Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.8.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Videoton - AEK Athens | AEK AH 0 (1.525) bet365

Videoton je uspio da dostigne posljednju fazu kvalifikacija za Ligu prvaka i sada imaju šansu da se senzacionalno plasiraju u elitno klubsko natjecanje, dok im je posljednja prepreka grčki klub AEK. Dobra stvar za Videoton je ta što u posljednje čeitiri sezone konstantno igraju u kvalifikacijama. Tim se nije promijenio od prošle sezone, kao i trener i moje mišljenje je da su imali mnogo sreće, jer su izvukli jednog od najslabijih protivnika u kvalifikacijama, ako u obzir uzmemo da su tu PSV, Ajax, Benfica, Dinamo Kiev i čak Dinamo Zagreb i Salzburg. Videoton je osvojio mađarsko prvenstvo sa samo dva bodva više od Ferencvarosa i sa najmanje golova primljenih u ligi, ali su bili prilično impresivni kod kuće, gdje su primili samo osam golova, a svima je dobro poznato kakva je to liga. Tako da u tom slučaju ne vidim Videotona u skupinama Lige prvaka i mislim da neće proći dalje, ali vjerujem da će njihova taktika biti da ne prime gol prije svega. Možda je Videoton bio impresivan kod kuće, ali je AEK bio još impresivniji, jer su oni u cijelom prvenstvu primili samo 12 golova prošle sezone, a igrali su i u grupnoj fazi Europske lige, jer su ispali od CSKA Moskve u Ligi prvaka. U skupini sa AC Milanom, Rijekom i Austria Viennom, oni nisu zabilježili niti jedan poraz i prije toga u kvalifikacijama za Europsku ligu uspješno zaradili mjesto u grupnoj fazi sa pobjedama nad Dinamo Minskom i Club Bruggeom. S obzirom da je ulog veliki za oba tima, mislim da će ovdje prevladati defanzivna igra, ali također i u takvoj situaciji dajem veću šansu AEK-u zbog toga što mislim da će ovaj tim riješiti svoju sudbinu u drugoj utakmici kod kuće.

Screenshot_4.png.1e63bc9c9920fcb023d185fed86281ef.png

(Koeficijenti 21.8. u 12:50 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Ajax - Dinamo Kiev | Oba tima daju gol (1.98) 1xbet

Mnogi od vas će ovu utakmicu smatrati utakmicom ovog kola u kvalifikacijama Lige prvaka, jer su obje ove ekipe vrlo jake i obje žele prolazak u grupnu fazu. Teško je izabrati pobjednika u ove dvije utakmice koje će se igrati između ova dva kluba, jer su oba kluba impresionirala do ove faze natjecanja. Ajax je bio vrlo dobar kod kuće u europskim natjecanjima u posljednjih nekoliko godina. Igraju protiv Dinamo Kieva koji je vrlo iskusan na ovom nivou i koji je pokazao da mogu biti vrlo teški za pobijediti u gostima, pogotovo kada se ne suočavaju sa najboljim timovima u Europi. Mislim da će oba tima imati svoje momente i mislim da će oba tima ovdje dati gol. Mislim da će Dinamo Kiev uzrokovati male probleme za Ajax i vjerujem da će postići gol u gostima. Na drugoj strani, Dinamo Kiev je tim koji će pokušati da zadrži Ajaxa i ne primi gol ili više u gostima, jer će im trebati što bolji rezultat u uzvratu. Ajax je pobijedio tri od četiri utakmice u Ligi prvaka ove sezone, a kod kuće su pobijedili 11 od posljednjih 13 utakmica u Europi. Mislim da će u ovoj utakmici oba tima dati gol, jer je i Dinamo Kiev napravio vrlo dobar start sezone i siguran sam da se neće baš tako lako predati. Oni su neporaženi u 9 utakmica na svim natjecanjima. Tijekom tog vremena Dinamo Kiev je ostvairo pobjedu sedam puta, prije nego što su remizirali sa 1-1 u Pragu prošlog kola. Sretno!

Screenshot_5.png.5bfbd8518d6502b4ceb08033057558ac.png

Bet365 je dodao i kartone u ponudu. Granica za Young Boys - Dinamo je primamljiva ali očekujem puno više kartona u uzvratnim utakmicama.

JAoZwCM.png

(Koeficijenti 22.8. u 6:41 CET)

SuperSport daje 1,75 za over 4,5 kartona pa se over 4,0 kartona kod bet365 čini primamljivih. Tim više ako znamo da online kladionice računaju i evenutalni crveni karton (kao dva kartona) kao i drugi žuti što nije slučaj kod zemaljskih kladionica. 

Budući da smo na početku sezone, ako se planirate kladiti na više kartona često, otvorite račun kod online kladionica ( bet365 , unibet , 10bet , 1xbet ) budući da pravila kladionica idu na ruku overu kartona, kao i da nekad imaju klizne granice pa će dugoročno oklade puno češće biti dobivene.

Naravno, uz navedeno online kladionice nemaju manipulativne troškove niti porez na dobitak pa samim tim iznos isplate svaki put za 15-20% veći, a ako se često igra u ovoj razlici se skupe veliki iznosi. 

Ukoliko će biti aktivni rezultat mislim da bi se uzvrate moglo napasti sa overom kartona nešto ozbiljnije, a prvu utakmicu idem sa nižim ulogom. 

prije 8 sati, Goksim said:

Bet365 je dodao i kartone u ponudu. Granica za Young Boys - Dinamo je primamljiva ali očekujem puno više kartona u uzvratnim utakmicama.

JAoZwCM.png

SuperSport daje 1,75 za over 4,5 kartona pa se over 4,0 kartona kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 čini primamljivih. Tim više ako znamo da online kladionice računaju i evenutalni crveni karton (kao dva kartona) kao i drugi žuti što nije slučaj kod zemaljskih kladionica. 

Budući da smo na početku sezone, ako se planirate kladiti na više kartona često, otvorite račun kod online kladionica ( bet365 online kladionica" rel="">bet365 , unibet" rel="">unibet , 10bet" rel="">10bet , 1xbet" rel="external nofollow">1xbet ) budući da pravila kladionica idu na ruku overu kartona, kao i da nekad imaju klizne granice pa će dugoročno oklade puno češće biti dobivene.

Naravno, uz navedeno online kladionice nemaju manipulativne troškove niti porez na dobitak pa samim tim iznos isplate svaki put za 15-20% veći, a ako se često igra u ovoj razlici se skupe veliki iznosi. 

Ukoliko će biti aktivni rezultat mislim da bi se uzvrate moglo napasti sa overom kartona nešto ozbiljnije, a prvu utakmicu idem sa nižim ulogom. 

Sve potpisujem a pošto me nije dugo bilo da se i ja javim sa jednim doubleom iz bet365 betbuildera koji mi se čini odličan i na kojeg idem sa skork maximalnim ulogom...radi se o kombinaciji dinamo više od 1 kartona u meču zbog agresivnosti dinama te sporih igrača u zadnjoj liniji te više od 1 korner za young boyse u prvom poluvremenu. Očekujem pritisak domaćina i barem 2 kornera u 1.dijelu. kvota ukupna je 1.75 što je po meni više nego value...sretno svima

Young Boys - Dinamo // Oba daju gol bet365 1,72

Po meni izjednačena utakmica gdje obje ekipe imaju po 50% šansi za prolaz. Ovdje je Young Boys favorit zbog domaćeg terena, baš isto onako kao što će i Dinamo biti u Zagrebu. Što se tiče prolaska u LP, kladionice više vjeruju Švicarcima, mada ja nisam tog mišljenja.

Ovo bi mogao biti dvomeč sa mnogo golova, i mislim da bi u oba susreta gost vrlo lako mogao postići barem jedan pogodak. Ovdje bih ja odigrao X2 na Dinamo ali sa BTTS opcijom idem jer je sigurnije i mislim da bi vrlo lako moglo doći.

U uzvratu, ukoliko Dinamo slavi, mislim da bi mogli vidjeti kišu golova, tako da ovaj dvomeč trebaa iskoristiti.

cd97d32ce012f6dcc0d9fcc3ae92b1ce.jpg

Rangers - Ufa // Pobjeda domaćina bez primljenog gola bet365 2,50

Rangersi se polako ali sigurno vraćaju na stare staze slave. Ekipa igra sjajno, u timu vlada zajedništvo i harmonija što potvrđuje podatak da od kako je Gerrard na klupi Rangersi nisu izgubili niti jedan jedini susret u devet odigranih utakmica.

Što se tiče gosta, ovo je Rusima prvi izlazak u Evropu što i ne treba čuditi jer je klub popriliččno "mlad" jer su osnovani prije 10 godina. 

Rangersi pod vodstrvom Gerrarda izgledaju sjajno i u defanzivi a u zadnja tri susreta uspjeli su mrežu sačuvati netaknjenom.  Ufa je zadnja dva susreta poražena a i nisu uspjeli postići pogodak, što je, što se statistike i domaćeg terena velika prednost i prilika za Rangerse.

Minimalna pobjeda Rangersa bi bila zadovoljavajuća a vjeruijem i da gosti ne bi imali ništa protiv minimalnog poraza.

e2fa7ded8c23755c10fe6e21a58326d6.jpg

Aston Villa - Brentford

Igra se 4.kolo Championshipa, a utakmica koja privlači najviše pažnje u današnjem programu sudar je Aston Ville i Brentforda. Obje momčadi u prva 3 kola skupila su po 7 bodova i pokazali efikasnu igru. Domaći ulaze s gol razlikom 7-4, a gosti s 8-2. 

Brentford je u ovu sezonu ušao kao momčad koja bi mogla osigurati plasman u Premier League iduće sezone i prva 3 kola pokazala su da je ovo vrlo neugodna momčad. Aston Villa kod kuće rijetko gubi, ekipa koju vodi Steve Bruce izgubila je samo jednu od 17 domaćih utakmica no taj odličan skor biti će na kušnji večeras. 

U ovom dvoboju moj izbor je opcija oba daju gol što mi se čini vrlo realno sudeći po izvedbama obje ekipe u prva tri kola. Brentford je po meni u ovome susretu bliži pobjedi no teško je tipovati protiv standarno dobrog domaćina kakav je Aston Villa, no X2 je opcija koja bi se trebala uzet u obzir. 

TIP: oba daju 1.57, X2 1.55

prije 12 sati, Goksim said:

JAoZwCM.png

SuperSport daje 1,75 za over 4,5 kartona pa se over 4,0 kartona kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 čini primamljivih. Tim više ako znamo da online kladionice računaju i evenutalni crveni karton (kao dva kartona) kao i drugi žuti što nije slučaj kod zemaljskih kladionica. 

Budući da smo na početku sezone, ako se planirate kladiti na više kartona često, otvorite račun kod online kladionica ( bet365 online kladionica" rel="">bet365 , unibet" rel="">unibet , 10bet" rel="">10bet , 1xbet" rel="external nofollow">1xbet ) budući da pravila kladionica idu na ruku overu kartona, kao i da nekad imaju klizne granice pa će dugoročno oklade puno češće biti dobivene.

Slazem se sa tipom, upravo su digli granicu na 4.5 i kod azijskih kartona....

Ja sad tipujem na over 1.5 kartona za Young Boyse, cak u zadnjih 5 utakmica su imali barem po dva. 

prije 7 sati, Dominik999 said:

Sve potpisujem a pošto me nije dugo bilo da se i ja javim sa jednim doubleom iz bet365 online kladionica" rel="">bet365 betbuildera koji mi se čini odličan i na kojeg idem sa skork maximalnim ulogom...radi se o kombinaciji dinamo više od 1 kartona u meču zbog agresivnosti dinama te sporih igrača u zadnjoj liniji te više od 1 korner za young boyse u prvom poluvremenu. Očekujem pritisak domaćina i barem 2 kornera u 1.dijelu. kvota ukupna je 1.75 što je po meni više nego value...sretno svima

Easy money jebiga ?

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Nedjelja / NFL / Seattle - Arizona - Over 37,5 (1,20) bet365  
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use