Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 6.9.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Wales - Republika Irska manje od 2.5 gola (1.44) unibet

Utakmica kao nacrtana za under 2.5. Wales i Irska sastaju se u Cardiffu na otvaranju Lige Nacija, a bili su u istoj grupi i u kvalifikacijama za SP u Rusiji, i u oba njihova susreta viđen je samo jedan jedini gol. Osim toga, i jedni i drugi su u 10 utakmica u u grupi po osam puta odigrali under 2.5 golova, prosjek im je bio 1.9 golova po utakmici. Odigrali su i prijateljsku utakmicu 2013. godine, rezultat je bio - 0:0. Dvije reprezentacije koje igraju tipičan ostrvski fudbal, uz dosta duela, visokih lopti, sa čvrstim odbranama, tako da su šanse da ovdje vidimo 3+ golova stvarno minimalne. Ircima nedostaje nekoliko igrača, a baš iz tog razloga vjerujem da će ići na 'nulu' u Cardiffu.

Kod Walesa se iz reprezentacije povukao Robson-Kanu (WBA), dok kod Iraca neće bity Harryja Artera (Cardiff) zbog navodnog sukoba sa selektorom Royom Keanom, James McLean (Stoke) je povrijeđen, iz istog razloga neće biti ni Shanea Longa (Southampton).

2gJA9M5.png

Link to comment
Share on other sites

Mene uvelike privlače kartoni na toj utakmici Wales-Irska . Over 3,5 @1,90 bet365

Granica za jedan ovakav meč se čini jako mala, znamo da su međusobni susreti ekipa s otoka vrlo zanimljive i često grube. U kvalifikacijama za SP 2018 oba susreta su lako došla u over ( 4 žuta i crveni, 6 žutih). Pamtimo i onaj ružan start Taylora koji je uvelike usporio karijeru odličnog beka Seamusa Colemana. Sudi Clement Turpin koji nije savršen, ali i na puno manje zanimljivim utakmicama reprezentacija je prešao ovu granicu.

Jedini minus je što još ne znamo kako će ozbiljno reprezentacije shvatiti ovo novo natjecanje, ali Irska i Wales su rivali kojima nije bitno gdje se sastaju!

Link to comment
Share on other sites

Bangladesh - Pakistan // X2 bet365 - 1,66 (15:00 CET)

Prevelik koeficijent na Pakistan, ovo vrijedi probati i iskoristiti. Bangladesh je možda i najgore reprezentacija u grupi ali im se u ovom meču ipak daju šanse samo zbog toga što igraju kod kuće i što su u prvom meču slavili protiv Buthana, koji je u tom meču bio gotovo bez cijele prve ekipe. Ono što je zanimljivo je podatak da Pakistan nije odigrao zvanicnu utakmicu od 2015. godine a od tada se dosta stvarfio promjenilo jer Pakistanci sada imaju igrače koji igraju u drugoj i trećoj francuskoj ligi, Danskoj, Holandiji zatim Rehman koji je igrao za QPR i Fulham.

Čaki selektor Banglaadesha je izjavio kako je favorit za prvo mjestu u grupi Pakistan. Hrabriji mogu probati sa čistom dvojkom. Sretno!

34343.thumb.jpg.666754c7db7a160212bc8310867c138e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Njemacka-Francuska zžk  2,5   +    (1,60)

Po meni dosta realan tip.Sudac je Orsato kojem je prosjek 4,5 a ovo je svakako utakmica dana i sedmice.Njemacka ce na sve nacine pokusati savldati Trikolore i tako sprati ljagu od Rusije,dok Francuska ima svakako igrace koji imaju zlu krv i ovaj bi mec mogao biti dosta ratoboran.Mislim da 3 kartona u ovakvoj utakmici je realno ocekivati.Sretno :)

Link to comment
Share on other sites

Latvija - Andora 1 (1.28) bet365

Ova dva tima su igrala u prethodnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji i ovdje su igrali u 2017. godini, prije godinu dana i tada se utakmica završila na vrlo laganoj pobjedi Lazvije sa 4-0, dok je rezultat na poluvremenu bio 2-0 i uprkos Andorri koja se branila kroz cijelo drugo poluvrijeme, oni su primili još dva gola do kraja i izgubili sa četiri gola razlike. Andora je po meni vrlo loša ekipa u gostujućim utakmicama i liga u Latviji je definitivno mngoo bolja od one u Andorri, takoda vjerujem da će domaćini dominirati u ovoj utakmici i ostvariti pobjedu sa više golova razlike, međutim ja ću odabrati pobjedu koju ću kombinirati sa više parova na jednom listiću.

Screenshot_1.thumb.png.b687610942f75aec8d885a0c4a4431bf.png

(Koeficijenti 6.9. u 14:24 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Norveška - Kipar 1 (1.36) bet365

Po meni ovdje nema mnogo filozofije. Norveška je mnogo bolja ekipa od Kipra i oni bi trebali ostvariti laganu pobjedu u ovoj utakmici. Norveška u ovu utakmicu dolazi nakon što su ostvarili četiri pobjede u nizu. U gostima su ostvarili pobjedu protiv Islanda sa 3-2, zatim kod kuće 1-0 protiv Paname u lipnju, dok su također pobijedili Albaniju u ožujku. Lars Lagerback neće moći računati na napadača Alexander Soderlunda i ofanzivnog veznjaka Jo Inge Bergeta. Kupar u ovu utakmicu ulazi bez pobjede u sedam odigranih utakmica. Oni su ostvarili jedan remi i šest poraza u posljednjih sedma utakmica. Odigrali su 0-0 protiv Crne Gore, a zatim izgubili u gostima sa 3-0 protiv Jordana i to su jedine utakmice koje su odigrali u 2018. godini. Napadač Dimitris Christofi, veznjak Vincent Laban Nektarios Alexandrou nisu u momčadi večeras. Norveška će ovdje u Ligu Nacija započeti sa pobjedom i imaju dobar rekord protiv Kipra, nakon što su u posljednjih pet utakmica ostvarili sve pobjede protiv njih. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.2427611a1df43569347a8c7a9a422119.png

(Koeficijenti 6.9. u 14:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Fluminense - Vitoria // under 2,5 golova bet365 - 1,61

Susret između dvije ekipe koje se nikako ne nalaze u dobroj situaciji. Obje ekipe imaju mnogo problema u napadu i to sa realizacijom. Oba tima će večeras igrati bez njihovih najboljih napadača i strrijelaca tako da očekujem meč sa maksimalno dva gola ovdje.

Fluminense je tako npr. u 22 utakmice postigao SAMO 22 pogodka, a primili su ih nešto više, 27. Sa druge strane Vitorioa je postigla takođšer 22 gola u 22 utakmice, a većinu bodova su uzeli na domaćem terenu. Tako da sa ovako lošim napadom, mislim da će se braniti ovdje i priželjkivati barem bod.

Vitoria je na zadnjih 5 utakmica postigla 2 gola, dok je Fluminense postigao gol više. Sretno!

34343.thumb.jpg.1be87addd8c7856d4a1dc14ed793db78.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use