Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 30.9.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Cardiff - Burnley (17:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.71)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.71
2OjFanl.png

Primera

Huesca - Girona (12:00)
Sudac: Adrián Cordero Vega (-)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 2.68
ufi9tML.png

Villarreal - Valladolid (16:15)
Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (4.90)
Prosjek ekipe 1: 2.95
Prosjek ekipe 2: -
j7N2VxE.png

Levante - Alaves (18:30)
Sudac: Mario Melero López (5.95)
Prosjek ekipe 1: 2.84
Prosjek ekipe 2: 2.71
vxzffMq.png

Betis - Leganes (20:45)
Sudac: José Sánchez Martínez (5.14)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.66
Vp1XbIM.png

Bundesliga 

E. Frankfurt - Hannover (15:30)
Sudac: Robert Hartmann (3.71)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 1.85
72nB5yj.png

Augsburg - Freiburg (18:00)
Sudac: Robert Kampka (4.58)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.56
A2y6N22.png

(Koeficijenti 28.9. u 16:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rennes - Toulouse 1 (1.95) bet365

Rennes će željeti pobjedu u ovoj utakmici nakon što je njihov posljednji meč kod kuće završio porazom kada ih je PSG pobijedio sa 3-1. Oni će dočekati ekipu kod kuće otkako su izgubili posljednje tri utakmice za redom, dvije te utakmice su bile u gostima. Sredinom tjedna su izgubili od Amiensa i završili sa 10 igrača na terenu i to nije bio dobar start za tim koji inače bude u top 10. Sada se nalaze na 17-oj poziciji i izgubili su četiri utakmice od prvih sedam. Toulouse igra prilično solidno, ali posljednjih tjedana oni nisu uspjeli ostvariti pobjedu i pali su na sedmu poziciju. U posljednje tri utakmice nisu ostvarili pobjedu i sredinom tjedna su poraženi također od St Etiennea kod kuće sa 3-2. U gostima su ostvarili jednu pobjedu, remi i poraz i primili su već pet golova kada su utakmice u gostima u pitanju. Ovo će biti prilično izjednačena utakmica, ali mislim da bi Rennes mogao prevladati zbog činjenice da igraju na domaćem terenu. Nalaze se na 17-oj poziciji, ali to mi je nekako lažno, jer su oni zaista dobar tim i trebali bi pobjeđivati ove utakmice kod kuće, dok bi ova utakmica mogla započeti inače njihovu dobru domaću formu. Toulouse je dobro započeo, ali su pomalo izblijedili u posljednjim tjednima. Pokušat ću pobjedu Rennesa!

Screenshot_3.thumb.png.e5b469bd93ea955f85cc38e8fd26fb53.png

(Koeficijenti 29.9. u 00:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

chicago - columbus (nhl pre-season)

Chicago will have captain Jonathan Toews, star right wing Patrick Kane and former Blue Jackets forward Brandon Saad in a lineup featuring mostly NHL players. Columbus will bring mostly players recalled Friday from the Cleveland Monsters of the American Hockey League, along with a handful of NHL players that includes center Alexander Wennberg, forwards Lukas Sedlak and Markus Hannikainen and goalie Joonas Korpisalo.

po nekim predvidjanima ce domacin napasti sa punom postavom, sto nece biti slucaj ca blue jacketse naime njima ce napad predvoditi 2-3 petorka plus AHL igraci.

kings - ducks (nhl pre-season)

Ducks Projected Line Combinations
Rakell-Getzlaf-Terry
Comtois-Henrique-Silfverberg
Cogliano-Steel-Kase
Street-Rowney-Sherwood

Fowler-Manson
Lindholm-Montour
Pettersson-Schenn

Gibson

Kingsi su odmarali prvu petorku i neke bekove zadnju utakmicu, danas idu u punoj postavi.

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Slaven Belupo // Pobjeda domaćina bet365 - 1,33 

Odlična kvota je ponuđena u kladionici bet365 na pobjedu Rijeke i mislim da su ih podcijenili jer ipak Rijeka je uz Dinamo najbolji klub u ligi i bez obzira na nešto slabije rezultate mislim da će kad tad proigrat. To bi mogla biti i ov autakmica, jer u ligi četiri utakmice zaredom nisu slavili a nakon visoke pobjede u kupu od 9:0 još jedan pozitivan rezultat, pred domaćim navijačima bi digao samopouzdanje te bi se Rijeka Dinamu približila na samo 5 bodova zaostatka.

3.thumb.jpg.cd21b46e81dbbe639522e677ef08b90d.jpg

Link to comment
Share on other sites

Augsburg - Freiburg // BTTS bet365 - 1,80

Susret dvije ekipe koje su polako počele da dižu formu, te susret koji bi mogao biti bogat golovima iako kladionice u tako nešto ne vjeruju. Augsburg je u prošlom kolu pružio odličan otpor Bayernu, igrali su odlično i zaslužili su taj bod koji su osvojili. Sa druge strane Freiburg je u zadnja ti susreta zabilježio dvije pobjede i remi, a pobjede dobijaju još više na vrijednosti kada kažemoda su slavili protiv Wolfsburga u gostima i protiv Schalkea na domaćem terenu.

Freiburg je na zadnja tri susreta postigao čak 7 golova, dok je Augsburg postigao četiri. Jedan od njih je bio protiv Bayerna a dva protiv neugodne ekipe Werdera. Mislim da su danas sposobni i jedni i drugi da postignu barem jedan pogodak.

1.thumb.jpg.c35e2c26d2d1a28349bc0a74953bf6ab.jpg

Link to comment
Share on other sites

Cardiff - Burnley | Manje od 2.5 gola (1.53) bet365

Srećom za Neil Warnocka i Cardiff, svaki tjedan u Premier ligi se neće suočavati sa timovima poput Manchester Cityja. Cardiff se našao pred velikim porazom kada su im u posjetu došli šampioni Premier lige prošlog tjedna, nakon što su izgubili sa 5-0 pred svojim navijačima. Utakmica je već bila odlučena nakon poluvremena, nakon golova Sergio Aguera, Bernarda Silve i Ilkaja Gundogana. Mnogi su predvidjeli tešku sezonu za Cardiff i izgleda da će to biti slučaj, jer su izgubili u svakom od posljednja četiri meča na svim natjecanjima. Niz je započeo porazom protiv Norwicha u Carabao kupu, dok su došli i teški porazi protiv Arsenala, Chelsea i Cityja. Sa Burnleyom koji će sigurno biti pun samopouzdanja nakon prethodnog rezultata, Cardiff si ne može priuštiti da se opuste u ovom natjecanju ili da potencijalno izgubi petu utakmicu zaredom na svim natjecanjima. Ipak, sa samo dva boda koja su osvojili do sada, Cardiff je u potrazi za prvom pobjedom od dolaska u Premier ligu i na papiru je ovo utakmica u kojoj imaju šansu da traže tri boda. Warnockov tim ima samo jedan bod u svoje ime do sada ove sezone na svom terenu, nakon što su remizirali protiv Newcastlea (0-0) u drugom tjednu nove sezone. Do sada su teško dolazili do gola, nakon što su postigli samo tri u šest utakmice, dok su Sol Bamba, Victor Camarasa i Danny Ward jedini igrači koji su postigli golove za Cardiff. 

Jedan od najzanimljivijih rezultata prošlog vikenda u Premier ligi došao je upravo sa Turf Moora, nakon što je Burnley pobijedio Bournemoutha sa 4-0 na Turf Mooru. Za Burnley, to je bio težak početak, ali sve je izgledalo dobro za njih, jer su Matej Vydra i Aaron Lennon bili na listi strijelaca već na poluvremenu. Golovi od Ashley Barnesa u drugom poluvremenu kao zamjene su dodatno povećli rezultat, budući da je Burnley konačno ostvario svoju prvu pobjedu ove sezone u šestom pokušaju. To im sada ostavlja više pobjeda od protivnika kojeg imaju u ovoj utakmici, kao i njihov uspon na tabeli i sada zauzimaju 16. mjesto u Premier ligi. Oni ove sezone nisu uspjeli pobijediti u sedam gostujućih utakmica, ali će se nadati da će se to promijeniti u nedelju. Ovo je ključna i vrlo važna utakmica za oba tima čak i u ovoj fazi sezone. Cardiff se nada da će uzeti neke bodove i oni će se očajnički braniti, jer vjeruem da ne žele izgubiti ovu utakmicu ni u kom slučaju, tako da bi to moglo voditi do manjeg broja golova u ovoj utakmici, a siguran smo da niti jedna momčad neće mnogo rizikovati.

Screenshot_10.thumb.png.1c02dd7918226427f3abe76ee184d4b8.png

(Koeficijenti 30.9. u 11:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Link to comment
Share on other sites

Betis - Leganes // Pobjeda domaćina bet365 - 1,66

Leganes je u prošlo kolu kod kuće slavio protiv Barcelone, ali to je pobjeda koja se događa jednom u 10 godina i ta pobjeda ne mijenja činjenicu da je Leganes jedna ispodprosječna ekipa. Sada im slijedi gostovanje kod moćnog Betisa koji je ove sezone samo jednom poražen dok Leganes u gostima ove sezone nije osvajao bodove i pri tome su postigli samo jedan pogodak. 

Veznjak Oscar koji je postigao pogodak protiv Barcelone će propustiti ovaj susret, dok je standardni defanzivac Grk Siovas pod znakom pitanja. Domaćini nemaju zostanaka i mislim da bi danas trebali slaviti bez većih problema.

11.thumb.jpg.1e4ed1e22a3cf50fe873bdab9991e3f5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Anzhi - Zenit 2 (1.33) bet365

Zenit je odlično krenuo novu sezonu u ruskoj Premier ligi. Oni su zaista bili odlični do sada, ankon što su pobijedili sedam i remizirali jednu od posljednjih osam utakmica. Takva forma im je zaradila prednost od šest bodova nad drugoplasiranim Krasnodarom pred ovaj susret. Gosti su veliki favoriti u ovoj utakmici nakon što je očigledna razlika u kvaliteti ova dva tima. Anzhi je jedan od najslabijih timova u ovom natjecanju nakon što su prodali sve igrače i bili bi sretni ako bi izbjegli ispadanje iz lige ove sezone. Anzhi je uspio da prekine svoj crni niz od šest poraza zaredom u pobjedi protiv Dynamo Moskve sa 1-0 u gostima prošlog vikenda. Takav rezultat u ovoj utakmici bit će vrlo težak za ostavariti jer igraju protiv mnogo boljeg tima. Anzhi ima drugu najgoru obranu u ligi pred ovaj susret i vjerujem da će to Zenit znati iskoristiti. Očekujem pobjedu Zenita. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.1f0851f904553deb454d85212d62a885.png

(Koeficijenti 30.9. u 12:08 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Tallinna Kalev - Flora 2 (1.205) 1xbet

Estonska liga u kojoj se Tallinna Kalev sastaje sa Florom. Flora je u mnogo boljoj formi od Tallinne i njima su mnogo potrebni bodovi iz ove utakmice. S obzirom da je ostalo samo šest utakmica do kraja prvenstva, mimo ove utakmice, vjerujem da će Flora ostvariti priželjkivane bodove iz ove utakmice. Flora se nalazi na trećoj poziciji sa 66 bodova, a samo dva boda više od njih ima Levadia. U posljednjih pet susreta Flora je ostvarila tri pobjede i dva remija.

Screenshot_13.thumb.png.f033488cb0e379b064803e6773bffecd.png

Na drugoj strani možemo vidjeti da je situacija potpuno drugačija. Tallinna je poražena u posljednjih pet utakmica u ligi i oni su u razočaravajućoj formi u ovom trenutku. Imaju mnogo sreće što su pobjegli timovima na dnu tabele i nebi trebali imati problema sa ispadanjem, tako da im ovdje bodovi i nisu prijeko potrebni. Zbog toga mislim da će Flora znati iskoristiti opuštenost domaćih igrača i vjerujem da je to drugo mjesto dovoljna motivacija. Flora je u posljednjih pet međusobnih susreta protiv Tallinna ostvarila pet pobjeda. Očekujem pobjedu Flore i u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_12.png.15974d1b6c37f2d5ad1afb88474a7362.png

 

Link to comment
Share on other sites

Villarreal - Valladolid 1 (1.53) bet365

Villarreal je izgledao kao da su preokrenuli stvari u svoje ruke nakon teškog starta nove sezone. Oni su ponudili brilijantan nogomet protiv Atheltic Bilbaa u srijedu navečer u  gostima na San Memesu. Golove su postigli Pablo Fornals, Ramiro Funes Mori i Karl Toko Ekambi. Žuta podmornica je napravila dvije pobjede i remi u posljednje tri utakmice i time su se plasirali na gornji dio tabele u Primeri. Valladolid se također borio na početku ove sezone, ali njihova forma se podigla u posljednjih nekoliko utakmica. Tim kojeg vodi Sergio Gonzalez uzeo je četiri boda iz posljednje dvije utakmice u ligi protiv Celte i Levantea. Valladolid je postigao pet golova u posljednje dvije utakmice, ali oni imaju problema sa formom u obrani jer također primaju dosta golova. Žuta podmornica ima najbolju obranu u ligi sa samo tri gola primljena u šest utakmica. Mislim da su domaćini ovdje favoriti i da će ostavriti pobjedu. Sretno!

Screenshot_14.thumb.png.4110f44d09899e908c287797432e8b3d.png

(Koeficijenti 30.9. u 13:27 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Podolsk - Sibir (KHL)

Domacinu je ovo treca utakmica za redom, proslo kolo su dobili salavat sto je bilo malo iznenadjenje ali Vityaz ima respektabilnu ekipu, mozda malo neugranu za sada ali sigurno puno jace nego prosle sezone.

Gostima je ovo 4 utakmica u 8 dan, nisu ostvarili niti bod jos ove sezone i u proslom kolu su bili deklasirani od puno losijeg protivnika nego sto je Podolsk.

Mislim da ako bude sve kako treba a mislim da hoce, bi morali napaljeni domacini lagano odraditi sa jako losim Sibirom.

ovo mislim duplirati sa Celje - Flensburg (liga prvaka u rukometu) Gost nebi smio imati problema, pogotovo jer su iznenađujuce izgubili od PPD. Nece biti zajebancije danas !

Sretno evima

 

Link to comment
Share on other sites

Eintracht Frankfurt - Hannover oba tima daju gol (1.61) bet365

I jedni i drugi dosta loše su otvorili novu sezonu Bundeslige, te se nakon 5 kola nalaze u zoni ispadanja. Frankfurt nakon odlične sezone pod Nikom Kovačem ima dosta problema, pošto su nakon pobjede na startu sezone stvari krenule nizbrdo. S druge strane Hannover je nakon dva remija na početku vezao tri poraza. Iako su oba tima u lošoj formi, opklada na oba daju gol se čini kao izgledna, s obzirom na to da defanzivno djeluju poprilično loše. Frankfurt jeste favorit, imaju dobar H2H omjer protiv Hannovera, ali teško je očekivati nekakvu naročitu dominaciju sa njihove strane. Sve u svemu, trebalo bi da vidimo bar po gol sa obe strane.

fv7dilD.png

Link to comment
Share on other sites

Montpellier - Nimes Draw No Bet Montpellier (1.44) bet365

Izuzev prve utakmice u ovoj sezoni, kada su pretrpili jedini poraz, Montpellier igra u ritmu pobjeda-remi, ne igraju najatraktivniji fudbal, ali rezultati su tu, što je najbitnije. Izgubili su samo jednu od posljednjih pet utakmica na svom terenu, dok je Nimes dobio samo jednu od posljednjih sedam gostujućih utakmica. Gosti su nakon dobrog starta sezone u lošoj formi, tako da se nalaze u donjem dijelu tabele, sa 9 bodova iz sedam kola. Montpellier je u dobroj formi, i mislim da bi trebalo da iskoriste prednost domaćeg terena protiv objektivno slabijeg rivala, koji eventualno može da izvuče remi, ali u tom slučaju ulog se vraća.

jzs9cRm.png

Link to comment
Share on other sites

Parma - Empoli Draw No Bet Parma (1.70) bet365

Duel dva tima koja su prošle sezone igrala u Serie B, na tabeli ih dijele samo dva boda, ali Parma je ipak u boljoj formi, za razliku od gostiju koji nakon pobjede u prvom kolu, imaju tri poraza i dva remija. Nakon lošeg starta Parma je podigla formu, te su slavili na gostovanju Interu i na svom terenu protiv Cagliarija. Empoli je remizirao protiv Milana na svom terenu prije nekoliko dana, ali su na gostovanjima poraženi na dvije od tri utakmice ove sezone. Na ovoj utakmici neće moći da računaju na oba lijeva beka, dok Parma nema većih kadrovskih problema, te se uzdaju u Gervinha koji je u sjajnoj formi. Domaći su svakako favoriti u ovom okršaju, namučili su i Juventus prije mjesec dana, te su generalno prikazali solidne igre u dosadašnjem dijelu sezone, vjerujem u njihovu pobjedu, ali ću za svaki slučaj 'osigurati' opkladu sa DNB.

AQwYEgc.png

Link to comment
Share on other sites

Radnički Niš - Partizan manje od 2.5 gola (1.66) bet365

U derbi kola Radnički i Partizan ulaze bodovno poravnati na tabeli, sa po 20 bodova, osam manje od vodeće Zvezde koja ima i utakmicu više. Gotovo nevjerovatno zvuči podatak da je Partizan u dosadašnjih 9 kola postigao samo 9 golova, a Radnički 17, skoro dvostruko više. Prosjek golova na Partizanovim utakmicama je tek 1.3, te su samo jednu utakmicu ove sezone odigrali over 2.5.

Radnički je odličan na svom terenu ove sezone (omjer 4 1 0), te sigurno će biti jako tvrd orah Partizanu, kojeg su savladali u posljednjem međusobnom susretu na niškom Čairu. Izuzev vječitog derbija prošlog vikenda, u kojem je Partizan remizirao sa Zvezdom (1:1), crno-bijeli igraju jako blijedo, te zaista ne vjerujem da ovdje mogu lako trijumfovati, te u svakom slučaju očekujem jednu dosta tvrdu utakmicu, koju bi mogao odlučiti jedan gol.

UX6gPTF.png

Link to comment
Share on other sites

Bačka Palanka - Rad Beograd 1 (1.85) bet365

Da se odmah ogradim, pošto nemam nikakve 'inside' informacije, ali prema dosadašnjem iskustvu, ovo bi vrlo lako mogla biti jedna od onih utakmica '3 za 3'. Dobro se sjećam, a pisao sam o tome i ovdje pred kraj prošle sezone, kada je Rad bez problema na svom terenu stigao do pobjede protiv Bačke (već unaprijed viđenoj), u situaciji kada su bodovi za opstanak trebali i jednima i drugima, a sve to uz veliki pad koeficijenta na domaćina. Prethodni meč kao domaćin dobila je Bačka, a sada bi Rad mogao da se oduži za 'uslugu' i nastavi staru dobru praksu, izum ovdašnjih prostora. O formi je izlišno govoriti, te imajuću u vidu da su trenutno bodovi potrebniji Bačkoj, uz gore navedeno, mislim da ovdje vrijedi probati sa jedinicom.

QdtZApH.png

 

Link to comment
Share on other sites

Dallas - Detroit (NFL)

Jedan dobar valute, da ce Detroit imati vise od 1.5 field goal.

U dosadasnje 3 utakmice kicker Prater izlazio je 9 puta sto je u prosjeku 3 puta.

Igra se na zatvorenom stadionu, ekipe su i jedna u druga na omjeru 1-2. Ocekujem jednu tvrdu utakmicu gdje ce svaki poen biti od vaznosti... Jos jedna dobra strana ovoga je sto kicker Prater ladno gadja sa 50 + yarda, a ovdje nema vanjski uvjeta kao sto su vjetar ili kisa.    

Koeficijent je 2.0 na bet365

Sretno

 

Link to comment
Share on other sites

Sassuolo - Milan oba tima daju gol (1.70) bet365

Sassuolo sjajno igra ove sezone, na iznenađenje mnogih, drže 4. mjesto Serie A, imaju 3 pobjede u posljednje 4 utakmice, te jedan poraz protiv Juventusa gdje se uopšte nisu obrukali. Dobili su Inter, pet golova strpali su Genovi, tri Empoliju, a prije par dana slavili su u gostima protiv SPAL-a. Milan ponovo posrće, rekli bismo po običaju, te zauzimaju razočaravajuće 15. mjesto nakon 5 kola, sa samo 6 bodova, a primili su gol u svakoj utakmici. Na papiru su favoriti u ovom duelu, ali pitanje je da li će to uspjeti da opravdaju i na terenu, a s obzirom na sve, vjerujem da ćemo vidjeti bar po gol na obe strane.

XvDp2uH.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use