Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 27.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Alaves - Getafe (20:00)
Sudac: Eduardo Prieto Iglesias (--)
Prosjek ekipe 1: 2.71
Prosjek ekipe 2: 3.42
VrFKeXo.png

Valladolid - Levante (20:00)
Sudac: David Medié Jiménez (3.81)
Prosjek ekipe 1: --
Prosjek ekipe 2: 2.84
NcP7yDJ.png

Girona - Betis (22:00)
Sudac: José González González (4.05)
Prosjek ekipe 1: 2.68
Prosjek ekipe 2: 2.39
XLs6UKa.png

Serie A

SPAL - Sassuolo (19:00)
Sudac: Eugenio Abbattista (--)
Prosjek ekipe 1: 2.58
Prosjek ekipe 2: 2.24
lDuRnxY.png

Empoli - AC Milan (21:00)
Sudac: Michael Fabbri (3.94)
Prosjek ekipe 1: --
Prosjek ekipe 2: 1.84
u77CMHs.png

(Koeficijenti 25.9. u 16:26 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

• Goksim changed the title to Četvrtak 27.9.2018.
  • Goksim pinned this topic
prije sat vremena, Goksim said:

Nakon jučerašnjeg dana ja ću danas lagano. 

Glavna utakmica biti će mi utakmica NFL-a te se okrećem ponudi za vikend. Više od mene kasnije a nadam se da će se i drugi pridružiti sa dobrim prijedlozima da i ja nešto prepišem ;)

steta sto forum nije aktivan ko za svjetsko prvenstvo,svako je davao neki savjet/prijedlog i uvijek se fino u plusu izvlacilo,a ovako samo nekolicina pise

prije 34 minute, branko77 said:

steta sto forum nije aktivan ko za svjetsko prvenstvo,svako je davao neki savjet/prijedlog i uvijek se fino u plusu izvlacilo,a ovako samo nekolicina pise

Ja se kladim svaki dan ali kladim po osječaju i svojim traženjem. Nemam nekih analiza i zbog toga tu ne pišem ništa, jer oklada bez analiza nije dopuštena. Najviše igram hokej na golove posameznog tima i fuzbal na kornere i kartone.

Pozdrav svima!

Evo prvo isprika zato kaj me dosta dugo nije bilo sa forumu a to je prvo iz razloga jel sam upao u takvu crnu rupu da se vise ni svjetlo ne vidi. ?

Sada kad su stvari krenule na bolje evo da i ja kazem par prijedloga koji su mi zapali za oko

PRIJEDLOG

SPAL-SASSUOLO over 4,5 žutih 1,85 (SS)  over 5 kartona 2,1  (Bet 365)

Spal 7. na tablici dok je Sassuolo 5.

Po meni niti jedna ekipa nije ocekivala ovako dobar start u sezoni i vjerujem da ce se danas svim silama boriti da ne izgube.

Spal je na domacem terenu vezao 2. pobjede i danas ocekuju da ce nastaviti taj niz dok Sassuolo ove sezone nema jos pobjede na strani.1 poraz od Juvea i jedan nerijesen 

ishod sa Cagliarijem s tim da su u obje tekme zabili minimalno gol.

Moje misljenje je da obje momcadi danas idu po 3 boda i u slucaju da gol sa bilo koje strane relativno brzo padne da bi granica kartona trebala debelo biti iznad.

Ajmo sad malo o onom najbitnijem a to je sudac ?

Eugenio Abbattista mi uopce nije poznat sudac a kolko vidim na stranici nije ni sudio puno meceva iz 1. lige. (JEDNU)

S obzirom da ce ovo biti po meni zanimljiv mec sa dosta faulova vjerujem da ce Eugenio vec na pocetku izgraditi svoj status gazde na terenu sa kartonima a ne sa pricom.

U zadnja 2 medusobna bilo je po 6 kartona plus 1 crveni

Zbog nepoznavanja suca idem sa ulogom 5/10

Sretno svima

Chaves - Benfica | Chaves AH +1.5 (1.83) bet365

Benfica je očekivano pobijedila Avesa sa 2-0 kod kuće i ostala je na vrhu Primeira lige nakon pet kola u ovom natjecanju. Oni su pobijedili četiri i remizirali jednu utakmicu do sada, ali njihova forma će biti testirana večeras kada budu putovali Chavesu. Chaves je imao nešto sporiji početak sezone zbog zastrašujućeg rasporeda koji je uključivao utakmice protiv Porta, Maritima i Brage. Međutim, glavni trener Daniel Ramos uspio je pronaći pobjedničku formulu u posljednjih nekoliko tjedana i sada u ovu utakmicu njegova momčad ulazi sa visokim samopouzdanjem, neporaženi u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima. Taj niz Chavesa uključuje i remi u gostima protiv Porta u kupu, kao i gostujuća pobjeda za vikend protiv Boaviste sa 2-1 u Primeiri. Benfica je postigla impresivnih 12 golova u pet utakmica do sada ove sezone. Primili su samo tri i oni su ovdje naravno favoriti. Međutim, ne treba podcijeniti Chavesa koji zna biti tvrdoglava ekipa, pogotovo pred svojim navijačima. Štoviše, Ramosova ekipa u ovu utakmicu dolazi sa velikim samopouzdanjem nakon odličnih rezultata protiv Porta i Boaviste. Oni su primili četiri gola u posljednje četiri utakmice. Mislim da bi zbog gustog rasporeda ovdje Benfica mogla malo i rotirati. Benfica ima utakmice protiv AEK-a i Porta sljedećeg tjedna i Rui Vitoria će mislim rotirati svoju prvu postavu. Zbog toga mislim da Chaves neće izgubiti više od jednog gola razlike. Sretno!

Screenshot_1.png.906c18ef901b6dc8c88d039b73ebc35f.png

(Koeficijenti 27.9. u 15:06 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 4 sati, Gandalf said:

Ja se kladim svaki dan ali kladim po osječaju i svojim traženjem. Nemam nekih analiza i zbog toga tu ne pišem ništa, jer oklada bez analiza nije dopuštena. Najviše igram hokej na golove posameznog tima i fuzbal na kornere i kartone.

uredu,ali ima dosta tipsera koji imaju dobre tipove,a analiza manje/vise,dodati par rijeci i to je to,cisto da se zna razlog zbog kojeg se igra na taj tip

Empoli vs Milan
Suso daje gol 3.25 bet live ; Oba daju gol - NE 2.19

Evo od mene prijedlog, ko hoće da kombinuje s nečim neka proba na manji ulog, razlog zašto baš Suso je taj da je otprilike jedini spreman klasični napadač slabašni Borini,  jer Higuain i Cutrone imaju blaže povrede i neće se rizikovati s njima, tako da je Borini jedini preostali napadač u ekipi Milana. Za Borinija, ko prati italijansku ligu i ko je pratio prvo kolo Lige Evrope zna koliko loše igra ovaj čovjek. Iako je toliko loš imam neki filing da će budala dati gol večeras, ali nema ga u ponudi. A Suso sa druge strane nije odavno dao gol, ne znam sada podatak koliko tačno, ali broj utakmica je poražavajući i mislim da je večeras vrijeme da proradi, jer nema Higuaina kojem bi mogao da servira loptu, a kada vidi da Borinija baš i ne ide mislim da će češće pucati neko centrirati. 

Drugi tip za ovu istu utakmicu je to da jedan ili oba tima ne daju gol, tačnije, smatram da Empoli neće postići gol večeras pa eto ko hoće nek kombinuje u zavisnosti od ponude koju ima u kladionici i šta mu više odgovara. Razlog je taj da je Milan jedina ekipa ove sezone u Seriji A koja nije uspjela da sačuva mrežu ni na jednoj utakmici (jeste da imaju utakmicu manje) i mislim da je vrijeme da se to promijeni večeras, te se na taj način prekine  niz  kada igraju ove dvije ekipe da obje ekipe postignu gol, jer su i Milan i Empoli postigli bar po gol na posljednjih 7 susreta, mislim da je vrijeme da se taj  niz večeras  prekine.

Srećno ako neko isprati nešto od ovoga

Valladolid - Levante // Pobjeda gosta bet365 - 3,60

Najviše volim ganjati iznenađenja u ovakvim utakmicama. Obje ekipe u lošoj formi, jedna u katastrofalnoj formi, jedna u malo boljoj formi, koeficijenti su ovdje potpuno ne važni kada se gleda ko je favorit, te često odigram na onaj tim koji ima veći koeficijent.

Valladolid je još uvijek bez pobjede u prvenstvu, Levante je slavio protiv Villareala u susretu gdje su pružili odličnu predstavu. Po meni je Levante kvalitetnija ekipa u ovom dvoboju i bliže su pobjedi. Domaćini danas nastupaju bez nekoliko ključnih nogometaša kao što su Keko, Luismi Sánchez, D. Verde i Joaquín Fernández, koji su svi povrijeđeni.

Valladolid je u prošlom kolu pokazao da kvalitetom zaista ne pripadaju u La ligu. U prošlom kolu su poraženi  od Seville 6:2, a zadnji međusobni susret su odigrali prošle godine u martu u okviru La lige gdje je Levante slavio 2:4.

Vrijedi pokušati, koeficijent je odličan!

3.thumb.jpg.0bdabf5ea313788cd8a9c9adcb92b392.jpg

prije 7 sati, kladaric_ said:

PRIJEDLOG BR: 2

Alaves-Getafe over 4,5 žutih 1,85  (SS)  over 5 kartona 1,75 (Bet 365)

Po meni sve slicno kao i kod prijedloga iznad.

Alaves doma i Getafe vani jako oštre ekipe sa dosta kartona.

Ako rezultat bude aktivan od sredine 1. poluvremena vjerujem u prolaz sa jedno po meni 6-7 kartona na utakmici

Ako je netko gledao utakmicu shvatio je da je gospodin sudac za izbjegavanje.Utakmica nije bila previse gruba ali 4-5 kartona je MORAO pokazat!

Girona - Real Betis oba daju gol (1.90) bet365

Duel dvije ekipe iz donjeg dijela tabele, Girona je prošlo kolo odnijela bod sa Nou Campa veliki kao planina, i to postigavši 2 gola, a nakratko su držali i vođstvo. Betis je startovao nešto lošije te imaju dva boda manje od Girome, nalaze se na 14. mjestu sa 6 osvojenih bodova nakon 5 kola. Girona igra dosta ofanzivno ove sezone, udarna igla im je Christian Stuani koji je u odličnoj formi, a čak ni protiv Barce i Reala nisu izašli sa namjerom da se brane, i sigurno to neće napraviti ni protiv Betisa, koji s druge strane, ovdje vidi šansu za bodove i bijeg od opasne zone. U Gironi su slavili posljednja četiri puta, tradicionalno im leži ovo gostovanje i mislim da će ovdje 'napasti' tri boda, tako da očekujem bar po gol na obe strane.

XrEPPLv.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use