Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 28.9.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Hertha Berlin - Bayern Munchen 2 (1.29) Betfair

Složio bih se sa Goksimom, ovo mi je fiks dana i mislim da Bayern prosto mora uzeti večeras, nakon šokantnog kiksa protiv Augsburga na Allianz Areni. Hertha je bez povrijeđenog Grujića, a Bayern sa navalom koju čine Lewa, Ribery i Robben, sigurno će imati motiva da se iskupe za gubitak bodova u prošlom kolu i ovdje bi čak mogla pasti neka ubjedljiva pobjeda.

Link to comment
Share on other sites

prije 16 sati, Goksim said:

Hertha - Bayern Munchen 2 bet365 online kladionica" rel="">bet365 ili unibet" rel="">unibet

Mislim da ovdje neugodnih iznenađenja ne bi smjelo biti. Jasno da je da kvaliteta na strani gostiju koji su apsolutni favoriti danas, tim više budući da su pobjedu u zadnjem kolu ispustili pred sam kraj utakmica. Taj kiks protiv Augsburga doma, na koeficijentu 1,10 je sramotan za Bayern i sumnjam da će dopustiti i drugi kiks u nizu. Misilm da će ozbiljno pristupiti utakmici i da kiksa danas neće biti. 

Sljedeću utakmici igraju u utorak u Ligi Prvaka protiv Ajaxa na Allianz Areni i imaju i više nego dovoljno vremena za pripremu za taj susret tako da kalkuliranja danas ne bi smjelo biti. 

708jEz3.png

Bayern je užasno podbacio. Srećom na poluvremenu sam napravio cashout, iako iznos cashouta, prema eventualnom dobitku, nije neko veselje ali ispada da je bio pametan potez. Na poluvremenu je bayern imao svega 4 kornera i over 8,5 kornera Bayerna do kraja utakmice mi se činilo izuzetno izglednim. Na kraju su imali nevjerojatnih 10 kornera u drugom poluvremeu te završili na čak 14 kornera. Unatoč tome razočaravajuća predstava Bayerna.

Nadam se da Toronto zato neće podbaciti a meni je daleko najbitnija utakmica danas utakmica CFL-a o kojoj sam ranije i pisao ;) Btw. @deestock za CFL unibet ima modificirane granice a bet365 standardne, ali se granice često znaju i razlikovati. 

eV7f2UA.png

Link to comment
Share on other sites

prije 22 sati, Goksim said:

Calgary - Toronto over 50,5 poena bet365 online kladionica" rel="">bet365 ili unibet" rel="">unibet

Pred nama je novo kolo CFL-a, kanadske verzije američkog nogometa koja se pokazala poprilično zahvalnom za klađenje. Sutra na rasporedu imamo dvije utakmice od kojih je jedna izuzetno zanimljiva, ali o tome više kasnije, a u nedjelju jednu. 

Calgary je apsolutni favorit u ovoj utakmici, utakmici od koje očekujem da vidimo veliki broj touchdowna te 51+ poen. Calgary u prosjeku ima preko 300 passing yardi po utamici a Toronto je na oko 250 što bi trebalo garantiranti dinamičnu utakmicu. 

Calgary predvodi Mitchell sa nevjerojatnih 3.630 yardi ove sezone. Thompson je sa 1.637 yardi sasvim solidan ali to ujedno i pokazuje koliko je Calgary dominantan ove sezone. Calgary bi današnjom pobjedom osiguravao play off poziciju. 

Očekujem veliki broj poena Calgaryja a vjerujem da je i Toronto te Thompson sposoban, unatoč solidnoj obrani Calgaryja, odvesti svoju ekipu do većeg broja poena. 

gig5fSi.png

f9QpRNk.png

NhbE8Na.png

xeg3KOT.png

E9TDCvv.png

Fantasticna infarktna utakmica ali samo cu reci WIN za sve koji su pratili a WIN i kod bet365 na 53,5 granici.  Ajmo sada unistiti kladionice ovaj vikend! 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use