Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 17.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Izbornik Anzulović je optimist: Nije još sve izgubljeno za nas

Hrvatski košarkaši nakon poraza od Litve u Osijeku igraju u gostima s Poljacima u ponedjeljak od 21:00. Moraju dobiti taj susret žele li ostati u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo

Jednostavno, protiv Litve nismo bili dovoljno agresivni. Nismo se uspjeli nametnuti i na kraju su nas potpuno zasluženo pobijedili, rekao nam je jutro nakon poraza u Osijeku Dražen Anzulović, izbornik naših košarkaša.

Zula nam se javio prije puta u Poljsku, na utakmicu koja je Hrvatskoj doista ključna u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo iduće godine. Nakon poraza od Litve, Hrvatska nema pravo na pogrešan korak. Do kraja kvalifikacija ostalo je još pet kola. Dvaput ćemo igrati s Poljacima, dvaput s Mađarima i gostovat ćemo u Litvi. - Nije sve izgubljeno za nas.

Nakon ovog poraza moramo se mobilizirati. Računica je jasna, mi moramo do kraja dobiti najmanje četiri od pet utakmica. Ovaj susret s Poljacima je ključan.

Neće biti nimalo lako na tom gostovanju, ali nadam se da ćemo se dignuti nakon Litve - kaže Anzulović. Poljska je u petak na gostovanju uvjerljivo izgubila od Italije, ali kod kuće će sigurno biti puno opasnija. Hrvatska ima jači roster, u momčadi sad ima četiri NBA igrača, predvode je Bojan Bogdanović i Dario Šarić.

Istina, to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Litve, ali moralo bi biti dovoljno za pobjedu protiv Poljske. Ako to izgube, onda praktički ostaju bez šanse za plasman u Kinu.

Izvor: 24sata

Mislim da je Hrvatska daleko kvalitetnija i da će puno ozbiljnije pristupiti utakmici, s obzirom da više nemaju prava na grešku, te budući da su se propisno osramotili u prošloj utakmici. 

Veliki broj igrača u Osijeku nije imao svoj dan, mislim da je teško da se to ponovi... unibet

BqAlbtz.png

Jong Ajax - Helmond | Više od 2.5 gola (1.30) bet365

Jong Ajax je u posljednjih deset utakmica kod kuće zabilježio sedam pobjeda, jedan remi i dva poraza. Od početka sezone u Eerste diviziji, Jong Ajax do sada ima dvije pobjede, jedan remi i poraz. U tim utakmicama su postigli osam, a primili pet golova. Kao što vidimo oni daju golove, ali ih također i primaju. Ovdje nema sumnje tko je bolji tim pogotovo što Jong Ajax igra na svom stadionu, gdje su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. Što se tiče Helmodna, oni su u posljednjih pet utakmica ostvarili samo jednu pobjedu, tri remija i jedan poraz, dok su u gostima ostvarili također jednu pobjedu (prijateljska utakmica), dva remija i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Mnogo je uspješniji Jong Ajax od Helmonda u međusobnim duelima i vjerujem da će i sada biti mnogo uspješniji, ali očekujem golove, tako da će moja oklada ići na golove. Jong Ajax je u četiri utakmice postigao osam golova, što znači da postižu barem po dva u prosjeku po utakmici, dok Helmond ima jednu vrlo lošu obranu koja je u svakoj utakmici primila barem jedan gol. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.ff0ed2a20503ba98899094c05e617a12.png

(Koeficijenti 17.9. u 14:39 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Molde - Kristiansund 1 (1.40) bet365

Jedna vrlo zanimljiva utakmica koju sam primijetio u norveškoj ligi. Molde igra protiv Kristiansunda u 22 kolu norveške elitne lige. Molde se nalazi na petoj poziciji sa četiri boda manje od treće pozicije koja vodi u kvalifikacije za europsku ligu. Sa 34 boda i utakmicom manje od trećeplasiranog Haugesunda, Molde ima pravu priliku da ih stigne na toj poziciji ukoliko naravno ostvare pobjedu u ovoj utakmici u što čvrsto vjerujem, jer su ekipa koja je najbolja kod kuće u ovoj ligi. Molde je kod kuće u posljednjih pet utakmica ostvario četiri pobjede i jedan poraz, dok su u 11 utakmica ove sezone koje su odigrali kod kuće pobijedili čak osam i izgubili tri. Postigli su čak 30 golova, a primili samo 11. Kristiansund se nalazi na 10-oj poziciji i oni se nemaju za što boriti u ovoj ligi, jer su daleko i od zone ispadnja, kao i prva tri na tabeli. Očekujem pobjedu Moldea u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.7dcc0936801f8e184633c2873e207ef7.png

(Koeficijenti 17.9. u 14:55 CET)

Southampton - Brighton 1 (2.05) bet365

Southampton se nada da će nastaviti svoj pobjednički put u Premier ligi, nakon što su ostvarili svoju prvu pobjedu ove sezone u ovom natjecanju protiv Crystal Palacea u gostima. Veliki optimizam vlada u ekipi Mark Hughesa i sada će ta pobjeda biti veliki poticaj za ovu ekipu koja će željeti da ostvari i svoju prvu pobjedu na svom stadionu pred svojim navijačima. Sezonu nisu baš dobro započeli, nakon što su remizirali protiv Burnleya u prvoj utakmici, gdje nije pao niti jedan gol, zatim poraz od Evertona u gostima i poslije toga kod kuće poraz od Leicestra. To je bio razočaravajući početak za Southampton i nakon pobjede protiv Brightona u gostima u Kupu, ovo će biti još jedna prilika da im dokažu tko je u stvari jači tim, a vjerujem da će to i uspjeti pred svojim navijačima. Na drugoj strani, Brighton nije pobijedio utakmicu u gostima od studenog prošle godine kada su dobili Swanseaja. Oni su uspjeli osvojiti oko 11 bodova u gostima prošle sezone, što je očigledni pokazatelj koliko su loši kada igraju na gostujućim terenima. Njihov nedavni poraz od Liverpoola u gostima je bio četvrti poraz u nizu i 15 bez pobjede u gostima. Da bi to bilo još gore za Brighton, Chris Hughton ima razočaravajući rekord protiv Southamptona. On je uspio pobijediti samo jedan meč u posljednjih devet putovanja na St. Mary stadion. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.36ab76ce7f734f6e394cb95212651cf9.png

(Koeficijenti 17.9. u 14:59 CET)

SPAL - Atalanta // Atalanta under 1,5 golova bet365 - 1,80

Spal je jedna vrlo kvalitetna i disciplinovana ekipa koja je u prva tri kola ove sezone upisala dvije pobjede i jedan poraz. Na te tri utakmice su postignuta samo tri pogodka, što je podatak koji nam otkriva mnogo toga o ovoj ekipi - malo primaju ali i malo daju golova. Fokus je postavljen na defanzivu a u napadu ako se postigne pogodak je premija. Ova ekipa je vrlo stabilna kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu. Tako su naprimjer u 2018 godini na 11 utakmica dopustili samo Milanu, Romi i Laziu da im postignu više od 1 gola, dok su na ostali 8 utakmica primili jedan ili ni jedan pogodak.

Atalanta je sa druge strane oive sezone već odigrala 10 utakmica uključujući i one u EL, gdje su islai u playoffu. Ekipa je možda malo i umorna, reprezentativna pauza im je dobro došla ali vjerujem kako nisu sposobni da ovakvom SPAL-u postignu više od jednog gola.

1.jpg.a8c3393458227d68c4f0c36093fd1abb.jpg

Girona - Celta Vigo // Celta DNB bet365 - 2,00

Celta Vigo ove sezone igra zaista sjajno. Remizirali su sa također odličnim Espanyolom, da bi slavili na teškom gostovanju kod Levantea a kod kuće su bez većih problema savladali Atletico Madrid 2:0. Napadački trojac Celte - Sisto, Aspas i Maxi Gomez igraju fenomenalno i teško ih je bilo zaustaviti i super jakoj odbrani Atletica te su tako Aspas i Gomez u razmaku od svega nekoliko minuta u dva navrata matirali Oblaka.

Girona je iznenađujuće slavila protiv Villarreala u prošlom kolu ali ako ste gldaki utakmicu vidjeli ste da su domaćini dominirali. Pored tre pobjede, poraženi su od Reala a remizirali su sa Valladolidom. Mislim da ova ekipa, protiv ovakve Celte nema šta da traži te se poprilično ubijeđen da Celta neće izgubiti ovo.

DNB mi se čini kao veoma primamljiva opcija.

2.thumb.jpg.a4facdf49bb5ff968e244e9347ed9656.jpg

prije 17 sati, Goksim said:

Izbornik Anzulović je optimist: Nije još sve izgubljeno za nas

Hrvatski košarkaši nakon poraza od Litve u Osijeku igraju u gostima s Poljacima u ponedjeljak od 21:00. Moraju dobiti taj susret žele li ostati u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo

Jednostavno, protiv Litve nismo bili dovoljno agresivni. Nismo se uspjeli nametnuti i na kraju su nas potpuno zasluženo pobijedili, rekao nam je jutro nakon poraza u Osijeku Dražen Anzulović, izbornik naših košarkaša.

Zula nam se javio prije puta u Poljsku, na utakmicu koja je Hrvatskoj doista ključna u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo iduće godine. Nakon poraza od Litve, Hrvatska nema pravo na pogrešan korak. Do kraja kvalifikacija ostalo je još pet kola. Dvaput ćemo igrati s Poljacima, dvaput s Mađarima i gostovat ćemo u Litvi. - Nije sve izgubljeno za nas.

Nakon ovog poraza moramo se mobilizirati. Računica je jasna, mi moramo do kraja dobiti najmanje četiri od pet utakmica. Ovaj susret s Poljacima je ključan.

Neće biti nimalo lako na tom gostovanju, ali nadam se da ćemo se dignuti nakon Litve - kaže Anzulović. Poljska je u petak na gostovanju uvjerljivo izgubila od Italije, ali kod kuće će sigurno biti puno opasnija. Hrvatska ima jači roster, u momčadi sad ima četiri NBA igrača, predvode je Bojan Bogdanović i Dario Šarić.

Istina, to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Litve, ali moralo bi biti dovoljno za pobjedu protiv Poljske. Ako to izgube, onda praktički ostaju bez šanse za plasman u Kinu.

Izvor: 24sata

Mislim da je Hrvatska daleko kvalitetnija i da će puno ozbiljnije pristupiti utakmici, s obzirom da više nemaju prava na grešku, te budući da su se propisno osramotili u prošloj utakmici. 

Veliki broj igrača u Osijeku nije imao svoj dan, mislim da je teško da se to ponovi... unibet" rel="">unibet

BqAlbtz.png

Nazalost ispratio sam sa jako velikim ulogom iako sam sam sebi obecao da hrvatska reprezentacija u nijednom sportu ne ide na moj listic jer imaju gubitnicki mentalitet...Neznam sta rec na ovu igru, poljska je ocajna ali igra hrvatske je za svaku osudu....strasno

prije 36 minute, Dominik999 said:

Nazalost ispratio sam sa jako velikim ulogom iako sam sam sebi obecao da hrvatska reprezentacija u nijednom sportu ne ide na moj listic jer imaju gubitnicki mentalitet...Neznam sta rec na ovu igru, poljska je ocajna ali igra hrvatske je za svaku osudu....strasno

Strašno kako su odigrali, posebno drugo poluvijeme! Razmišljao sam o cashoutu na poluvremenu jer je koeficijent na Hrvatsku bio sam 1,15 a imao sam osječaj da utakmica još nije gotova, međutim nisam očekivao baš ovakav debakl. Poljsku je trica slušala previše u zadnoj četvrtini ali nedopustivo je da se dva napada za vodstvo u samom kraju utakmice ne realiziraju te da im ispadne lopta 18 sekundi prije kraja utakmice, lopta u napadu koji je trebao biti za pobjedu. 

Isto mi nije prvi put da padam na Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji i očito unatoč fantastičnim igramima odnosi u svlačionici nisu idealni jer ne izgledaju kao ekipa. Po imenima trebali su uvjerljivo slaviti protiv Poljske a ovako će ostati doma... 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use