Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.8.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

DINAMO – SLAVEN

Dinamo je apsolutno stavio prioritet na pokušaj plasmana u Ligu prvaka, što je i logično s obzirom na važnost natjecanja, te je impresivnim partijama izbacio Hapoel Beer Shevu, a onda je u utorak trijumfirao i kod Astane sa 2:0, te je doslovce na milimetar do plasmana u play off uoči uzvrata koji se igra u utorak na Maksimiru. Međutim, naš šampion nije pokazao takvu sliku u HNL-u, preciznije, startao je remijem doma protiv Rudeša i to izjednačivši u sudačkoj nadoknadi na 1:1, da bi potom sa uvjerljivih 3:0 sredio Istru, također u svom domu. uz 2 gola Gavranovića i jedan Leovca. “Modri” sad moraju upisati 3 boda, jer je očito da će ove sezone imati opasne rivale svakako u Rijeci, a možda i u Osijeku i Hajduku. Stoga je za ekipu trenera Bjelice ovo i te kako bitna postaja.

Slaven ima “samo” 2 boda nakon 2 kola, ali zapravo je to solidna bilanca za momčad Tomislava Ivkovića s obzirom da je oba susreta odigrala u gostima. U debiju novog prvenstva je remizirala u Puli sa Istrom (1:1), a onda i kod Gorice, prikazavši zaista čvrst karakter, jer se uspjela vratiti nakon zaostataka od 0:2 i 1:3 do 3:3. Mendy je bio dvostruki strijelac, a mrežu je zatresao još i Jelić. U ovom čudnom rasporedu Slavena sad čeka i treće gostovanje u seriji, naravno, daleko najteže, srećom i zadnje. Potom će se naime predstaviti svojim navijačima protiv Intera, da bi im uslijedili ogledi sa Hajdukom i Osijekom.

Brojke: Lani je Dinamo triput zaredom svladao Slaven i to bez primljenog gola (2:0, 1:0, 1:0), ali je zadnje meč, u Koprivnici, zaključen sa 2:2.

MAN.UTD – LEICESTER

Ovog petka se utakmicom Manchester United – Leicester otvara novo izdanje možda ne najbolje, ali svakako najatraktivnije (i najgledanije) lige na svijetu – počinje Premiership. Točno mjesec dana nakon što smo ih svladali u polufinalu Svjetskog prvenstva, Englezi kreću u novi maraton od 38 kola koja, znamo unaprijed, jamče vrhunski užitak, uzbuđenje.

Istina, ponekad pomanjka – neizvjesnosti, kao lani. Tada je Manchester City „uništio“ sve, pomeo konkurenciju, u konačnom zbroju osvojio 100 bodova (19 više od drugoplasiranog) uz 106 postignutih golova, srušio sve rekorde. Procjene sa Otoka navode kako će „Građani“ Pepa Guardiole biti kandidat broj jedan za naslov i ove sezone, štoviše, možemo pročitati po engleskim medijima „opravdanu bojazan“ da će se slična dominacija ponoviti, u možda čak i uvjerljivijem obliku, ako je to uopće moguće…

Jer, na Etihadu imaju već uigran, ukomponiran sastav kojem ne trebaju bitne promjene. Možda jedini, uvjetno rečeno, hendikep im je što se City fokusira na svoju opsesiju zvanu – Liga prvaka, te bi im posvećenost tom cilju mogla otkinuti ponešto bodova na domaćoj sceni. Sve ostalo nosi vodu na njihov mlin, De Bryne, Sterling, Sane, Aguero… predvode pravi „Dream team“ koji jednostavno nema slabu točku. Podsjetimo još na jednu brojku, lani su slavili sa 19 bodova prednosti…

Tko su glavni izazivači? Možda ipak – Liverpool! Zato jer je najviše gladan od svih velikana (još bez naslova otkad je utemeljen Premiership), jer je lani u Ligi prvaka dokazao da je sazreo za velike stvari, a sad je još doveo sjajnog vratara Rome, brazilskog broja jedan Alissona (zaboravite Kariusa), te Shaqirija. Mohammad Salah je spreman ponoviti domete iz prošle sezone, Jurgen Klopp bi definitivno mogao donijeti radost na Anfield Road koju tako dugo čekaju. Ne bi nam bilo „krivo“ i zbog našeg Lovrena, naravno…

Tottenham je već godinama kao ljepotica na izboru za miss, ali uvijek u ulozi neke od pratilja, nikako na vrhu postolja. Sastav im je također ukomponiran otprije, na čelu sa nevjerojatnim Kaneom, za prinove i nemaju puno novaca jer su se silno istrošili na rekonstrukciju White Hart Lanea, kojem se vraćaju u rujnu nakon „privremenog boravka“ na Wembleyu.

Jose Mourinho nikada u karijeri nije vodio klub sa kojim u 2 sezone nije osvojio domaću titulu, ali evo i to se dogodilo i to na mjestu gdje biste najmanje očekivali – Manchester Unitedu. A dobio je sve, iskrcani su deseci (stotine zapravo) milijuna za pojačanja, od Pogbe i Lukakua. Jedna europska lige je premalo za takvu investiciju, a imperativ tim veći jer su aktualni šampioni – susjedi iz grada. Sve to nameće veliki teret na leđa portugalskog stratega, ne smije jednostavno promašiti cilj i treći put zaredom.

Ostaje još onaj klasični londonski tandem velikana. U oba su se dogodile dramatične promjene – na klupi. Poslije „sto godina“ Topnici su se (napokon) riješili Arsenea Wengera i njegove već učvršćene karizme gubitnika, ali pitamo se – hoće li, može li Unai Emery promijeniti tu sliku? Hm, ima razloga za skepsu. I dok je smjena u Arsenalu (dugo) očekivana, posve drugačiji scenarij zbio se na Stamford Bridgeu. Iako je u protekle dvije sezone osvojio titulu i Kup, Antonio Conte je dobio otkaz zbog očajnog prvenstvenog učinka u drugoj sezoni, u kojoj je ostao bez Lige prvaka. I to mu Roman Abramovič nije oprostio, a nakon duge ljetne trakavice ga je naslijedio zemljak Sarri, koji se proslavio atraktivnim, napadačkim nogometom na klupi Napolija (međutim, ne zaboravite da nije osvojio nijedan trofej).

Izvor: psk.hr

On 06. 08. 2018. at 6:53, IzudinB said:

Premier liga

C2uOMw4.png

Francuska liga

Emah72B.png

(Koeficijenti 6.8. u 17:51 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Danas počinje Premier League te Ligue 1 a ujedno počinje i nova nogometna sezona što me izuzetno veseli a vjerujem i sve druge članove i posjetitelje foruma. Prvih par kola pristup će biti nešto oprezniji, dok se ne vidi tko je gdje, međutim mislim da početak sezone također može biti dobra prilika za uloviti dobre koeficijente. 

Za mene je druga polovica Kolovoza obično zagrijavanje, do početka Rujna te obično negdje uz početak Lige Prvaka počinjem igrati i sa daleko ozbiljnijim iznosima. Nadam se da se sljedeće tjedne vraćamo standardnom ritmu ;) 

Premier League ponuda prvog kola kod Bet_365

Manchester Utd. - Leicester

U petak počinje nova sezona engleske Premierlige, a otvaraju je utakmicom na Old Traffordu Manchester United i Leicester.
Manchester United već godinama ne može na pravi način konkurirati u borbi za naslov prvaka iako je prošlu sezonu završio na drugom mjestu. No, od borbe za naslov se praktički oprostio još početkom kalendarske 2018. godine i na kraju je za gradskim rivalom Cityjem zaostao 19 bodova.
Jose Mourinho i United nanovo imaju namjeru vratiti naslov prvaka u „kazalište snova“, a sve počinje utakmicom protiv Leicestera koji je nakon senzacionalne titule prvaka dvije sezone živio u engleskom prosjeku.
Prošle su se sezone također rano susrela ova dva suparnika na Old Traffordu. U trećem kolu United je kao domaćin pobijedio 2-0 (kod Leicestera je ogled završio bez pobjednika, 2-2). I za danas nećemo promijeniti preporuku: pobijedit će United.

Marseille - Toulouse

I francuski Le Championnat kreće ovog petka, a prvu će utakmicu u novoj sezoni odigrati Marseille i Toulouse na Velodrome stadionu.
Prošla sezona je bila prilično uspješna za Marseille iako nije ostvario jedan od glavnih ciljeva, a to je plasman u Ligu prvaka.
Na kraju domaće sezone bio je četvrti (tik iza Monaca i Lyona), ali je zapažene igre prezentirao u Europa ligi gdje je dogurao sve do finala i utakmice protiv madridskog Atletica.
Marseille je prošle sezone bio prilično sigurna domaća opcija (12 pobjeda, pet remija i dva poraza), a na startu nove će pred svojim navijačima igrati protiv Toulousea koji se jedva spasio ispadanja i ostanak je u Le Championnatu osigurao kroz dvije utakmice dodatnih kvalifikacija.
Toulouse je prošle sezone u gostima imao, pak, 12 poraza (uz samo dva uspjeha i pet remija), a Marseille je kao domaćin slavio protiv njega 2-0. I danas je realan ishod i pobjeda domaćina i hendikep.

Zwolle - Heerenveen

Petak je dan koji označava početak novog prvenstva i u nizozemskoj Eredivisie. Premijerni ogled je onaj između Zwollea i Heerenveena.
Prošlu sezonu je Zwolle završio kao deveti, a Heerenveen kao osmi pa su tako obje momčadi za nijansu propustile borbu za Europa ligu.
Moramo naglasiti da je tijekom prošle sezone Zwolle i bio znatno bolji od konačnog devetog mjesta, a posebno je dobro igrao kao domaćin makar je na kraju pokvario vrlo dobru statistiku (osam pobjeda, četiri remija i pet poraza na domaćem terenu).
Zwolle je loše odradio taj zadnji dio sezone, a moramo reći da je taj klub čak bio dojmljiviji od Heerenveena bez obzira na konačni izgled ljestvice.
Uostalom, prošle sezone je Zwolle dobio obje međusobne utakmice (doma 3-2 i u gostima 2-1). I danas nam je Zwolle favorit. Heerenveen je izgledao zbilja krajnje loše u nekim posljednjim prijateljskim utakmicama (porazi od Hoffenheima 8-2 i Levantea 3-1).

Izvor: lutrija.com

Manchester United - Leicester City | Manje od 2.5 gola (1.75) bet365

Nova sezona napokon počinje! Prije svega vam svima želim sreću i veliku zaradu u ovoj sezoni. Za ovu utakmicu, Leicester će biti bez Jamesa i novog pojačanja Mendyja, dok su Vardy, Maguire, Gray i Evans pod znakom sumnje prije utakmice. Domaćini mi se čine u goroj situaciji, pogotov kada je vezni red i napad u pitanju, sa mnogo igrača koji su pod znakom sumnje. Mourinho je objasnio da su se Lukaku, Pogba i Lingard vratili u ponedjeljak i trenirali samo četiri dana, tako da će biti oprezan i vjerojatno ih neće koristiti za ovu utakmicu ili će biti u zamjeni. Fellaini i Martial su pod znakom sumnje također, dok su Valencia, Rojo, Herrera i Matić sigurno van terena. Leicester će sigurno igrati defanzivno u ovoj utakmici i trudit će se da ne prime gol, dok United također ima mnogo problema sa momčadi, tako da mislim da će ova utakmica biti sa vrlo malo golova, barem mislim da će biti manje od 2.5 što ću i odigrati u bet365 kladionici. Sretno svima!

Screenshot_8.thumb.png.0f8880d76f9877a13995638f63f67040.png

(Koeficijenti 10.8. u 14:30 CET)

Red Star - Le Havre 2 (2.30) bet365

Još jedan tim koji nije uspio prikupiti niti jedan bod iz prva dva kola je novo pečeni tim u drugoj francuskoj ligi Red Star. Izgubili su obje utakmice, 1-2 kod kuće protiv Niorta i 1-0 u gostima kod Lensa. Prošla utakmica je bila još jedan loš nastup, dok je uglavnom bilo vrlo toplo za vrijeme te utakmice tako da je i to imalo utjecaja na igru. Ali, Red Star nije pokazao ništa osim obrane, dok su nepostojeći u napadu. Istina je da su postigli jedan gol na kraju prvog poluvremena, ali iz očiglednog ofsajda. Teško vrijeme za Brouarda i njegovu momčad nakon povratka u Ligu 2. Le Havre je također bez pobjede u prve dvije utakmice, ali također i bez poraza, nakon što su postali jedini tim koji je remizirao prva dva kola u ovoj ligi. Protiv Lorienta, bili su mnogo bolji, imali su mnogo više prilika, ali nisu imali sreće. U posljednjem kolu protiv novopečenog Grenoblea u ovoj ligi, vodili su sa 1-0 do 94. minute kada su primili gol. Još jedan rezultat koji nije fer, jer je Le Havre u oba slučaja bio bolji tim. Gory je suspendiran za ovo putovanje, ali Bain, Andriatsima i Ferhat se vraćaju i to će učiniti Le Havre mnogo jačom ekipom nego u prethodna dva kola. Težak start za Red Star koji mislim da neće imati šanse protiv Le Havrea. Le Havre se dokazao kao jača ekipa od prethodnih protivnika iako su uzeli samo dva boda. Mislim da je Le Havre ovdje mnogo jači i ima mnogo kvalitetniju ekipu, tako da mislim da će ugrabiti sva tri boda. Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.21073b5feae714ec023c065cec50a3bc.png

(Koeficijenti 10.8. u 14:45 CET)

Pozz svima,ne znam gdje bih pisao o ovome pa cu ovdje pa neka admin ako nije problem prebaci u odgovarajucu temu..Ovako imam problem gdje imam dosta paysafecard bonova,isplacivao sam ih prije na bet365 i ostalim kladionicama koje su imale mogucnost uplate sa PSC,nazalost od skora je ukinuto bilo kakvo isplacivanje PSC-a za BIH barem kako ja znam..izgubio sam vec 100 njak eura gdje mi jednostavno PSC stranica zaledi kod pa im se moram javljat slikavat bla bla bla,problem je sto ja te kodove nemam fizicki vec samo u elek.formi,jer su kodovi bili nacin uplate za odredene usluge koje sam nudio..da li netko zna rjesenje ili zeli mijenjanje naravno uz znatnu proviziju sa moje strane..

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use