Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 7.8.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Tekst koji toplo preporučujem pročitati budući da mislim da se radi o lijepoj prilici 

Nakon Svjetskog prvenstva, u izostanku bogate kladioničarske ponude, bilo je za očekviati nešto slabiju aktivnost na forumu međutim uskoro se vraćamo u udarnom ritmu. Budite spremni i kroz par tjedana očekujte puno više prijedloga od mene a nadam da se da će se i drugi pridružiti. 

Nogometna sezona počinje za svega par dana, za mene sa prvim kolom Premier lige za koju spremamo najavu, kao i za druge najjače svjetske nogometne lige tako da ćemo biti spremni. Najave sezona će biti obavezno štivo za sve kladioničare, lektira koju će vjerujem svi sa velikim zanimanjem pročitati. ;)

http://www.svijetkladjenja.com/dugorocne-oklade/zaradite-na-transferu-luke-modrica-u-inter/

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Lyon | Više od 2.5 gola (1.65) bet365

Chelsea je bio loš u pripremnom dijelu pred novu sezonu, oni su ostvarili minimalnu pobjedu protiv Pertha sa 1-0 i trebali su im penali kako bi ostvarili pobjedu protiv Intera, ali od tada su izgubili od Arsenala i Manchester Cityja. Mnogo kritika je upućeno ka Morati, dok je Sarri u klub došao prilično kasno, a tu su i dalje špekulacije o Courtoisu i Hazardu. Njima je ovdje potreban dobar nastup i idealno bi bilo da Morata postigne gol. Povijest pokazuje da je Lyon igrao utakmice sa mnogo golova (21 gol u šest prijateljskih utakmic ove pred sezone), oni su jedna energetična momčad sa napadačkom formacijom. Oba tima započinju svoje domaće lige ovog vikenda i nadat će se dobrom nastupu i pobjedi pred novu sezonu, kako bi naravno momčad izgradila potrebno samopouzdanje. Mislim da bi moglo biti golova i vjerujem da će utakmica biti zanimljiva uprkos tome što je prijateljska. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Sarri postaviti svoju ekipu.

jxd9GGu.png

(Koeficijenti 7.8. u 13:03 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Qarabag - BATE Borisov | Oba tima ne daju gol (1.40) bet365

Ne očekujem mnogo golova u ovoj utakmici. Qarabag nije primio niti jedan gol u ovim kvalifikacijama. Oni su sačuvali svoju mrežu u četiri utakmice. BATE Borisov nije igrao prvo kvalifikacijsko kolo, dok su pobijedili sa 2-1 protiv Helsinkija nakon prve odigrane utakmice bez golova u Borisovu. Oba tima su vrlo jaka u obrani. Mislim da će pobjeda između ova dva tima biti odlučena u sljedećoj utakmici koja se igra u Borisovu sljedećeg tjedna. Oba tima imaju vrlo jake obrane. Qarabag je odigrao dvije utakmice bez golova u ovom natjecanju od moguće čeitir, dok je u jednoj utakmici također pao samo jedan gol kada su pobijedili Ljubljanu u gostima. Na drugoj strani BATE Borisov je također odigroa neriješeno bez golova kod kuće protiv Helsinkija, dok su ih pobijedili sa 2-1 u gostima. Vjerujem da neće biti mnogo golova u ovoj utakmici, zbog toga ću odigrati manje od 2.5 gola. Sretno!

2iPfDDI.png

(Koeficijenti 7.8. u 14:25 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

C.Zvezda - Trnava

Iznenađujuće je slovački Spartak iz Trnave preskočio sve svoje prepreke i dogurao do trećeg pretkola Lige prvaka.
U drugom pretkolu klub iz Trnave je pobijedio Legiju Varšavu, suparnika jačeg od sebe. Svladao ga je u gostima 2-0, a potom unatoč domaćem porazu 1-0 zadržao prednost i dočekao dva susreta protiv srpskog prvaka Crvene zvezde.
Klub iz Beograda nije prolazio takve dramatične trenutke u drugom pretkolu gdje se vrlo jednostavno (i uvjerljivo) razračunao s litavskom Suduvom (dvije lake pobjede od 2-0 i 3-0).
Crvena zvezda je dosta ambiciozno ušla u ovoljetne europske avanture i zbog toga je, kao i zbog domaćeg terena, ali i realno jače momčadi, favorit u ovom ogledu.

Benfica - Fenerbahce

U Lisabonu će u utorak navečer prvu utakmicu trećeg pretkola odigrati Benfica i Fenerbahce.
Benfica je prošle sezone razočarala u Ligi prvaka. U skupini je redom gubila utakmice (Manchester United, Basel, CSKA Moskva) premda su mnogi nakon ždrijeba tvrdili da Portugalci imaju lijepu priliku za prolaz.
I u domaćem prvenstvu Benfica nije blistala pa je tako tron prepustila svom velikom rivalu Portu koji je postao prvak.
Ove sezone Benfica želi popraviti sve te stvari od prošle sezone pa tako i traži novu priliku u nekoj od skupina Lige prvaka, a put prema tamo neće biti lagan. Benfici treće pretkolo donosi utakmice protiv dobrog istanbulskog Fenerbahcea.
Turska je momčad, jasno, opasnija kao domaćin u svom vrućem grotlu, no itekako ozbiljna Benfica mora biti i večeras na svom Luz stadionu. U srazu sličnih momčadi laganu prednost moramo dati domaćinu.

Malmo FF - Vidi

U drugom pretkolu su nas ugodno iznenadili i švedski prvak Malmo i mađarski prvak Videoton.
Iskreno smo očekivali da će u toj fazi kvalifikacija zapeti i jedni i drugi, no Malmo je bio bolji od rumunjskoj Cluja (1-0 u gostima i 1-1 u Švedskoj), dok je Videoton prvo odigrao 0-0 kod bugarskog Ludogoreca, a potom je prolaz dalje izborio domaćom pobjedom od 1-0.
Taktički su obje momčadi vrlo dobro odradile sve zadatke u tom drugom pretkolu budući su pobijedili objektivno jače suparnike. Pogotovo to vrijedi za mađarsku momčad.
U ovom duelu je teško procijeniti tko ima veće šanse za prolaz u treće pretkolo. Možda je najispravnije reći da su šanse 50-50, makar bi bilo logično preferirati domaće sastave u datom trenutku. Zato za ovaj utorak i dajemo malo veće šanse Šveđanima, iako bi vjerojatno najlukavija opcija za klađenje bila malo golova.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

ASTANA – DINAMO

Dinamo je silovito krenuo u pohod prema novom plasmanu u europsku jesen, naravno da je cilj Zagrepčana – Liga prvaka, iako ni Europska liga ne bi značila loš ishod. Zagrepčani su 2. pretkolo prošli već nakon furioznih prvih 90 minuta sa Hapoelom na Maksimiru, kad su pregazili Izraelce sa 5:0. Ademi je bio dvostruki strijelac, mrežu su zatresli još Hajrović, Oršić i Hodžić. Tako se uzvrat pretvorio u formalnost, što doduše ne opravdava prvaka Hrvatske za očajno prvo poluvrijeme u kojem su gubili 0:2, pojavio se čak i tračak nade za Hapoel, ali nije dugo trajao, Budimir i Hajrović su u samo 5 minuta tijekom drugog poluvremena poravnali omjer, tako je i završilo, 2:2. Sad momčad trenera Nenada Bjelice ima priliku za novi korak, sljedeći rival je težak, ali ne i – previsok.

Astana se proteklih sezone već afirmirala na europskoj sceni, uspjela stići i do grupnih faza u LP i EL, a dobro je počela i novu avanturu. Šampioni Kazahstana su nadmašili već dva rivala, s obzirom da su krenuli od 1. pretkola. Najprije su bili bolji od Sutjeske, Crnogorce su svladali u oba međusobna dvoboja (1:0 i 2:0). Potom ih je čekao svakako ozbiljniji suparnik, Midtjylland, koje su u Astani pobijedili sa minimalnih 2:1 pogocima Kleinheislera (presudio je u sudačkoj nadoknadi) i upravo taj zgoditak je bio presudan, jer je uzvrat u Herningu zaključen bez pogodaka – 0:0. Jedan od njihovih udarnih igrača je naš Marin Tomasov.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use