Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Seattle - Philadelphia 1 (1.61) bet365

Seattle se nalazi na osmoj poziciji na tabeli i oni se bore za mjesta koja vode u doigravanja. Prvih šest mjesta u MLS-u vode u doigravanja. Prva dva vode direktno u četvrtfinale, dok ostala četiri vode u osminu finala. Seattle ima dvije utakmice manje u odnosu na Salt Lake koji se nalazi na sedmoj poziciji, odk imaju utakmicu manje od Los Angelesa koji s enalazi na toj šestoj poziciji koja vodi u doigravanja.

Screenshot_5.thumb.png.da44a5182a20f705bd21dc819e68b0dc.png

Izvor: bet365

Oni imaju samo tri boda više od Seattlea i ovo je velika prilika za domaćina u ovoj utakmici da ugrabi nova tri boda i stigne Los Angelesa na toj šestoj poziciji. Međutim, Seattle bi mogao preći i na bolju poziciju ako ostvari dvije pobjede uzastopno jer i New York ima dvije utakmice više od njih, a samo im bježe pet bodova. Zaista odlična šansa i vjerujem da je domaćih u ovoj utakmici neće propustiti. Seattle ima pet pobjeda u posljednjih pet utakmica, a tako isto i kod kuće pred svojim navijačima. Na drugoj strani Philadephia ima dobar rekord u gostima nakon što su u pet utakmica ostvarili tri pobjede, jedan remi i poraz. Međutim, vjerujem da oni neće imati što tražiti u ovoj utakmici, jer je Seattle neprikosnoven kod kuće nakon što su u pet utakmica primili samo tri gola, a postigli čak 15, što je tri u prosjeku po utakmici. Seattle je posljednji put pobijedio Philadephiju sa 2-1 na ovom stadionu, međutim u posljednjih pet međusobnih susreta ova dva tima na ovom stadionu, Seattle je ostvario četiri pobjede, a Philadelphia samo jednu i to davne 2011. godine.

Screenshot_4.thumb.png.87812f2c14a0e7ffe40c24b2cd0c1e14.png

(Koeficijenti 19.9. u 14:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Musemić: Sigurno da smo kvalitetniji na papiru, ali to moramo dokazati na terenu

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju u Mostaru protiv Veleža utakmicu šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je danas otputova u Čitluk gdje će se spremati do meča s Veležom. Pred put trener Sarajeva, Husref Musemić, izjavio je da zna da njegov tim očekuje veoma teška utakmica u Mostaru.

"Sigurno da nas čeka teška i zahtjevna utakmica. Velež je kvalitetna ekipa prvi su na tabeli i žele se vratiti u Premijer ligu. Sigurno će biti motivisani i bit će vjerovatno pun stadion. Mi na papiru jesmo kvalitetniji, ali to moramo pokazati na terenu. Bit će jako nezgodna utakmica", rekao je Musemić, te se dodao ko neće sutra biti u konkurenciji za meč:

"Pidro neće sigurno igrati jer njega svjesno odmaram. Vidjet ćemo još do utakmice ko će početi ili eventualno ući, to zavisi od svega što će se dešavati na terenu".

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/musemic-sigurno-da-smo-kvalitetniji-na-papiru-ali-to-moramo-dokazati-na-terenu/290356

Velež Mostar - Sarajevo 1X (2.25) bet365

Sarajevo je skoro uvijek imalo problema na gostovanjima u Mostaru. Velež je jedna tvrdoglava ekipa i većina njihovih susreta se na ovom stadionu završila neriješenim rezultatom. Posljednja pobjeda koju je Sarajevo ostvarilo na ovom stadionu je bila 2016. godine, gdje su pobijedili ubjedljivo sa 3-0. Međutim prije toga 2015. godine Velež je ostvario pobjedu od 2-0. Zatim tri susreta prije toga koji datiraju u 2012/13 godini Velež i Sarajevo su odigrali neriješeno. U 13 međusobnih susreta koje su odigrali na ovom stadionu Sarajevo je odnijelo pobjedu samo tri puta. Velež je ostvario isti rekord kao i Sarajevo nakon što su oba tima u posljedjnjih pet utakmica ostvarili tri pobjede i dva remija. Stvar je u tome da ova dva tima ne igraju u istoj ligi, ali Velež zaista gazi u drugoj ligi sa četiri pobjede i dva remija u šest prvih utakmica. Postigli su čak 17 golova, a primili samo tri. Mislim da će Sarajevo sigurno ovdje imati problema, tako da ću se oprobati na dvoznak okladu na Velež Mostar. Sarajevo se nalazi na drugoj poziciji, dva boda manje od Želje i oni su uspjeli postići 19 golova u 9 utakmica, dok su primili samo sedam do sada. Sarajevo će čak odmoriti neke igrače baš kao što piše gore u tekstu. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.64bcc5177927376c814fff1b3753648c.png

(Koeficijenti 19.9. u 15:00 CET)

Jakupović: Modriča je dobra ekipa, ali želimo prolaz dalje

U okviru šesnestine finala Kupa Bosne i Hercegovine, sastaće se ekipe Alfa Modriće i Borca iz Banja Luke.igurno zanimljiv duel, koji će ponuditi dobar fudbal, a pobjednika se svakako neće znati do posljednjeg minuta. 

Demir Jakupović sjajni napadač Borca iz Banja Luke najavio je sutrašnji duel za SportSport.ba

"Sjajno sam krenuo u sezonu, postigao sam gol u zadnjem kolu Prve lige Republike Srpske protiv Slavije, te zadovoljan sam svojim partijama, ali ja se trudim i uvijek može bolje. Što se tiče utakmice protiv Modriče u Kupu Bosne i Hercegovine, jednostavno želimo da nastavimo pobjednički niz. Modriča je ekipa koja nije za podcijeniti, ali ako mi budemo pravi i budemo skoncentrirani svih 90.minuta smatram da pozitivan rezultat neće izostati", završio je Jakupović.

Podsjetimo utakmica između Alfa Modriče i Borca na rasporedu je sutra sa početkom u 16:30 h. 

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/jakupovic-modrica-je-dobra-ekipa-ali-zelimo-prolaz-dalje/290374

Selimović: Protiv Slobode se želimo predstaviti u što boljem svjetlu

Pred nogometašima Metalleghea danas je susret šesnaestine finala Kupa BiH protiv tuzlanske Slobode. Svakako da je premijerligaš iz grada soli veliki favorit, ali samo igranje protiv kluba kao što je Sloboda sigurno će biti poseban motiv izabranicima Nedžada Selimovića. 

Selimović ističe da će njegovi momci dati sve od sebe da pruže što bolju partiju, te pokažu svoje kvalitete.

"Danas se želimo predstaviti u što boljem svjetlu, te pružiti jak otpor. Sloboda je naravno favorit, veliki je to klub, međutim mojim momcima sigurno neće nedostajati motiva. Očekujem kvalitetnu utakmicu i da pokažemo što znamo, a za šta će to biti na kraju dovoljno ostaje nam da vidimo. Pritiska nemamo, lakše će biti onda i igrati", kazao je Selimović za SportSport.ba.

Jajčane baš i ne ide u novoj sezoni Prve lige FBiH, prate ih brojni pehovi, ali Selimović vjeruje da će se sreća osmjehnuti. Ističe da njegov momci vrijedno rade, te da pružaju dobre partije. U posljednjem meču Metalleghe je poraženo na svom stadionu od Olimpika pogotkom u osmoj minuti sudijske nadoknade.

"Mogu samo da čestitam svojim momcima na subotnjoj partiji. Dali su sve od sebe, pobjednika su na kraju odlučile neke druge stvari. Nismo zaslužili poraz protiv Olimpika", dodao je šef struke popularnih Kraljeva.

Današnji meč Metalleghea i Slobode igra se od 16:30 sati, dok će u subotu Jajčani u okviru Prve lige FBiH u goste Zvijezdi iz Gradačca.

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/selimovic-protiv-slobode-se-zelimo-predstaviti-u-sto-boljem-svjetlu/290447

Slazem se za pobede Citya i Bayerna. Pored ta 2, ovo su moji predlozi za danas uz kratke analize:

Young B. - Man Utd 2 1.75 Wwin 4/10

Man Utd mi je dvojka samo takva. Nisam fan kluba ali misljenja sam da su u naletu forme zbog jako loseg starta sezone, Mourinho nema pravo na takav start u jos jednom jako bitnom takmicenju, imaju realne sanse za prolaz ali ce svakkao biti borba za ono prvo mesto, protiv Young Boysa moraju uzeti sva 6 boda. Young Boys nista posebno ako se ja pitam, Dinama su izbacili uz dosta srece inace nije tu bilo neke igre, necu govoriti o razliku u kvalitetu izmedju ova 2 tima, Man Utd je gladan evropskih meceva, mislim da ce ovde ici na pobedu i ne vidim kako bi Young Boys mogao sacuvati rezultat.

Valencia - Juventus over 4.5 kartona 1.80 bet365 4/10

Najkrace, Valencia igra Evropu nakon nekoliko godina pauze, mogu zamisliti koliko im znaci ponovo igranje u eliti. Inace u jacim mecevima se retko brukaju sto se kartona tice, uvek su spremni pokupiti 2-3 komada bez problema a ruku na srce Juventus takodje. Cela zadnja linija je mesarska plus jos par redovnih musterija (Can, Khedira, Mandzukic itd). Sudi Brych koji je po meni u gornjem vrhu u Evropi sto se proseka tice, 4.5 granicu je prebacio 8 od 10 puta u zadnje 2 sezone u evropskim klupskim mecevima. Po meni ovo je over veceras!

Plzen - CSKA over 4.5 kartona 2.00 bet365 5/10

Benoit Bastien ce sudiit ovaj mec a posto dele grupu sa Romom i Realom ova 2 tima ce se upravo boriti za trece mesto koje ce voditi u LE. Ne usudjujem se prognozirati pobednika, isto sto vazi za Valenciu gore vazi i za Plzen, igraju Evropu i to je jaaaako bitno za jedan ovakav klub koji sanja o ovom. CSKA manje-vise stalan ucesnik medjutim uvek zaglave u grupnoj fazi. Ako nista drugo u ovakvim mecevima znaju pokazati zube, Plzen kao i vecina ekipa iz Ceske voli malo grublju igru, mislim da ce se boriti za bodove veceras. Bastien je skroz respektabilan sto se proseka tice, uz Turpina polako postaje sudija za LS (dosad je uglavnom sudio LE), mislim da nas nece zakinuti ako bude imao materijala za kartone.

P.S. Primetio sam da je i Real na bezobrazno niskoj granici od 3.0 kartona ali setite se da to sudi Kuipers pa prijateljski savet da se to zaobidje jer je Kuipers trenutno u 3 najveca underasa UEFE, nema potrebe kasnije psovati kad smo svi upoznati sa njegovim kriterijom sudjenja, eventualno neki LIVE ako granica bude jos niza i karton ne padne prvih 20-25 minuta.

Sretno svima veceras!

Pa ovo je nneshvatljivo kako te jedna utakmica može zavit u crno...Flensburg Zagreb rukomet mi sruši 4 listića od kojih su 2 išla na max bet... na 2 listića pobjeda Flensburga, na jednom 1/1 i na jednom Flwnsburg most scoring half...kakav odvratan osjecaj kad Ligu prvaka i to ovako lijepo kolo ispracas samo pogledom radi poluinvalidnih njemaca

prije 3 sati, JackieJack said:

Slazem se za pobede Citya i Bayerna. Pored ta 2, ovo su moji predlozi za danas uz kratke analize:

Man Utd mi je dvojka samo takva. Nisam fan kluba ali misljenja sam da su u naletu forme zbog jako loseg starta sezone, Mourinho nema pravo na takav start u jos jednom jako bitnom takmicenju, imaju realne sanse za prolaz ali ce svakkao biti borba za ono prvo mesto, protiv Young Boysa moraju uzeti sva 6 boda. Young Boys nista posebno ako se ja pitam, Dinama su izbacili uz dosta srece inace nije tu bilo neke igre, necu govoriti o razliku u kvalitetu izmedju ova 2 tima, Man Utd je gladan evropskih meceva, mislim da ce ovde ici na pobedu i ne vidim kako bi Young Boys mogao sacuvati rezultat.

Valencia - Juventus over 4.5 kartona 1.80 bet365 online kladionica" rel="">bet365 4/10

Najkrace, Valencia igra Evropu nakon nekoliko godina pauze, mogu zamisliti koliko im znaci ponovo igranje u eliti. Inace u jacim mecevima se retko brukaju sto se kartona tice, uvek su spremni pokupiti 2-3 komada bez problema a ruku na srce Juventus takodje. Cela zadnja linija je mesarska plus jos par redovnih musterija (Can, Khedira, Mandzukic itd). Sudi Brych koji je po meni u gornjem vrhu u Evropi sto se proseka tice, 4.5 granicu je prebacio 8 od 10 puta u zadnje 2 sezone u evropskim klupskim mecevima. Po meni ovo je over veceras!

Plzen - CSKA over 4.5 kartona 2.00 bet365 online kladionica" rel="">bet365 5/10

Benoit Bastien ce sudiit ovaj mec a posto dele grupu sa Romom i Realom ova 2 tima ce se upravo boriti za trece mesto koje ce voditi u LE. Ne usudjujem se prognozirati pobednika, isto sto vazi za Valenciu gore vazi i za Plzen, igraju Evropu i to je jaaaako bitno za jedan ovakav klub koji sanja o ovom. CSKA manje-vise stalan ucesnik medjutim uvek zaglave u grupnoj fazi. Ako nista drugo u ovakvim mecevima znaju pokazati zube, Plzen kao i vecina ekipa iz Ceske voli malo grublju igru, mislim da ce se boriti za bodove veceras. Bastien je skroz respektabilan sto se proseka tice, uz Turpina polako postaje sudija za LS (dosad je uglavnom sudio LE), mislim da nas nece zakinuti ako bude imao materijala za kartone.

Sva 3 WIN!

prije 9 sati, IzudinB said:

Seattle - Philadelphia 1 (1.61) bet365 online kladionica">bet365

Seattle se nalazi na osmoj poziciji na tabeli i oni se bore za mjesta koja vode u doigravanja. Prvih šest mjesta u MLS-u vode u doigravanja. Prva dva vode direktno u četvrtfinale, dok ostala četiri vode u osminu finala. Seattle ima dvije utakmice manje u odnosu na Salt Lake koji se nalazi na sedmoj poziciji, odk imaju utakmicu manje od Los Angelesa koji s enalazi na toj šestoj poziciji koja vodi u doigravanja.

Screenshot_5.thumb.png.da44a5182a20f705bd21dc819e68b0dc.png

Izvor: bet365 online kladionica">bet365

Oni imaju samo tri boda više od Seattlea i ovo je velika prilika za domaćina u ovoj utakmici da ugrabi nova tri boda i stigne Los Angelesa na toj šestoj poziciji. Međutim, Seattle bi mogao preći i na bolju poziciju ako ostvari dvije pobjede uzastopno jer i New York ima dvije utakmice više od njih, a samo im bježe pet bodova. Zaista odlična šansa i vjerujem da je domaćih u ovoj utakmici neće propustiti. Seattle ima pet pobjeda u posljednjih pet utakmica, a tako isto i kod kuće pred svojim navijačima. Na drugoj strani Philadephia ima dobar rekord u gostima nakon što su u pet utakmica ostvarili tri pobjede, jedan remi i poraz. Međutim, vjerujem da oni neće imati što tražiti u ovoj utakmici, jer je Seattle neprikosnoven kod kuće nakon što su u pet utakmica primili samo tri gola, a postigli čak 15, što je tri u prosjeku po utakmici. Seattle je posljednji put pobijedio Philadephiju sa 2-1 na ovom stadionu, međutim u posljednjih pet međusobnih susreta ova dva tima na ovom stadionu, Seattle je ostvario četiri pobjede, a Philadelphia samo jednu i to davne 2011. godine.

Screenshot_4.thumb.png.87812f2c14a0e7ffe40c24b2cd0c1e14.png

(Koeficijenti 19.9. u 14:45 CET)

Pratim, iako sam odabrao još sigurniju opciju a to je da pobjeđuju barem jedno poluvrijeme. 

9Hq4Bij.png

H43CL8z.png

prije 3 sati, Dominik999 said:

Pa ovo je nneshvatljivo kako te jedna utakmica može zavit u crno...Flensburg Zagreb rukomet mi sruši 4 listića od kojih su 2 išla na max bet... na 2 listića pobjeda Flensburga, na jednom 1/1 i na jednom Flwnsburg most scoring half...kakav odvratan osjecaj kad Ligu prvaka i to ovako lijepo kolo ispracas samo pogledom radi poluinvalidnih njemaca

Nažalost znam kako je jer mi se isto baš sa Zagrebom protiv Kiela ili Flensburga već desilo zadnjih godina i samo zato sam i Zagreb i NEXE, koji sam razmatrao igrati hendikep kako je @IzudinB i sugerirao, preskočio. NEXE bi lagano prošao ali Zagreb nažalost ne bi. 

Danima Lige Prvaka volim svakako imati listiće koji su samo sa parovima Lige Prvaka ili aktivne listiće gdje čekam samo parove Lige Prvaka. Uz to mogu odigrati i druge utakmice, ali svakako želim izbjeći situaciju gdje Ligu Prvaka, koja mi je inaće najdraže natjecanje, samo promatram. Preporučio bi isto i drugima.

• Goksim unpinned this topic
prije 5 sati, JackieJack said:

Valencia - Juventus over 4.5 kartona 1.80 bet365 online kladionica" rel="">bet365 4/10

Plzen - CSKA over 4.5 kartona 2.00 bet365 online kladionica" rel="">bet365 5/10

P.S. Primetio sam da je i Real na bezobrazno niskoj granici od 3.0 kartona ali setite se da to sudi Kuipers pa prijateljski savet da se to zaobidje jer je Kuipers trenutno u 3 najveca underasa UEFE, nema potrebe kasnije psovati kad smo svi upoznati sa njegovim kriterijom sudjenja, eventualno neki LIVE ako granica bude jos niza i karton ne padne prvih 20-25 minuta.

Sretno svima veceras!

Pohvale @JackieJack! Drago mi je vidjeti tvoje objave i odlične tipove na forumu. Nadam se da ćemo i ove godine biti uspješni u traženju valuebetova, pisati odlične analize, brojati kartone :D te imati lijepu zaradu na kraju sezone ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use