Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 2.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Nakon odličnog vikenda (dobitni listići od vikenda) moj fokus je na Ligi Prvaka i Europskoj ligi a opet nas čeka i bogat sportski vikend. Moram naglasiti i da NHL počinje ovaj tjedan! 

Hoffenheim - Manchester City 2 bet365

Lyon je u prvom kolu Lige Prvaka napravio najveću senzaciju pobjedivši City 3:2 i to u gostima. City nema prava na kiks i jasno je da će itekako ozbiljno shvatiti ovu utakmicu jer bi neprolazak skupine bio ravan katastrofi. Kvaliteta je evidentno na strani Cityja koji je prvi favorit za osvajanje Premier League i mislim da će im jedan Hoffenheim teško moći parirati. Nadam se da nam se neće ponoviti Bayern od petka...

Ovo pišem u ponedjeljak ujutro jer je za očekviati da će u utorak koeficijent na City drastično pasti budući da će, na dan utakmice, ogroman broj uplata biti očekivano na City. Upravo zato sugeriram da, ako planirate igrati na City, isto napravite ranije kako bi ulovili bolji koeficijent. 
m9LMmj7.png

liugu7J.png

prije 4 sati, Goksim said:

Nakon odličnog vikenda (dobitni listići od vikenda) moj fokus je na Ligi Prvaka i Europskoj ligi a opet nas čeka i bogat sportski vikend. Moram naglasiti i da NHL počinje ovaj tjedan! 

Hoffenheim - Manchester City 2 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Lyon je u prvom kolu Lige Prvaka napravio najveću senzaciju pobjedivši City 3:2 i to u gostima. City nema prava na kiks i jasno je da će itekako ozbiljno shvatiti ovu utakmicu jer bi neprolazak skupine bio ravan katastrofi. Kvaliteta je evidentno na strani Cityja koji je prvi favorit za osvajanje Premier League i mislim da će im jedan Hoffenheim teško moći parirati. Nadam se da nam se neće ponoviti Bayern od petka...

Ovo pišem u ponedjeljak ujutro jer je za očekviati da će u utorak koeficijent na City drastično pasti budući da će, na dan utakmice, ogroman broj uplata biti očekivano na City. Upravo zato sugeriram da, ako planirate igrati na City, isto napravite ranije kako bi ulovili bolji koeficijent. 
m9LMmj7.png

liugu7J.png

Slažem se Goks, ispratio sam city već na 2 tiketa a sutra ću možda i još jedan dodati...Bilo su daleko bolji od lyona i smatram ea su oštećeni od sudaca za čisti penal na 0-1...Bilo kako bilo sretno nam bilo ?

20181001_120215.jpg

CSKA Moskva U19 - Real Madrid U19 2 (1.33) bet365

Po meni je ovo jasna utakmica. Vjerujem da će mlada momčad Real Madrida ostvariti pobjedu i nova tri boda u ovoj utakmici. Svi znamo kakvu mladu momčad ima Real Madrid i to pokazuju posljednji rezultati ove dvije momčadi. U posljednjih pet utakmica, Real Madrid je ostvario četiri pobjede i jedan poraz. Na drugoj strani CSKA Moskva je u posljednjih pet utakmica ostvarila jednu pobjedu, remi i tri poraza. CSKA je prošlu utakmicu igrala u gostima, gdje su protiv slabašnog Plzena odigrali remi od 1-1. Na drugoj strani Real Madrid je ostvario ubjedljivu pobjedu od 3-1 protiv Rome koja je favorit za drugo mjesto u ovoj skupini u Ligi prvaka za mlade. Utakmice Real Madrida U19 uvijek obiluju golovima i ovo će biti prva međusobna utakmica ova dva mlada tima do sada. Real Madrid je prvi na tabeli u ovom trenutku i očekujem pobjedu mlade ekipe Real Madrida, gdje mi je koficijent sasvim razuman. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.02e84862df74ed330cca4ac30ced4e9c.png

(Koeficijenti 1.10. u 15:34 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

DINAMO SUTRA U RUMUNJSKOJ OTVARA UEFA YOUTH LEAGUE

Pod vodstvom stručnog stožera glavnog trenera Igora Jovićevića, mlada momčad Dinama otputovala je u Rumunjsku gdje će igrati prvu utakmicu prvog kola UEFA Youth League. 

Podsjetimo, u utorak, 2. listopada od 18 sati u Constanti momčad Dinama odmjerit će snage protiv juniorskog prvaka Rumunjske - Viitorula.

Za utakmicu konkuriraju redom: Dinko Horkaš, Renato Josipović, Josip Šutalo, Bartol Franjić, Tom Alen Tolić, Ajdin Hasić, Antonio Marin, Leon Šipoš, Mario Ćuže, Tin Hrvoj, Luka Pavlak, Luka Radić, Luka Jelenić, Edin Julardžija, Vedad Radonja, Dino Kapitanović i Tomislav Krizmanić. Zbog bolesti na put nije krenuo lijevi bek Petar Mikulić. 

Osim trenera Jovićevića, u stožeru su još: Luka Krklješ, Sandro Žufić, Marko Novak, Marinko Grgić, Marko Brkić, Marko Kuže i Tomislav Švedi. 

Osvajanjem prvenstva Hrvatske u sezoni 2017/18. juniori Dinama osigurali su nastup u UEFA Youth League, natjecanju poznatijem kao Liga prvaka mladih.

Dinamo je u ždrijebu 1. kola izvukao rumunjskog juniorskog prvaka – Viitorul Constantu.

U sklopu ''Domestic Champions path'' skupine Plavi će prvu utakmicu igrati 2. listopada u Rumunjskoj, dok je uzvrat na rasporedu 23. listopada na Maksimiru.

U 2. kolu koje je na rasporedu 7. i 28. studenog, igrat će se protiv boljeg iz para Astana (Kazahstan) – Vllaznia (Albanija).

Podsjetimo, u ''Domestic Champions'' dijelu natjecanja sudjeluju juniorski prvaci 32 najbolje rangirana nacionalna saveza. Nakon prva dva kola, osam preostalih sudionika iz te skupine igrat će protiv osam drugoplasiranih momčadi iz dijela natjecanja gdje igraju juniorske momčadi klubova koji igraju u grupnoj fazi Lige prvaka (UEFA Champions League path). Pobjednici će se plasirati u osminu finala gdje će ih čekati pobjednici grupne faze ''UEFA Champions League path''.

Izvor: https://www.gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/dinamo-sutra-u-rumunjskoj-otvara-uefa-youth-league

Constanta U19 - Dinamo Zagreb U19

Juniori Dinama su prošlu sezonu završili na vrlo lijep način. Oni su kao i njihova prva momčad osvojili prvenstvo i time potvrdili dominaciju u domaćoj ligi. Juniori su u dramatičnoj završnici prvenstva osvojili naslov s bodom više od Hajduka (51-50) te su ove sezone zaradili da igraju u UEFA Ligi prvaka za mlade. Posljednji meč DInamo Zagreba u Ligi prvaka za mlade je bio protiv Juventusa kada su pobijedili sa 1-0. Oni imaju prilično dobru mladu momčad i prošle sezone su daleko dogurali. Mislim da bi se i ove sezone mogli pokazati, a vjerujem da će to uraditi protiv Constante u gostima. Sretno momci!

Screenshot_5.thumb.png.bf62879792617a794e61fb4918111f39.png

(Koeficijenti 1.10. u 16:13 CET)

Juventus FC (ITA) - BSC Young Boys (SUI) bet365
Sudac: Sergey Karasev (RUS)
D7nA4wV.png

TSG 1899 Hoffenheim (GER) - Manchester City FC (ENG) bet365
Sudac: Damir Skomina (SVN)
8jj66z7.png

FC Bayern München (GER) - AFC Ajax (NED) bet365
Sudac: Pavel Královec (CZE)
yx7NYIl.png

Manchester United FC (ENG) - Valencia CF (ESP) bet365
Sudac: Slavko Vinčič (SVN)
QqH7q4g.png

(Koeficijenti 1.10. u 16:25 CET)

PFC CSKA Moskva (RUS) - Real Madrid CF (ESP) bet365
Sudac: Ovidiu Alin Hațegan (ROU)

fXWk53O.png

AS Roma (ITA) - FC Viktoria Plzeň (CZE) bet365
Sudac: Paweł Raczkowski (POL)

xayvjvi.png

Olympique Lyonnais (FRA) - FC Shakhtar Donetsk (UKR) bet365
Sudac: Andris Treimanis (LVA)

nRvJoYV.png

AEK Athens FC (GRE) - SL Benfica (POR) bet365
Sudac: Orel Grinfeeld (ISR)

LMlhmTG.png

(Koeficijenti 1.10. u 20:22 CET)

Roma - Plzen 1 (1.33) bet365

Roma i nije pokazala neku formu u prvoj utakmici, nakon što su izgubili od Real Madrida sa 3-0. Taj poraz je bio dio onoga što možemo opisati kao prilično loš start nove sezone nakon što je klub došao u polufinale Lige prvaka samo prije nekoliko mjeseci. Međutim, bilo je znakova da će se Roma vratiti nakon što su osigurali dvije velike pobjede kod kuće u posljednjih sedam dana u domaćoj ligi. Očekujem od njih da će im ovo biti treća pobjeda zaredom, jer vjerujem da imaju kvalitetniju i mnogo bolju momčad. Roma je sada postigla barem po dva puta u sve četiri domaće utakmice koje su igrali ove sezone. Što se tiče Viktorije Plzen, oni su izgubili od Slavije Prague sa 4-0 i zatim 3-0 od Jabloneca u posljednjih nekoliko gostujućih utakmica. Izgledaju kao najslabiji tim u skupini i u prošloj utakmici protiv CSKA su izgubili vodstvo od 2-0, dok se na kraju utakmica završila sa 2-2, što je dovelo Plzen u tešku situaciju. Mislim da će Roma ostvariti treću uzastopnu pobjedu u ovoj utakmici i vjerujem da oni žele tri boda nakon teškog poraza u Madridu. Posljednja utakmica između ova dva tima završila je pobjedom Rome sa 4-1 na ovom stadionu. Ta utakmica se igrala 2016. godine u Europskoj ligi. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.c202cfbb95f562a836ab1f0a3f3fd074.png

(Koeficijenti 1.10. u 16:45 CET)

Man Utd - Valencia over 4.0 kartona 1.80 bet365 6/10

Veliki value bet ako se ja pitam, ljubitelji PL znaju situaciju u kojoj se Manchester nalazi, svasta nesto se tu izdesavalo, dosta los start ove sezone, problemi u svlacionici, Mourinho ne zna da li ce docekati polusezonu itd itd itd. Ovde je pobeda imperativ posle 2 neresena protiv Wolvesa i u kupu a onda jos i lagani poraz od West Hama za vikend. Ovo danas im je bitan mec jer mislim da ce oni i Valencia odluciti ko ide dalje pored Juventusa. Valencia skroz zahvalan tim za kartone, redovno su na 2-3 kartona po mecu, pogotovo u jacim mecevima. U prvom kolu LS protiv Juventusa smo videli kako to izgleda gde su kartoni lagano prosli. 

Sudi Slavko Vincic, ja sudije delim na underase i overase a on je bez dileme u ovoj drugoj grupi. Ima zavidan prosek u Evropi, ove sezone vec sudio 2 meca (Olympiacos - Burnley 6 zutih i crveni; Fenerbahce - Benfica 6 zutih). 4.0 je preniska granica IMO pod ovim okolnostima, ja bih tu stavio 5.0 najmanje ali uzmimo mi ovo dok nude jer ocekujem da se do sutra granica malo koriguje

AEK - Benfica over 4.5 kartona 1.81 unibet 4.5/10

Debi za Izraelca Grinfelda, videcemo kako ce se snaci u najjacem klupskom takmicenju, pogotovo u ovakvom mecu gde se traze bodovi za drugo mesto i prolaz zajedno sa Bayernom. AEK kao i vecina klubova iz Grcke tvrdi kod kuce, siguran sam da se nece obrukati sto se kartona tice i pokupiti 2-3 bez problema, Benfica bilo da vodi ili gubi isto uvek spremna na 2-3 komada, kazem bitni bodovi jer Ajax gostuje u Minhenu, ocekujem borbu, aktivan rezultat i 5+ kartona

prije 3 sati, JackieJack said:

Man Utd - Valencia over 4.0 kartona 1.80 bet365 online kladionica">bet365 6/10

Veliki value bet ako se ja pitam, ljubitelji PL znaju situaciju u kojoj se Manchester nalazi, svasta nesto se tu izdesavalo, dosta los start ove sezone, problemi u svlacionici, Mourinho ne zna da li ce docekati polusezonu itd itd itd. Ovde je pobeda imperativ posle 2 neresena protiv Wolvesa i u kupu a onda jos i lagani poraz od West Hama za vikend. Ovo danas im je bitan mec jer mislim da ce oni i Valencia odluciti ko ide dalje pored Juventusa. Valencia skroz zahvalan tim za kartone, redovno su na 2-3 kartona po mecu, pogotovo u jacim mecevima. U prvom kolu LS protiv Juventusa smo videli kako to izgleda gde su kartoni lagano prosli. 

Sudi Slavko Vincic, ja sudije delim na underase i overase a on je bez dileme u ovoj drugoj grupi. Ima zavidan prosek u Evropi, ove sezone vec sudio 2 meca (Olympiacos - Burnley 6 zutih i crveni; Fenerbahce - Benfica 6 zutih). 4.0 je preniska granica IMO pod ovim okolnostima, ja bih tu stavio 5.0 najmanje ali uzmimo mi ovo dok nude jer ocekujem da se do sutra granica malo koriguje

Pratim, na nešto manjoj granici kod unibet kladionice a mislim i da je sljedeći double vrijedan rizika. 

Manchester se muči. Već dugo nisu gdje su bili i igraju ispod renomena koji klub ima. Mislim da Mourinho neće dočekati novu godinu na klupi i da je samo pitanje vremena kada će dobiti otkaz. Kada smo već kod toga, unibet daje 2,00 da Mourinho bude sljedeći trener Premier League koji će napustiti klub i mislim da je isto poprilično izgledno, ako znamo da u sljedećih par kola imaju težak raspored, te da se nisu proslavili ispadanjem iz kupa te na gostovanju kod West Hama. Također, ako se sjetimo kako je Moyes prošao ovih 2,00 da je Mourinho sljedeći manager koji dobiva otkaz mi se čini privlačnom okladom. 

Mourinho gubi podršku igrača. Pročitajte više 

IA9glLZ.png

ukp986s.png

Također, mislim da je sljedeći double koji se može uplatiti kod bet365 , što mi nema nikakve logike da isto daju i kombinirati, valuebet. Naime, ako Manchester ne bude vodio, ili ako kojim slučajem bude gubio, vidim dosta nervoze na terenu i mislim da je malo izgledno da vidimo X2 uz manji broj kartona. Drugim riječima, ako bude X2 onda mislim da gotovo automatski imamo i over kartona te je zato koeficijent 4,18 fantastičan. 

HdVP1bR.png

Za one kojima se ovo čini riskantnim, možete odigrati i sljedeću opciju a to je da će biti over 4,5 kartona te da Valencia neće izgubiti sa više od 1 gola razlike. Dakle ako budemo imali neizvjesnu utakmicu u kojoj je Valencia u igri mislim da možemo vidjeti i veći broj kartona. Ovdje je koeficijent nešto manji, 2,70 ali i dalje itekako prihvatljiv...

2euN8c0.png

Lyon - Shakhtar - Lyon pobjeđuje barem jedno poluvrijeme bet365 ili unibet

Oklade da momčad pobjeđuje barem jedno poluvrijeme, koje gore navedene kladionice imaju u ponudi, su mi odlične i osobno ih preferiram. Naime, koeficijenti su često isti ako ne i veći nego pik (poluvrijeme ili kraj) kod zemaljskih kladionica a šanse da oklada prođe su puno veće. O tome da poreza na dobitak kao ni manpulativnog troška neću niti pisati međutim igrajući oklade ovog tipa puno mirnije mogu gledati utakmicu jer tehnički imamo dvije šanse, dva poluvremena. 

Ako klub na koji smo igrali gubi na poluvremenu šanse da oklada pik kod zemaljskih kladionica prođu nisu najbolje. Kod oklade da momčad pobjeđuje barem jedno poluvrijeme neovisno o tome koji je rezultat u prvom poluvremenu drugo poluvrijeme počinje rezultatom 0:0. Tehnički i da Lyon gubi na poluvremenu 2:0 te na kraju izgubi 2:1, u što sumnjam, oklada bi bila dobitna. 

Lyon igra bolje nego što rezultati pokazuju. Pobjeda u gostima kod Cityja nije slučajnost. Zanimljivo je pak da u gostima imaju dvije pobjede u zadnje vrijeme dok su doma dva puta podbacili i nisu uspjeli slaviti. U zadnjem kolu Ligue 1 prokockali su vodstvo od 1:0 i gotovo riješenu utakmicu te umjesto 3 uzeli svega 1 bod. Mislim da je vrijeme da slave pred svojim navijačima a stil igre mi definitivno ulijeva povjerenje, pogotovo za okladu da pobjeđuju barem jedno poluvrijeme. 

hIpf05g.png

VocLVRy.png

CSKA - Real Madrid 2 bet365

Mislim da je ovdje razlika u kvaliteti jednostavno prevelika i očekujem da Real Madrid, nakon što dvije utakmice nije upisao pobjedu, slavi. Naime, na gostovanju kod Seville doživjeli su popriličnu blamažu porazom od 3:0. Još gore u cijeloj priči jest što su gubili sa sramotnih 3:0 nakon 39' minuta. Nakon toga su u gradskom derbiju odigrali samo 0:0 i mislim da je red da upišu pobjedu. 

almb2Fj.png

TRPkOPa.png

Uz navedeno sviđa mi se i specijalna oklada kod unibet kladionice, da će Manchester United imati manje od 60,5 % posjed lopte. Postavljena granica mi se čini previsoka, pogotovo jer očekujem da povedu a nakon toga mislim da će prepustiti posjed CSKA te igrati na polukontre i kontre gdje su izuzetno opasni. 

AiA1BO1.png

unibet je izbacio specijalne razrade pa evo još par opcija za utakmicu Manchester United - Valencia

Granica od samo 24,5 prekršaja mi se čini premalom, pogotovo uzevši u obzir ranije napisano te to da očekujem veći broj kartona. 

dHK9EtS.png

Također, granica za posjed lopte od 54,5% je poprilično prihvatljiva. United voli posjed a Valencia je sa igračem više 70+minuta doma protiv Juventusa, u utakmici gdje su gubili, imala svega 50% posjeda. 

OBvZiQd.png

Nakon povratka sa sjevernoamericke turneje :1_grinning:, doslo vrijeme da se malo zakladi. Vidim da nekima ide sjajno, nadam se i ja da cu tim stopama.

Nista posebno, pokupit zicere.

Juve-YB 1

Bayern M.-Ajax 1

Roma-Plzen 1

Kvota: 1.86

Mislim da su Juve i Bayern beton na svojim terenima, dok se Roma polako dize, a LP je posebna prica za njih nakon prosle sezone, tako da ce Cesi biti pod snaznim pritiskom kojeg ce tesko izdrzati, niti ne briljiraju na gostovanjima u Ceskoj u zadnje vrijeme.

Od mene NHL-a ce biti najvise.

Budući da su utakmice Lige Prvaka i Europske lige pred nama skrećem pažnju na odličnu promociju bet365 kladionice gdje bet365 isplaćuje okladu kao dobitnu u trenutku kada momčad na koju ste se kladili i povede sa dva gola razlike, neovisno o tome koji je konačni ishod utakmice. Ako se kladite na Ligu Prvaka ili Europsku Ligu te su koeficijenti u drugim kladionicama isti ili slični mislim da se ovo onda isplati odigrati kod bet365 kladionice. 

Saznajte više informacija o prijevremenoj isplati

7yzKymF.jpg

Izvor: bet365.com

Only available to new and eligible customers. T&C Apply. 

kI544vn.png

prije 13 sati, Goksim said:

CSKA - Real Madrid 2 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislim da je ovdje razlika u kvaliteti jednostavno prevelika i očekujem da Real Madrid, nakon što dvije utakmice nije upisao pobjedu, slavi. Naime, na gostovanju kod Seville doživjeli su popriličnu blamažu porazom od 3:0. Još gore u cijeloj priči jest što su gubili sa sramotnih 3:0 nakon 39' minuta. Nakon toga su u gradskom derbiju odigrali samo 0:0 i mislim da je red da upišu pobjedu. 

almb2Fj.png

TRPkOPa.png

Uz navedeno sviđa mi se i specijalna oklada kod unibet" rel="">unibet kladionice, da će Manchester United imati manje od 60,5 % posjed lopte. Postavljena granica mi se čini previsoka, pogotovo jer očekujem da povedu a nakon toga mislim da će prepustiti posjed CSKA te igrati na polukontre i kontre gdje su izuzetno opasni. 

AiA1BO1.png

Man utd? Mislis real?

Manchester United - Valencia // Pobjeda domaćina & over 8 kornera bet365 - 2,44

Vidim da svi pišete protiv Uniteda, što je normalno s obzirom u kakvoj se situaciji nalaze ali pošto igraju sa ekipom koja nije ni sjena ekipe od prošle godine, vjerujem kako Mourinho može "isčaprkati" neku pobjedu koja bi koliko toliko smirila situaciju. Ja vjerujem kako je Mourinho već bivši, ali ipak isto tako vjerujem kako će on pokazati svima da je vrhunski stručnjak, vrhunski znalac kada ima 11 igrača koji igraju po njegovim pravilima i njegovom ukusu.

Valencija loše igra ove godine, samo jednom su slavili u SVIM TAKMIČENJIMA ove sezone, ja sam 100% ubjeđen kako oni nemaju apsolutno nikakve šanse na Old Traffordu. Što se tiče kornera, United je u zadnjih 5 susreta išao visoko preko ove granice. Mislim da će lagano preći preko 8 kornera, jedni i drugi zajedno.

utd.jpg.28f801df611ef92454aaa96f4254f5b8.jpg

CSKA - Real // Pobjeda gosta bet365 - 1,57

Real je ove sezone na gostovanjima sjenka ekipe iz prošlih godina, Na svakom ozbiljnijem testu u gostima, a bila su dva, protiv Seville i Bilbaoa su ostali praznih ruku. Izvukli su remi protiv Athletica, ali to je nedovoljno za ovakvu ekipu koja uvijek ide na pobjedu. U Realu je trenutno slična situacija kao u Manchesteru. Lopetegui ako ovako nastavi, sigurno neće ostati na klupi, nešto se mora promjeniti a svi znao da suz pobjede u LP kod Reala uvijek bile prioritet i ovakve i slične utakmicew su mogle smiriti situaciju u klubu. 

Real je slavio protiv Rome 3:0, nadigrali su Rimljane ali nakon te utakmice je došao krizni period u La ligi, a gostovanje u Moskvi će biti prilika da se vrate na pobjedniče staze. Gostovanja u Moskvi su uvijek teška, ali kada gostuje ozbiljna ekipa, kao što je Real i to u najjačem sastavu, lokacija i uslovi padaju u drugi plan. 

Real je podcijenjen ovdje sa koeficijent, koji je skoro 1,60 kod bet365 kladionice. Ne sjećam se da je ovako visok koeficijent bio na Real u Ligi prvaka kada igrjau protiv ovako slabijih ekipa. Real je Real.

pokit_8e8a773dbf9524b9c37c127d50ec4d26.thumb.jpg.93ed3d168d28a7640622a781193798e7.jpg

AEK - Benfica // Karton prije 28:00 minute bet365 - 1,83

Za ovakve oklade su šanse 50-50 da tip prođe. Osim u slučaju kada je susret vrlo zanimljiv, susret kada igraju Grci i Portugalci koju su poznati po temperamentu i susret koji će se igrati na prepunom stadionu uz gromoglasnu i "neprijateljsku" atmosferu pod kojom mogu podleći i domaćini i gosti, kada je u pitanju agresivnost igre. Dakle imamo sve predispozicije za jedan kartonski susret, a očekujem da kartonijada počne od samog početka susreta.

Meč sudi Grinfeld, kojem će ovo biti prvi meč u Ligi prvaka, a i za njega važi sve gore navedeno, te i on može vrlo lako podleći pritisku i od početka se razmahati kartonima. 

6.thumb.jpg.6f7b2a59649f4fb5036d6bee7e45105f.jpg

prije 18 sati, Goksim said:

Lyon - Shakhtar - Lyon pobjeđuje barem jedno poluvrijeme bet365 online kladionica" rel="">bet365 ili unibet" rel="">unibet

Oklade da momčad pobjeđuje barem jedno poluvrijeme, koje gore navedene kladionice imaju u ponudi, su mi odlične i osobno ih preferiram. Naime, koeficijenti su često isti ako ne i veći nego pik (poluvrijeme ili kraj) kod zemaljskih kladionica a šanse da oklada prođe su puno veće. O tome da poreza na dobitak kao ni manpulativnog troška neću niti pisati međutim igrajući oklade ovog tipa puno mirnije mogu gledati utakmicu jer tehnički imamo dvije šanse, dva poluvremena. 

Ako klub na koji smo igrali gubi na poluvremenu šanse da oklada pik kod zemaljskih kladionica prođu nisu najbolje. Kod oklade da momčad pobjeđuje barem jedno poluvrijeme neovisno o tome koji je rezultat u prvom poluvremenu drugo poluvrijeme počinje rezultatom 0:0. Tehnički i da Lyon gubi na poluvremenu 2:0 te na kraju izgubi 2:1, u što sumnjam, oklada bi bila dobitna. 

Lyon igra bolje nego što rezultati pokazuju. Pobjeda u gostima kod Cityja nije slučajnost. Zanimljivo je pak da u gostima imaju dvije pobjede u zadnje vrijeme dok su doma dva puta podbacili i nisu uspjeli slaviti. U zadnjem kolu Ligue 1 prokockali su vodstvo od 1:0 i gotovo riješenu utakmicu te umjesto 3 uzeli svega 1 bod. Mislim da je vrijeme da slave pred svojim navijačima a stil igre mi definitivno ulijeva povjerenje, pogotovo za okladu da pobjeđuju barem jedno poluvrijeme. 

hIpf05g.png

VocLVRy.png

Lyon sam preskocio samo zbog toga sto se igra pred praznim tribinama, srecno!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use