Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 16.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Hajduk - Rudeš // AH -1,5 Hajduk bet365 - 1,75

Hajduk nikada nije bio u većim problemima. Dugo vremena lošije nisu krenuli u sezonu, problemi u ekipi, problemi u vodstvu kluba što je dokaz da ovaj klub vodi "ulica" te sve dok bude tako, Hajduk i Dalmacija, neće imati neki uspjeh, a ta vremena su davno prošla kada se živilo od inata i ponosa.

Ipak, ovaj susret im može biti kaao šok terapija, jer igraju protiv ekipa koja je lošija od njih, ekipa koja je postigla samo jedan gol u četiri utakmice i koja je ubjediljivo zadnja, NK Rudeš.

Mislim da bi ovdje Hajduk mogao pokazati svoje pravo lice, jer kvalitetea i talenta ne nedostaje i u ovabkvim susretima gdje su evidentno klasa za protivnika, mogli bi iskaliti svoji bijes. Pobjedaa od dva gola razlike je vrlo realna i treba iskoristiti ovako velike koeficijente jer Hajduk nije toliko loš kakve rezultate bilježi u zadnje vrijeme.

POVRATAK LEGENDE: Mario Carević vratio se na Poljud nakon 11 godina i odradio prvi trening: 'Dolazak u Hajduk budi mi posebne emocije!'

U klub se vratio nekada sjajni nogometaš Mario Carević kao pomoćnik Zoranu Vuliću i to bi možda moglo imati pozitivan uticaj na igrače.

3.jpg.9fd0eb15f8a199de141c30049696d39e.jpg

Utrecht - Emmen // Oba tima daju gol bet365 - 1,70

Susret dvije ekipe koje su u prva četiri kola pokazale koliko zapravo nemaju ništaa protiv togaa da prime gol, ukoliko zabiju gol više od protivnika. Dakle, obrama kod Utrecht ai Emmena je u drugom planu, posebno kod ekipe Emmena koja je u prva četiri kola primila čak 11 golova.  Sa druge strane u prva četiri kola na utakmicama Utrechta je postignuto ukupno deset golova što je prosjek od 2,5 gola po meču. 

Podatak da Utrecht na domaćem terenu zadnji put nije postigao pogodak u januaru ove godine, sve govori. Što se tiče Emmena oni su jedna zanimljiva ekipa, uspjeli su slaviti protiv mnogo jačeg Den Haaga u gostima a prije neki dan su u prijateljskom također savladali ekipu Werder Bremena koja je susret igrala u skoro pa najjačem sastavu.

Mislim da Emmen može ovdje iznenaditi ali da će pri tome doobiti barem jedan gol.

4.thumb.jpg.452f178de73e78cb73604a9e78b2c0d2.jpg

Premier liga

Wolves - Burnley (14:30)
Sudac: Andre Marriner (2.67)
Prosjek ekipe 1: --
Prosjek ekipe 2: 1.71
q915M68.png

Everton - West Ham (17:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.39
Prosjek ekipe 2: 1.95
AbEMxmC.png

Primera

Leganes - Villarreal (12:00)
Sudac: Pablo González Fuertes (5.58)
Prosjek ekipe 1: 2.66
Prosjek ekipe 2: 2.95
tcy47Lb.png

Espanyol - Levante (16:15)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.20)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.84
pAcQDFZ.png

Valladolid - Alaves (18:30)
Sudac: José Munuera Montero (5.42)
Prosjek ekipe 2: 2.71
QhbDVfz.png

Sevilla - Getafe (20:45)
Sudac: Ricardo De Burgos (4.55)
Prosjek ekipe 1: 2.58
Prosjek ekipe 2: 3.42
L4MEv1X.png

Serie A

Roma - Chievo (12:30)
Sudac: Paolo Mazzoleni (2.83)
Prosjek ekipe 1: 1.26
N1hNS0e.png

Genoa - Bologna (15:00)
Sudac: Luca Banti (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.05
Prosjek ekipe 2: 2.55
FScgDxL.png

Juventus - Sassuolo (15:00)
Sudac: Daniele Chiffi (1.67)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 2.24
Faisy58.png

Udinese - Torino (15:00)
Sudac: Paolo Valeri (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.89
QVFjHWT.png

Empoli - Lazio (18:00)
Sudac: Daniele Orsato (4.18)
7Ofoe2k.png

Cagliari - AC Milan (20:30)
Sudac: Rosario Abisso (3.81)
Prosjek ekipe 1: 2.41
Prosjek ekipe 2: 1.84
Zy7MRDZ.png

Bundesliga

Werder Bremen - Nurnberg (15:30)
Sudac: Daniel Schlager
Prosjek ekipe 1: 1.62
Prosjek ekipe 2: --
veo72xa.png

Freiburg - Stuttgart (18:00)
Sudac: Deniz Aytekin (3.94)
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 1.68
uvfGglg.png

(Koeficijenti 14.9. u 16:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Anzhi - Krasnodar 2 (1.44) bet365

Krasnodar se vratio na pobjedničke staze prije međunarodne pauze, kada su pobijedili trenutne prvake Lokomotivu Moskvu sa 2-1 kod kuće. To je velika pobjeda za Krasnodar koja je došla zahvaljujući pobjedničkom golu u sudijskoj nadoknadi od strane Magomeda Suleymanova koji je ušao sa klupe. Krasnodar će imati odličnu priliku da nastavi svoj pobjednički niz u gostima protiv Anzhija koji se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli nakon šest odigranih kola. Domaćini se muče na početku nove sezone, nakon što su ostvarili pet poraza u šest odigranih kola u Premier ligi. Postigli su samo tri gola u šest utakmica i ovdje su veliki autsajderi protiv ekipe koja se nalazi na četvrtoj poziciji i koja je u odličnom raspoloženju nakon te pobjede protiv Lokomotive. Anzhi je rasprodao većinu svojih igrača i oni više nisu podobni za ovo elitno natjecanje u Rusiji i siguran sam da će ispasti ove sezone. Očekujem pobjedu Krasnodara. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.a3ea59f4f2efce58cf51c3e6feae79f1.png

(Koeficijenti 15.9. u 12:57 CET)

Sevilla - Getafe // under 2,5 golova bet365 - 1,80

Obje ekipe imaju isti omjer nakon prva tri kola, sakupili su po četiri boda i ovdje očekujem veoma tvrdi i tešku utakmicu. Sevilla jeste jači protivnik ali Getafe godinama važi za neugodnu ekipu a isti slučaj je i ove sezone. Sevilla je na startu savladala Vallecana ali su nakon toga odigrali dva teška meča protiv Villareala i Betisa dok je Getafe sa druge strane poražen od Reala ali slavili protiv Eibara i remizirali sa Valladolidom,

U ta tri meča postignuta su samo 4 gola, a Sevilla je tađer samo u prvom kolu postizala golova. Under 2,5 je moj tip. Sretno!

3.thumb.jpg.e68be5ee5e0537bca4c4f34bf13a66c7.jpg

Empoli - Lazio // over 2,5 golova bet365 - 1,66

Povratnik u Seriju A Empoli igra poprilično dobro ove sezone što se ne možre reći i za Lazio. Poraženi su od Juventusa i Lazia ali su slavili protiv Frosionsea i u ovim "slabijim" mečevima vjerovatno žele ući u niz i formu u kakvoj su bili prošle sezone. Empoli je uspio sakupiti bod više od Lazia, ali kvalitet ekipa sa kojim su igrali je bio u njihovom rangu, tako da sa gubljenjem tih bodova ne mogu biti zadovoljni.

Vjerujem kako če Lazio ovdje krenuti po pobjedu, visoku pobjedu sa kojom bi vratili samopouzdanje a vjerujem kako i Empoli može postići barem pogodak.

3.thumb.jpg.7d11c40eece17fa6935be64154f7d40a.jpg

Espanyol - Levante // Pobjeda domaćina bet365 - 1,72

Espanyol i Levante su ekipe koje pripadaju sredini tabele a u ovom meču po meni je Espanyol ipak kvaletetnija ekipa od Levantea. U prva tri kola obje ekipe sakupile su po četiri boda, igrali su sa dva ista protivnika, Celtu nisu uspjeli pobjdeiti, ali također nisu poraženi ni od snažne Valencije.

Espanyol je kod kuće pokazao snagu protiv Valencije, kvalitetniji su od Levantea koji teško možež pružiti istu partiju u gostima kao i protiv Šišmiša. Očekjem pobjedu domaćina a i koeficijent kod bet365 kladioince je odličan. Sretno!

3.thumb.jpg.65a671f9dd5e7891bcaee5d323f4a707.jpg

Cagliari - Milan Više od 2.5 gola (2.04) 1xbet

Kasni gol je bio dovoljan da pomogne Milanu da konačno dobije svoju prvu pobjedu ove sezone prije međunarodne stanke i Rossoneri konačno idu u utakmicu protiv Cagliarija u dobrom raspoloženju nakon stanke. Cagliari je konačno ostvario pobjedu nakon što su pobijedili Atalantu i oni su ispred Milana na tabeli u Seriji A. Međutim, oni su igrali više utakmica, jer je Milanova utakmica protiv Genoe otkazana zbog rušenja mosta. Do sada su pobijedili jednu, remizirali jednu i izgubili jednu utakmicu. Kod kuće još uvijek nisu pobijedili nakon što su remizirali protiv Sassuoloa. Sa Gonzalom Higuainom u svojim redovima, Milan je unaprijedio svoj napad i Cagliarijeva obrana vjerujem neće moći zadržati bivšeg igrača Juventusa. Međutim, Milan također ima dosta problema u obrani i Cagliari je ostvario tri pobjede u posljednjih pet utakmica u Seriji A, tako da bi i ovdje mogli gledati vrlo zanimljiv meč. Dvije slabe obrane protiv dobrih napada i zbog toga očekujem više od 2.5 gola. Igrati na pobjedu Milana ili Cagliarija mi nije baš sigurno, tako da su mi golovi ovdje najbolja opcija. Sretno!

Screenshot_7.png.72f52e6192610e1f9c923c375fc1d500.png

Rijeka - Osijek // Pobjeda domaćina bet365 - 1,57

Matjaž Kek vodit će Rijeku u 22. prvenstvenom ogledu protiv Osijeka, slovenski trener ostvario je 14 pobjeda, tri remija i četiri poraza. Na drugoj strani Zoran Zekić vodit će 12. utakmicu uz omjer tri pobjede, dva remija i šest poraza.

"Zanimljiv je podatak da se Matjaž Kek polako približava ulasku među deset trenera koji su skupili najviše utakmica u HNL-u. Ogled protiv Osijeka za Keka će biti 198. u HNL-u, deseto mjesto na vječitoj ljestvici trenutno drži Ivo Šušak s 209 nastupa. "

Izvor: nk-rijeka.hr

"Mi smo, pak, dosta toga mijenjali, pa smatram kako će baš ova utakmica otkriti koliko zapravo vrijedimo. Kako da Ćavara već sad gurnem u vatru kad mu se ni imena nisam mogao sjetiti na treningu jer je bio na reprezentativnoj akciji. Zato ću se držati provjernih snaga. Utakmica s Rijekom nije poligon na kojemu se može eksperimentirati. Imamo određenu standardnost i nje ću se na Rujevici držati," zaključio je trener Osijeka." 

Rijeka je kvalitetnija, igraju kod kuće, mislim da bi bez problema trebali dobiti ovo.

3.thumb.jpg.a5f0e57c43f606b426b946418878bd77.jpg

Marseille - Guingamp 1 + prvi do 5 kornera (1.79) bet365

Marseille u ovaj meč ulazi na petoj poziciji nakon odlične utakmice u kojoj su pobijedili Monaco sa 3-2. Ovo će timu dati veliko samopoudanje pred ovaj susret i na početku ove sezone. Guingamp je tim na kojeg se možete inače osloniti da će završiti na sredini tabele, međutim izgleda da će ove sezone da se bore za opstanak u ligi. Oni se nalaze na posljednjem mjestu na tabeli sa 0 bodova osvojenih u četiri utakmice. Postigli su samo tri gola i primili čak deset. Imaju problema u obrani i morat će poraditi na tome ukoliko žele da imaju šansu za opstanak. Taktika će biti jednostavna za Guingamp u nedelju predvečer, a to će biti da se brane i pokušaju na kontranapade. Vjerujem da će Marseille pred svojim navijačima ostvariti pobjedu, jer imaju vrlo brz napad koji se sigurno postići golove u ovoj utakmici protiv slabe obrane Guingampa. Shodno tome, vjerujem da će biti i mnogo kornera, pogotovo za domaćina koji je prošle sezone bio među prvima kada su korneri u pitanju i zbog toga vjerujem da će u ovoj utakmici stići prvi do pet kornera, oklada koju imamo samo u bet365 kladionici i koju možemo kombinirati sa pobjedom domaćina. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.46f2d5f4fb187b9817ac71876264ef11.png

Screenshot_9.thumb.png.e9c70142da60fa31dcddffa48a129c8b.png

Screenshot_10.png.de40b67f0c490e8b46e13adfabe302db.png

(Koeficijenti 16.9. u 12:20 CET)

Sedmorica otrovanih igrača Zagreba, bit će spremni za “mađarski gulaš”

Uoči utakmice zbog trovanja hranom ostao sam bez Valentina Ravnića, a još je šest igrača imalo probleme – kazao je Lino Červar

Rukometaši PPD Zagreba oporavili su se brzo nakon početnog poraza u SEHA Gazprom ligi od Nexea u Našicama. U dvije domaće utakmice pobijedili su Izviđač i rumunjsku Steauu. No, susret protiv nekadašnjeg dvostrukog osvajača Kupa prvaka, za Linu Červara, trenera “plinara” bio je prilično težak. Premda se to nije vidjelo na parketu jer su zagrebaši na kraju slavili sa sedam pogodaka razlike (24:17).

- Uoči utakmice zbog trovanja hranom ostao sam bez Valentina Ravnića, a još je šest igrača imalo probleme – kazao je Lino Červar. Od te šestorice nešto malo je igrao Damir Bičanić koji je već kod zagrijavanja shvatio da neće moći. Ostali su stisnuli zube, pa čak su neki od bolesnih dobro i odigrali. Primjerice Mandić koji je postigao pet pogodaka. - Ravnić je najgore prošao pa je preko noć bio zadržan u bolnici. Jučer ujutro je pušten kući. Čekamo nalaze, ali je jasno da je riječ o kolektivnom trovanju koji se dogodio za vrijeme ručka. Ono što je važno, svi će biti spremni za nedjelju i utakmicu u Osijeku protiv Pick Szegeda u Ligi prvaka – istaknuo je Damir Kajba, fizioterapeut PPD Zagreba.

U Našicama je nedostajao Lovro Jotić, a koliko znači ovoj momčadi vidjelo se u susretu protiv rumunjske momčadi. - U prvom poluvremenu nismo igrali tečno kako bismo trebali igrati, a obrana nije bila na traženoj razini. Drugi dio bio je bolji, ovo je dobar ispit uoči dvoboja protiv Szegeda – istaknuo je Jotić. Njemu bi se na mjestu srednjeg vanjskog u Osijeku trebao priključiti belgijski reprezentativac Ćerimi. On zasad ima problema s listom, ali bi trebao debitirati za “plinare” u prilično važnom susretu na startu otvaranja Lige prvaka. U posljednje vrijeme zagrebaši su često igrali s mađarskim doprvacima. Lani su izgubili obje utakmice – u zagrebačkoj Areni (23:28) i u Szegedu (28:30). I sezonu ranije “plinari” su dvaput gubili od Pick Szegeda (24:26 i 26:21).

Posljednji put su zagrebaši pobijedili Szeged prije šest godina kada su u Ledenoj dvorani, jer Arena je bila zauzeta, slavili sa 30:27. Dva igrača s te utakmice opet će se naći na parketu – Zlatko Horvat u dresu PPD Zagrebu i Alen Blažević u dresu Pick Szegeda. - Bila je to moja prva sezona u Szegedu nakon što sam došao iz Nexea. Sjećam se te utakmice. Zagreb nas je potpuno nadigrao, posebnu u prvom poluvremenu. U Szegedu smo ih pobijedili, mi smo prošli u osminu finala, a oni nisu. Mislim da danas, šest godina kasnije, imamo puno jaču i kvalitetniju momčad i sigurno je da smo favoriti u nedjeljnoj utakmici – istaknuo je Blažević.

Izvor: https://www.vecernji.hr/sport/sedmorica-otrovanih-igraca-zagreba-bit-ce-spremni-za-ma-arski-gulas-1269512

Nisam veliki poznavalac rukometa, no ovaj meč mi je zapao za oko. U ovom meču mislim da će Szeged nastaviti svoj pobjednički niz, jer je Zagreb posljednji put ostvario pobjedu protiv Szgeda prije šest godina, kada su igrali u Ledenoj dvorani kao što je priloženo u tekstu iznad. Ekipa Szgeda je u domaćoj ligi ostvarila tri pobjede u tri utakmice. Dvije pobjede su bile kod kuće i jedna u gostima. Zagreb na drugoj strani igra odlično u domaćoj ligi koja još uvijek nije počela, dok su u Ligi prvaka pobijedili Steauau i Izvidaca, no mislim da se taj niz ovdje završava. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.22455060848f02c5c14c581531d9b880.png

(Koeficijenti 16.9. u 12:35 CET)

Cagliari vs AC Milan  - Higuain daje gol (2.15 bet live)

Higuain u prve dvije utakmice ove sezone nije uspio da zatrese mrežu protivnika i mislim da je pravo vrijeme da se to desi večeras. Higuain počinje od prve minute i vjerujem da će odigrati cijelu utakmicu do kraja, jer Cutrone ima blažu povredu tako da on danas neće ulaziti u igru, a Milan će igrati samo se jednim napadačem. Jedina zamjena za Higuaina, za koju sumnjam da će da se desi čak i da Milan bude imao neku solidnu prednost pred kraj utakmice, jeste Fabio Borini. Zato mislim da je došlo vrijeme da Higuain postigne prvi gol za Milan u Seria A ove sezone.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use