Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 4.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

JAROSLAVL-NOVOSIBIRSK 1 @ 1.80 i  +4,5 golova @ 1,88

Gledao sam Jaroslavl protiv Omska i mogao sma primjetiti da su imali slab dan,jendostavno nije im ništa polazilo za rukom a uz sve to gloman Bobkov je jako dobro branio i na svom ledu izgubili su 0:4.Novosibirsk je igrao na ledu Čerepovca i prema onome sto su prikazali može se primjetiti da imaju jako velikih problema u svom kadru,posebno u obrani a kad su pot pritiskom imaju jako velikih problema da pređ plavu liniju.Može s eprimjetiti da Novosibirsku fali Stransky a prema kvaliteti kadra od prošle godine,ove sezone puno je slabiji.Prema svemu tome,mislim da Jaroslavl ovaj današnji susret trebao dobiti bez problema najmanje sa dva gola razlike a osim pobjede nebi bila niti loša opcija +4,5 golova je robrana gostiju je jako loša prema onome sto su pokazali u prvom susretu ove sezone.

Traktor Čeljabinsk-Slovan +4,5 golova@ 1.94

Malo mi je ova kvota na 4,5 golova nerealna od strane bookamkera,najvjerojatnije na osnovu statistickih podataka dosadašnjih susreta ova dva protivnika.Ove sezone Slovan je dosta oslabljen ,posebno u obrani i to s emoglo vidjeti u suretu protiv Magnitagorska kad su izgubili sa 5:1.Što se tiče Traktora,klub je napustio česki golman Francuz,napadač Kručinin i Linus Videll.Došli su novi igrači,iz Jaroslavla došao golman Alexandra Sudnitsin,obrambeni igrač Grigorij Želdakov (Novgorod) a Nikita Chlystov (Kunlun).Posebno trebao bi biti veliko pojačanje u obrani Amerikanac  Ryan Stoa, došao je Šveđanin  Alexander Bergstrom z Novosibirsku,Antona Glinkina. a iz Soči došao napadač Jevgenij Lapenkov.Prema svim tim informacijama,kvaliteta kadra kod Traktora je skoro ista kao prošle godine,vidjeti ćemo kako će savladati sve to odlaskom golmana Francuza koji ih je u dosta susreta spasio od poraza.Kad se pogledaju svi to podaci,mislim da bi u ovom današnjem susretu moglo pasti najmanje 5 golova ako ne i više.

MAGNITOGORSK-DINAMO RIGA +4,5 GOLOVA @ 1,83

Magnitogorsk je u prvom ovogodišnjem susretu bez problema savladao ekipu Slovana sa 5:1 i prema prikazanoj igri može see ocekivati da ce i ove sezone biti jedna od glavnih favorita oko osvajanja jako visoke pozicije u svojoj diviziji.Posebno s eistakla prva formacija sa Mozjakinem koji je bio i strelac jednog gola a dosta dobro izgled ai treća formacija sa Ljubimovem koji je isto postigao gol.Dinamo Riga u prvom susretu doživjela je poraz od osrednje ekipe Jaketinburga sa 4:2 a prema prikazanoj igri moglo s eprimjetiti da i ove sezone ekipa iz Rige imati će problema u obrani a jako loše je branio golman Gudlevskis.Osim predloženog para mogla bi proci opcija,pobjeda Magnitogorska koja se placa 1,44.

DINAMO MOSKVA-OMSK  x2@1,52

Savršen početak sezone za Omskna za njega tradicionalno teškom gostovanju u Jaroslavlu. Utakmica gotovo savršena, pobjeda 4-0 i kontrola situacije skoro cijelo vrijeme. Obrana kompaktna i uigrana, dosta su olakšali posao Bobkovu koji je upisao suhar (puno mi draži ovaj ruski izraz od angliziranog shutouta). Ako se ovako nastavi, izostanak Rama bit će potpuno nebitan jer obrana izgleda stravično dobro, definitivno po imenima, a i izvedbi u pripremama i sad, najjača u ligi. Još je danas potpisan i Jemelin iz NHL-a, ne znam kakav je bio zadnjih sezona, ali trebao bi još pojačat konkurenciju, pogotovo u defenzivnom i fizičkom dijelu.Napad isto funkcionirao odlično, jako me iznenadilo što je Zernov stavljen na centra jer to nije baš igrao u Ladi, ali odlično se snašao s Mihejevom i Širokovom na krilima, dva gola su ukupno dali. Perežogin je u drugoj liniji dobio veteranski zadatak uz Smjonova na centru i mladog Manukjana - to bi mogla bit dobra linija u kojoj bi se potonji mogao dobro razvijat, a i Semjonov nadam se nazabijat golova. U trećoj Talbot i Desharnais uz Petrova, zabili su prvi gol. Tu bi mogli kombinirat i s Versteegom, također linija s dosta potencijala. E sad četvrta s dvojicom centara, trebala bi bit defenzivnijia linija od zadatka, ali zapravo su dosta ofenzivni jer je Fisenko odličan strijelac, a i Galimov je vrlo razigran i s dosta šmeka u napadu. Ima tu još dosta potencijala s obzirom na mladiće koji čekaju na tribini, ali već se vidi da je ovo momčad s vrlo velikom dubinom i širinom i da ih potencijalne ozljede sigurno neće iznenadit kao što je bilo prošlih sezona.Što se tiče Dinama,nakon problema u prošlogodišnjoj sezoni veznao za financije,niti ove sezone nije ništa bolja situacija i prema prikazanoj igri protiv Ufe mislim da danas neće u ovom susretu osjetiti slast pobjed eprotiv jako dobre ekipe Omska.Prema svim tim pokazateljima mislim i vjerujem da ekipa Omska danas ovaj meč negubi.

Fylde - Salford | Više od 2.5 gola (1.70) bet365

Ponuda nije sjajna danas, ali može se pronaći nekoliko parova koji su vrijedni igranja. Fylde se vraća kući nakon odlične pobjede od 3-1 u gostima protiv Ebbsfleeta. Oni su mnogo bolja ekipa od Salforda i imaju drugi najbolji napadu u ligi. Salford ih je pobijedio sa 5-0 prije dvije sezone, tako da ovdje očekujem osvetu, jer sam siguran da se sjećaju tog poraza. U istoj sezoni, Fylde je remizirao kod kuće sa 3-3 protiv Salforda. Fylde je uspio postići od dva do četiri gola u svojim domaćim utakmicama do sada ove sezone, dok su protiv Harrogatea igrali remi bez golova. Sumnjam da će se to ponoviti na njihovom stadionu po drugu utakmicu zaredom protiv tima koji ima vrlo lošu obranu ove sezone nakon što su u 8 utakmica primili 10 golova. Mislim da bi ovdje moglo biti više od 2.5 gola. Sretno! 

Screenshot_1.thumb.png.1e2a46f3556b75b640c3a1c59030d6bd.png

(Koeficijenti 4.9. u 13:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Gefle - Orgryte | Više od 2.5 gola (1.65) bet365

Gefle je tim koji se nalazi na dnu tabele nakon što su uspjeli osvojiti samo 14 bodova do sada ove sezone u 20 odigranih utakmica. Oni će očajnički željeti da ostvare pobjedu u ovoj utakmici ako žele poboljšati svoje šanse za opstanak. Nisu uspjeli postići gol u posljednje dvije ligaške utakmice, ali su igrali protiv Helsingborga u gostima i kod kuće protiv Brage, dva tima koja se bore za promociju ove sezone. Sada očekujem od njih da će postići u ovoj utakmici kod kuće pred svojim navijačima pred kojima su do sada u 10 utakmica postigli 12 golova, no njihova obrana je bila vrlo loša nakon što su primili 26 golova u tih 10 utakmica, tako da u njihovim utakmicama kod kuće bude oko 3.8 golova u prosjeku po utakmici u ovom trenutku. Zbog toga sam i odlučio da odigram ovaj par, više od 2.5 gola po meni ovdje lagano prolazi. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.83dced19bbe5109d5ce5a187fea70f34.png

(Koeficijenti 4.9. u 13:35 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use