Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Just now, Goksim said:

I na kraju nesretan kraj i pad u zadnjoj minuti... Velika šteta, baš nije bilo sreće odnosno bilo je dosta nesreće ali i dalje stojim pri tome da se radilo o grešci odnosno nerealnom koeficijentu!

2-3

tngES4x.png

Nisu mi dali da uplatim Monaco ili draw ali sam zato uzeo ofsajde hendikep Monaco +2,5 :D

prije 11 sati, IzudinB said:

Galtasaray - Lokomotiva Moskva 1 (1.70) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Galatasaray je deklasirao Kasimpasu sa 4-1 pred svojim navijačima u petak i sada u ovu utakmicu dolaze u odličnom raspoloženju i dobroj formi, pogotovo, jer je njihov napad očigledno vrlo raspoložen. Siguran sam da će oni željeti da krenu svoju turneju u skupini D sa pobjedom na svom Turk Telekom stadionu. Galtasaray reodvno postiže mnogo golova pred svojom domaćom publikom i očekujem da ćemo i sada vidjeti nešto slično i u ovoj utakmici, jer Fatih Terim uživa u napadačkom nogometu kojeg vodi Eren Derdiyok. U posljednjih pet utakmica ostvarili su četiri pobjede uprkos razočaravajućem startu u Super kupu i porazu od Akhisarspora, vjerujem da su oni sada puni samopouzdanja pred ovu utakmicu. Na drugoj strani, Lokomotiva putuje u Istanbul u prilično nepredvidljivoj formi, a poslije sedam utakmica odigranih oni se nalaze na sedmoj poziciji u ruskoj Super ligi. Oni su poraženi u gostima od Krasnodara sa 2-1 i izvukli su samo 1-1 protiv Dinamo Moskve kod kuće u svoje posljednje dvije utakmice, dok su se mučili u obrani. Vjerujem da će ovo biti pobjeda domaćina. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.9b6e6a97b75bd4bdc753bc1c87c50ec1.png

(Koeficijenti 18.9. u 11:50 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

WIN

Ako je do tradicije, Napoli NIKAD ne pobeđuje u Srbiji

Za njih su gostovanja u našoj zemlji, ili tadašnjoj Jugoslaviji tabu tema, pogotovo što su značila u krajnjem skoru ispadanja

Napolitanci ne pamte po dobrom Srbiju, u oba sudara sa našim klubovima eliminisani su u Evropi. Najpoznatiju mečevi su bili u Kupu UEFA, radilo se o duelu sa tada moćnim niškim Radničkim, u oba meča rezultat je bio nerešen.

Pod Vezuvom, u utakmici punoj preokreta, završilo je 2:2, Napoli je poveo, Radnički okrenuo golovima Stojiljkovića i Aleksića, tim pokojnog Dušana Nenkovića je tih godina značio u Evropi, stizao i do polufinala Kupa UEFA. U Nišu je meč završen bez golova, Radnički je otišao dalje, eliminisao i Grashopers i Fejenord, ispali su u polufinalu od moćnog Hamburga koji su predvodili Hrubeš, Kalc, Magat i Fon Hesen.

Napoli je deblji kraj izvukao i početkom šezdesetih, ponovo su odlučile nijanse, dobili su "Romantičare" sa 3:1 kod kuće, ali su izgubili u Beogradu 2:0, nije još važilo pravilo u gostima, pa je odigran plej of, OFK Beograd je dobio taj meč u KPK sa 3:1 i u narednoj rundi, polufinalu ispao od Totenhema.

Spasoje Samardžić je bio junak mečeva sa Napolitancima, u ta tri meča dao je isto toliko golova.

Dakle, neka se nastavi niz i večeras na "Marakani", Napoli ne pobeđuje u Srbiji...

Izvor: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ako-je-do-tradicije-napoli-nikad-ne-pobedjuje-u-srbiji-351999.html

Crvena Zvezda - Napoli | AH +1.5 + više od 4.5 kartona (2.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislim da bi ovo mogla biti još jedna teška utakmica za Napoli, jer se Crvena Zvezda sigurno neće predati, pogotovo ne pred prepunim stadionom svojih navijača. U posljednjih pet utakmica Crvena Zvezda je ostvarila tri pobjede i dva remija, što nagalašava prilično finu formu srpskog kluba. Međutim, na drugoj strani Napoli ima tri pobjede i jedan poraz u prva četiri kola u Seriji A, ali oni su i mnogo kvalitetnija i bolja ekipa od Crvene Zvezde kao što svi znamo. Uprkos tome što su bolji vjerujem da Crvena Zvezda neće izgubiti sa više od jednog gola razlike, jer sam siguran da će se boriti za neke bodove kod kuće, pa možda da i iznenade Napolija sa nekim pogotkom, s obzirom da su u posljednje četiri utakmice postigli 14 golova, što je za svaku pohvalu, a moram napomenuti da su i Salzburgu postigli dva gola u gostima, koja su im pomogla da se plasiraju u grupnu fazu Lige prvaka po prvi put u posljednjem desetljeću.

Zaista sjajna forma Crvene Zvezde u posljednje vrijeme i možda oni večeras ne uspiju ostvariti neke bodove, ali vjerujem da neće izgubiti sa više golova razlike. Shodno tome, očekujem i grubu igru domaćina, kojom će siguran sam pokušati da zaustavi napad Napolija koji se sastoji od Jose Callejona, Lorenzo Insignea, Arkadiusz Milika i Dries Mertensa. Ovo je prva grupna faza za Crvenu Zvezdu u posljednjem desetljeću i oni će sigurno biti potpuno fokusirani i spremni za dokazivanjem protiv jedne od boljih ekipa u Seriji A. Napoli nikada nije imao sreće kada je igrao na ovim prostorima i očekujem to i večeras, dok se kartoni na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici mogu kombinirati sa Azijskim hendikepom i to mi se čini vrlo primamljivim, jer ukoliko Crvena Zvezda izbori neke bodove ili ne izgubi više od jednog gola razlike, siguran sam da će samim tim biti i mnogo žutih kartona. Szymon Marciniak je sudac na ovoj utakmici i siguran sam da neće tolerisati grube startove. Szymon Marciniak inače po utakmici daje više od 4 žuta kartona tako da vjerujem da i ovdje neće ostati kratak.

Screenshot_2.png.aae048e1d0477f1be13d6a226e0ebfe6.png

Screenshot_1.thumb.png.81fe4143c20b0a087c0eb9d2b6831b15.png

Screenshot_3.png.a8de83fc545c79c3468055f024a5ff50.png

(Koeficijenti 18.9. u 11:20 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

WIN

Schalke - Porto | Više od 26.5 prekršaja (1.75) unibet" rel="">unibet

Jedna vrlo zanimljiva utakmica kojoj je teško predvidjeti točan rezultat ili ishod u 90 minuta, iako je Porto u nešto boljoj formi u posljednjih nekoliko utakmica. Schalke je u novoj sezoni zaista razočarao nakon što su izgubili svoje prve tri utakmice u Bundesligi. Pobijedili su prvu utakmicu u novoj sezoni u kupu koju su igrali protiv Scweinfurta i pobijedili sa 2-0 u gostima. Međutim, uslijedili su porazi od Wolfsbruga, Herthe i M'gladbacha. Iako nisu imali lošu pred sezonu, njihova nova sezona u Bundesligi je katastrofalno krenula. Na drugoj strani Porto u prve četiri utakmice u ligi ima tri pobjede i jedan poraz. U kupu su u posljednjoj utakmici remizirali protiv Chavesa kod kuće i to je pomalo razočaravajući rezultat. Zaista nisam siguran tko će pobijediti u ovoj utakmici, ali vjerujem da će ovo biti jedna gruba igra od obje ekipe, jer oba tima prave mnogo prekršaja u prosjeku po utakmici. Schalke u Bundesligi pravi 14.3 prekršaja po utakmici što je po meni zaista mnogo, ali vrlo dobro za ovu okladu. Na drugoj strani Porto u domaćoj ligi pravi oko 12.8 prekršaja po utakmici i po toj statistici se nalaze na pretposljednjem mjestu u portugalskoj ligi, što znači da ekipe iz Portugala zaista prave mnogo prekršaja po utakmici. Ovo je jedna vrlo značajna utakmica za obje ekipe i siguran sam da će tu biti mnogo prekršaja u žaru borbe što sudac Jesus Gil Manzano sigurno neće tolerisati, pa bi možda bilo dobro odigrati i kartone u ovom meču. Međutim, na jednom listiću definitivno igram da će biti preko 26.5 prekršaja na unibet" rel="">unibet kladionici što mi se čini prilično realnim. Jesus Gil Manzano je među sucima u Španjolskoj koji daju najviše kartona po utakmici. Čak 6.5 u prosjeku. Sretno!

1448623330_Slikazaslona2018-09-17u22_31_08.png.a739d8cc6609f8332170e08d1f95004b.png

30 WIN

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use