Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 24.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Fenerbahce - Bešiktaš unibet

U nešto slabijoj ponudi ponedjeljkom ovo je vjerojatno najzanimljiviji susret dana međutim ne pišem o njemu iz tog razloga, već budući da sam našao grešku kladionice za ovu utakmicu.

Ovaj istambulski derbi sudit će Firat Aydinus, sudac koji ima standardan prosjek kartona po utakmici. Preciznije, u međunarodnim utakmicama mu je prosjek svega 3.10 kartona po utakmici dok je naravno prosjek veći u Turskom prvenstvu. 

fapdsmC.png

Granicu za kartone kladionice su postavile na 5,5 kartona. Evo kako to npr. izgleda kod William Hill kladionice. 

J06Oil4.png

Vkn8rLu.png

I Supersport te PSK kladionica granicu su postavile na 5,5 kartona (ne računaju eventualni crveni karton). 

S5Ebn1t.png

Mislim da ovi screenshotovi iz više kladionica dokazuju da je granica za kartone u gotovo svim kladionicama ista te da je postavljena na 5,5 kartona. 

E sad dolazimo do onog zanimljivog...  unibet888sport imaju iste bookmakere koji su postavili granicu za kartone za ovu utakmicu na 8,5 kartona. Da, dobro ste pročitali, 8,5 kartona. To je najveća granica koju sam ikad vidio i čak i za derbije Betisa i Seville, Sampdorije i Genoe ili Lazija i Rome granica nije ovako visoka. I razlika u granici od 1 kartona često puno znači, međutim mi ovdje imamo razliku u granici od čak 3 kartona što je, svi koji se klade na kartone znaju, užasno puno.

Unibet i 888sport računaju i eventualni crveni karton što kod igranja undera ne ide na ruku, međutim uzevši u obzir granice u drugim kladionicama smatram da je ovo ogroman valuebet. 

William Hill daje 2,25 za over 6,5 kartona, odnosno koeficijent bi trebao biti oko 1,60 da će biti manje od 6,5 kartona. Ako primjenimo diskontiranje po istoj stopi, koeficijent da će biti manje od 8,5 kartona bi trebao biti izuzetno mali. 

Qp2lmWr.png

Naravno, očekujem kartone u ovoj utakmici. Radi se o derbiju koji često obiluje kartonima, međutim tek je početak prvenstva i mislim da su male šanse da vidimo 9+ kartona. Prijetnja ovoj okladi mogu biti crveni kartoni, ali za koeficijent od 1,68 i za granicu koja je za 3 kartona veća od svih drugih kladionica ovo jednostvno moram odigrati sa jačim ulogom. 

Ovo je jedan od listića...

UQt94eY.png

Naravno, ovakva ogromna razlika u granicama ostavlja prostora i za razne kombinacije pa tako npr. možete odigrati da će biti više od 6,5 kartona od William Hill kladionice a manje od 8,5 kartona kod unibet kladionice. Budući da obje kladionice uzimaju u obzir eventualni crveni karton jasno je da će barem jedna oklada biti dobitna i ako se to desi bili bi na nuli ili u malo minusu. Ono što je ovdje bitno jest da ako bi na utakmici bilo točno 7 ili 8 kartona, onda bi obje oklade bile dobitne!

Evo i matematički... recimo da imamo banku od 100€

1. Kod Willam Hill kladionice uplatimo 43€ na koeficijent 2.25 - više od 6,5 kartona. Eventualni dobitak je 96.79€.

2. Kod unibet kladionice uplatimo 57€ na koeficijent 1,68 - manje od 8,5 kartona. Eventualni dobitak je 95,76€.

Evo i kako to konkretno izgleda:

Uplatio sam 200€ kod William Hilla
9zsoTMM.png

Te 270€ kod unibet kladionice

QSJSLTH.png

Ukupno sam uplatio 470€ a sigurni dobitak mi je 450€, odnosno riskiram gubitak od 20€ na ovaj iznos. Ali... ponavljam, ako na utakmici bude točno 7 ili 8 kartona onda su obje oklade dobitne!

Sigurno je da će jedna od dvije opcije biti dobitna a možda i dvije. Ako je samo jedna opcija dobitna dobili smo nazad ulog (uz zanemariv, uzevši u obzir potencijalnu premiju, gubitak od 4%). Ukoliko na utakmici bude točno 7 ili 8 kartona, onda su obje oklade dobitne. Ovdje imamo odličnu okladu bez rizika.

Ako mislite ovo ispratiti preporučujem da isto napravite što prije jer nije nemoguće da granica bude drastično modificirana...

Unibet kladionica

William Hill kladionica

Panionios - Olympiacos 2 (1.40) bet365

Domaćini su u vrlo lošoj formi. Oni se nalaze na 13-oj poziciji na tabeli sa samo jednim bodom osvojenim u prva tri kola. Remizirali su protiv OFI Cretea koji je još lošija ekipa ove sezone od njih, tako da to i ne uzimam u obzir. Izgubili su kod kuće sa 0-1 od PAOK-a, a zatim i 4-0 u gostima protiv AEK-a. Zaista loš početak sezone za domaćina koji je postigao samo dva gola u tri utakmice, dok su primili čak sedam. Vjerujem da će Olympiakos koji je u sjajnoj formi ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Olympiakos je u tri utakmice ostvario 100% učinak. Postigli su osam golova, dok su primili samo jedan. Samo su prve četiri ekipe na tabeli primile po jedan gol do sada. Olympiakos se nalazi na trećoj poziciji sa devet osvojenih bodova u prve tri utakmice ove sezone. U četiri od posljednjih pet natjecateljskih mečeva između ova dva tima, Olympiakos je pobijedio četiri puta, dok je Panionios samo jednom. Posljednji put na ovom stadionu, Olympiakos je slavio sa 4-3. Očekujem još jednu pobjedu gostiju u ovoj utakmici. Koeficijenti su mi prilično dobri. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.fc196644593f67ecc313da49ce1eff04.png

(Koeficijenti 24.9. u 13:35 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Braga - Sporting | Oba tima daju gol (1.66) bet365

Oba kluba su u odličnoj formi na početku nove sezone i sada se susreću u petom kolu u Primeiri. Oba tima imaju 10 bodova nakon četiri odigrana kola. Braga se nalazi na drugoj poziciji sa boljom gol razlikom nakon što su remizirali sa Santa Clarom 3-3 u prvoj utakmici i nakon pobjede u tri utakmice zaredom, gdje su pobijedili Deportivo Avesa, Chavesa i Tondelu u tom procesu. Oni se sada nadaju da će nastaviti tu formu nakon što se suočavaju sa Sportingom i svojim najtežim testom do sada ove sezone. Na drugoj strani Sporting je uspio ući u grupnu fazu Europske lige i oni su uživali u pobjedi protiv Qarabaga u četvrtak, gdje je bilo 2-0, nakon što su imali primilno dobar niz na domaćem nivou. Pobijedili su Moreirense, Vitoriu Setubal i Feirensea u Primeira ligi, dok su dobili i Maritima u  kupu, a u drugom kolu ih je uspjela zaustaviti samo Benfica protiv koje su odigrali 1-1. Sporting se pokazao na početku sezone i oni će biti jedna vrlo teška ekipa za pobijediti ove sezone za bilo koji klub u ligi, međutim i Braga igra pred svojim navijačima tako da vjerujem da bi oba tima mogla dati gol u ovoj utakmici. U dva od prethodna tri međusobna susreta ova dva tima, oba tima su dala gol. Posljednji put je Braga ostvarila pobjedu od 1-0 na ovom terenu. Mislim da je Sporting sada u mnogo boljoj formi nego u to vrijeme i mislim da ćemo gledati zanimljivu utakmicu sa golovima. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.34ad3189b11550bb3cda0d894345c557.png

(Koeficijenti 24.9. u 14:12 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Hacken - Goteborg // OVER 2,5 bet365 - 1,75

Hacken je mnogo kvaliteniji tim ali ipak ovo je susret u kojem očekujem veliki broj golova. Domaćini su ekipi koaj može svakome na svom terenu da zabije gol ili dva, a gosti su ekipa sa sjajnom napadačkom linijom, tako da golovi ne bi smjeli izostati.

Hacken je na omjeru 10-4-7  a u 21. utakmici su postigli 39 i primili 21 gol, što u prosjeku znači 2,9 golova po utakmici. Njihov napad je jedan od najboljih u ligi a pred domaćim navijačima su praktično nezaustavljivi. Još uvijek ne znaju za poraz a a na domaćih 10 utakmica njihovi igrači su postigli čak 29 golova, što je skoro 3 gola po meču. Ubijeđen sam kako mogu ovdje postići bare dva gola. 

Goteborg ove sezone igra loše, ali ipak su ekipa koja je pouzdana što se tiče golova. Daju mnogo ali iu primaju mnogo. Također na njihovim utakmica je prosjek golova 3. Ovdje over ne bi smio doći u pitanje.  

Njihovi međusobni susreti također obećavaju da ova opklada prođe bez većih problema.

7.thumb.jpg.2d2270897198b5ef7adfd3414f2cc135.jpg

Izvor: bet365

Hrabriji mogu probati i overe 3,5 & 4,5 po odličnim koeficijentima kod bet365 kladionice od 2,75 i 5,00!

5.thumb.jpg.efb8e8ffb64a2968e1ef08441c717c75.jpg6.thumb.jpg.91575f7aaac394ab7808c43a24446c41.jpg

prije 10 sati, Gandalf said:

Goksim sad gledam na William Hill online kladionica" rel="">William Hill kladionici i drugu opciju kartona

Total match cards:

under4  4.0    4-6  1.95 i over 6 2.75

Ovaj tip oklade je puno bolji jer je veča kvota.

@Gandalf mislim da je koeficijent veći jer kod navedene oklade William Hill kladionica broji broj kartona što znači da se crveni karton, kod ove oklade, računa koa jedan karton, ne dva. Kod booking points se crveni karton računa kao dva kartona, odnosno 25 booking points, isto kao i unibet. U opcijama koje sam ja odabrao pravila kako se kartoni računaju, koliko ja znam, su identična i ne bi trebalo biti neugodnih iznenađenja. Opet, razlika u granici od čak 3 kartona je ogromna i mislim da su male šanse da npr. na utakmici vidimo 5 crvenih kartona pa da u tvojoj okladi bude manje od 6 kartona a kod Unibeta više. 

UŽIVO OD 20.30: VELIKA VEČER I VRHUNAC KARIJERE LUKE MODRIĆA Ronaldo ne dolazi u London, evo kako je izabran najbolji na svijetu i što su čiji aduti!

Luka Modrić i Zlatko Dalić danas bi se još jednom mogli upisati u nogometnu povijest. Kapetan i izbornik hrvatske reprezentacije u najužem su izboru za najboljeg nogometaša i trenera godine u izboru FIFA-e, a po svim prognozama, Modrić je možda i prvi kandidat za zvijezdu večeri jer Cristiano Ronaldo, kako je potvrđeno iz Juventusa, ne dolazi na 'The Best FIFA Football Awards' u London. Prijenos velike nogometne večeri pratite uživo na portalu Sportskih novosti od 20.30.

Izvor: Jutarnji.hr

Koeficijent da Luka osvaja Baloon D'Oro je pao sa 2,50 na 2,00 unibet . Ronaldo ne dolazi na ceremoniju što bi moglo biti simptomatično. Ronaldo realno ima šansu jedino zbog marketinga i ogromnog broja fanova. 

Po FIFA-inim pravilima rezultat se objavljuje u postocima. Četiri su vrste glasača i oni sudjeluju u ukupnom zbroju sa 25 posto. Izbornici reprezentacija, kapetani, novinari i navijači. Zbroj bodova unutar kategorije pretvori se u postotak, a onda se taj postotak podijeli sa četiri, kako bi bio u okviru 25 posto. I dok zbog Modrićeve sjajne godine imamo razlog očekivati kako bi mogao biti ispred Ronalda kod izbornika, igrača i novinara, makar u to ne možemo biti sigurni jer mnogima od njih prešlo je u naviku upisati na prvom mjestu Ronalda, zaziremo od ishoda kod korisnika FIFA-ina weba.

Siguran sam da će fan glasovi ići Ronaldu, ali mislim da u svim ostalim kategorijama Luka mora prednjačiti. Imao je sezonu iz snova, bio u finalu Svetskog nogometnog prvenstva, odveo Real do novog naslova Lige Prvaka... Jednostavno ovo moram ispratiti. Ako želite ovo se može odigrati kod unibet ili 888sport kladionice
adWf7Z1.pngIAFQ18Y.png

prije 12 sati, Goksim said:

Fenerbahce - Bešiktaš unibet" rel="">unibet

U nešto slabijoj ponudi ponedjeljkom ovo je vjerojatno najzanimljiviji susret dana međutim ne pišem o njemu iz tog razloga, već budući da sam našao grešku kladionice za ovu utakmicu.

Ovaj istambulski derbi sudit će Firat Aydinus, sudac koji ima standardan prosjek kartona po utakmici. Preciznije, u međunarodnim utakmicama mu je prosjek svega 3.10 kartona po utakmici dok je naravno prosjek veći u Turskom prvenstvu. 

fapdsmC.png

Granicu za kartone kladionice su postavile na 5,5 kartona. Evo kako to npr. izgleda kod William Hill online kladionica" rel="">William Hill kladionice. 

J06Oil4.png

Vkn8rLu.png

I Supersport te PSK kladionica granicu su postavile na 5,5 kartona (ne računaju eventualni crveni karton). 

S5Ebn1t.png

Mislim da ovi screenshotovi iz više kladionica dokazuju da je granica za kartone u gotovo svim kladionicama ista te da je postavljena na 5,5 kartona. 

E sad dolazimo do onog zanimljivog...  unibet" rel="">unibet888sport imaju iste bookmakere koji su postavili granicu za kartone za ovu utakmicu na 8,5 kartona. Da, dobro ste pročitali, 8,5 kartona. To je najveća granica koju sam ikad vidio i čak i za derbije Betisa i Seville, Sampdorije i Genoe ili Lazija i Rome granica nije ovako visoka. I razlika u granici od 1 kartona često puno znači, međutim mi ovdje imamo razliku u granici od čak 3 kartona što je, svi koji se klade na kartone znaju, užasno puno.

Unibet i 888sport računaju i eventualni crveni karton što kod igranja undera ne ide na ruku, međutim uzevši u obzir granice u drugim kladionicama smatram da je ovo ogroman valuebet. 

William Hill daje 2,25 za over 6,5 kartona, odnosno koeficijent bi trebao biti oko 1,60 da će biti manje od 6,5 kartona. Ako primjenimo diskontiranje po istoj stopi, koeficijent da će biti manje od 8,5 kartona bi trebao biti izuzetno mali. 

Qp2lmWr.png

Naravno, očekujem kartone u ovoj utakmici. Radi se o derbiju koji često obiluje kartonima, međutim tek je početak prvenstva i mislim da su male šanse da vidimo 9+ kartona. Prijetnja ovoj okladi mogu biti crveni kartoni, ali za koeficijent od 1,68 i za granicu koja je za 3 kartona veća od svih drugih kladionica ovo jednostvno moram odigrati sa jačim ulogom. 

Ovo je jedan od listića...

UQt94eY.png

Naravno, ovakva ogromna razlika u granicama ostavlja prostora i za razne kombinacije pa tako npr. možete odigrati da će biti više od 6,5 kartona od William Hill online kladionica" rel="">William Hill kladionice a manje od 8,5 kartona kod unibet" rel="">unibet kladionice. Budući da obje kladionice uzimaju u obzir eventualni crveni karton jasno je da će barem jedna oklada biti dobitna i ako se to desi bili bi na nuli ili u malo minusu. Ono što je ovdje bitno jest da ako bi na utakmici bilo točno 7 ili 8 kartona, onda bi obje oklade bile dobitne!

Evo i matematički... recimo da imamo banku od 100€

1. Kod Willam Hill kladionice uplatimo 43€ na koeficijent 2.25 - više od 6,5 kartona. Eventualni dobitak je 96.79€.

2. Kod unibet" rel="">unibet kladionice uplatimo 57€ na koeficijent 1,68 - manje od 8,5 kartona. Eventualni dobitak je 95,76€.

Evo i kako to konkretno izgleda:

Uplatio sam 200€ kod William Hilla
9zsoTMM.png

Te 270€ kod unibet" rel="">unibet kladionice

QSJSLTH.png

Ukupno sam uplatio 470€ a sigurni dobitak mi je 450€, odnosno riskiram gubitak od 20€ na ovaj iznos. Ali... ponavljam, ako na utakmici bude točno 7 ili 8 kartona onda su obje oklade dobitne!

Sigurno je da će jedna od dvije opcije biti dobitna a možda i dvije. Ako je samo jedna opcija dobitna dobili smo nazad ulog (uz zanemariv, uzevši u obzir potencijalnu premiju, gubitak od 4%). Ukoliko na utakmici bude točno 7 ili 8 kartona, onda su obje oklade dobitne. Ovdje imamo odličnu okladu bez rizika.

Ako mislite ovo ispratiti preporučujem da isto napravite što prije jer nije nemoguće da granica bude drastično modificirana...

Unibet kladionica

William Hill kladionica

I čini se da je unibet shvatio koju je grešku napravio budući da su upravo maknuli kartone iz ponude. Ovo se do prije par minuta uredno moglo odigrati, dakle gotovo cijeli dan!

Tko je uplatio, uplatio je... Utakmica počinje za 40 minuta, sretno nam bilo. Nadam se mirnom prvom poluvremenu a idealan scenarij bi bio da završimo sa 7 ili 8 kartona ali i sa underom 8,5 kartona ću biti zadovoljan. 

QmEMNWP.png

Cisto da podsjetim nove clanove o kakvim se smradovima radi...William hill najgora kladionica...Pravili mi probleme oko smjesnih isplata od 500-tinjak eura nekoliko puta, trazili potvrde kucne adrese sa racuna, verifikaciju accounta 5 puta prije isplate, onda me limitirali na 2/3 eura max po betu...komedija tuga i zalost

IMG_20180924_210529_252.jpg

prije 13 sati, Goksim said:

Siguran sam da će fan glasovi ići Ronaldu, ali mislim da u svim ostalim kategorijama Luka mora prednjačiti. Imao je sezonu iz snova, bio u finalu Svetskog nogometnog prvenstva, odveo Real do novog naslova Lige Prvaka... Jednostavno ovo moram ispratiti. Ako želite ovo se može odigrati kod unibet">unibet ili 888sport kladionice

FIFA Best Players i Ballon D`Or su razlicite stvari i razliciti nacini glasovanja. Kod Ballon D`Or-a glasaju iskljucivo dopisnici France Footballa ( u Hrvatskoj je to Zdravko Reic). U prilog ovoj okladi, vecinom osvajac FIFE je i bio osvajac Zlatne lopte (par godina su se i bili udruzili FIFA i france Football ali sada opet biraju odvojeno) no ima nekoliko slucajeva u blizoj povijesti kada su razliciti igraci dobili ove nagrade. Nominacije za Zlatnu Loptu su u 10. mj a odluka pocetkom 12.

Nisam ljubitelj long terma al koef ima value svakako.

GL! 

prije 13 sati, Goksim said:

I čini se da je unibet" rel="">unibet shvatio koju je grešku napravio budući da su upravo maknuli kartone iz ponude. Ovo se do prije par minuta uredno moglo odigrati, dakle gotovo cijeli dan!

Tko je uplatio, uplatio je... Utakmica počinje za 40 minuta, sretno nam bilo. Nadam se mirnom prvom poluvremenu a idealan scenarij bi bio da završimo sa 7 ili 8 kartona ali i sa underom 8,5 kartona ću biti zadovoljan. 

QmEMNWP.png

Svaka cast na svemu, ne samo ovom tipu. U zadnje vrijeme punis crne kese sta se tvojih tipova tice na ovo stranici. Valjda ne postavljas sve na forumu, ali cu pokusat, odsad sve tipove od tebe kopirat :):)

On 24. 09. 2018. at 16:51, crash1 said:

Hacken - Goteborg // OVER 2,5 bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,75

Hacken je mnogo kvaliteniji tim ali ipak ovo je susret u kojem očekujem veliki broj golova. Domaćini su ekipi koaj može svakome na svom terenu da zabije gol ili dva, a gosti su ekipa sa sjajnom napadačkom linijom, tako da golovi ne bi smjeli izostati.

Hacken je na omjeru 10-4-7  a u 21. utakmici su postigli 39 i primili 21 gol, što u prosjeku znači 2,9 golova po utakmici. Njihov napad je jedan od najboljih u ligi a pred domaćim navijačima su praktično nezaustavljivi. Još uvijek ne znaju za poraz a a na domaćih 10 utakmica njihovi igrači su postigli čak 29 golova, što je skoro 3 gola po meču. Ubijeđen sam kako mogu ovdje postići bare dva gola. 

Goteborg ove sezone igra loše, ali ipak su ekipa koja je pouzdana što se tiče golova. Daju mnogo ali iu primaju mnogo. Također na njihovim utakmica je prosjek golova 3. Ovdje over ne bi smio doći u pitanje.  

Njihovi međusobni susreti također obećavaju da ova opklada prođe bez većih problema.

7.thumb.jpg.2d2270897198b5ef7adfd3414f2cc135.jpg

Izvor: bet365

Hrabriji mogu probati i overe 3,5 & 4,5 po odličnim koeficijentima kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionice od 2,75 i 5,00!

5.thumb.jpg.efb8e8ffb64a2968e1ef08441c717c75.jpg6.thumb.jpg.91575f7aaac394ab7808c43a24446c41.jpg

WIN! 4:1

Nadam se da je neko ispratio!

1.jpg.a9cc1816ea4c0aadf020b09b12af824d.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use