Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.8.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Newcastle - Tottenham (13:30)
Sudac: Martin Atkinson (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.39
Prosjek ekipe 2: 1.34
q4SHIbd.png

Bournemouth - Cardiff (16:00)
Sudac: Kevin Friend (2.19)
Prosjek ekipe 1: 1.47
Prosjek ekipe 2: -/-
fUR2JO4.png

Fulham - Crystal Palace (16:00)
Sudac: Mike Dean (3.71)
Prosjek ekipe 1: -/-
Prosjek ekipe 2: 1.89
SPcT7Ag.png

Huddersfield - Chelsea (16:00)
Sudac: Chris Kavanagh (3.53)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.18
390r31l.png

Watford - Brighton (16:00)
Sudac: Jonathan Moss (3.76)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.42
rYIBMo5.png

Wolverhampton - Everton (18:30)
Sudac: Craig Pawson (3.48)
Prosjek ekipe 1: -/-
Prosjek ekipe 2: 1.39
R3PuKR5.png

(Koeficijenti 10.8. u 15:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Wolverhampton - Everton BTTS (1.90) bet365

Wolves je bio fantastičan prošle sezone. Novi portugalski trener sa novim sistemom i sa tri obrambena igrača i mnogo novih pojačanja koje je doveo, napravio je odličan tim koji igra napadački i lijep nogomet i osvojio je ligu bez problema. Tim ima dobre sponzore i doveli su neke sjajne igrače, tako da mislim da bi oni mogli završiti čak i na polovini tabele na kraju sezone. Njihova prva utakmica kod kuće je protiv Evertona i mislim da će oni postići gol jer imaju vrlo dobar potencijal u napadu. Everton je dobio novog trenera koji je bio uspješan u Watfordu. Njegov prvi prijateljski susret je bio užasan. Everton je izgubio sve utakmice i njihov problem je bila obrana. Protivnici su imali mnogo prilika za postizanje golova i to će biti glavni problem za njih u ovoj utakmici. Ofanzivno su vro dobri sa Richalrisonom i mislim da će i oni uspjeti da postignu gol. Everton je imao nekoliko dobrih transfera u posljednjih nekoliko dana sa Bernardom, Minom, Zoumom koji su došli u tim, ali ova trojka neće igrati danas i njihova obrana će biti vrlo slaba, tako da mi se oklada na to da će oba tima dati gol čini odličnom. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.837d7c04aebe19bc7a10a81a81d2a680.png

(Koeficijenti 11.8. u 14:05 CET)

Huddersfield - Chelsea 2 (1.57) bet365

Odličan protivnik za Chelsea u njihovoj prvoj utakmici u Premier ligi od vodstvom novog menadžera Maurizio Sarrija. Mislim da će Chelsea imati odličan start u ligi sa novim menadžerom koji mi izgleda kao da ima dobar napadački sistem, no vidjet ćemo što će se dogoditi. Novi igrači su tu i nova pojačanja i svi će željeti da impresioniraju svog novog menaždera. Chelsea nije bio baš dobar protiv Cityja u Community Shieldu, ali to nije bila postava koja će danas igrati. Uspjeli su zadržati Eden Hazarda u timu i vjerujem da će Chelsea danas da ostvari pobjedu. Chelsea je prošle sezone ovdje na ovom terenu pobijedio sa 4-0, tako da mislim da nas očekuje nešto slično i danas. Huddersfield će po mom mišljenju da se bori za opstanak, jer je konkurencija zaista vrlo jaka ove sezone, dok su i prošlu sezonu završili sa borbom za opstanak u ligi. Očekujem pobjedu Chelseaja! Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.b0d0306a4e6210c9ead3460d3c1ef39a.png

(Koeficijenti 11.8. u 14:22 CET)

PSV - Utrecht

Počela je i nova sezona u nizozemskoj Eredivisie, a krunu prvaka brane nogometaši PSV Eindhovena.
Na startu sezone PSV će pred svojim navijačima igrati protiv Utrechta, jednog od klubova koji već godinama zaslužuje pozicije u gornjem domu ljestvice, ali je isto tako uvijek dosta daleko od one glavne borbe, a to je borba za prvo mjesto.
Prošle sezone Utrecht je završio kao peti, a otprilike ga na sličnim pozicijama očekujemo i ovaj put, kao i što je logično očekivati PSV na samom vrhu ili blizu njega.
PSV je prošle sezone bio fantastična domaća opcija - dobio je 15 od sedamnaest utakmica (samo je dva puta remizirao). Isto tako, primio je svega devet golova u sedamnaest domaćih utakmica, a i u oba slučaja je bio bolji od Utrechta (3-0 doma i čak 7-1 u gostima).
Moramo glasati za PSV koji se pokazao vrlo dobrim i u najavi prvenstva. U pripremnim ogledima nizozemski prvak je pobjeđivao Galatasaray (3-1), Olympiakos (4-0), Valenciju (2-1)…

Waregem - Eupen

Jedna od subotnjih utakmica trećeg kola belgijskog prvenstva je sudar nogometaša Waregema i Eupena.
Na opasan način je novu sezonu otvorio Eupen, iako uvodnih 180 minuta nisu vjerojatno pravo mjerilo svega onoga što će se tek događati u sezoni. No, obrana tog kluba, barem na početku, pušta na sve strane.
U dvije utakmice Eupen je primio čak devet pogodaka! Izgubio je kod prvaka Club Bruggea 5-2, a potom je na svom stadionu pao od Charleroija 4-1. Sve je to vrlo loša najava onoga što slijedi u subotu.
Waregem je u uvodna dva kola skupio dva boda. U oba slučaja je remizirao: prvo doma protiv Waasland Beverena (2-2) pa u gostima kod Genta (1-1).
Waregem je definitivno favorit ove utakmice, ali je jednako ispravno u ovom slučaju odabrati utakmicu s mnogo golova. Prošle sezone Waregem je u oba slučaja pobjeđivao Eupen (3-2 na ovom stadionu i čak 5-0 u gostima).

Izvor: lutrija.hr

Tuzla City - Sloboda Tuzla manje od 2.5 gola (1.70) bet365

Gradski derbi debitanta u ligi (bivša Sloga Simin Han) i daleko poznatijeg i starijeg 'brata' Slobode. U dosadašnja 3 kola, u njihovih 6 utakmica sveukupno je palo tek 6 golova, a teško da će večerašnja utakmica biti nešto drugačija. Igrali su dvaput međusobno u Kupu BiH prošle godine, bilo je 0:0 u Siminom Hanu i 2:0 za Slobodu na Tušnju. Inače, večeras se igra na Slobodinom Tušnju, Tuzla City je samo formalno domaćin. Tenzija pred utakmicu nije nedostajalo, pošto klubovi nisu postigli dogovor o zajedničkoj press konferenciji uoči susreta. Koeficijent za ovu opkladu je više nego solidan, čak i value bet po meni i svakako vrijedi ispratiti ovo.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use