice, a Radamel Falcao i društvo moraju da se vrate na pobjedničke puteve što prije moguće, ali mislim da to neće biti u ovoj utakmici. Nisu bili mnogo bolji u Ligi prvaka, gdje su protiv Atletico Madrida izgubili sa 2-1. Ovog puta, domaćini su u mnogo boljoj formi i oni bi trebali da ostvare pobjedu u ovoj utakmici. Dortmund je favorit i mislim da će uzeti sva tri boda pred svojim navijačima.

Screenshot_4.png.b8cbe5b715091ecdfc66499b886832cc.png

(Koeficijenti 2.10. u 16:06 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Porto - Galatasaray //  Oba tima daju gol bet365 

Porto je u prvoj utakmici remizirao protiv Šalkea u gostima, što se može nazvati uspjehom jer znamo kako su teška gostovanja na Veltins Areni. U domaćem prevenstvu igraju odlično imaju omjer 5-0-1 postigli su 16 golova i nakon neuspjeha prošle godine u LP ove sezone će zasigurno tražiti plasman u knock out fazu.  Porto je na zadnjih 5 domaćih utakmica u LP primio čak 13 golova, isto koliko su i primili na 19 utakmica prije tog "crnog niza".

Gosti su slavili protiv Saprtaka u prvom kolu 3:0, a Turci su postigli pogodak za zadnjih 5 od 6 utakmica u LP. Ja vjerujem kako Porto može slaviti, ali u jednom otvorenom meču sa golovima sa obje strane. Sretno!

1.thumb.jpg.17b23ebb9a55ae3c0fdb807b110d2f28.jpg

prije 10 sati, Dejvid said:

Mažić mi je nekako sudija koji pušta do krajnjih granica, do sada kad god sam igrao da će biti više kartona u drugom poluvremenu je prošlo. Opet neka kaže mišljenje neko od vas iskusnih koji pratite to sa kartonima, ali on mi je jednom privukao pažnju kada je mogao podijeliti nekoliko kartona u prvom poluvremenu jer je bilo baš grubih startova, a on nije dodijelio nijedan, i od tada kad god sam ovo igrao prošlo je, nadam se da neće izdati ni sutra.

Sve navedeno stoji za njegov stil suđenja i oklada ima smisla. 

On 01. 10. 2018. at 9:49, Goksim said:

3 October 2018, 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion)
PSV Eindhoven (NED) - FC Internazionale Milano (ITA) bet365 online kladionica">bet365
Referee: Milorad Mažić (SRB)
tgqFQ2E.png

unibet daje 1,74 za over 3,5 kartona što mi se, ako uzmemo u obzir gotovo identičan koeficijent a granicu veću za pola kartona, čini privlačno. 

BcfsSon.png

u kojoj si kladi ovo nasao,ne mogu naci na bet365

Ovo si jako dobro primetio i sjajan odabir izmedju ovog i ukupnog broja kartona. Ne kazem da oba ne mogu proci nego value je bez dileme na strani ovoga sto predlazes. Svako ko iole malo zna sudije upoznat je sa Mazicevim parametrima sudjenja a najvise kartona pokazuje upravo u drugom i usudio bih se reci da je ovo skoro pa pravilo kod Mazica. 

Atletico Madrid - Club Brugge over 3.5 kartona 1.82 bet365  4/10

Porto - Galatasaray over 4.0 kartona 1.87 bet365 3/10

Posto nemam puno vremena samo ukratko, Atletico je jedan od onih timova na koje nam ne treba biti zao staviti lovu kad su kartoni u pitanju, Brugge je isto relativno prgava ekipa a posto sudi Kruzilak koji ima skroz solidan prosek a opet jako malo iskustva u mecevima LS mislim da je granica od 3.5 niska na prvi pogled. To znaci da nam treba samo 4 kartona, Atletico ne igra ultra ofanzivno i sumnjam da ce "razbiti" Belgijance a i Brugge zna biti dostojan protivnik. 

Drugi mec isto potencijalan over po meni, ovo ce biti pravo zeznuta grupa gde je sve moguce i otvoreno, u prvom kolu oba meca u ovoj grupi su imala bar 4 kartona, ovde se opet love jako bitni bodovi, Porto vec malo zaostaje a igraju kod kuce gde ce verovatno hteti pun plen, Galatasaray pobeda u prvom kolu, proslo je dosta dugo otkad su igrali LS i mislim da ce takodje biti motivisani. Sudi Michael Oliver koga se secamo iz onog meca izmedju Juventusa i Real Madrida gde je dosudjen onaj famozni penal i crveni Buffonu, u Evropi je uvek znao ispostovati i ima zavidan prosek za jednog Engleza, verujem da ce ovde biti materijala za kartone pa bi uz malo srece mogli ponovo gledati 5+ kartona

On 01. 10. 2018. at 19:03, JackieJack said:

Napoli - Liverpool over 4.0 cards 1.90 bet365 online kladionica" rel="">bet365 4/10

Ukratko, Kassai sudi ovaj mec, pisao sam vise puta da volim igrati overe kod njega, u ovoj grupi smrti PSG i Liverpool idu dalje ali sam misljenja da ce Napoli pokusati isparirati koliko bude mogao, ove sezone su nesto grublji nego ranije dok je Sari bio na klupi pa jos i igraju kod kuce, Kassai ima skroz respektabilan prosek u Evropi, 4.0 je skroz dobra margina za jedan over. 

PSG - Zvezda, PSG -2.5 1.57 bet365 online kladionica" rel="">bet365 7/10

Trenutno na bet365 granica na Napoli 3,5 i kvota 1,82

Tottenham - Barcelona 2

Barcelona zaredala dosta kikseva ali ovaj par stavljam isključivo na osnovu onoga sto sam gledao Tottenham kako igra zadnjih 10 utakmica a igraju jako lose tromo i bezidejno cak i utakmicama koje su dobivali su djelovali lose ni sjena momčadi od prosle godine.

Ocekujem da Tottenham sigurno neće igrati bunker sto ce odgovarati Barceloni zar razliku od ovih zadnjih par utakmica di su igrali protiv izrazito defanzivnih momcadi.

PSG - Crvena Zvezda
Hendikep kornera (PSG -1.5) u prvom poluvremenu
1 1,50 (WWIN)

Meni je ovo zapalo za oko pa cu s necim kombinovati. PSG ce navaliti od prve minute a jasno da se Zvezda dolazi braniti. Boaći neće igrati i bitno im je samo nulu drzati sto duze tako da ce sve ispucavati u korner i ne vjerujem da zvezda moze vise od jednog kornera u prvom p. a psg lagano moze 3-4

Toronto - Montreal k1 NHL bet365

Počinje NHL sezona i možete očekivati dosta prijedloga od mene, kao i prošle, i ove sezone :) 

Nakon predsezone vrijeme je za NHL! Ove sezone ćete vidjeti da često igram na Toronto budući da su složili odičnu momčad, te da su odigrali dobru predsezonu sa pola gasa. Ako usporedimo ove dvije momčadi koeficijent da Toronto osvaja East Conference je 4,50 a na Montreal 36,00. 

Toronto predvođen fantastičnim Tavaresom igra doma a zanimljivo je da su u predsezoni izgubili 5:1 upravo od Montrebala doma, da bi ih dva dana kasnije pobjedili 5:3 u gostima. Složili su fantastičnu momčad i jedan su od ozbiljnih favorita za osvajanje Stanley Kupa. Očekujem da sezonu otvore pobjedom. 

Tncym7I.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use