Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 29.9.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Inter - Osijek // Pobjeda gosta bet365 - 1,75

Osijek je s velikim ambicijama ušao u novu sezonu, no nakon uvodnih pobjeda i deset postignutih pogodaka protiv Hajduka, Rudeša i Istre, momčad koju vodi Zekić nanizala je lošije rezultate ponajprije zahvaljujući vrlo lošoj realizaciji napadača, što žele promjeniti u ovom susretu a ruku na srce, bolju priliku nisu mogli ni poželjeti.

Inter Zaprešić je ekipa koja je primila najviše pogodaka u ligi, čak 21 a protiv ekipe kakva je Osijek, taj balans mogao bi se povećati. Inter je u problemima sa ozlijedama susret će propustiti Heramustek i Mamut, dok Šimunec nema pravo nastupa jer je posuđen u Inter upravo iz Osijeka.

Vaćnosti susreta svjestan je i trener gostiju, koji će vrlo oprezno i maksimalno angažovano ući u ovaj susret, što mu na kraju može i donijeti pozitivan rezultat.

Quote

Rekao sam već milijun puta da su se okolnosti u hrvatskom nogometu promijenile. Sve su to znatno ozbiljnije momčadi i protiv nikoga ne možeš ući s razmišljanjem lako ćemo. Moramo biti nabrijani, nedostaje mi da pokažemo više želje u određenim trenucima. Mi smo dobro analizirali Inter koji je doslovno razvalio Istru u zadnjoj utakmici kod kuće. Imali su toliko prilika, posjed, sve na svojoj strani, pa su izgubili. Bez obzira na to ima li Inter problema u zadnjoj liniji ili ne, mi moramo biti opasniji prema naprijed. Moramo bolje raditi bez lopte, prazniti prostore, te biti opasniji i okomitiji u svakoj utakmici.

3.thumb.jpg.6d9d3ce41d2ca251eff3fdadcf488872.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ja bih od Engleza probao Totenhem , a vidim da ih niko ne pominje. Ako gledamo glavnu sestorku izuzev Sitija gde je kvota jako mala, Utd mi je za izbegavanje.. Celzi i Liverpul je najzanimljiviji mec dana i tu bi jedino probao GG. Arsena i Totenhem ostaju kao najrealnije opcije, ali po meni Spusrsi imaju dosta lakseg protivnika i iako igraju u gostima bolja cu opcija. 

Hadersfild je na staru pokazao da su glavni kandidat za ispadanje. Odmah dva teska poraza 0:3 od Celzija i protiv Sitija 6:1 , ali ono sto je zabrinjavajuce je da su bez pogotka do sada na domacem terenu. Totenhem nakon mini-krize i 3 poraza ..dva u ligi, ali protiv klubova koji igraju dosta dobro na startu sezone, Votforda i Liverpula 2:1 i jedan u LS istim rezultatom protiv Intera u gostima.. uspeo da dobije Brajton u gostima i u kupu izbaci Votfore nakon produzetaka (doduse sa mesanim sastavom) pa ocekujem da nastave dobar niz protiv kluba koji je najmanje pokazao do sada. Nisu uspeli da dobiju Kardif kod kuce , izgubili od Palasa i ubedljivo.od Celzija pa.ocekujem bar minimalan poraz i danas. 

I kvalitet i trenutna forma su na strani gosta tako da Tottenhem @1,50 je moj izbor od engelza

0:2 winn

Link to comment
Share on other sites

Schalke 04 - Mainz 1 (1.61) bet365

Gotovo nestvarno djeluje pogled na tabelu nakon pet kola, gdje je Schalke na začelju bez i jednog osvojenog boda. Međutim, uopšte ne igraju toliko loše koliko to rezultati govore, uglavnom su to tijesni porazi, a tim su sa najviše pogođenih stativa i prečki u ovoj sezoni i činjenica je da pored svega nemaju ni sreće.

Mainz s druge strane na tabeli stoji dosta bolje nego što se očekivalo, ali za razliku od Schalkea, za njih se može reći da su imali dosta sreće, i malo koga su nadigrali ove sezone. Schalke je bez dileme kvalitetniji tim i prosto moraju prekiniti ovu crnu seriju, vjerujem da je krajnje vrijeme za to. Inače, Mainz je poražen na posljednja četiri gostovanja u Gelsenkirchenu.

Link to comment
Share on other sites

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund Draw No Bet Dortmund (1.80) bet365

Dortmund je u vrlo dobroj formi, a pobjedom u ovoj utakmici imaju priliku da preuzmu prvo mjesto. Prošlo kolo su demolirali Nurnberg sa čak 7:0 i trenutno su tim sa najboljim napadačkim učinkom u Bundesligi. Sa Reusom, Philippom, Wolfom, Pulišićem, imaju sjajan ofanzivni potencijal, uz Paca Alcacera koji je ovog ljeta stigao iz Barce.

Leverkusen je slavio u posljednje tri utakmice, ali nisu impresionirali niti u jednoj, tako da će danas imati dosta težak zadatak protiv zahuktalih gostiju iz Dortmunda. U posljednjih 6 međusobnih susreta imaju 4 poraza, remi i pobjedu protiv Dortmunda. Koeficijent na DNB je sasvim solidan, a ako bude neriješeno, ulog se vraća, vjerujem da većina zna, ali čisto da napomenem.

Link to comment
Share on other sites

Brentford - Reading 1 (1.50) bet365

Brentford i Reading se nalaze na suprotnim stranama tabele u Championshipu. Brentford se nalazi na sedmoj poziciji sa 15 bodova osvojenih u devet prvih kola ove sezone. Ostvarili su četiri pobjede, tri remija i dva poraza, dok su postigli 16 golova, a primili ukupno 10. Prilično zanimljivo je da je Brentford sve četiri pobjede ostvario kod kuće na svom terenu pred svojim navijačima, gdje su postigli 11 golova, a primili samo dva do sada. Oni su u prve četiri ekipe kada je forma kod kuće u pitanju. Osvojili su maksimalan broj bodova iz četiri utakmice odigrane kod kuće do sada i vjerujem da će to uraditi protiv Readinga također. Reading se nalazi na 20-oj poziciji sa osam bodova osvojenih u devet odigranih kola do sada. Ostvarili su samo dvije pobjede, dva remija i čak pet poraza, dok su postigli 12, a primili čak 13 golova do sada. Kada je njihova forma u gostima u pitanu oni su ostvarili jednu pobjedu, dva remija i jedan poraz do sada u četiri utakmice. Vjerujem da će domaćin ostvariti pobjedu u ovoj utakmici, jer zaista imaju odličnu formu kod kuće do sada i imaju šansu da sa pobjedom dođu na jedno od prvih šest mjesta. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.9293048e65b39d376bfe7b359cf00ccb.png

(Koeficijenti 29.9. u 13:59 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Liverpool BTTS (1.53) bet365

Očekuje nas repriza iz Carabao kupa i jedna odlična utakmica koja će biti zanimljiva za sve neutralce. Utakmica dolazi samo nekoliko dana nakon što je Chelsea ostvario pobjedu na Anfieldu protiv Liverpoola sa 2-1. Chelsea će ponvoo tražiti pobjedu na svom stadionu ovog puta i siguran sam da će biti fokusirani na to kako bi se popeli na vrh tabele, posebno iznad Liverpoola sa jednim bodom prednosti. Sve to naravno može biti ostvarivo ako Chelsea ostvari pobjedu. Iako sam navijač Chelseaja i iako bi volio da ostvare pobjedu, nisam siguran baš da li će to da se desi, međutim, kada su oklade u pitanju ne treba igrati navijački i to sada ovdje neću uraditi, ali navijat ću naravno za klub iz Londona. Nakon te utakmice u srijedu, Chelsea je sigurno favorit za nova tri boda, međutim oni imaju i tendenciju da primaju golove, a vjerujem da će tako i ovdje biti. Liverpool ima prilično dobru ekipu i kvalitetne igrače koji su sposobni da postignu barem jedna gol u ovoj utakmici. U četiri od pet međusobnih utakmica ova dva tima, oba tima su dala gol u četiri te utakmice. Vjerujem da će oba tima dati gol i u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.65065d4b41da5840d7d36fa7e50c17ee.png

(Koeficijenti 29.9. u 14:18 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Nice - PSG 2 (1.30) bet365

Nice je sezonu započeo vrlo sporo, ali oni još uvijek pokušavaju pronaći pravu formu pod novim menadžerom Patrick Vieirom. Oni su pobijedili tri od posljednje četiri utakmice i pomakli su se na 11 mjesto. Samo su dva boda iza drugoplasiranog Lyona, tako da je to vrlo blisk aborba. Kod kuće je Nice pobijedio svoju prvu utakmicu protiv Rennesa, ali imaju prilično loš rekord do sada nakon što su izgubili 66% svojih utakmica pred svojim navijačima. PSG je jednostavno bio nevjerojatan do sada i ima sedam pobjeda u sedma utakmica odigranih ove sezone. Već su uspjeli napraviti razliku za svim ostalim timovima u ligi, razliku od osam bodova. Oni postižu po tri gola u prosjeku po utakmici i u gostima su postigli barem po tri gola u svakoj utakmici. Sredinom tjedna su dobili Reimsa sa 4-1. Dobre vijesti za PSG su da je Kylian Mbappe u momčadi nakon što je imao suspenziju koju je morao odraditi za tri utakmice nakon što je dobio crveni kada je PSG igrao protiv Nimesa. Očekujem laganu pobjedu PSG-a u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.97cdf90c6346fc0c1b31b5693e18696b.png

(Koeficijenti 29.9. u 14:32 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Inter - Cagliari 1 + prvi do pet kornera (1.71) bet365

Inter će željeti da nastavi svoj napredak kada se budu suočili sa Cagliariom danas. Nerazzurri su sada ostvarili tri pobjede zaredom i na tabeli su se popeli na šesto mjesto zahvaljujući pobjedi protiv Fiorentine i Sampdorije u posljednjim utakmicama, dok će im sljedeća utakmica biti putovanje u PSV. Međutim, to im ne bi trebalo predstavljati problem, jer su već pobijedili Tottenhama kod kuće u prvoj utakmici Lige prvaka. Pobjedom u ovoj utakmici Inter bi se mogao popeti i na treću poziciju ovisno o drugim rezultatima, tako da će ovo biti jedna vrlo važna utakmica za njih. Na drugoj strani, Cagliari je u šest utakmica ove sezone ostvario samo jednu pobjedu, tri remija i dva poraza. Postigli su ukupno četiri gola u šest utakmica, dok su primili sedam, što je vrlo razočaravajuće. Cagliari u gostima ima samo jednu pobjedu i dva poraza. Ostvarili su pobjedu u gostima protiv Atalante, dok su poraze doživjeli od Emplija i Parme dva tima koja su ove sezone ušla u Seriju A. Vjerujem da će Inter ovdje dominirati i siguran sam da će ovo biti njihova četvrta pobjeda u nizu na svim natjecanjima. Posljednji susret ova dva tima na ovom stadionu se igrao u četvrtom mjesecu ove godine i Inter je slavio sa 4-0.

Vjerujem da će tako biti i u ovoj utakmici, ali koeficijent mi je pomalo nizak, pa sam zbog toga pogledao statistiku kornera Intera i koliko je šanse da stignu prvi do pet kornera, jer se ova oklada može kombinirati sa pobjedom Intera samo u bet365 kladionici. Pa oni su ove sezone do sada u 50% slučajeva prvi stizali do pet kornera, no s obzirom da vjerujem da će napadati od prve minute u ovoj utakmici, te da Cagliari nije u baš dobroj formi, ova oklada koja se može kombinirati samo na bet365 kladionici izgleda vrlo primamljivo.

Još primamljivije mi izgleda nakon što sam pogledao statistiku od prošle sezone, gdje sam vidio da je Inter bio prva ekipa u Seriji A koja je stizala prva do pet kornera i koja je pravila najviše kornera po utakmici. Po mom mišljenju ovo je oklada vrijedna igranja. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.997ef1c5af85cb1646568d8402a251e3.png

Screenshot_5.thumb.png.c4a6627933e4cb739b61f0e13f2c11b2.png

Screenshot_4.png.d8f5caeca058cd3bf3289320fd7bae1e.png

(Koeficijenti 29.9. u 14:53 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Spektakl u Areni! Stižu Karabatić i Omeyer protiv Zagreba željnog senzacije

HRVATSKI rukometni prvak PPD Zagreb večeras od 20 sati u Areni Zagreb igra protiv najskuplje momčadi svijeta, francuskog PSG-a.

Francuzi u Zagreb stižu s Nikolom Karabatićem koji je čak pet puta skuplji od Zagrebove mlade momčadi, dolazi i njegov brat Luka, tu je po mnogima i najbolji lijevi vanjski svijeta Mikkel Hansen. Momčad puna zvijezda, još i s legendarnim Omeyerom, Abaloom, Gensheimerom, pravi je mamac za publiku. Protiv Zagreba će igrati i njegov bivši igrač Luka Stepančić.

U Areni se očekuje oko deset tisuća navijača, a dvoboj je najavio iskusni stručnjak na klupi Zagreba Lino Červar.

"Nije slučajno da smo prvi puta pobijedili prvaka Njemačke, dosad nepobjedivu ekipu. I na koji način? Osim Horvata i još par njih, za ostatak niste nikada čuli. Tko je Mandić, tko je Vistorop? Ima toliko igrača koji su se u toj utakmici prvi puta javno predstavili i mislim da im trebamo dati potporu. Igramo s ekipom koja ima otprilike preko 20 milijuna eura proračuna. To je, realno, neravnopravan dvoboj. Mi se sada s dosta novih igrača idemo boriti protiv njih. A volim taj prkos, a u mojim ga igračima ima, ali trebamo se igrati. Ne smijemo imati natjecateljski imperativ protiv njih jer ćemo izgorjeti u tome. Uvijek im govorim da se trebaju igrati, da je to jedna igra. Moramo, ako želimo postati jedna respektabilna momčad, a Zagreb to je - on je jedan rukometni brend, brend sporta koji je izvorni globalni europski dvoranski sport, to je rukomet. Mogu vam reći, doživljavam neku drugu mladost u okruženju ovih dečki koji su tihi, skromni i žele raditi. Ujutro imamo tonus, a onda ćemo u jednoj od klupskih prostorija naručiti klopu da se okrijepimo i čekamo Francuze. Čekat ćemo braću Karabatić, Omeyera, Abaloa, Hansena, Gensheimera", izjavio je Červar.

Zagreb ide po senzaciju

Zagreb je vrlo dobro započeo novu sezonu u Ligi prvaka, skoro je dobio sjajnu mađarsku momčad Pick Szeged, no Mađari su slavili u posljednjoj minuti. Zato je najbolji hrvatski klub senzacionalno pobijedio Flensburg u gostima 31:29. Atmosfera u momčadi je sjajna, a zagrebaši se nadaju novoj senzaciji...

"Koliko smo čuli, puno je ulaznica već prodano, što nama puno znači. Želimo probati što više napuniti Arenu Zagreb da podignemo atmosferu oko rukometa. Nema tu neke pretjerane pameti, moramo igrati borbeno i strpljivo u napadu i nadati se da će oni imati svoj loš dan kako bismo ih mi mogli iznenadit", rekao je lijevi vanjski Damir Bičanić.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/spektakl-u-areni-stizu-karabatic-i-omeyer-protiv-zagreba-zeljnog-senzacije/2027086.aspx

Po mom mišljenju ovdje bi PSG trebao slaviti, ali pazite se ovog tipa, jer je Zagreb uvijek neugodan kada igra kod kuće pogotovo kada se očekuje oko 10.000 navijača!

Screenshot_8.thumb.png.11085d0c5398f907579064a05fb37ca9.png

(Koeficijenti 29.9. u 16:38 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 16 sati, Goksim said:

Hamilton Tiger-Cats - BC Lions -5,5 1 unibet" rel="">unibet i bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovdje imamo jako zanimljivu utakmicu, i mislim prenisko postavljenu marginu. Radi se o kanadskom nogometu, kanadskoj verziji NFL-a u kojoj se pravila nešto drugačija ali se često puno lakše i postižu poeni. Kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionice ovo možete naći u ponudi pod American Football - CFL dok mislim da zemaljske kladionice nemaju ovo natjecanje u ponudi. 

Ove dvije momčadi susrele su se prošlog tjedna u Vancouveru gdje su BC Lionsi slavili u ludoj utakmici. Naime, utakmica je prvi put ove sezone otišla u produžetak i to kako... BC Lionsi su gubili 8 poena razlike 2 sekunde prije kraja i realno bili su daleko lošija ekipa. Nevjerojatan splet okolnosti rezultirao je touchdownom a onda i two point coversionom za produžetak. Obavezno pogledajte video. 

Ponavljam, Hamilton predvođen Masolijem je bio daleko bolja momčad i nevjerojatno je kako su prosuli dobivenu utakmicu. Igrači su bili izuzetno frustrirani i ljuti nakon utakmice te sam vidio svakakve članke po medijima istražujući ovu utakmici. Ono što je sigurno jest da je Hamilton izuzetno motiviran, ne smao kako bi pobjedio i izborio play off, već kako bi se revanširao za poraz od prošlog tjedna koji ih itekako boli. 

Imaju prilike za popravak već ovog tjedna gdje će igrati pred svojim navijačima. Iznenađen sam granicom koja je manja od jednog TD-a i mislim da bi Hamilton lagano mogao slaviti i dvoznamenkastom razlikom. Vidjet ćemo kako će se utakmica rasplesti ali po meni ovo je valuebet. 

BC Lionse će predvoditi Jennings koji ne briljira ove sezone i koji je ustvari rezervni QB. Masoli je sa druge strane jedan od najboljih QB-a lige. Prošle sezone je imao 4.000+ yardi te 10+ utakmica sa 300+yardi. Hamilton zbog njega igra nešto manje rushinga i izuzetno su opasni u napadu. 

EtG4bR9.png

jaF22bP.png

y6N01jZ.png

dWOWvoP.png

U odnosu na nfl koji donekle pratim o cfl-u nemam pojma ali Goksim je dobru analizu napravio i ispratit ch ga sa nesto sigurnijim betom na betu gdje kombiniram i pariz za 257 eura te 320 na singl hendikep poena na unibetu

20180929_164616.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 4 minute, Dominik999 said:

U odnosu na nfl koji donekle pratim o cfl-u nemam pojma ali Goksim je dobru analizu napravio i ispratit ch ga sa nesto sigurnijim betom na betu gdje kombiniram i pariz za 257 eura te 320 na singl hendikep poena na unibetu

20180929_164616.jpg

Čini se da se i velika većina CFL prognozera slaže sa mnom Sretno nam bilo ;)

4nLJcTe.png

Link to comment
Share on other sites

Crvena Zvezda - Mladost Lučani AH -1.5 Zvezda (1.58) bet365

Ovo je čist value bet za mene i mislim da je samo pitanje sa koliko komada u mreži će gosti otići kući. Iako kombinovan sastav Zvezde, sa imenima poput Jonathana Cafua i Lorenza Ebecilija prosto je prejak za sve timove u ligi. Zvezda je poprilično ubedljiva na svom terenu ove sezone, jedini kiks zapravo je remi protiv Partizana u gostima. Crveno-bijeli u prosjeku postižu tri gola na utakmici, a u 9 kola primili su samo 4. Ubijeđen sam u laku i uvjerljivu pobjedu Zvezde večeras.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use