Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 21.9.2018.


IzudinB

Recommended Posts

On 19. 09. 2018. at 15:56, Goksim said:

Znam da će danas fokus svih biti na Europskoj ligi pa skrećem pažnju i da se igra jedna utakmica Američkog nogometa (NFL-a). Evo i aktivnog listića koji imam za tu utakmicu. 

4pYvHG3.png

Tip je daleko od sigurnog, međutim mislim da je valuebet a više o utakmici možete saznati u NFL podforumu. 

 

Europska liga je bila poprilično uspješna a ovo je šećer na kraju ;) Nadam se da ste ispratili ovaj prijeaz o kojem sam pisao. Sad se okrećemo vikendu a nadam se da će se i drugi pridružiti sa odličnim prijedlozima!

 

MooyeWq.png9nk0Kab.png

Link to comment
Share on other sites

Boavista - Chaves | Manje od 1.5 gola na poluvremenu (1.25) bet365

Boaviste je novu sezonu u portugalskoj ligi započela sa obećavajućom pobjedom od 2-0 protiv Portimonensea. Oni, međutim, nisu uspjeli da nastave takav start, nakon što su osvojili samo bod iz naredne tri utakmice. Negativni niz uključuje i poraz od 4-2 protiv novopečenog tima u ligi Sante Clare prošlog vikenda. Gosti također ne uživaju u mnogo boljoj formi od Boaviste. Izgubili su tri od četiri utakmice do sada i u ovaj meč ulaze nakon što su izgubili kod kuće sa 1-0 od Sporting Brage. Moram spomenuti da su oni imali zaista težak raspored nakon što su u prva četiri kola igrali protiv timova kao što su Porto, Maritimo i Braga, to su ta tri poraza. Ovo je vrlo važna utakmica za oba menadžera, jer će neuspjeh ovdje produžiti krizu i udaljiti tima od gornjeg dijela tabele. Zbog toga očekujem da niti jedna od ovih ekipa neće riskirati da izgubi ovu utakmicu, barem ne do poluvremena, to jest prvog poluvremena u kojem očekujem manje od 1.5 gola. Sretno!

Screenshot_27.thumb.png.837a51d6d51e086aa229ac75b49c12aa.png

(Koeficijenti 21.9. u 13:44 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Slaven Belupo - Rudeš 1 (1.45) bet365

Ovo mi je čisti zicer danas. Slaven Belupo dočekuje Rudeša na svom stadionu u osmom kolu 1. HNL. Gradski stadion u Koprivnici će ugostiti posljednje na tabeli Rudeša koji je u posljednjih sedam utakmica izgubio šest i remizirao jednu. Znači Rudeš još uvijek nije ostvario pobjedu. Zaista su krenuli sezonu na katastrofalan način, postigli su samo pet golova, dok su primili čak 15 u prvih sedam kola. Slaven Belupo također nije savršeno krenuo sezonu, međutim oni su ostvarili jednu pobjedu, četiri remija i dva poraza u prvih sedam kola. Postigli su 11 golova i primili 14. Jedinu pobjedu su ostvarili kod kuće protiv Inter Zaprešića, tako da očekujem još jednu pobjedu u ovoj utakmici. U tri utakice odigrane na svom stadionu Slaven Belupo je ostvario jednu pobjedu, jedan remi i poraz. Posljednji put kada su se ova dva tima susrela na ovom stadionu je bilo u trećem mjesecu ove godine i tada je Slaven Belupo slavio sa rezultatom od 2-0. Nešto slično očekujem i ovdje. Sretno!

Screenshot_28.thumb.png.28e27a4bcbb101454eda2d6943771089.png

(Koeficijenti 21.9. u 13:53 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Stuttgart - Dusseldorf | BTTS (1.66) bet365

Dusseldorf je u 88 minuti dobio penal koji im je donio prva tri boda u Bundesligi od 2013. godine. Zamjena koja je ušla sa klupe Dodi Lukebakio nije napravio grešku i postigao je gol kako bi osigurao pobjedu od 2-1 nad Hoffenheimom prošlog vikenda na ESPIRIT Areni. Sada putuju na Mercedes-Benz Arenu kako bi igrali protiv Sttutgarta koji je svoj prvi bod u Bundesligi ove sezone osvojio u prošloj utakmici protiv Freiburga gdje su odigrali 3-3. Prve dvije utakmice su izgubili u gostima protiv Mainza i Bayerna kod kuće. Korkut može biti sretan što je nejgova ekipa postigla tri gola protiv Freiburga u prošloj utakmici. Međutim, njegova defanzivna linija je dozvolila Freiburgu također da postigne tri gola u drugoj utakmici zaredom i mogao bi imati veliki pritisak pred ovu utakmicu. Gosti su postigli barem po gol u svakoj od tri utakmice koje su igrali do sada čak iako su njihovi protivnici bili Leipzig i Hoffenheim u posljednja dva kola. Mislim da će ovdje oba tima dati gol. Sretno!

Screenshot_29.thumb.png.d1bd7422ee5af0614b0ac7751b1e7f67.png

(Koeficijenti 21.9. u 14:49 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sassuolo - Emopli 1 (2.10) bet365

Sassuolo će imati priliku da se vrati nakon poraza od Juventusa. Sada će ugostiti Empolija u prvoj utakmici petog kola. Sassuolo se nalazi na četvrtoj poziciji sa dvije pobjede, jednim remijem i porazom. Uprkos tom porazu oni su ostvarili sedam bodova u prilično dobrom startu nove sezone. Domaćini imaju zaista intrigantan napad vođen sa Domenico Berradijem i Khouma Babacarom koji su postigli po dva gola do sada ove sezone. Postigli su devet golova u četiri utakmice i porazili su Intera u prvoj utakmici ove sezone. Empoli se vraća u elitnu ligu nakon što su proveli godinu dana u Seriji B. Oni će imati težak zadatak da ostanu u ovoj ligi ove sezone, barem ako ćemo suditi po početku nove sezone. Očekujem pobjedu Sassuoloa, jer oni u ovu utakmicu dolaze u mnogo boljem raspoloženju i puni samopouzdanja nakon odličnog početka nove sezone. Sretno!

Screenshot_30.thumb.png.ae95ee7434cc5b836fb34c375e081aab.png

(Koeficijenti 21.9. u 15:08 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Primera

Huesca - Real Sociedad (21:00)
Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (4.9)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.58
Xhdtfxf.png

Serie A

Sassuolo - Empoli (20:30)
Sudac: Federico La Penna (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: -
i1cXYiA.png

Bundesliga 

Stuttgart - F. Dusseldorf (20:30)
Sudac: Robert Hartmann (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: -
8KdkWWs.png

(Koeficijenti 21.9. u 15:50 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Nimes // AH +0,5 Nimes bet365 - 2,10

Već sam u više navrata pisao i Monacu i govorio kako su ove sezone jedna prosječna ekipa, a izgleda da to kladionice još nisu skontale pa daju ovako visoke koeficijent na njihove protivnike. Tako je bi i sada, po meni previsok koeficijent na Nimes, koji je ove sezone izgubio samo dvije utakmica i to nakon primljenog pogodka iz penala protiv Tolouse i očekivani poraz od PSG-a.

Monaco je poražen od Atletica u LP, igraju u lošoj formi a i za ovaj susret im nedostaju Subašić, Pellegri, Pierre- Gabriel, Jovetić, Lopes.

Mislim da Nimes može barem do remija ovdje.

2.jpg.b103162a75f4f2a30bcf831a77d69ae9.jpg

Link to comment
Share on other sites

Huesca - Real Sociedad // over 2,5 golova bet365 - 2,05

 Sjajan koeficijent na golove nam nudi bet365 kladionica ovdje. Sociedad je favoreit u ovom meču i vjerujem da će slaviti a posebno vjerujem da ć eovo biti meč sa mnogo golova. Sociedad je svaki meč od starta prvenstva išao preko ove margine, dok je Huesca u 3 od 4 meča išla preko.

Sociedad je poznat po jakom napadu i vjerujem kako su sposobni postići barem 2 gola, ali također njihova defanziva nije najbolja te bi Huesca mogla poentirati ovdje. Sociedad je u meču protiv Barce bio bolji, imali su više prilika koje nisu iskoritili i za kasnu su dobili dva brza gola. Vjerujem kako ovdje mogu do vrha napuniti mrežu, over mi je apsolutno izgledan.

1.thumb.jpg.872670a07035acdf7f2a7498362c5091.jpg

Link to comment
Share on other sites

Heracles - De Graafschap // Pobjeda domaćina & Oba tima daju gol bet365 - 2,75

Heracles je u prošlom kolu savladao Heerenveen u impresivnoj gostujućoj pobjedi, gdje su postigli pet golova ali su i primili tri pogodka. Oni žele nastaviti ovaj niz a bolju priliku od ove nisu mogli zamisliti. Igraju kod kuće sa ekipom koja je na papiru mnogo slabija od njih.

Očekujem visoku pobjedu Heraclesa ali također očekujem i da prime pogodak jer su u prvih pet kola primili čak 13 golova. Sretno!

1.thumb.jpg.3d6f86e85831c4381b609bec6105d416.jpg

Link to comment
Share on other sites

Helmond - NEC Nijmegen 2 (1.40) bet365

Gosti se bore za povratak u Eredivisie, zaostaju za vodećim Cambuurom dva boda nakon pet kola ( omjer 3 2 0), dok Helmond ima samo tri boda iz pet utakmica, a poraženi su u posljednje dvije utakmice zaredom. Inače su klub koji tavori u drugoj ligi, gosti su mnogo kvalitetniji i ovdje bi trebalo da stignu do pobjede.

Roda - FC Eindhoven 1 (1.50) bet365

Roda je klub koji je godinama igrao u Eredivisie, nakon prvih pet kola pomalo kaskaju za vodećima, dok s druge strane EIndhoven je na začelju tabele sa svih pet poraza i gol razlikom 2:9. U svih pet dosadašnjih međusobnih susreta slavila je Roda (tri prijateljske, dvije ligaške utakmice). Koeficijent na pobjedu domaćih je sasvim solidan i mislim da ovo vrijedi iskoristiti.

Jong Utrecht - Cambuur 2 (1.40) bet365

Rezerve Utrechta imaju jednu pobjedu i 4 poraza iz pet utakmica, uz postignutih 5 i čak 14 primljenih golova, a večeras dočekuju vodeću ekipu lige Cambuur koji je u nizu od 4 uzastopne pobjede (omjer 4 1 0). U posljednjem međusobnom susretu na stadionu u Utrechtu Cambuur je slavio rezultatom 3:1. Kvalitet i forma su na njihovoj strani i vjerujem da će ovdje upisati tri boda.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use