Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Sa početkom Lige Prvaka te zahuktavanjem klupske nogometne sezone pripremili smo više nagradnih igara na forumu. Nećemo još sve otkriti pa pratite forum a spremamo i još iznenađenja ;)

Također, kako sam i najavljivao, sa početkom Lige Prvaka te nakon što se odigralo par kola kako bi se vidjelo tko je gdje uloge ću sa malih povećati na srednje i visoke a ozbiljnije klađenje podrazumjeva i da ću biti daleko aktivniji na forumu, te detaljno pregledavati ponude kladionica. Nadam se da će se i drugi pridružiti u ovim aktivnostima te pridonjeti radu foruma, kako ćemo se lijepo družiti te nadam se i zaraditi! 

Pozivam sve članove foruma da sudjeluju u nagradnoj igri za Ligu Prvaka te da postave svoju besplatnu prognozu

n5zTNXH.png

Ajax U19 - AEK U19 1 (1.30) bet365

Zanimljiva utakmica u kojoj mislim da će domaćin ostvariti pobjedu. Svi znamo koliko dobru školu za mlade ima Ajax i ova ekipa je poprilično dobra u odnosu na protivnike iz Atene za koje nisam čuo da su učestvovali u bilo kakvom natjecanju prošle godine, dok je Ajax U19 igrao protiv Legije koju je pobijedio sa 4-2, da bi zatim ispali od PSG U19 u porazu od 1-0 u osmini finala. Vjerujem da će mlada ekipa Ajaxa pokazati upravo zašto su jedna od najboljih škola nogometa protiv AEK-a, a koeficijenti to podržavaju također. Očekujem laganu pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.15faa109498693b1a3477af13e65535a.png

(Koeficijenti 18.9. u 14:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Manchester City U19 - Lyon U19 1 (1.33) bet365

Mlada ekipa Manchester Cityja će igrati protiv Lyona U19 i očekujem pobjedu Građana. Prošle godine u Ligi prvaka za mlade Manchester City je ispao u polufinalu protiv Barcelone U19 i na toj utakmici je bilo ukupno devet golova, ali su dobili crveni karton u 36 minuti susreta, tako da vjerujem da možda i ne bi izgubili to polufinale da nisu dobili taj crveni. Međutim, sada igraju protiv Lyona i vjerujem da su glavni favoriti u ovoj utakmici, kao i u ovom natjecanju, baš kao što su to bili i prošle sezone. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.78e02d66006a55978917b503d20a00a4.png

(Koeficijenti 18.9. u 14:44 CET)

Ajax - AEK | Oba tima daju gol (2.05) bet365

AEK se pokazao kao vrlo teška ekipa u ranim fazama 2018/19 sezone i oni će svoje natjecanje u skupini E otvoriti sa putovanjem u Amsterdam. AEK je izbacio Celtica i VIdija u kvalifikacijonim utakmicama i započeo je domaću ligu u sličnom izdanju, nakon što su osvojili devet bodova u tri utakmice, uključujući i domaću pobjedu nad Panioniosom prije samo nekoliko dana. Marinos Ouzounidis će željeti da njegova momčad nastavi sa tim nizom i nadat će se da će njihovo samopouzdanje pred ovu utakmicu biti na maksimumu, tako da očekujem jednu borbu gostiju u ovoj utakmici u kojoj mislim da će postići barem jedan gol, ako ne i više. Na drugoj strani Ajax ulazi u ovu utakmicu nakon dobre pobjede u domaćoj ligi, gdje su pobijedili Groningena sa 3-0. Vidjeli smo da AEK redovno daje golove u gostima i mislim da će uspjeti ponovo u Amsterdamu, tako da vjerujem da će oba tima dati gol u ovoj utakmici. Neće to biti lagana utakmica za Ajax, no vjerujem da bi mogli ostvariti pobjedu, ali će se sigurno namučiti. Međutim Ajax ima odličan rekord kod kuće sa četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. Posljednji put kada su igrala ova dva tima bilo je 2-0 za Ajax. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.3feeba1750cb3d8f5a69685b66183215.png

(Koeficijenti 18.9. u 14:58 CET)

Young Boys - Manchester United 2 (1.70) bet365

Domaćini su otvorili nacionalno prvenstvo sa šest pobjeda u nizu i oni već imaju šest bodova više od drugoplasirane ekipe u toj ligi. Francuski veteranski napadač Guillaume Hoarau je u odličnoj formi, jer je već uspio postići četiri gola . Young Boys je bio vrlo efikasan i postigao je 19 golova do sada u domaćoj ligi, dok je njihova obrana bila prilično dobra. Young Boys je uspio doći u grupnu fazu nakon što su pobijedili Dinamo Zagreba u kvalifikacijama sa 2-1 u gostima. Manchester United je imao prilično velike probleme na početku sezone i doživjeli su dva poraza u prvih pet kola u Premier ligi. Međutim, oni su uspjeli da podignu svoju formu i vrate se na pobjedničke puteve nakon što su zabilježili pobjede protiv Burnleya i Watforda u gostima. Iako su gosti veliki favoriti u ovoj utakmici, Young Boys je prilično sposoban da im prouzroči probleme. Međutim, vjerujem da je Manchester United sposoban da ostvari pobjedu u ovoj utakmici, možda pobjedu od jednog ili dva gola razlike. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.98dcb23e61a0e1e049627cfeb8160693.png

(Koeficijenti 18.9. u 15:09 CET)

Benfica - Bayern Munchen 2 (1,50) unibet & bet365

Bayern obično rutinski odrađuje ove utakmice. Očekuje Bayern u samoj završnici ovog natjecanja i mislim da će imati posjed, dominirati terenom i stvarati šanse a očekujem da će koju i realizirati. Cijenim Porto i Benficu međutim mislim da trenutno nisu na razini koja bi mogao ugroziti Bayern ukoliko gosti pristupe utakmici ozbiljno a uzevši u obzir činjenicu da je prvo kolo, te njemački mentalitet, sumanjam da će podcijeniti suparnika. 

0rCvs7W.png

Young Boys - Manchester United // Pobjeda gosta bet365 - 1,70

Stvarno sam se iznenadio sa ovako visokim koeficijentom, jer sam gledao YB protiv Dinama kojem nije mnogo nedostajalo da proše u Ligu prvaka, posebno u susretu u gostima, gdje su mogli doći do pobjede. Mourinho je stari lisac, gori mu pod nogama, svi očekuju rezultate, mislim da bi United mogao ove sezone praviti velike probleme jačim ekipama u LP. Tipujem ovdje na njihovu pobjedu, jer su zaista jača ekipa i ukoliko povedu to će Mourinho zatvoriti i nogometaš YB-a neće imati nikakve šanse.

123.thumb.jpg.3738b06e23104b5612e6ff61a427c386.jpg

Ajax - AEK // Pobjeda domaćina bet365 - 1,40

Nizozemski nogomet ponovo je u velikoj ekspanziji, da tako kažem. Par godina ih nije bilo, ali sada se sve vraća na svoje i nizozemske ekipe su sve opasnije i jače, što je pokazao i PSV sinoć, kojii je bez obzira na poraz od 4:0 pri rezultatu 1:0 imao nekoliko sjajnih prilika za izjednačenje. Ajax se opasno pojačao, došli su Blind i Tadić koji igra u sjajnoj formi i u 4 utakmice je postigao 4 gola. Huntelaar ponovo pogađa u nizu, igraju pred domaćim navijačima, i vjerujem kako imaju želju da na startu slave protiv najslabije ekipe u grupi.

123.thumb.jpg.aac3509a4f282a2908a02ffa5325c414.jpg

AFC Ajax – AEK Athens
Sudac: Carlos del Cerro Grande (ESP)
kWQE9Nr.png

Shakhtar Donetsk – TSG Hoffenheim
Sudac: Jakob Kehlet (DEN)
AIs6fqZ.png

SL Benfica – Bayern München
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (ESP)
fguLnar.png

Manchester City – Olympique Lyonnais
Sudac: Daniele Orsato (ITA)
pC2A9h3.png

Real Madrid – AS Roma
Sudac: Björn Kuipers (NED)
WSxkPr9.png

Viktoria Plzeň – CSKA Moskva
Sudac: Benoît Bastien (FRA)
P2fywCQ.png

BSC Young Boys – Manchester United
Sudac: Deniz Aytekin (GER)
SkslA1Q.png

Valencia – Juventus
Sudac: Felix Brych (GER)
vyhwht7.png

(Koeficijenti 19.9. u 08:02 CET)

prije 26 minute, lele92 said:

Valencia - Juventus

Najvise od svega me iznenaduje ovako veliki koeficijent na Juventus, jel ima neko neke informacije??

Pogotovo sad kad je Ronaldo u ekipi i trebaju gazitit sve pred sobom??

Slozio bi se, imaju neke izostanke ali valencia ima cak i teze...Treba probat svakako ja cu mozda i na max bet

prije 6 minute, Dominik999 said:

Slozio bi se, imaju neke izostanke ali valencia ima cak i teze...Treba probat svakako ja cu mozda i na max bet

Ja mislio uzeti Juve i Real na MAX bet! Manchester mi nije 100% jer igraju toplo/hladno, a u Bayernu se Kovac zalio poslije tekme (Vikend) zbog ozljeda nekih igraca.. Ne kazem da nece pobijediti Benficu, ali ako bih morao izdvojiti 2 para za jak ulog, izabrao bih Juve i Real :)

Ispravite me i svaki prijedlog je dobro dosao :)

Shakhtar Donetsk - Hoffenheim 1 (1.95) bet365

U ovoj skupini izgleda da će pobjednik biti Manchester City i zatim tri tima koja će osjećati da imaju dovoljno kvalitete da prođu u drugi krug natjecanja. Ta tri tima su Shakhtar, Hoffenheim i Lyon i mislim da ukrajinski tim ima najbolje šanse da prođe dalje kao što su zajedno sa Manchester Cityjem to uradili i prošle sezone. Forma na domaćem terenu će da bude ključna za njih nakon što su pobijedili četiri utakmice kod kuće u Ligi prvaka prošle sezone i Shakhtar je bio vrlo dobar u Ukrajini posljednjih sezona. Oni nastoje da imaju talenat, napadačke igrače sa nekoliko Brazilaca koji su igrali za Shakhtar posljednjih godina i zatim se preselili u veće klubove. Dovođenje novih lica da zamijene te igrače koji su otišli nije imalo nekog utjecaja na uspjeh Shakhtara i mislim da oni mogu krenuti sa pobjedom u ovoj utakmici. Hoffenheim neće podcijeniti svoje domaćine, pogotovo sa talentovanim menadžerom na njihovom kormilu, ali oni nisu imali baš sjajan start nove sezone. Dodajmo činjenicu da se Hoffenheim mučio sa formom u gostima u Europi prošle sezone, dok uz to očekujem da će se oni najviše mučiti pa možda završiti na posljednjem mjestu u ovoj skupini. Mislim da će domaćin ovdje ostvariti pobjedu!

Screenshot_1.thumb.png.2756c46621dba428f7ccc89f23a32be3.png

(Koeficijenti 19.9. u 13:10 CET)

Benfica - Bayern Munchen | Više od 23.5 prekršaja (1.70) unibet

Iako nikada nije lagano igrati u Lisabonu i ako je Benfica imala dobar start sezone, Bayern Munchen je favorit u ovoj utakmici i oni bi trebali dobiti ovu utakmicu i osvojiti prva tri boda u grupnoj fazi Lige prvaka. Oba tima su bila u super formi u posljednje vrijeme i očekujemo još jednu zanimljivu utakmicu sa golovima. Međutim to nije oklada koju ću igrati u ovoj utakmici, nego su prekršaji. Prekršaje sam igrao jučer i pogodio u utakmici Schalkea i Porta. Pregledao sam statistiku i mislim da i ova utakmica ima potencijal da ide over 23.5 prekršaja. Benfica je tim koji u Primeiri pravi oko 15.4 prekršaja u prosjeku po utakmici, a Bayern kao posljednji tim po ovoj statistici u Bundesligi pravi po 10.8 prekršaja u prosjeku po utakmici. Prilično fina brojka ako mene pitate, jer je granica 23.5 prekršaja, a s obzirom da je ovo jedna vrlo važna utakmica za obje ekipe, siguran sam da će biti mnogo nervoze i grube igre, barem ponajviše od strane domaćina, koji je autsajder u ovoj utakmici. Sretno!

1427615822_2018-09-1814_36_02-Unibet-OnlineBettingandLiveBetting.png.3d27df6c6ed0657b181aefd362e1b122.png

Manchester City - Lyon | Više od 2.5 gola (1.36) bet365

Manchester City je ogroman favorit u ovoj utakmici baš kao što i koeficijenti to pokazuju. Vjerujem da su oni sposobni da dobiju ovu utakmicu vrlo lagano i nastave svoj pobjednički niz. Bilo bi veliko iznenađenje da domaćini ne zabilježe svoja prva tri boda u ovoj utakmici. Domaćini su bili vrlo efikasni do sada i iako Lyon nije bio uključen u mnogo efikasnosti ove sezone, u ovoj utakmici očekujem da vidim barem tri gola u 90 minuta. Mislim da će gledaoci uživati u ovoj utakmici.

Manchester City: Ederson; Stones, Kompany, Laporte; Walker, Fernandinho, D Silva, Sané; Sterling, Jesus, B Silva
Van terena: Bravo, De Bruyne (ligamenti koljena), Mangala (koljeno)
Pod sumnjom: Agüero (gležanj), Mendy (koljeno)

Lyon: Lopes; Rafael, Marcelo, Denayer, Mendy; Ndombele, Tousart, Aouar; Fekir, Dembélé, Depay
Van terena: Gouiri (križni ligamenti), Marçal (mišić)

Screenshot_2.thumb.png.4feaacd37f6291d3742a7bbbb0440d46.png

(Koeficijenti 19.9. u 14:13 CET)

Vujović je mamac za publiku, ali tjera Našičane na oprez

Rukometaši NEXE-a odlično su ove sezone startali u SEHA Gazprom ligi. Nakon pobjede u hrvatskom derbiju nad PPD-om Zagreb pobjednički niz nastavili su u gostima u Ljubuškom kod Izviđača i u Skopju kod Metalurga, tako da su trenutno s tri pobjede na vrhu zajedno s Vardarom i Meškovim.

Bio je to ulaz iz snova za Našičane. Niz naravno žele nastaviti i večeras kada im u goste u dvoranu OŠ kralja Tomislava stiže niški Železničar, debitant u SEHA društvu, koji je dijametralno suprotno krenuo u natjecanje. Nišlije trenutno imaju tri poraza. Istina, sastali su se u uvodnim kolima s Vardarom u Skopju (35:20 za Vardar) i Meškovim u Nišu (30:32 za Bjeloruse), a u prvom kolu su kod kuće poraženi od Vojvodine (20:27). No, unatoč tome, trener NEXE-a Hrvoje Horvat apelira kod svojih igrača na oprez. Svjestan je kako NEXE još uvijek ne može dobivati utakmice na rutinu, nego u svakoj utakmici moraju biti maksimalni.
- Veseli nas pogled na tablicu, no igramo novu utakmicu za nova tri boda koja mi želimo na kontu. Ekipa iz Niša promijenila je roster. Pokušavaju napraviti nekakav reset i započeti potpuno novu priču u Našicama. Moramo biti spremni na sve, agresivnost suparnika, visok tempo. Oni su sigurno više očekivali od starta, tako da ćemo protiv sebe imati "ranjenu zvijer" protiv koje je teško igrati - rekao je Hrvoje Horvat, trener NEXE-a.
Železničar i NEXE prvi će se put susresti u SEHA Gazprom ligi, no neka lica, a vjerujemo i stil igre Našičanima su itekako poznati. Na klupi Železničara od ove sezone sjedi Veselin Vujović. Prošle je sezone vodio Koper, protiv kojeg je NEXE igrao u skupini EHF kupa (u Našicama je zaradio isključenje, nap. a.), a u SEHA ligi u Našice je dolazio kao trener Vardara, a potom i PPD-a Zagreb.
- Vujović je sigurno mamac za publiku, koja vjerujem da će doći u velikom broju ne samo zbog Vujovića nego zbog naših igara koje pružamo u posljednje vrijeme. Znamo dobro kako igraju njegove momčadi. Međutim mi se koncentriramo na sebe. Gledamo da i mi pružimo svoj maksimum. Imamo dobar roster, imamo jako dobru atmosferu, ali ne smijemo se uljuljati. Moramo biti 300 posto tko god igrao protiv nas. I sada predviđam da utakmica neće biti nimalo lagana. Očekujem da će to biti rat svih 60 minuta, trebat će proliti puno znoja i truda da bi se stiglo do željenih bodova - rekao je trener NEXE-a, kojem su svi igrači na raspolaganju. Naravno, iznimka je i dalje Marin Jelinić, koji je na rehabilitaciji i još se na njega ne može računati.

Izvor: http://www.glas-slavonije.hr/376189/6/Vujovic-je-mamac-za-publiku-ali-tjera-Nasicane-na-oprez

Screenshot_3.thumb.png.eaddc3b817b0023f9895b3ad2cddc6fd.png

(Koeficijenti 19.9. u 14:20 CET)

U Flensburgu kreće brat na brata

Što reći o momčadi koja je u gostima pobijedila finalista Lige prvaka. U rosteru imaju jako, jako puno kvalitetnih igrača – istaknuo je Lino Červar. 

Rukometaši PPD Zagreba, nakon nesretnog i nespretnog poraza od Pick Szegeda u Osijeku (23:24), već večeras igraju utakmicu drugog kola elitne skupine Lige prvaka. Suparnik nije mogao biti teži – njemački Flensburg. Momčad u kojoj igra 15 stranaca, uglavnom Skandinavaca i samo dva Nijemca (Glandorf i Galla) ove sezone ne zna za poraz. U Ligi prvaka lagana pobjeda u gostima Nantes, a u prvenstvu Njemačke nanizali su pet pobjeda. Njihovu snagu u Bundesligi već su osjetila četiri hrvatska igrača – Slišković, Kozina (oba Göppingen), Duvnjak (Kiel) i Gojun (Füchse).

“Plinari” su u Flensburgu gostovali šest puta i svih šest puta su izgubili. Zanimljivo da su najbliži iznenađenju bili posljednji put kada su gostovali u Flens Areni, 2016. godine. Izgubili su sa 27:28, a na toj utakmici briljantno je odigrao Domagoj Pavlović, koji je postigao devet pogodaka, a nažalost, navijači hrvatskog prvaka sjetit će se da se u posljednjim sekundama na toj utakmici ozlijedio Luka Stepančić. A večerašnja utakmica bit će posebna jer će prvi put u karijeri braća Burić biti na suprotnim stranama, Senjamin u dresu PPD Zagreba, a Benjamin u dresu Flensburga. Jedan je kružni napadač (Benjamin), a drugi vratar. Oni koji su pomnije pratili Flensburg ove sezone reći će da je Benjamin najveća snaga ove Flensburga jer brani nevjerojatno dobro.

Šest godina igrali zajedno – Nema teorije da mu ne postignem barem jedna pogodak - reći će Senjamin. Zanimljivo je da su braća blizanci, koji danas imaju 27 godina, igrali zajedno šest sezona. Prve rukometne korake napravili su u Meglaju, potom u tri sezone igrali u Izviđaču, jednu sezonu u banjolučkom Borcu te tri sezone u Gorenju iz Velenja. Onda su im se 2016. godine putevi razišli. Benjamim je otišao braniti u njemački Wetzlar, a Senjamim je igrao u Nantesu. U ovoj sezoni obojica su promijenila klubove te ispada da je došlo vrijeme da igraju na suprotnim stranama. – Budemo li imali pristup kao protiv Pick Szegeda, onda se možemo nečemu večeras nadati. Naravno, trebat će nam i malo sreće, koju nismo imali protiv mađarskog prvaka. Bod bi nam bio velik poput nebodera – istaknuo je Senjamin, koji je gledao utakmicu Nantes – Flensburg (31:34).

Moj bivši klub, Nantes, nije imao nikakve izglede da iznenadi. Najjače su oružje Flensburga kontre i polukontre. Naravno i moj brat im je važna karika. Naravno da imam sve informacije iz Flensburga jer se stalno čujem s bratom. Jasno, poručio mi je da se ničemu ne damo – istaknuo je Senjamin. O samoj utakmici kratko je rekao i Lino Červar trener PPD Zagreba. – Što reći o momčadi koja je u gostima pobijedila finalista Lige prvaka. U rosteru imaju jako, jako puno kvalitetnih igrača – istaknuo je Lino Červar. 

Izvor: https://www.vecernji.hr/sport/u-flensburgu-krece-brat-na-brata-1270794

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use