Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 7.9.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Rumunija - Crna Gora // Pobjeda domaćina bet365 - 1,70

Rumunija bi ponovo nakon nekoliko godina mogla da bude veoma opasna reprezentacija, baš kao što je nekad bila. Novi selektor Cosmin Contra veliko nogometno ime u Rumuniji je donio mnogo promjena u reprezentaciju a najvažnije od svega je to da ima autoritet and igračima koji ga poštuju i u neku ruku ga se boje, što je veliki uspjeh za selekciju kojoj je disciplina bila najveći problem u zadnje vrijeme.

Crnogorci u meč ulaze bez nekoliko važnih igrača. Najvažnije ime koje neće nastupiti je Jovetić koji ima problem a mediji u Crnoj Gori su dovoljno rekli u narednom članku, te se da zaključiti kakvo stanje zapravo vlada u ekipi.

Quote

Adam Ma­ru­šić ne­će bi­ti spre­man za pr­ve dvi­je utak­mi­ce u UEFA li­gi na­ci­ja – pro­tiv Ru­mu­ni­je u Plo­e­šti­ju i Li­tva­ni­je u Pod­go­ri­ci. 
Br­zo­no­gi fud­ba­ler ima pro­ble­ma sa le­đi­ma i po­treb­no mu je mi­ro­va­nje, a nje­go­vo od­su­stvo bi­će ve­li­ki hen­di­kep za „cr­ve­ne”. Pod­sje­ća­mo, pret­hod­nih da­na bi­lo je ot­ka­za vi­še ne­go ikad ot­ka­ko po­sto­ji re­pre­zen­ta­ci­ja, ta­ko da će dva pred­sto­je­ća su­sre­ta pro­pu­sti­ti još i ka­pi­ten Ste­van Jo­ve­tić, Mar­ko Ve­šo­vić, Lu­ka Đor­đe­vić i Lu­ka Mir­ko­vić, a pod zna­kom pi­ta­nja je i Mar­ko Jan­ko­vić.

34343.thumb.jpg.83e5dfbd11377793d962194a8409f87c.jpg

Link to comment
Share on other sites

Litva - Srbija 2 (1.53) bet365

Po meni je ovdje očigledni favorit gostujuća ekipa Srbija. Svi znamo da su oni mnogo bolja ekipa od Litve koja u posljednjih 10 utakmica ima samo dvije pobjede i to protiv Armenije i Šri Lanke u prijateljskim utakmicama. Na drugoj strani, Srbija se uspjela kvalificirati na Svjetsko prvenstvo i otvorili su ga sa odličnom pobjedom protiv Kostarike, ali zatim su doživjeli poraze od Švicarske, gdje su izgubili 2-1 i Brazila, gdje su izgubili 2-0, ispali su iz natjecanja u skupinama. Srbija je u ovoj utakmici ogromni favorit i to sa razlogom, nakon što je Mladen Krstajić podigao atmosferu u timu i sada igraju mnogo bolje po meni. Interesantno je da je Litva pobijedila Srbiju sa 2-1 kod kuće kada su igrali 2009. godine. Međutim, Srbija je 2008. ostvarila pobjedu protiv Litve sa 3-0. Vidjeli smo ukupno šest golova između ove dvije ekipe tako da očekujem dobru i zanimljivu utakmicu. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Mladen Krstajić posložiti svoju momčad i vjerujem da će to biti prva pobjeda Srbije u Ligi Nacija. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.08e35dc482090e5c7e377b4e8c684976.png

(Koeficijenti 6.9. u 14:42 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Longford - Cork City 2 (1.30) bet365

Četvrtfinalna utamica između Lonforda iz prve divizije i šampiona Irske, Cork Cityja. Longford se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji u Irskoj drugoj diviziji, posljednja pozicija koja vodi u doigravanja za veću ligu. Drogheda, Shelbourne i Finn Harps su također tu i samo tri od ta četiri tima mogu uspjeti. Ako uspiju da se kvalificiraju u doigravanja, oni vjeorjatno neće biti tim koji će se plasirati u Premier ligu sljedeće sezone, jer ima mnogo boljih timova. Cork City je šampion, ali nakon razočaravajućeg poraza od 2-1 kod kuće protiv Sliga prošlog tjedna, oni su titulu pustili rivalima Dundalku. Zaostatak od šest bodova je veliki zaostatak kada su obje ekipe mnogo bolje nego bilo koja druga ekipa u ligi. Sa tim na umu, Cork Cityjeva najbolja šansa za trofejom je FAI Kup, tako da nema sumnje u to tko će ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Vjerujem da će oni ovo natjecanje uzeti za ozbiljno i ostvariti pobjedu ovdje. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.f2c13caed6c31caa1cb4df5dbd4327b4.png

(Koeficijenti 6.9. u 15:07 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Litvanija - Srbija - Litvanija +1.5 @1.55 bet365

Srbija, Litvanija, Crna Gora i Rumunija se nalaze u grupi D, i Srbija je svakako glavni favorit za prvo mjesto u ovoj grupi. Međutim, da je atmosfera u reprezentaciji Srbije u ovom momentu najsjajnija - i nije baš. Selektor Mladen Krstajić za ovu utakmicu nije pozvao dugogodišnjeg golmana Stojkovića, Ivanovića, Nastasića (po mom mišljenju najkvalitetniji štoper kojeg Srbija trenutno ima) i nije pozvao Luku Milivojevića. Ovo (ne)zvanja Luke Milivojevića se digla posebna frka, pljuštale su optužbe na obje strane. Milivojević je iznio neke šokantne stvari o situaciji u reprezentaciji, a selektora je optužio da nije sposoban za ovu funkciju. Pomoćnik selektora Milan Obradović je govorio o 'neuspjelom puču' koji se desio nešto ranije, nakon ispadanja Srbije sa Svjetskog prvenstva. 

Tako da, vjerujem da atmosfera i nije baš najbajnija i siguran sam da još nekim igračima u srbijanskoj reprezentaciji Krstajić i nije baš najdraži kao selektor. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Srbija odigrati, a iskreno vjerujem da nećemo vidjeti neku sjajnu igru, ne više od jednog pogotka u mreži Litvanaca.

MC9b9GU.png

(Koeficijenti 7.9. u 00:28 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 
Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use