Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 9.8.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

HAJDUK – STEAUA

Hajduk nas nije impresionirao svojim partijama, u 2. pretkolu, ali jedino važno je što su Bijeli u oba meča nadmašili bugarsku Slaviju i prošli dalje. Na Poljudu je uz puno sreće bilo 1:0 pogotkom Saida u 79. minuti, a onda su naši pokazali da su bolji i u Sofiji (3:2) iako su igrali u silno oslabljenom izdanju. Dvaput su vodili golovima Jurića i Caktaša, domaćini poravnavali, da bi konačno Caktaš u 86. minuti osigurao novi trijumf i glatki plasman dalje. Naravno, sad ih čeka bitno teži posao, treba svladati Steauu na rasprodanom Poljudu, gdje će Rumunje čekati „pakao“. Sjećanje se vraća na slavnu sezonu 1994/95 kad  su Bijeli upravo pobjedom nad Steauom u Bukureštu osigurali plasman u četvrtfinale golom Asanovića u 87. minuti. Istina, vrijedi podsjetiti i da su kasnije Rumunji pregazili Hajduk u Splitu sa 4:1, ali taj meč se igrao nakon što su Bijeli već vizirali prolaz u top 8.

Treba ipak dodati kako Hajduk dočekuje Rumunje u vrlo negaivnom ozračju, zbog lošeg starta u HNL-u, u kojem je doživio težak poraz u Osijeku i samo remizirao doma sa Lokomotivom, dok je Bašić upravo otišao u Bordeaux.

Inače, Steaua danas nije ni blizu slavnih dana svoje povijesti, dapače, prošle sezone je u foto-finišu izgubila utrku za naslov sa Clujom, a u 2. pretkolu EL su lako prošli slovenski Rudar Velenje sa 2:0 i 4:0.

SARPSBORG – RIJEKA

Rijeka će opet pokušati izboriti jesen u Europi nakon što je i lani nastupala u Europskoj ligi. Da podsjetimo, tada momčad trenera Matjaža Keka nije prošla skupinu, ali će se i pamtiti povijesna pobjeda nad Milanom na Rujevici. Sad Rijeku čekaju dva koraka do tog istog cilja, a ovaj prvi svakako predstavlja odličnu priliku, naša momčad je po svim kriterijima jača od Norvežana. Ključ je upravo u ovih 90 minuta, u kojima je nužno ostvariti što povoljniji omjer,, što bi otvorilo vrata play offa u uzvratu na Rujevici. Ostvare li naši pozitivan omjer u Norveškoj, napravit će više od pola posla.

Sarpsborg je, za razliku od Rijeke koja tek otvara kvalifikacije, već preskočio dvije prepreke. Norvežani su na otvaranju dobili islandski Vestmannaeyjar sa dvije uvjerljive pobjede, 2:0 i 4:0, što se i moglo očekivati. No, eliminacija švicarskog St.Gallena ipak jest malo iznenađenje: Nakon što su u gostima izgubili sa 1:2, u Sarpsborgu su trijumfirali u uzvratu sa 1:0, taj baš zlatni gol vrijedan prolaza zabio je Patrick Mortensen u 31. minuti. Uglavnom, Sarpsborg nije bauk za Rijeku, ali ne smije se podcijeniti…

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Kopić: Imali smo jedan razgovor s upravom, željeli su nam nešto reći...

HAJDUK u četvrtak u 20:45 na Poljudu dočekuje Steauu, ili FCSB kako se rumunjski velikan službeno zove, u prvoj utakmici 3. pretkola Europa lige.

Izrazito neugodan protivnik Hajduku dolazi u najgorem trenutku. Momčad je u očajnoj formi, najbolji igrač Toma Bašić danas je potpisao za Bordeaux, a trener Željko Kopić ima puno problema s ozljedama igrača. Upitan je Said, ozlijeđeni su Beširović i Duka, kao i Jairo i kapetan Zoran Nižić. 

Nižić je u Osijeku ozlijedio gležanj i upitan je bio njegov nastup za uzvrat protiv Slavije. No kapetan je propustio i tu i utakmicu protiv Lokomotive.

"Rekao mi je da se ne osjeća spremnim za utakmicu i ja to moram poštivati. Fokusirani smo na igrače koji su na dispoziciji", kratko je komentirao Hajdukov trener.

Za razliku od Hajduka, Steaua je u jako dobroj formi. Momčad Nicolaea Dice, bivšeg Steauina kapetana, prije tjedan dana remizirala je s Dinamom u gradskom derbiju 3:3. No nakon toga su s 4:0 pregazili slovenski Rudar u 2. pretkolu EL-a, a prije tri dana su istim rezultatom razbili Astru u prvenstvu. U tri utakmice FCSB je zabio 11 golova, a prema izvještajima djeluju jako dobro.

U odličnoj formi je lijevo krilo Florinel Coman, koji je u četiri utakmice ove sezone zabio tri gola, kao i napadač Harlem Gnohere.

"Raspolažemo velikim brojem informacija o njima. Čeka nas ekipa s velikim napadačkim potencijalom koja inzistira na igri i ima puno dobrih strana, ali i loših koje ćemo pokušati iskoristiti", rekao je u svojem stilu Željko Kopić.

Ključno će biti popraviti narušenu atmosferu u momčadi koju Hajdukov trener očito nije želio priznati.

"Atmosfera u svlačionici je nogometna. Ima onih koji jedva čekaju utakmicu, a ima i onih koji čekaju priliku. Imali smo jučer jedan razgovor gdje su predsjednik i sportski direktor istaknuli važnost ove utakmice. Osjetili su potrebu da neke stvari iskomuniciraju. Karakter je jedna od primarnih stvari u selekciji, a mi smo još po mom dolasku u klub pričali što je to DNK Hajduka."

"Cijeli život sam čekao ovu priliku, dočekao je i teško da ću je ispustiti. Ovo je utakmica u kojoj se cijela sezona može okrenuti na našu stranu", naglasio je veznjak Stanko Jurić.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/kopic-imali-smo-jedan-razgovor-s-upravom-zeljeli-su-nam-nesto-reci/2016383.aspx

Link to comment
Share on other sites

Hajduk Split - FCSB 2 (2.62) bet365

Hajduk je imao prilično teško ljeto, prodali su neke ključne igrače kao što je Toma Bašić, Karlo Letica, Josip Radošević, Zvonimir Kozulj, Dante Stipica i Savvas Gentsoglou. Uprkos tome oni su svoju sezonu započeli sa pobjedom protiv Slavia Sofije u Europskoj ligi, međutim ostvarili su samo jedan bod u dvije utakmice u hrvatskom prvenstvu. Navijači su ljuti zbog promjena koje su se desile i žele smjenu trenera. Što se tiče Steaue, sve se čini dobrim u klubu, eliminirali su slovenskog Rudara sa šest golova. Postigli su 13 golova u posljednja četiri meča i imaju mnogo bolju momčad od Hajduka. Gledajući jačinu momčadi i raspoloženje timova, nije teško pretpostaviti, a i po mom mišljenju je FCSB favorit u ovoj utakmici. Mislim da oni mogu proći Hajduka sa dvije pobjede. Mislim da će Hajduk izgubiti ovu utakmicu. Koeficijenti su prilično dobri. Sretno!

j4x03R2.png

(Koeficijenti 9.8. u 15:10 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Slovan Bratislava - Rapid Vienna | Više od 2.5 gola (1.95) bet365

Kvalifikacije Europske lige se nastavljaju danas. Igraju se utakmice prvog kola prije play-offa. Slovan dočekuje Rapid iz Vienne. Nije velika razlika između gradova, nekih 100 kilometara, tako da sam siguran da će navijači Rapida putovati u Slovačku kako bi podržali svoj tim. Oba tima su već započeli svoje sezone u domaćim prvenstvima i igrali su vrlo dobro (osim možda Rapidovog remija protiv Altacha). Oba tima igraju ofanzivan nogomet i inače postižu golove, ali njihova obrana nije baš zadovoljavajuća. Altach je zadržao Rapida na 1-1, dok je Slovan primio golove protiv Balzan tima iz Malte u prethodnom kolu Europske lige. Mislim da ćemo danas vidjeti neke golove i koeficijenti izgledaju prilično dobro također. Mislim da će biti više od 2.5 gola. Sretno!

gJjlpLH.png

(Koeficijenti 9.8. u 15:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sevilla - Zalgiris | Sevilla AH -3 (1.675) bet365

Ovo će biti jedna vrlo teška utakmica za Zalgiris. Razlika u kvaliteti je ogromna. Zalgiris jednostavno nema ništa da ponudi protiv Seville. Njihov napad je limitiran, a obrana puna rupa. Jedva su pobijedili ekipu Klaksvika sa Farskih otoka. Imali su malo sreće u toj utakmici protiv Vaduza, ali generalno izgledaju kao jedna nepovjerljiva ekipa i mislim da će ovdje biti visoka pobjeda Seville-. Obrana Zalgirisa izgleda daleko od povjerljive obrane i vjerujem da će to biti glavni nedostatak protiv Seville koja bi trebala zabiti više od 2 ili 3 gola u ovoj utakmici. Sevilla je u dobroj formi nakon što su pobijedili mađarskog Videotona sa 4-0 i 3-1. Mislim da je Videoton na malo većem nivou od Zalgirisa, tako da očekujem sličan rezultat i ovdje. Ima još jedna zanimljiva činjenica, a to je da Sevilla igra u superkupu protiv Barcelone, samo nekoliko dana nakon druge utakmice protiv Zalgirisa, tako da će im ovdje trebati što bolji rezultat kako bi u drugoj utakmici odmorili neke važne igrače koji će igrati u superkupu. Sretno!

I5mdhOW.png

(Koeficijenti 9.8. u 15:27 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use