Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 28.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Legia - Arka 1 (1.57) bet365

Zapela mi je za oko jedna utakmica iz Poljske lige. U petak igraju Legia i Arka u desetom kolu ovog prvenstva i vjerujem da ovo zicer kvota na Legiju. Mngo su bolji tim od Arke, a uz to igraju i kod kuće pred svojim navijačima. U mnogo su boljoj formi i vjerujem da će ostvariti pobjedu. Legia se nalazi na četvrtoj poziciji sa 17 bodova osvojenih u prvih devet kola, a samo dva boda im bježi Jagiellonia na prvoj poziciji, dok Lechia ima bod više, a Wisla isti broj bodova kao i domaćin u ovoj utakmici. Legia u posljednjih pet utakmica na u ligi ima tri pobjede, remi i poraz. Iznenadni poraz je došao do tima sa dna tabele Plocka i mislim da se to više ne bi trebalo događati. Vjerujem da bi bili na prvom mjestu da su pobijedili u toj utakmici, međutim sada imaju stvari u svojim rukama i moraju dati sve od sebe za ovu pobjedu.

Screenshot_4.thumb.png.bf271cb442b9ba4baaa54c950e9590b8.png

Izvor: bet365

Na drugoj strani, Arka ima deset bodova osvojenih u prvih devet kola i oni se nalaze na desetoj poziciji od mogućih 16. U posljednjih pet utakmica imaju dvije pobjede, remi i dva poraza. Postigli su samo osam golova, dok su primili po gol u svakoj od prvih devet utakmica u prvenstvu. Po mom mišljenju, Legia ima mnogo kvalitetniju i bolju ekipu i u mnogo su boljoj formi, a oni su i jedna od najboljih ekipa u ovoj zemlji, tako da očekujem laganu pobjedu domaćina u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.f53899e5dc26cbaff1d25f28a7e2ae2d.png

(Koeficijenti 27.9. u 15:43 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Znojmo - Medveščak // Pobjeda domaćina bet365 - 1,65

Znojmo je u prve dvije utakmice doživio dva poraza ali zanimljivo, oba puta su poraženi nakon penala. U prvom kolu su nakon regularnog dijela igrali 3:3 protiv ekipe Villacha dok su u zadnjem kolu protiv Graza igrali 6:6, ali su u oba susreta na kraju poraženi.

Medveščak je vjerovatno najlošija ekipa u ovoj ligi, koja je jednostavno prevelik zalogaj za njih a to dokazuju i rezultati u prva tri kola. Sve tri utakmice su izgubili, a u zadnjem kolu su doživjeli najveći poraz u historiji kluba 8:1 protiv ekipe Dornbirna. 

Znojmo je ovdje favorit i to s pravom, jer su kvalitetnija ekipa i mislim da će ekipa koja je u dvije utakmice psotigla 9 golova na domaćem terenu bez poteškoća slaviti protiv Medveščaka.

pokit_3416a75f4cea9109507cacd8e2f2aefc.thumb.jpg.7bfec48b2ef1bb4dee80165efc6e8160.jpg

Jong Ajax - FC Endihoven // AH -1,5, 2.00 bet365 - 2,050 

Što se tiče holandske druge lige, obično igram na golove ali ovo je susret koji moram ispratiti na ovaj način. Dakle, susret između rezervne ekipe Ajaxa i Endihovena. Gosti će ukoliko ovako nastave, ispasti u treći rang holandskog nogometa što bi bio veliki neuspjeh za njih jer su godinama u drugoj ligi, možemo reći da su stabilan drugoligaš. U prvih 6 utakmica sezone izgubili su 5 susreta i jednom su remizirali. Na zadnja četiri susreta uopšte nisu postigli pogodak.

Sa druge strane Ajax igra poprilično dobro, u ekipi se nalazi nekoliko nogometaša koji su igrali i za prvi tima Ajaxa ove sezone (Dany De Wit, Vaclav Cerny, Denis Johnsen...) tako da je ova rezervna ekipa poprilično kvalitetna za drugu ligu, posebno kada je u pitanju klub u lošoj formi kao što je Endihoven. 

Ajax je u nizu od 6 pobjeda na domaćem terenu tako da mislim da ovdje neće biti problema. Pobjeda sa hendikepom ne bi smejal doći u pitanje.

45.jpg.4588556e883c0bbc337ff9b21069a64f.jpg

Sparta Roterdam - Dordecht // AH -1,5 bet365 - 1,72

Sličan dvoboj kao i dvoboj između Ajaxa i Endihovena. Sparta igra odlično u ovoj sezoni u šest susreta upisali su 4 pobjede, jedan remi i jedan poraz. Igraqju veoma disciplinovan i čvrsto, primili su samo 2 pogodka a tri meča su slavili identičnim rezultatom od 2:0. Sparta je inače četvrti naajuspješniji klub u Holandiji po broju naslova, a prošle sezone su ispali u drugu ligu gdje će ako ovako nastave ekspresno izboriti povratak.

Dordecht je još uvijek bez pobjede, sa samo jednim osvojenim bodom. U 6 utakmica primili su čak 14 golova, te su tri puta poraženi sa dva ili više golova razlike. Mislim da je Saprta sposobna da postigne barem dva a u prošlim mečevima su pokazali da rijetko primaju golove. Sretno!

6.jpg.f0327faa313c35d031dbdfc92fba4a67.jpg

prije 2 sati, crash1 said:

Znojmo - Medveščak // Pobjeda domaćina bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,65

Znojmo je u prve dvije utakmice doživio dva poraza ali zanimljivo, oba puta su poraženi nakon penala. U prvom kolu su nakon regularnog dijela igrali 3:3 protiv ekipe Villacha dok su u zadnjem kolu protiv Graza igrali 6:6, ali su u oba susreta na kraju poraženi.

Medveščak je vjerovatno najlošija ekipa u ovoj ligi, koja je jednostavno prevelik zalogaj za njih a to dokazuju i rezultati u prva tri kola. Sve tri utakmice su izgubili, a u zadnjem kolu su doživjeli najveći poraz u historiji kluba 8:1 protiv ekipe Dornbirna. 

Znojmo je ovdje favorit i to s pravom, jer su kvalitetnija ekipa i mislim da će ekipa koja je u dvije utakmice psotigla 9 golova na domaćem terenu bez poteškoća slaviti protiv Medveščaka.

pokit_3416a75f4cea9109507cacd8e2f2aefc.thumb.jpg.7bfec48b2ef1bb4dee80165efc6e8160.jpg

Prvo moram reci da se slazem sa tipom ali moram par stvari reci. U zadnjem kolu su porazeni od Vienne 3-1, poraz od Dorndbina je bio dan ranije. Zbog obnove Doma Sportova Medvescak domace utakmice igra u Sisku i ovu nedjelju. Ne bih se slozio da su najlosija ekipa, po svim prognozama su stavljeni negdje izmedju 6. I 8. mjesta i tu ce negdje i biti na kraju. Uz ozljede najveci problem je trener. Fox je sam sebe postavio na tu poziciju i mislim da to ne funkcionira. 

Vjerujem da ce brzo Medeki krenuti u seriju pobjeda al do tada cu i ja uzimati betove kontra...

Hertha - Bayern Munchen 2 bet365 ili unibet

Mislim da ovdje neugodnih iznenađenja ne bi smjelo biti. Jasno da je da kvaliteta na strani gostiju koji su apsolutni favoriti danas, tim više budući da su pobjedu u zadnjem kolu ispustili pred sam kraj utakmica. Taj kiks protiv Augsburga doma, na koeficijentu 1,10 je sramotan za Bayern i sumnjam da će dopustiti i drugi kiks u nizu. Misilm da će ozbiljno pristupiti utakmici i da kiksa danas neće biti. 

Sljedeću utakmici igraju u utorak u Ligi Prvaka protiv Ajaxa na Allianz Areni i imaju i više nego dovoljno vremena za pripremu za taj susret tako da kalkuliranja danas ne bi smjelo biti. 

708jEz3.png

Calgary - Toronto over 50,5 poena bet365 ili unibet

Pred nama je novo kolo CFL-a, kanadske verzije američkog nogometa koja se pokazala poprilično zahvalnom za klađenje. Sutra na rasporedu imamo dvije utakmice od kojih je jedna izuzetno zanimljiva, ali o tome više kasnije, a u nedjelju jednu. 

Calgary je apsolutni favorit u ovoj utakmici, utakmici od koje očekujem da vidimo veliki broj touchdowna te 51+ poen. Calgary u prosjeku ima preko 300 passing yardi po utamici a Toronto je na oko 250 što bi trebalo garantiranti dinamičnu utakmicu. 

Calgary predvodi Mitchell sa nevjerojatnih 3.630 yardi ove sezone. Thompson je sa 1.637 yardi sasvim solidan ali to ujedno i pokazuje koliko je Calgary dominantan ove sezone. Calgary bi današnjom pobjedom osiguravao play off poziciju. 

Očekujem veliki broj poena Calgaryja a vjerujem da je i Toronto te Thompson sposoban, unatoč solidnoj obrani Calgaryja, odvesti svoju ekipu do većeg broja poena. 

gig5fSi.png

f9QpRNk.png

NhbE8Na.png

xeg3KOT.png

E9TDCvv.png

Po meni , nakon 3:0 Srbije protiv Italije i 3:0 Poljske i Srbije , redno je da vidimo jedan mec sa 4+ setova u ovoj grupi. Italija nema mnogo sanse za prolaz dalje.. igra joj pobeda od 3:0, ali i pobeda od nekih 15ak poena razlike sto je malo realno. Verujem da ce se kao domacin pobedom oprostiti od prvenstva, ali da poljaci nece nista prepustiti slucaju i da ce bar do jednog seta. Medjusobne takodje idu u prilog.. ali navescu samo posledni mec u junu ove godine (svetska liga) kada je Poljska bila bolja u pet setova . 

Italija - Poljska over 3,5 seta @1,52  ( 18bet daje ovu  kvotu , ali samo kada se igra u singlu. Kada se kombinuje sa nekom utakmicom ( u mom slucaju bajern 2 )kvote su umanjene, pa je tako u mom dublu 1,43) 

3:2 WIN 

Steta za bajern , opet kiksnuli

Fortuna - Ajax // Pobjeda gosta bet365 - 1,22 

Ajax je uz PSV glavni favorit za osvajanje titule u ligi, što pokazuju i dosadašnji rezultati. Ipak, mislim da su i sami svjesni kako je PSV i ove godine jača ekipa, posebno što je Ajax ušaao u neki proces reorganizacije kluba, što za sada pokazuje dobre rezultate. U prošlom kolu su poraženi od PSV-a 3:2 i vjerujem kako će u ovom susretu željeti da dođu do pobjede kako bio se što prije vratili na pobjednički kolosjek. 

Fortuna je bez poraza zadnja tri susreta, u ligi su na omjeru 1-3-2  ali ipak mislim da novajlija u ligi ne može da se nosi sa ovako kvalitetnim klubovima.

Breda - PSV // Pobjeda gosta bet365 - 1,22

Slično kao i za Ajax. PSV i ove sezone igra u strašnoj formi a demonstraciju slile pokazali su protiv Ajaxa u prošlom kolu gdje su slavili sa 3:0.  U prvih 6 utakmica prvenstva postigli su čak 24 pogodka a primili su samo 3. Sa druge strane Breda je još uvijek bez pobjede, na omjeru su 0-1-5 a u zadnjih 5 utakmica su upisali isto toliko poraza. PSV u ligi i kupu Holandije zadnjih 13 utakmica ne zna za poraz. Ta serija će se i nastaviti. Sretno!

Dva poprilično sigurna susreta koji kombinovano daju koeficijent od 1,52!

8.jpg.aedd08c95245e3206b697604797b9abe.jpg

prije 17 sati, crash1 said:

Znojmo - Medveščak // Pobjeda domaćina bet365 online kladionica">bet365 - 1,65

Slažem se,kolega je napisao iznad poraz 3-1 koji je bio zadnji,ali to pridonosi okladi.....Sretno

Din.Bukurešt - Sepsi // X2 bet365 - 2,30

Jedna jako zanimljiva utakmica. Imamo dvoboj između jednog od najtrofejnijih klubova u Rumuniji i kluba koji je osnovan 2011 godine. Naravno, svi znamo da je Dinamo u jednoj velikoj krizi, da su bez naslova još od 2007 godine, da klub ima mnogo finansijskih problema, a to sve se odrazilo i na ovu sezonu gdje su u 9 kola osvojili 10 bodova, a na zadnjih 5 utakmica su upisali čak četiri poraza.  Prije dva kola na domaćem terenu su poraženi od ekipe Astre što je bio njihov prvi poraz kod kuće u ovoj sezoni.

Sa druge strane ekipa Sepsi igra iznad svih očekivanja. Ekipa koja je u nekoliko godina iz 4 ranga, došla u prvi ranh rumunskog nogometa ove sezone je na omjeru 4-3-2 i nalaze se na sjajnoj 4. poziciji svega tri boda ispod Steaue.  Ekipa Sepsi je neporažena još od 18 avgusta i ja sam mišljenja kako ovdje mogu barem do izvući bod.

Moja prognoza, 0:0 ili 0:1. Sretno!

sepsi.thumb.jpg.4e99cff4782d81134ad87a32810a5ea6.jpg

Hrvatski Dragovoljac - BSK // Pobjeda domaćina bet365 - 1,75

Koeficijent je u zadnja dva dana pao sa 2,20 ali još uvijek je dovoljan da se ovo isprati. Hrvatski Dragovoljac hitno traži bodove jer su u prvih 5 kola osvojili samo 5 bodova, dok je sa druge strane BSK osvojio bod manje. HD je rezočarao za sada, jer su bili možda jedni od kandidata za ulazak u viši rang, ali ipak još dosta vremena je ostalo da se uključe u borbu za promociju. Na klupu se je po ko zna koji put vratio Davor Mladin, koji je tu kao privremeno riješenje i koji uvijek unese neki pozitivni šok u klub, što bi mogao biti i sada slučaj.

BSK je možda i najslabija ekipa u ligi, igraju loše, upisali su samo jednu pobjedu i mislim da će biti poraženi danas. Svi znamo šta znači prednost domaćeg terena u nižim ligama kod nas a uz sve gore navedeno, mislim da će Hrvatski Dragovoljac ovdje bez problema slaviti.

sepsi.thumb.jpg.f097f8236e69cf56414da8d9f3a1507e.jpg

Al Sharjah - Al Fujairah // over 3,5 bet365 - 2,00

Vrlo zanimljiv susret četvrtog kola UAE lige. Sharjah je slavio u sve tri utakmice ove sezone. Pokazali su sjajne napadačke sposobnosti postigavši 12 golova u tri meča. Ovo ljeto su napravili nekoliko odličnih transfera u kojima se ističe transfer Wellintona, sjajnog Brazilca koji je godinama žario i palio po Rusiji. Ipak odbrana je najslabija karika njihovog tima, te su taku u svakom susretu do sada primili barem jedan pogodak.

Sa druge strane, Al Fujaairah je tek izborio promociju, Novi su u ligi, ali igraju vrlo dobro, hrabro i odlučno. Ne stide se napadati ni protiv najjačih ekipa kao što je Jazira, kojoj su postigli čak 2 pogodka.  

Mislim da bi ovo mogao biti susret sa većim brojem golova. Prognoza? 2:2 ili 3:2. Sretno!

sepsi.thumb.jpg.32200423bbf40782a420eff0a5137dbd.jpg

Orenburg - CSKA Moskva 2 (2.00) bet365

Orenburg je odigrao tri utakmice bez pobjede u Premier ligi kada su remizirali sa 1-1 u gostima kod Akhmat Groznyja prošlog vikenda. Međutim, pozitivna strana toga je da su prekinuli niz od dva poraza koji je generalno uništio njihov obećavajući početak nove sezone u ruskoj Premier ligi. Tim koji je vođen od strane Vladimir Fedotova nastavlja igrati u vrlo teškom rasporedu i u devetom kolu će igrati kod kuće protiv CSKA Moskve. Gosti su prekinuli niz od dvije pobjede, nakon što su odigrali 1-1 protiv velikog rivala Spartaka prije pet dana. Evertonov igrač koji je stigao na posudbu, Nikola Vasić je bio igrač koji je postigao izjednačujući gol u 60 minuti susreta u nedelju. To je bila druga utakmica zaredom u kojoj je hrvatski napadač spasio CSKA Moskvu od poraza, dok je prethodno donio remi svom timu u Ligi prvaka protiv Viktorije Plzen, gdje je bilo 2-2. Orenburg je uzrujao Lokomotivu Moskvu, kada su ih na početku sezone pobijedili sa 1-0, ali u posljednje vrijeme izgledaju kao da su udarili u zid. Moguće da se to dešava zbog teškog rasporeda kojeg imaju, ali CSKA Moskva neće biti lagana u ovoj utakmici također. Gostujući tim je prilično dobar u posljednje vrijeme, nakon što su pobijedili tri i remizirali dvije od posljednjih pet ligaških utakmice. Očekujem pobjedu CSKA Moskve u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.4b2cf23871606800b75be2ab33b420b6.png

(Koeficijenti 28.9. u 12:55 CET)

Rayo Vallecano - Espanyol X2 (1.48) bet365

Rayo Vallecano se vratio nakon razočaravajućeg poraza od 5-1 kod kuće od Alavesa, nakon što su remizirali sa Real Sociedadom (2-2) u gostima. Rayo Vallecano je pružio jak nastup sredinom tjedna nakon što su iskoristili svoje šanse koje su im Baskijci pružili u utorak. Oni su također preokrenuli stvari u svoje ruke u prvom poluvremenu nakon što su primili rani gol i preuzeli vodstvo od 1-2 golovima Luis Advincule i Osar Trejoa. Međutim, novo pečena ekipa u španjolskoj Primeri nije mogla izdržati do kraja i Willian Jose je izjednačio u posljednjim minutama susreta. Espanyol na drugoj strani, nastavlja sa defanzivnim nastupima, nakon što su ostvarili treću pobjedu bez primljenog gola na svom terenu, nakon što su pobijedili Eibara sa 1-0 u utorak. Mario Hermoso je bio igrač koji je napravio razliku u toj utakmici. On je postigao jedini gol u drugom poluvremenu. Gosti su mi mnogo konstantniji do sada ove sezone. Nalaze se na petoj poziciji nakon što su pobijedili Eibara u utorak. Espanyol izgleda vrlo dobro pod vodstvom Rubija, primili su samo četiri gola u šest utakmica do sada i imaju jako dobru obranu, što bi im moglo donijeti rezultat na ovom putovanju. Domaćini imaju drugu najgoru obranu u ligi i vjerujem da Espanyol ovdje ima šansu za pobjedom, tako da ću odigrati dvoznak X2. Prilično dobar koeficijent! Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.c051973b468994c0dcdb9c643bb9980b.png

(Koeficijenti 28.9. u 13:38 CET)

Pozdrav,

Mountfield - Trinec (CZE Extraliga)

Poceti cu sa mislim da najbitnijim faktorom za ovu utakmicu. Prosle sezone u polufinalu je trinec izbacio visokoleteci MountHK sa 4-2 u pobjedama. Gosti su prosle sezone recimo tome bili favoriti ali ove sigurno nisu, domacin se je malo pojacao (ofenzivni bek Piche iz linza, bivsa velika nada ceskog hokeja Tomas Vincour i odlicni golman Maxvel iz Mlade boleslav) to isto ne vrijedi za Trinec, koi su cak i izgubuli nekoliko vaznih pojedinaca. Danas je domacin u puno boljoi formi, pobjedili su u gostima jaki Spartak koj otvoreno cilja na osvajanje prvenstva, igraju zaista odlicno, pravi ceski hokej sa puno razmisljanja, puno igre po kutovima i meni najbitnije timski hokej sto danas vrijedi za jako malo ekipa.

meni osobno cista pobjeda domacina po jako jako zanimljivom tecaju od 2.15 !!! 10/10

Karlovy Vary - Litvinov (CZE Extraliga

Jako slicna prica kao i u gore navedenom paru , imaju proslogodisnju povijest u krugu za ispadanje gdje su obe ekipe uspjesno ostale u najjacem takmicenju CZE. Ima jedna velika razlika ove godine, danasnji gost je napravio male popravke od velikog znacenja, doveo glavu ekipe Jakuba Petruzaleka i vratio golmana Janusa, koi je zaista pozdana karika ekipe sto jako puno znaci u hokeju. 

Gledao sam Karlovy uzivo na turniru na Bledu, nisu izgledali dobro, jako su se mucili sa tada jos losijim međedima iz zagreba nego sto su danas. Oni jednostavno nisu hokejaski "powerhouse" i svoje igrace biraju po nizim ligama sto se i vidi u rosteru.

Po dosadasnjim viđanjima mi je Litvinov jako primamljiv "pick" pogotova za koif. 2.20. Ove sezone su zaista efikastni i mislim da mogu danas do pobjede protiv jako prosjecne ekipe Karlovy Vary.

SKA - Avangard (KHL)

Ufff kakva utakmica za ljubitelje hokeja, najjaci napad protiv sigurno najjace obrane koja je u laganom padu. Napomenuo bih da je prvu manju krizu SKA vec prosao a kao uvijek u timskom sportu to jos ceka Avangard i mislim da sa ovom utakmicom dolazi to vrijeme. Domacin ce se konacno moci "napaliti" kako treba a svi znamo da je ofenzivna linija domacina nesto jako jako opasno, ne kazem i gosti ce doci sa zavidnom dozom nabrijanosti ali vec se zadnjih par utakmica bore sa puno losijim ekipa i uvjek nekako izvuku pobjedu sto mislim da u danasnjem susretu nije moguce. Jedan dosta bitan faktor ovakvih "tight" utakmica je i psihicka sprema igraca, naime Avangard zbog problema sa "novo"izgradjenom dvoranom na "hrvatski" nacin, doslovno raspada i zabranjeno im je igrati domace utakmice u svome tek 10 godina starom objektu, tako da su domacin u regiji "moskve" cirka 1200milja od omska, jako malo sa obitelji i jako puno putuju, cak su i trening kamp mjenjali vec 2 puta zbog problema "ruskih zvjezdica" iz gostujuce ekipe.

Meni osobno je domacin favorit iako ne kazem Omask je respektabilna ekipa ali mislim da u krivo vrijeme dolaze na krivo mijesto. Igram SKA na ugodnih 1.7

Villach - Bolzano (EBEL)

Zanimljiva utakmica je na rasporedu austriskog rasirenog prvenstva, u Villachovo skladiste preuredjeno u dvoranu dolazi jedna od najjacih ekipa a sigurno najjaca napadacka trojka lige. Villach je bio zvucno ime "balkanskog" hokeja u 90im, bio je i feldkirh iz austrije prvak evrope sto je bilo tada nepoimljivo za nase prostore. No danas je slika potpuno drukcija, glavni sponzor Villacher (piva) nije vise spreman tako izdasno pomagati hokejasim, posljedicno se je dogodio i veliki pada u prvenstvu. Ekipa je sastavljena iz svih vjetrova i nikako mi ne djeluju ozbiljno ili recimo tome uigrano, sto je jako bitno za utakmice kao sto je ova danas. Bolzano je kontra Villachu bas dobio jako jako snaznog sponzra sto se i vidi na rosteru, recimo da prije prosle sezone koju su i osvojili nisu niti znali dali ce prisustvovati austriskom takmicenju ali eto dosla vreca puna para i igra se ne samo dobar nego ivrstan hokej u italiji. Oni ce sigurno kako bude sezona odmicala dovesti jos pokoje jako NHL pedigre pojacanje da poharaju sa napuhanim austrijancima. Da dodam zanimljivost, njih vlasnik je ulozio u ekipu koja se takmici u austriskom prvenstvu zbog problema sa austriskim zakonom i zabrene uvoza nekih njegovih produkta...nama dobro poznati "inat" ali zanimljivo je da tamo funkcionira a kod nas nikako :))

evo malo sam se raspisao ali barem nesto za malo nasmijati se.

moj PICK je bolzano, smjesna kvota od 2.30

Znojmo - Medvescak (EBEL)

Evo meni dragi međedi su opet u teskoj gabuli:( Kao i svake sezone se nasi medvedici na pocetku odluce za paket poraza ili pobjeda, sjetimo se 12 u KHL, predivno...di su ta vremena. No i danas je to sve poprilicno isto u strukturi kluba, dovedu igrace pod try-out ugovorom ako ne zadovolji ode papa, sto mislim da ce se poceti polako dogadjati jer ove sezone zaista nema igraca sa nekim stilom na palici sve je kruta snaga i meni osobono ruzan dump in hokej sa jako losom tranzicijom i nikakvom igrom u medjutrecini(sto je najbitnije za hokej). Da se nadovezem na zadnju recenicu, utakmicu protiv viene koju naime gosti nisu igrali sa full postavom nego su dosli sa tri napada, su medjedi u drugoj trecini pokazali neke zubice da bi mozda mogli malo naskoditi protivniku...ali, nisu dugo izdrzali. Razlog tom iznenadnom napretku je bila bolja igra u neutralnoj trecini, vise se je klizalo i prostor zatvaralo sto je bit evropskog hokeja.

Danasnji protivnik ja tocno kontra svega sto Medvescak ima, ceska skola sa par kvalitetnih vec uigranih u evropi, stranaca koj bi nam znali napraviti poprilicne probleme.  Znojmo je igrao dve tekme u gostima i obadve jedva izgubio ali pokupio barem neki bod, bili su izuzetno efikastni ali i zasada losi u obrani.

moj PICK ide znojmu iako su dosada igrali stvarno jako napete utakmice ali ipak nekako presudi ova jako losa igra medvedica .

Sretno svima i izvinite na pravopisnim greskama, nije mi hrvatski bas "domaci". LP

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use