Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 20.8.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned and unpinned this topic
  • Goksim pinned this topic

Valencia - Atletico Madrid | Over 5.5 kartona (1.83) bet365

Sezona Španjolske La Lige je započela ovog vikenda, no Valencia i Atletico Madrid su morali čekati da se završe skoro sve utakmice, kako bi mogli igrati svoju na Mestalli u ponedjeljak navečer. Obje ekipe ulaze u novu sezonu sa ogromnim optimizmom iz nekoliko razloga. Marcelinova ekipa se nada povratku u Ligu prvaka nakon što su posljendji put igrali tamo u 2015/16 sezoni. Međutim, Diego Simeoneova ekipa u međuvremenu u ovu utakmicu ulazi nakon što su pobijedili gradske rivale Real Madrida u utakmici UEFA Super kupa, dok se nadaju da će se ove sezone vratiti u borbu za titulu sa Los Blancosima, nakon što se završila era Cristiana Ronalda. Atletico je zadržao svog talismana Griezmanna, nakon čega su doveli i Thomas Lemara iz Monaca ovog ljeta. Međutim, moja oklada večeras neće biti na pobjednika ili nešto slično, nego na kartone.

Zašto na kartone? Pa upravo zbog toga što mislim da je u španjolskoj La Ligi u ovakvoj vrsti utakmice granica od 5.5 kartona odlična. Ova granica bi trebala biti pređena iz razloga jer je Valencia u prošloj sezoni bila jedan od timova koji su imali najviše žutih kartona čak 2.71 u prosjeku po utakmici, dok i Atletico Madrid nije bio ništa bolji sa 2.45 kartona u prosjeku. Jedan od razloga je i sudac, Jesus Gil Manzano koji voli dijeliti žute kartone, nakon što je prošle sezone pokazao čak 5.42 u prosjeku po utakmici. U 19 utakmica je pokazao čak 103 žuta kartona što nam govori da je lak na kartonima i jedan je od sudaca koji daje najviše kartona u Španjolskoj ligi, barem je bio prošle sezone. Očekujem over kartona u ovoj utakmici. Posljednju utakmicu koju je sudio je bila upravo utakmica Valencije i u toj utakmici je pokazao ukupno osam žutih kartona. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.7b7222b4b54c9fb566cefdc07b2fa4a3.png

(Koeficijenti 20.8. u 14:12 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Athletic Bilbao - Leganes 1 (1.72) bet365

Athletic Bilbao večeras ima priliku da napravi vrlo dobar start protiv Leganesa. Imali su prilično dobru pred sezonu, gdje su pobijedili pet od posljednjih šest utakmica, a prošle sezone su pobijedili Leganesa sa 2-0 na ovom stadionu, tako da očekujem nešto slično i ovdje. The San Mames stadion je je bio tvrđava Bilbaa godinama, uz izuzetak prošle sezone kada su remizirali previše utakmica na svom terenu. Leganes je bio jedna od najgorih ekipa La Lige tijekom protekle dvije sezone sa 26 poraza u 38 utakmica. Tako da mislim da Leganes ovdje nema što tražiti. Koeficijenti na pobjedu domaćina u ovoj utakmici su po mom mišljenju odlični, tako da bi bilo šteta propustiti ovako dobre kvote. Očekujem pobjedu Athletic Bilbaa u ovoj utakmici i njihov dobar start sezone pred svojim navijačima. Sretno!

Screenshot_10.thumb.png.31dcef8ccb006681a25428f40722e765.png

(Koeficijenti 20.8. u 14:25 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Moskva - Ufa | Manje od 2.5 gola (1.44) bet365

Domaćini su otvorili sezonu sa tri vrlo teške utakmice koje su završile remijem. Dmitry Khokhlova ekipa je u obrani zaista čvrsta, oni moraju poraditi na svom napadu kako bi se počeli penjati na tabeli. Prošle sezone su završili na osmoj poziciji zahvaljujući vrlo dobrom finišu kada je Dinamo Moskva pokupio deset bodova u posljednje četiri utakmice. Oni su igrali utakmice sa malo golova prošle sezone, dok u prosjeku po utakmici nisu postizali više od dva gola po utakmici. Iako su izgubili samo tri puta kod kuće prošle sezone, oni su imali zaista previše remija. Ufa je imala prilično uspješnu sezonu jer su uspjeli završiti u top šest mjesta i zaraditi svoje mjesto u kvalifikacijama Europske lige. Uspjeli su dostići do play-offa u kvalifikacijama, ali nisu bili mnogo uvjerljivi. Otvorili su sezonu u Premier ligi osvajajući četiri boda iz prve tri utakmice koje su bile vrlo teške također. Aleksand Putsko i njegova ekipa su primili samo jedan gol, dok je njihov napad postigao tri do sada. Zbog ovih činjenica očekujem da će ovo biti jedna teška utakmica sa malo golova. Vjerujem da će domaćini ostvariti pobjedu, ali to bi mogla biti samo minimalna pobjeda i zbog toga moja oklada ide na manje od 2.5 gola. Sretno svima danas!

Screenshot_11.thumb.png.b02f2643529da3b23c2bd79d3f1f3f1b.png

(Koeficijenti 20.8. u 14:38 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Djere L. - Paul T.  1  2.63 pinnacle

iako laslu nije ovo najbolja podloga nije mi jasno čemu ovako visoki koef. Paul je ispodprosječni čelendžer igrač koji većinom igra po zabitima SAD-a, amerikanci su tvrdili da je jako talentiran i perspektivan igrač međutim karijera mu nije baš išla uzlaznom putanjom. Djere s druge strane najbolje rezultate bilježi na šljaci (dobio nedavno čorića) ali unatoč promjeni podloge razlika u kvalitetu je više nego očigledna i očekujem čak laganih 2:0 u setovima

Jaziri M. - Fritz T.  1 3.15 pinnacle

ovo jednostavno moram odigrat, dva kvalitetom podjednaka tenisača što govori i međusobni omjer 2:2 prilično me iznenadio ovako visoki koef. i mislim da iako jaziri zadnjih 5 mečeva nije baš odigrao na svojoj razini može definitivno parirat fritzu i pobjediti u ovom meču

Link to comment
Share on other sites

Ja danas idem sa ovim doubleom koji mi se čini izuzetno izgledan. 

Liverpool se jako pojačao ove sezone i najozbiljniji su konkurenti Mancester Cityiju. Zanimljivo je bilo vidjeti predviđanja novinara BBC-a (mislim) gdje je od 15 sudionika čak 14 tipovalo da će na kraju sezone Manchester City biti prvi a Liverpool drugi. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliki je koeficijent na ovaj double, za dugoročne oklade.

Mislim da bi Liverpool danas rutinski trebao slaviti i očekujem da Liverpool i City rutinski riješavaju utakmice, dok bi Manchester United mogao biti poprilično blijed ove sezone. Više u najavi Premier League na SvijetKladjenja portalu.

Za drugi tip preporčujuem da pročitate najavu Serie A gdje je sve rečeno o ove dvije momčadi i nemam puno što za dodati. Frosinone bi jako lako mogao biti fenjeraš lige i Atalanta bi trebala ovo riješiti na otvaranju sezone...

7HqkCme.png

Link to comment
Share on other sites

Složio bih se sa Goksimom u vezi s Atalantom, napravili su dobar rezultat u posljednje dvije sezone i vjerujem da će i ove biti u gornjem dijelu tabele. Takođe, nije zanemarivo to što je sezona sa Atalantu već počela, pošto igraju kvalifikacije za Ligu Europe, gdje su ponizili Sarajevo na Koševu (8:0), a onda lako izašli na kraj i sa Hapoel Beer-Shevom, i sigurno su spremniji od večerašnjeg rivala. Frosinone se nije mnogo potrošio u ovom prijelaznom roku i skoro sigurno ih čeka borba za opstanak, a možda i povratak u Serie B.

Link to comment
Share on other sites

Greuter Furth - Borussia Dortmund 2 (1.25) unibet

Njemački DFB Kup je uvertira u novu sezonu njemačkog fudbala, a Dortmund večeras gostuje drugoligašu Furthu, koji je prošle sezone za dlaku izbjegao ispadanje u 3. ligu. Razlika u kvalitetu je zaista velika, sastavi su već izašli, a za Dortmund će večeras nastupiti Burki - Piszczek, Diallo, Akanji, Schmelzer - Pulišić, Dahoud, Delaney, Wolf - Gotze, Reus. Dakle, sasvim respektabilan sastav, tu su i ljetošnja pojačanja Delaney i Wolf, i mislim da ne bi trebalo da imaju problema protiv Furtha.

Link to comment
Share on other sites

prije 52 minute, CharliHR said:

Hvala e pao sam onda igro bi i toocno 5 kartona ali kad nema u ponudi to u zemaljskim.

@CharliHR ako misliš igrati kartone igraj ih kod bet365 ili unibet kladionice budući da računaju i crveni kartona kao dva, što zemaljske kladionice ne rade. Također, znaju imati i klizne granice, gdje sam možeš odrediti marginu što je super. Nekad sam igrao kartone kod SuperSporta, ali od kada su uveli porez jednostavno se ne isplati. 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic
On 20. 08. 2018. at 23:39, Goksim said:

@CharliHR ako misliš igrati kartone igraj ih kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 ili unibet" rel="">unibet kladionice budući da računaju i crveni kartona kao dva, što zemaljske kladionice ne rade. Također, znaju imati i klizne granice, gdje sam možeš odrediti marginu što je super. Nekad sam igrao kartone kod SuperSporta, ali od kada su uveli porez jednostavno se ne isplati. 

Trebo bi ali nemam banku bas neku malo ulazem ili nemam uvjete trenutno za to

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, CharliHR said:

Trebo bi ali nemam banku bas neku malo ulazem ili nemam uvjete trenutno za to

@CharliHR kako želiš. Koliko god ulažeš, na to plaćaš 5% manipulativnih a na dobitak dodatnih 10%. Ako planiraš igrati kartone, za iste ti trebaju online kladionice inaće si radiš kontrauslugu igrajuči iste u zemaljskim kladionicama. Uspoređivati ponudu bet365 sa zemaljskim kladionciama bilo bi kao uspoređivati Teslu ili najnoviji BWM sa Yugom. 

Prije par dana su, nakon par godina, lansirali promociju za igrače sa ovih prostora. 

http://www.svijetkladjenja.com/promocije/ekskluzivni-bet365-bonus-krediti-za-kladjenje/

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use