Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.8.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Real Madrid - Atletico Madrid | Real osvaja (1.61) bet365

Ovo će biti jedna zanimljiva utakmica za gledati. Real Madrid je bio u prilično dobroj formi u napadu pogotovo kada su pobijedili Juventusa i Romu u svojim utakmicama International Champions kupa. Također pobijedili i Milana na Santiago Bernabeu, što je igračima Julen Lopeteguija dalo mnogo samopouzdanja nakon vrlo burnog ljeta u Madridu. Oni su također primali golove, ali ništa što bi trebalo zabrinuti novog menadžera, pogotovo tijekom predsezone. Većina španjolskih igrača sa Svjetskog prvenstva su imali cijelu pred sezonu da se pripreme na treninzima nakon ranog ispadanja njihove reprezentacije, dok su Gareth Bale i Karim Benzema također trenirali tijekom cijele predsezone, jer nisu učestvovali na Svjetskom prvenstvu. Atletico Madrid, na drugoj strani, ulazi u ovu utakmicu nakon poraza od 1-0 protiv Intera, gdje su pokazali vrlo dobru obrambenu igru, ali samo je gol Lautaro Martineza bio dovoljan da izgube ovu utakmicu. Nisu igrali baš tako dobar nogomet ni nekoliko dana prije kada su pobijedili Cagliarija sa samo 1-0. Atletico je bio vrlo aktivan na tržištu transfera, nakon što su potrošili milijune na nova pojačanja, među kojima je na Thomasa Lemara potrošeno najviše, oko 63 milijuna funti. 

Atletico Madrid ima perfektan rekord u UEFA Super kupu do sada. Pobijedili su Intera i Chelseaja u 2010 i 2012. godini gdje su primili samo jedan gol u te dvije utakmice. Igrači Simeonea su igrali vrlo dobro u obrani nakon što su u prethodne tri prijateljske utakmice primili samo dva gola, protiv Stuttgarta, Cagliariaj i Intera.

Real Madrid je također bio uspješan u posljednjim utakmicama UEFA Super kupa. Pobijedili su četiri utakmice u nizu, uključujući i pobjedu od 3-1 protiv Manchester Uniteda prošle godine u Skopju. Oni su možda izgubili Cristiana Ronalda ovog ljeta, ali igrači poput Iscoa, Toni Kroosa i Sergio Ramosa u njihovim redovima mogu pobijediti bilo koji tim na planeti.

Real Madrid: Keylor Navas, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Nacho Fernandez, Marcelo, Casemiro,Toni Kroos, Gareth Bale, Isco, Marco Asensio, Karim Benzema

Atletico Madrid: Jan Oblak, Santiago Arias, Diego Godin, Stefan Savic, Filipe Luis, Koke, Saul Niguez, Rodri, Thomas Lemar, Diego Costa, Nikola Kalinic

Screenshot_1.thumb.png.c04500886c8cb715201f338c3404ae0c.png

(Koeficijenti 15.8. u 13:52 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Dundee Utd - St. Johnstone U21 1 (1.44) bet365

Škotski Challenge kup se igra između Dundee Uniteda i St. Johnstone U21 na Tannadice Park stadionu. Većina utakmica iz ovog kupa se igrala sinoć i vidjeli smo da je pet U21 ekipa igralo protiv prvoligaša. Sve te U21 ekipe su izgubile uključujući Celtic U21, Rangers U21, Hearts U21 i Aberdeen U21. Nisam siguran da bilo koja ekipa iz ove lige ima dobru U21 ekipu, jer su sve izgubile. Dundee United je jedna prilično dobra ekipa u Škotskoj, sigurno jedna od najboljih u Championshipu i oni imaju dobru šansu za prelazak u veću ligu ove sezone. Sinoć je ekipa iz League One Raith Rovers (manja liga od one u kojoj se nalazi Dundee United) pobijedio Aberdeena U21 sa rezultatom od 3-1, dok je Celtic U21 izgubio od ekipe iz League Two, Annan Athletica sa 4-0. U onome što sam vidio u ostalim mečevima, mislim da će ovdje Dundee Utd da ostvari pobjedu. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.e417bdcfcec9bd07204a92607b8acee0.png

(Koeficijenti 15.8. u 14:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Real Madrid - Atletico Madrid

U Tallinnu će u srijedu nogometaši madridskog Reala i Atletica, prošlosezonski pobjednici Lige prvaka i Europa lige, odigrati susret europskog Superkupa.
Za španjolske klubove, pa tako i za dva današnja suparnika, možemo reći kako su još u fazi priprema za novu sezonu budući sezona u Primeri još nije počela. I ovaj ogled se djelomično može svrstati u okvire pripremnog iako je ulog mnogo veći i dakako da će imati jaki natjecateljski naboj.
Uostalom, gradski rivali bi svaki međusobni dvoboj shvaćali vrlo ozbiljno, a po našem mišljenju s blagom prednošću u ovaj susret ulaze nogometaši Atletica.
Radikalnije je tijekom ljeta momčad mijenjao Real. Točnije, samo jedan odlazak (najboljeg igrača Cristiana Ronalda) radikalno je promijenio izgled kluba koji je godinama dominirao u Ligi prvaka.
Inače, u toj je dominaciji Real i dva puta u finalu pobjeđivao Atletico čiji je igrački kadar, više-manje, ostao sličan, a to je važno barem za početak sezone. Zbog toga nam se čini logičnije igrati na Atletico (X2). Simeoneovi igrači su odavno u svom poznatom sustavu, dok je na drugoj strani ipak ostala ogromna rupa odlaskom Portugalca.

Los Angeles FC - Salt Lake

U noći sa srijede na četvrtak igraju se dvije utakmice MLS lige, a mi ćemo se koncentrirati na susret Los Angelesa i Salt Lakea.
Dvoboj je to dvije solidne (ili čak vrlo dobre) momčadi Zapadne konferencije, s tim da su možda klubovi očekivali i bolje pozicije od onih koje trenutačno zauzimaju (Los Angeles je peti, a Salt Lake šesti).
Svaka od ove momčadi ima neke svoje minuse i svoje trenutačne probleme. Los Angeles se bori s formom pa je tako ta momčad tri puta izgubila u posljednje četiri utakmice (uz jedan remi).
Problemi Salt Lakea su dugotrajniji, taj sastav nikako ne može uhvatiti pravi ritam u gostujućim utakmicama gdje je ove sezone već izgubio osam puta! Uz to je samo jednom pobijedio i dva puta remizirao. Daje manje od gola po utakmici, a prima više od dva.
Te gostujuće muke najveći su razlog zašto vjerujemo u klub iz LA-a i njegov kraj kratke crne serije u koju je upao.

K.Anderson - Chardy J.

U tridesetim godinama Kevin Anderson se definitivno teniski «razbudio» i pokazao koliko dobar može biti na terenu.
Gotovo da konstantno taj Južnoafrikanac dolazi do završnica turnira na kojima nastupa. Primjere možemo izvući i iz bliže prošlosti: finale Wimbledona, polufinale prošlog tjedna u Torontu...
Andersonu je prvi ispit u Cincinnatiju francuski tenisač Jeremy Chardy koji je sjajno odradio premijeru na ovom turniru. Pobijedio je Španjolca Fernanda Verdasca uz samo tri izgubljena gema (6-1, 6-2).
Chardy je, inače, sjajno igrao na travi zadnjih tjedana, a očito je dobru formu i ritam zadržao i prebacivanjem na tvrdu podlogu.
U karijeri su njih dvojica igrali dva puta međusobno i svaki je igrač slavio jednom: Chardy u Tokyju 2014. godine (6-4, 6-4), dok je godinu dana kasnije Anderson pobijedio na zemlji Houstona (7-5, 6-7, 7-6).
I danas bi moglo biti neizvjesno (Chardyju zbog odličnog servisa nije lako oduzimati servis-gemove), ali moramo predložiti slavlje Andersona jer ipak za nijansu drži jači ritam igre od Chardyja.

Izvor: lutrija.hr

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ako  ste ove nedelje  gubili pare na kocku ,  evo vam  prilika da BAR nesto  vratite od toga.  CZ  nikada, bas nikada nije uspela da savlada Efes u  Turskoj.  Ima 9 ili  10 poraza . Mozda tome dodati i poraz Virtusa  u Grckoj(@1.12).
    • Olympiacos vs Virtus, Euroleague, jedinica, kvota 1,12 Bayern vs Leipzig, over 1,5 gol, kvota 1,12 (petak)  Inter vs Como, jedinica, kvota 1,25 (ponedeljak) Ukyona kvota 1,57 Ovo je vise osvetnicko, ili impulsivno kladjenje, pa ako neko sa ovog smesnog Foruma hoce da ide sa mnom, treba svakako da zna da impulsivno kladjenje nije najpametniji izbor. Prosle sedmice sam predlozio i odigrao ekstremni handicap na Olympiacos u gostima protiv Zvezde. U tom postu sam napisao da je Zvezda bila desetkovana pod kosem, da je igrala prakticno bez unutrasnje linije, dok je Okympiacos imao Vezenkova i Milutinova pod kosem. Isto tako sam napisao, sto se moze proveriti za sedam sekundi da je Zvezdina jedina sansa da ubrza igru i da pokusa sutevima da potopi Okympiacos nikako ne dozvoljavajuci da se igra poziciona kosarka. Isto tako sam napisao da kada bih ja vodio Olympiacos da bi to bila prava decja igra da se pobedi, jer bih ja uvek pre izabrao da igram sah sa Zvezdom u sred Beigrada, nego da igram brzu kosarku. Olympiacos je izabrao da pokusa da ih dobije sutem, i to bas najveci kamenjari u timu, Vildoza i Dorsey, a rezultat takvog razmisljanja jeste da je jedna od najboljih odbranbenih ekipa u Evropi primila 87 laganih poena i izgubila 14 razlike iako je protivnik igrao bez centara. Posto mi na Forumu imamo sjajan obicaj da proglasimo kolegu koji promasi analizu za prvu budalu Foruma, ja danas moram samome sebi da dokazem da analiza moze biti odlicna cak i ako ne prodje. Danas idem sa jedinicom, a ako treba da padnem, neka padnem, uvek cu moci da kazem da sam bio trostruki pobednik svete Poslednje Sanse i da sam jedini clan Foruma koji nikada nije krocio u drugoligasko blato. Beyern je ove sezone cak pet puta odigrao 0-1 gola na utakmici a meni je uspelo da sve te teske undere uhvatim u realnom kladjenju. Uhvatim u prenosnom znacenju, igrao sam overe 1,5 gol na utakmici, a uhvatio sam ih za qurac. Ti overi nisu dosli ne zato sto je Bayern igrao protiv Atletico Madrida vec nisu dosli u utakmicama sa Leverkusenom, Psg-om, St. Paulijem, Benficom i Aston Villom. Znaci, ovde nema sta da se analizira, vec Bayern ne bi smeo da odigra under 0-1 gola na utakmicama u narednih sto godina, da bih ja dosao na pozitivnu nulu kada je u pitanju kladjenje na sveti Bayern.  A ovu jedinicu na Inter protiv Coma ko ne odigra neka svima na Forumu objasni koji je razlog za to. Samo jos da kazem da ce Inter od 10.12. do 28.12. imati cak pet utakmica od kojih se ne zna koja je vaznija.  
    • Jedan od ljepsih mi i drazih pogodaka u PS. Lijepih 3-0 u 31.minuti. Gledam utakmicu i s nestrpljenjem iscekujem vikend derbi u Nizozemskoj pa nek izgori sve.
    • Scotland Division 3 Utorak 20:45h Elgin - Clyde  2+  @1.25  Mozzart
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use