Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 29.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Seattle - Colorado 1 (1.40) bet365

Po meni ovdje sve jasno. Domaćin bi trebao da ostvari laganu pobjedu nad gostima. Seattle ima 44 boda iz 29 odigranih kola do sada u Zapadnoj konferenciji MLS-a i oni se nalaze na šestoj poziciji. Ostvarili su 13 pobjeda, pet remija i 11 poraza do sada. U posljednjih pet utakmica u ligi imaju tri pobjede i dva poraza. Ovo je za njih must win, jer se nalaze na posljednjem mjestu koje vodi u play-off, a ukoliko ostvare sva tri boda u ovoj utakmici, imaju šansu da se plasiraju na mnogo bolje mjesto. 

Screenshot_3.thumb.png.2a24df7ba80e608d8dbdb3bc8a5c2661.png

Izvor: bet365

Colorado se, na drugoj strani, nalazi na pretposljednjem mjestu u Zapadnoj konferenciji sa 24 boda osvojena u 29 kola. Ostvarili su šest pobjeda, šest remija i čak 17 poraza. U posljednjih pet utakmica imaju sve poraze i oni nemaju nikakvih šansi da se plasiraju na ta mjesta za play-off. Očigledno je tko je u boljoj formi u ovoj utakmici i mislim da potpomaže činjenica da je Seattle pobijedio posljednjih pet međusobnih susreta ova dva tima. Posljednji koji su igrali na ovom stadionu bio je prošle godine i rezultat je bio 3-0 za Seattle. Očekujem nešto slično i ovdje. Sretno svima!

Screenshot_2.thumb.png.48f2621b9f1f913b254b1b996f94a3fa.png

(Koeficijenti 27.9. u 15:23 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Lyon - Nantes 1 (1.30) bet365

Sve jasno kao dan. Lyon se nalazi na drugoj poziciji sa 13 bodova osvojenih u sedam prvih kola u Francuskoj ligi. U posljednjih pet utakmica u ovom natjecanju imaju tri pobjede, remi i poraz. Razočaravjući poraz su doživjeli od Nice kod kuće, međutim vratili su se nakon toga i sada ostvarili dvije pobjede zaredom. Vjerujem da će im ovo biti treća u nizu nakon što su u prvih sedam utakmica postigli 13 golova, a primili samo šest.

Screenshot_7.thumb.png.8d28980aed46837bfe4bed9871340486.png

Na drugoj strani je potpuno drugačija situacija, da kažem obrnuta. Nantes je u sedam utakmica ostvario pet bodova i nalaze se na pretposljednjem mjestu i od njih manje bodova ima samo Guingamp koji nije ostvario niti jednu pobjedu. No, Nantes je ostvairo jednu pobjedu, dva remija i četiri poraza do sada, postigli su samo sedam golova, dok su primili čak 12. U posljednjih pet utakmica u prvenstvu imaju pobjedu, dva remija i dva poraza. Zaista su u lošoj formi i mislim da će ih Lyon ovdje 'nakantati', da se tako izrazim. Lyon također mora ostvariti pobjedu u ovoj utakmici ukoliko želi da ostane na toj drugoj poziciji, jer Marseille i Lille imaju isto bodova kao i oni na trećoj i četvrtoj poziciji. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.1596db6f8f48cf4df2f2e039ee02466d.png

(Koeficijenti 27.9. u 16:00 CET)

Za danas počinjemo sa analizom Poljske lige između Zaglebia i MKS Pogona.

Preko tjedna su i oni igrali kup, Zaglebio su kup utakmicu odigrale sa rezervama dok je Pogon igrao u punom sastavu, i to 120 minuta jer nisu uspijeli pobjediti u regularnom dijelu utakice. Kup utakmice su se igrale u srijedu 26.09.2018.

Za današnju utakmicu Pogon ima dosta problema, onih kadrovskih. U ovoj utakici Pogon je sigurno bez  Z. Kožulj (M 9/0), A. Fraczczak (A 7/1), Guarrotxena (A 4/0), D. Niepsuj (D 3/0), M. Żyro (M 1/0), S. Delev (A 1/0). Tom popisu možemo nadodati i Stec (8/0) koji se ozljedio u kup utakmici te Walukiewicz (7/0) koji je za tu kup utakmicu bio bolestan i ne očekuje ga se danas.

Te informacije možete provjeriti ovdije:
https://pogonszczecin.pl/newsy/20180924172804/zamierzamy-przejsc-do-kolejnej-rundy

Uz to sve treba dodati da su Zaglebie jako dobra domaćinska momčad, u dosadašnjem dijelu sezone igrali su četiri puta kući, tri puta su pobjedili a jednom poraženi. Nastavak je to njihove dobre fome na domaćem terenu još od prošle sezone.

Pogon je također bolji na domaćem terenu, u gostima ove sezone su još bez pobjede, dva neriješena rezultata te dva poraza u četiri susreta, gola razlika 1:5. Zadnji puta Pogon je u gostima pobjedio još prošle sezone. Također i prošle sezone Pogon loš u gostima.

Mislim da nam za ovaj susret dosta faktora ide u prilog, Zaglebie tradicionalno dobar na domaćem terenu, Pogon tradicionalno loš u gostima i uz to još su vjerovatno umorni jer su igrali kup utakmicu od 120 minuta prije nepuna 72 sata i uz to sve još problemi s ozljedama i izostancima su i više nego dovoljno da Zaglebie za mene bude izraziti favorit u ovom susretu!

VIŠE O MENI:

Everton - Fulham // Pobjeda domaćina bet365 - 1,75

Everton će pred svojim navijačima željeti popraviti loš utisak koji si ostavili porazom od Arsenala. Njihov protivnik Fulham igra solidno ove sezone, i ako se nalaze nekoliko mjesta ispod Evertona ali za jednog novajliju igraju porpilično solidno. Everton za sada igra po sistemu toplo-hladno što ne zadovoljava ukuse navijača koji su očekivali mnogo bolje rezultate zbog silnih pojačanje koje je klub doveo u zadnje dvije godine. 

Suret protiv Fulhaama za ekipu Marca Silve je veoma važan, jer imaju priliku da pred svojim navijačima krenu u pobjednički niz, jer realno gledajući Fulham je ekipa koju bi trebali poraziti. Mislim da se oko Fulhama digao preveliki hype zbog Mitrovića koji igra odlično, te da Fulham kao ekipa uopšte nije na nekom visokom nivou.

Da li će Richarlison nastaviti pružati odlične partije, ostaje nam da vidimo, ali po meni, i po ovakvom koeficijentu ovo treba pokušati odigrati. Everton je jedna odlična ekipa, kojoj saamo nedostaje samopouzdanja.

sepsi.thumb.jpg.54e8edcf09e668575311bcbcfda3e7a6.jpg

Arsenal - Watford BTTS (1.57) bet365

Arsenal trenutno uživa u šest utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Ovaj impresivni niz dolazi nakon poraza od Chelseaja u gostima u drugoj utakmici Premier lige. Oni su u prvih šest utakmica u Premier ligi ostvariličetiri pobjede i dva poraza. Porazi su došli protiv Manchester Cityja i već spomenutog Chelseaja na početku sezone. Ovo je pravi pokazatelj da je tim u odličnoj formi i da ih ništa neće zaustaviti. Oni u ovu utakmicu dolaze nakon što su ostvarili pobjedu i popeli se na tabeli Premier lige. Očigledno će željeti da produže svoj pobjednički niz u ovoj utakmici. Danny Welbeck koji je igrao odličnu u Carabao kupu protiv Brentforda, gdje je postigao dva gola, bi mogao igrati u prvoj postavi. Tu su naravno i Lacazette, Ozil i Aubameyang koji bi trebali biti u prvoj postavi. Watford u ovu utakmicu dolazi u malo lošijem raspoloženju nakon što su ispali iz Carabao kupa od Tottenhama, gdje su izgubili na penale nakon rezultata od 2-2 u regularnom vremenu. Ova utakmica će biti njihovo iskupljenje, jer oni znaju biti vrlo tvrdoglavi. Oni će se sigurno boriti protiv Arsenala u ovoj utakmici, jer Watford lako pronalazi gol u utakmicama protiv Arsenala. Što je zaista zanimljivo, Watford je postigao po skoro dva gola u svakoj od prvih šest odigranih utakmica, tako da očekujem da će ga postići i ovdje i oklada na to da oba tima daju gol mi se čini vrlo realnom. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.29d87ab53bd4a85dc0bb1dc202a1dab0.png

(Koeficijenti 28.9. u 13:55 CET)

West Ham - Manchester United | Manje od 2.5 gola (2.00) bet365

West Ham se uspio vratiti nakon poraza od Wolvesa kod kuće i od tada su ostvarili dvije pobjede i jedan remi u svim natjecanjima. Jedna iznenadna pobjeda je bila protiv Evertona u gostima gdje su ostvarili pobjedu od 3-1. Ovaj niz mora da je došao kao olakšanje za Pellegrinija koji je pretrpio najgori start ove sezone. Oni se nadaju da će nastaviti svoju formu sa pobjedom u ovoj utakici, međutim imat će jedan težak duel sa Manchester Unitedom. Međutim, Čekićari su dobili mnogo samopouzdanja iz svoje posljednje pobjede u Carabao kupu protiv Macclesfielda. To je bila sjajna utakmica u kojoj su pobijedili protivnika sa 8-0. To bi moglo imati pozitivan učinak na tim pred njihov susret sa Crvenim đavolima. Mourinhovi momci također uživaju u odličnom povratku u ligi nakon što nisu izgubili u posljednje tri utakmice, dok su također pobijedili Young Boysa u Europskoj ligi. U Carabao kupu nisu imali sreće i ispali su od derbija na penale. Mnogo medija govori kako je nakon toga došlo do neslaganja u svlačionici Uniteda i kažu da Mourinho nije sretan sa momčadi koja je igrala u srijedu navečer. Ovo bi moglo biti vrlo negativno za tim koji putuje na London stadion. Vjerujem da ova utakmica neće imati mnogo golova iako United ostaje favorit. Posljednji susret ova dva tima na ovom stadionu završio je remijem bez golova. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.d81503cdb23dbdc561969d3d0c2ce288.png

(Koeficijenti 28.9. u 14:20 CET)

Nagasaki - Kawasaki 2 (1.50) bet365

Evo jedne zanimljive utakmice koja mi je zapala za oko. Riječ je o japanskoj prvoj ligi u kojoj drugoplasirana momčad igra protiv posljednje momčadi na tabeli. Tim koji se nalazi posljednji na tabeli jeste upravo domaćin Nagasaki koji ima 27 bodova u 27 odigranih kola. Oni u posljednjih pet utakmica imaju dvije pobjede i tri poraza. To su im pobjede nakon dugo vremena provedenog bez pobjede u ligi. Nanizali su čak pet poraza zaredom, poslije remija protiv Urawe, dok su prije toga izgubili jednu utakmicu protiv Sapporoa kod kuće. Međutim, ostalo je još samo nekoliko kola do kraja prvenstva, točnije sedam kola i siguran sam da Kawasaki neće propustiti priliku da ostvari pobjedu koju željno priželjkuju.

Screenshot_7.thumb.png.02ffc50c6ff87197b34b4b44beeb6caa.png

Kawasaki se nalazi na drugoj poziciji sa 53 boda osvojena u 27 kola do sada i oni su samo tri boda iza prvoplasirane Hirošime koja ima 56 bodova. Kawasaki je jedna od prve dvije ekipe u ligi koje su postigle najviše golova do sada, dok imaju jednu od najboljih obrana, pa i najbolju u ligi sa 20 golova primljenih do sada, dok je prvoplasirana Hirošima primila gol više. Vjerujem da će Kawasaki ostvariti pobjedu u ovoj utakmici, jer je Nagasaki po domaćoj formi na pretposljednjem mjestu, nakon što su u 13 odigranih utakmica kod kuće ostvarili samo 14 bodova. U posljednjih pet utakmica kod kuće Nagasaki ima četiri poraza i jednu pobjedu. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.7332431fa998756dad305007afd2124e.png

(Koeficijenti 28.9. u 14:33 CET)

Premier liga

West Ham - Manchester Utd (13:30)
Sudac: Michael Oliver (3.37)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 1.68
O1rEXj5.png

Arsenal - Watford (16:00)
Sudac: Anthony Taylor (3.44)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.68
dkqcs0i.png

Everton - Fulham (16:00)
Sudac: Roger East (3.11)
Prosjek ekipe 1: 1.39
Prosjek ekipe 2: -
n3wPfcO.png

Huddersfield - Tottenham (16:00)
Sudac: Craig Pawson (3.48)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.34
umuMVck.png

Manchester City - Brighton (16:00)
Sudac: Lee Mason (2.56)
Prosjek ekipe 1: 1.61
Prosjek ekipe 2: 1.42
r8SCt0M.png

Newcastle - Leicester (16:00)
Sudac: Simon Hooper (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.39
Prosjek ekipe 2: 1.45
qv9BVHv.png

Wolves - Southampton (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (3.67)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.66
dI5n8fc.png

Chelsea - Liverpool (18:30)
Sudac: Andre Marriner (2.67)
Prosjek ekipe 1: 1.18
Prosjek ekipe 2: 1.16
SnWLv5O.png

Primera

Real Sociedad - Valencia (13:00)
Sudac: Jesús Gil Manzano (5.42)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 2.71
LiVCoFL.png

Barcelona - Ath. Bilbao (16:15)
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.24)
Prosjek ekipe 1: 1.76 
Prosjek ekipe 2: 2.47
9qM5IBa.png

Eibar - Sevilla (18:30)
Sudac: Javier Estrada Fernández (5.44)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.58
Uaj0Avh.png

Real Madrid - Atl. Madrid (20:45)
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.16)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 2.45
b65JsU3.png

Bundesliga

Hoffenheim - RB Leipzig (15:30)
Sudac: Deniz Aytekin (3.94)
Prosjek ekipe 1: 2.25
Prosjek ekipe 2: 1.67
i6oDYHL.png

Nurnberg - F. Dusseldorf (15:30)
Sudac: Harm Osmers (3.54)
Prosjek ekipe 1: 2.25
Prosjek ekipe 2: 2.00
M8DQTk8.png

Schalke - Mainz (15:30)
Sudac: Benjamin Cortus (3.75)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.40
4w5b2dQ.png

Stuttgart - W. Bremen (15:30)
Sudac: Tobias Welz (2.33)
Prosjek ekipe 1: 1.67
Prosjek ekipe 2: 1.33
lOCXQor.png

Wolfsburg - B. Monchengladbach (15:30)
Sudac: Felix Zwayer (3.77)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 1.25
n8xwryx.png

B. Leverkusen - Bor. Dortmund (18:30)
Sudac: Felix Brych (3.53)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 0.75
MKwz61B.png

(Koeficijenti 28.9. u 15:59 CET)

Juventus - Napoli over 3.5 zutih kartona 1.65 marathonbet 5/10

Kartoni na super marginama kod marathona, bet365 izbacio razradu pre nekih pola sata i ovo su stavili na 5.0. Stoji to da Marathon ne racuna crveni ali bez obzira 3.5 je stvarno nisko i rado ovo uzimam uz taj rizik. Jasno je da se radi o trenutno verovatno najvecim rivalima u Serie A, bar sto se tice titule i tako vec par sezona unazad. Sudi Luca Banti koji je jako raspolozan ove sezone i na svakom mecu je isao debelo iznad, znam da ovaj uzorak nije reprezentativan i prosek ce biit manji kako sezona odmice ali 3.5 u derbi okrsaju je svakako value

Juventus - Napoli over 3.0 zutih kartona
Real - Atletico M - Atletico M daje gol

1.79 marathonbet

Ovo mi je dubl za bas jak ulog. O kartonima sam vec pisao iznad...

Atletico daje gol ide na vise mojih listica ovaj vikend, Real u nokdaunu protiv Seville koja ih je unistila u svim segmentima igre. I dalje stojim pri onom sto sam rekao pre pocetka, mislim da ce ovo biti jedna jako losa sezona za Real sto zbog trenera sto zbog igraca koji su otisli. Videcemo kako ce se nositi u "jacim" mecevima, dosad su dosta bledi, prvo ono razbijanje u Superkupu od strane Atletica pa i Sevilla uzela lagano ceo plen. Ovde je momentum svakkao na strani Atletica jer su u usponu forme dok Real igra posle poraza. Atletico je umeo isparirati Realu kad su ovi bili u mnogo mnogo boljem izdanju, poprilicno sam siguran da ce zabiti barem gol u ovom mecu

Leverkusen - Dortmund, Leverkusen over 1.5 karton 1.72 bet365 4/10

Izmedju ukupnog overa 3.5 i Leverkusena preko 1.5 karton uzeo sam ovo drugo. H2H pokazuje da u skoro svim njihovim duelima vidjamo dosta kartona, Leverkusen se ove sezone namece kao jedna od najgrubljih ekipa u Bundesligi, dosad su na proseka preko 2.4 kartona po mecu, Dortmund uvek bio "skroman" sto se kartona tice pa zato uzimam ekipni over. Sudi Brych, zakazao je prosle nedelje jer je podelio samo 2 kartona, msilim da nece i ove jer se ponovo ocekuju golovi i kartoni. Interesantan podatak je to da kad god je sudio Leverkusenu u zadnje 2 sezone uvek je isao preko 3.5 kartona. Inace, Brych je iz Minhena pa moguce da nema previse simpatija za Leverkusen koji je dugo bio glavni rival Bayerna.

Jos 2 predloga od mene:

Real - Atletico over 6.5 kartona 1.95 bet365 4/10

Ne treba neka posebna najava, gradski derbi koji ce suditi Juan Martinez Munuera, u dobroj je kartonaskoj formi ove sezone, Atletico ce grizti sutra i po meni imaju realne sanse da uzmu bodove, Real u blagoj krizi bez obzira sto rezultati to jos skroz ne pokazuju, u Superkupu su se stvarno namucili protiv Atletica, pogotovo u drugom poluvremenu, mislim da nas ceka aktivan rezultat i trebalo bi biti kartona.

Sociedad - Valencia over 5.5 kartona 2.00 bet365 3/10

Ova 2 tima vec nekoliko sezona unazad igraju medjusobno uz dosta kartona, sudi Gil Manzano koji je u samom vrhu lige po proseku vec nekoliko godina. Sociedad je u nekoj fazi rebuildinga, Valencia igra i LS a cilj je da se ponovo jure mesta koja vode tamo, mislim da i ovde vredi probati najvise zbog Manzana.

Roma - Lazio i Hajduk - Dinamo su takodje mecevi stvoreni za kartone ali bukiji su izasli sa previsokim granicama. Prvi mec sudi Rocchi a granica od 7.0 kod bet365 mi se cini previsokom pa cu cekati pocetak meca i onda juriti LIVE ako ne padne karton u prvih 15-20 min. Hajduk DInamo sudi Bebek, SS izbacio 6.5 sto mi malcice previsoko, tu bi radije odigrao crveni na mecu na neki manji ulog...

vegas - LA kings (nhl preseason)

Kings will not ice their top lineup against the Golden Knights this evening. Those who took the ice this morning were Dion Phaneuf, Drew Doughty, Anze Kopitar, Ilya Kovalchuk, Dustin Brown, Derek Forbort and Jeff Carter. They’re not expected to play, which means that based off yesterday’s template, it’s possible we could see combinations of Pearson-Amadio-Toffoli, Iafallo-Kempe-Etem, Clifford-Thompson-Lewis and Wagner-Anderson-Dolan-Luff, though those aren’t confirmed. Defensemen will be all but one of Oscar Fantenberg, Paul LaDue, Jake Muzzin, Alec Martinez, Kale Clague, Kurtis MacDermid and Daniel Brickley.

The Golden Knights are expected to ice a lineup of Marchessault-Karlsson-Smith, Pacioretty-Stastny-Haula, Tuch-Nosek-Carpenter and Carrier-Bellemare-Reaves with defensive pairings of Engelland-Theodore, McNabb-Miller and Holden-Merrill. Marc-Andre Fleury is expected to start in goal.

kopirano iz stranice LAKings insider

bwin - vegas koif: 2!!

Hamilton Tiger-Cats - BC Lions -5,5 1 unibet i bet365

Ovdje imamo jako zanimljivu utakmicu, i mislim prenisko postavljenu marginu. Radi se o kanadskom nogometu, kanadskoj verziji NFL-a u kojoj se pravila nešto drugačija ali se često puno lakše i postižu poeni. Kod bet365 kladionice ovo možete naći u ponudi pod American Football - CFL dok mislim da zemaljske kladionice nemaju ovo natjecanje u ponudi. 

Ove dvije momčadi susrele su se prošlog tjedna u Vancouveru gdje su BC Lionsi slavili u ludoj utakmici. Naime, utakmica je prvi put ove sezone otišla u produžetak i to kako... BC Lionsi su gubili 8 poena razlike 2 sekunde prije kraja i realno bili su daleko lošija ekipa. Nevjerojatan splet okolnosti rezultirao je touchdownom a onda i two point coversionom za produžetak. Obavezno pogledajte video. 

Ponavljam, Hamilton predvođen Masolijem je bio daleko bolja momčad i nevjerojatno je kako su prosuli dobivenu utakmicu. Igrači su bili izuzetno frustrirani i ljuti nakon utakmice te sam vidio svakakve članke po medijima istražujući ovu utakmici. Ono što je sigurno jest da je Hamilton izuzetno motiviran, ne smao kako bi pobjedio i izborio play off, već kako bi se revanširao za poraz od prošlog tjedna koji ih itekako boli. 

Imaju prilike za popravak već ovog tjedna gdje će igrati pred svojim navijačima. Iznenađen sam granicom koja je manja od jednog TD-a i mislim da bi Hamilton lagano mogao slaviti i dvoznamenkastom razlikom. Vidjet ćemo kako će se utakmica rasplesti ali po meni ovo je valuebet. 

BC Lionse će predvoditi Jennings koji ne briljira ove sezone i koji je ustvari rezervni QB. Masoli je sa druge strane jedan od najboljih QB-a lige. Prošle sezone je imao 4.000+ yardi te 10+ utakmica sa 300+yardi. Hamilton zbog njega igra nešto manje rushinga i izuzetno su opasni u napadu. 

EtG4bR9.png

jaF22bP.png

y6N01jZ.png

dWOWvoP.png

prije 5 sati, JackieJack said:

Juventus - Napoli over 3.5 zutih kartona 1.65 marathonbet" rel="">marathonbet 5/10

Kartoni na super marginama kod marathona, bet365 online kladionica" rel="">bet365 izbacio razradu pre nekih pola sata i ovo su stavili na 5.0. Stoji to da Marathon" rel="external nofollow">Marathon ne racuna crveni ali bez obzira 3.5 je stvarno nisko i rado ovo uzimam uz taj rizik. Jasno je da se radi o trenutno verovatno najvecim rivalima u Serie A, bar sto se tice titule i tako vec par sezona unazad. Sudi Luca Banti koji je jako raspolozan ove sezone i na svakom mecu je isao debelo iznad, znam da ovaj uzorak nije reprezentativan i prosek ce biit manji kako sezona odmice ali 3.5 u derbi okrsaju je svakako value

Veliki valuebet, SuperSport npr daje samo 1,50 za over 4,5 kartona tako da je ovo kod marathona super! unibet daje 1,46 za over 4,5 kartona i računaju eventualni crveni karton, ali je koeficijent manji a granica veća za jedan karton. 

prije 8 minute, Goksim said:

Hamilton Tiger-Cats - BC Lions -5,5 1 unibet" rel="">unibet i bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovdje imamo jako zanimljivu utakmicu, i mislim prenisko postavljenu marginu. Radi se o kanadskom nogometu, kanadskoj verziji NFL-a u kojoj se pravila nešto drugačija ali se često puno lakše i postižu poeni. Kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionice ovo možete naći u ponudi pod American Football - CFL dok mislim da zemaljske kladionice nemaju ovo natjecanje u ponudi. 

Ove dvije momčadi susrele su se prošlog tjedna u Vancouveru gdje su BC Lionsi slavili u ludoj utakmici. Naime, utakmica je prvi put ove sezone otišla u produžetak i to kako... BC Lionsi su gubili 8 poena razlike 2 sekunde prije kraja i realno bili su daleko lošija ekipa. Nevjerojatan splet okolnosti rezultirao je touchdownom a onda i two point coversionom za produžetak. Obavezno pogledajte video. 

Ponavljam, Hamilton predvođen Masolijem je bio daleko bolja momčad i nevjerojatno je kako su prosuli dobivenu utakmicu. Igrači su bili izuzetno frustrirani i ljuti nakon utakmice te sam vidio svakakve članke po medijima istražujući ovu utakmici. Ono što je sigurno jest da je Hamilton izuzetno motiviran, ne smao kako bi pobjedio i izborio play off, već kako bi se revanširao za poraz od prošlog tjedna koji ih itekako boli. 

Imaju prilike za popravak već ovog tjedna gdje će igrati pred svojim navijačima. Iznenađen sam granicom koja je manja od jednog TD-a i mislim da bi Hamilton lagano mogao slaviti i dvoznamenkastom razlikom. Vidjet ćemo kako će se utakmica rasplesti ali po meni ovo je valuebet. 

BC Lionse će predvoditi Jennings koji ne briljira ove sezone i koji je ustvari rezervni QB. Masoli je sa druge strane jedan od najboljih QB-a lige. Prošle sezone je imao 4.000+ yardi te 10+ utakmica sa 300+yardi. Hamilton zbog njega igra nešto manje rushinga i izuzetno su opasni u napadu. 

EtG4bR9.png

jaF22bP.png

y6N01jZ.png

dWOWvoP.png

Svaka cast za analizu,po meni ovdje 2,te sutra psv 2 i city 1 cine jako izgledan triple,na jaci ulog naravno,

Excelsior - Venlo 2 (2.87) bet365

Venlo se nada da će produžiti svoj niz bez poraza kada budu putovali u goste kod Excelsiora. Venlo je bio prilično dobar do sada, a osim tog poraza protiv Ajaxa, oni još nisu izgubili drugu utakmicu na svim natjecanjima. Započeli su sezonu sa pobjedom protiv Willema, zatim su izgubili sljedeću utakmicu protiv Ajaxa, ali od tada su pobijedili tri i remizirali dvije na svim natjecanjima.

Screenshot_2.thumb.png.be9a010c76760acc3f6417c92a42d50b.png

Venlo je također zadržao mrežu netaknutom u posljednje dvije utakmice u kojima su dali po tri gola. Mislim da će oni biti prejaki za Excelsior. Stvari nisu bile ružičaste za Excelsior koji je uspio ostvariti samo jednu natjecateljsku pobjedu u ovoj sezoni, dok je 50% njihovih utakmica ove sezone završilo remijem, dok su izgubili tri natjecateljske utakmice. Excelsior nije uspio pobijediti kod kuće u kupu sredinom tjedna, izgubili su sa 3-2 od NEC. Vjerujem da će ovdje Venlo ostvariti pobjedu, jer su u mnogo boljoj formi od Excelsiora i neporaženi su u posljednjih pet natjecateljskih utakmica. U međuvremenu, Excelsior nije uspio pobijediti utakmicu kod kuće ove sezone, tako da je ovdje očigledno na koga se treba igrati. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.29615474e4ba767197592deeec59a5e8.png

(Koeficijenti 29.9. u 00:30 CET)

Hajduk Split - Dinamo Zagreb +2,5 2.05 bet365

Sta reci, najveci hrvatski derbi, bit ce vise od 25000 gledatelja. Kvota na Dinamo isto nije losa ali kao navijac Hajduka ne mogu stavit na Dinamo taman Hajduk izasao sa 7 igraca. No, zasto tipujem na golove? Kao prvo, derbi je sta znaci da ce obe ekipe igrati oprezno sta nam ne ide u prilog. Ali, kako svi znamo Hajduk ima novog trenera i pod njim izgledaju ko nova ekipa jer su neki momci ocito bojkotirali starog. Vjerujem da mogu postici barem jedan gol, ako cak Inter Zapresic Dinamu u gostima moze zabiti 2. Za Dinamo ne moram puno rec, igraju vrhunski i lagano ce se prosetat u ovoj smijesnoj HNL. Ocekujem barem 1-2 gola Dinama jer nam je obrana stvarno losa, primamo 2 gola od Istre. Nemam sta puno dalje "analizirat", igrat ce se 90 minuta napadacki i bit ce padova igre sa jedne i sa druge strane kao i uvijek. Igram ovaj tip na neki manji ulog, no 2+ (kvota 1,3) igram na jaci ulog samo jos trazim neki par za duble.

Wolfsburg - M'gladbach // BTTS bet365 - 1,57

Obje ekipe su poprilično uspješno krenule u novoj sezoni Bundeslige, a to se posebno odnosi na Wolfsburg koji je lani jedva sapsio živu glavu i na jedvite jade zadržao status prvoligaša. Tokom ljeta uložili su mnogo novca a rezultati se već pokazuju. Vukovi su trenutno na 6 mjestu sa 8 bodova ( dvije pobjede i dva remija) dok je Gladbach jednu poziciju iznad sa dva boda više. 

Josuha Guilavogui i veznjak Felix Klaus će propustiti ovaj susret a pojačanje iz Nice Alassane Plea koji je prošle godine za Nicu postigao 16 golova će započeti susret od prve minute. Napadač Gladbacha Raffael je počeo trenirati te bi njega danas također mogli vidjeti u sastavu. 

Očekujem otvoren meč sa barem jednim golom sa obje strane. 

2.thumb.jpg.accb6b253039e7e5e8d82fceb8399af7.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use