Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 31.7.2018.


Goksim

Recommended Posts

Oriente - Sport Boys // Pobjeda Oriente bet365 - 1,66 (CET 02:00)

Utakmica prve bolivisjke lige između momčadi Oriente Petrolera i Sport Boysa. Domaćin je ovdje mnogo bolja i mnogo kvalitetnija ekipa. Volim oklade na domaćine u Boliviji, a prednost doma obično pomaže  u ovom prvenstvu, gdje je domaćin obićno zaštićen.

Oriente je započeo sjajno sezonu, imaju dvije pobjede obje ostvarene kod kuće i mislim da će i treću pobjedu upisati preds vojim navijačima.  Oriente Petrolero je bolji tim što se tiče međusobnih susreta slavili su u 10 navrata a poraženi su samo 3 puta. 

Moja prognoza je 2:0, 2:1.

5b258cf4debde5e0f58f9fa44cdda69e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bjelica ostao bez Majera: Čeka nas vruće gostovanje u Izraelu

Znamo da nas čeka još 90 minuta, još jedna ozbiljna utakmica u kojoj moramo od prve do zadnje minute biti agresivni. Evo,. u zadnjih šest-sedam dana smo vidjeli na vlastitom primjeru kako to izgleda kada uđemo maksimalno, a kako kada ne uđemo dobro u utakmicu. Moramo biti oprezni, dati sve od sebe kako bi i u utorak odigrali kvalitetnih 90 minuta - rekao je Nenad Bjelica u zagrebačkoj zraćnoj luci, pa nastavio:

Sastav? U svaku utakmicu ulazim s najjačim sastavom u datom trenutku. Svi ovi igrači zbog nečega su u Dinamu, svatko od njih mora iskoristiti priliku kada je i dobije. Imamo velik kadar, čak 32 igrača, a svaki dan te dečke sve bolje upoznajem. Pa i kroz utakmice.

Trener Dinama je velik optimisti uoči gostovanja u Izraelu...

Moramo biti optimistični, ne samo zbog rezultata iz prve utakmice, već i zbog naše igre iz tog dvoboja. Opet, svjesni smo kako taj rezultat nije realan odnos snaga, znamo koliku kvalitetu Hapoel ima pogotovo u ofenzivnom dijelu igre. Tamo nas čeka vruć stadion, 15-ak tisuća domaćih navijača i teški vremenski uvjeti, mi moramo biti spremni.

Link to comment
Share on other sites

Krylya Sovetov Samara

A na kraju te sezone je ekipa Samare ispala i u niži rang takmičenja, odakle su se ekspresno i vratili, obzirom da su prošle sezone zauzeli drugo mjesto u ruskoj drugoj diviziji, i to sa samo jednim bodom više od trećeg Eniseya i dva manje od prvaka Orenburga. Inače, nakon što su ispunili taj svoj glavni cilj, u Samari su sasvim očekivano produžili i saradnju s trenerom Tikhonovom, koji će sada svakako pokušati da ovu momčad što duže zadrži i u elitnom društvu.
A kako bi u tome i uspio, tokom ljeta je doveo čak pet pojačanja, i to golmana Oparina iz Tosnoa, braniče Chicherina iz Eniseya i Poluyakhtova iz Anzhija te napadače Kanunnikova iz Khabarovska i Yakovleva iz Anzhija, dok su se sa posudbi vratili veznjak Zinkov i golman Loria, koji će doduše zbog povrede propustiti uvodni dio sezone. S druge strane, ekipu Samare su pred ovu sezonu napustili golman Leonov, branič Yatchenko, štoperi Taranov i Gadzhibekov, veznjaci Georgievski i Kulik, napadač Samodin.

CSKA Moskva

Goste iz Moskve  lani zauzeli drugo mjesto u prvenstvu i zbog toga su prije samo četiri dana igrali i utakmicu ruskog Superkupa protiv aktuelnog prvaka Lokomotiva, u kojoj su na kraju nakon produžetaka i slavili s 1:0. No, uprkos tome što su već došli do jednog trofeja, od ove ekipe se u tekućoj sezoni definitivno ne očekuje previše u prvenstvu, ali i u Ligi prvaka, obzirom da su tokom ljeta pretrpili totalnu rekonstrukciju.
Naime, „Armejce“ su u međuvremenu napustili braća Berezutski i Ignashevich, koji su se oprostili od nogometa, u druge klubove su otišli veznjak Golovin i napadač Vitinho, nakon isteka posudbe u svoj matični klub Leicester se vratio napadač Musa, dok su istekli ugovori veznjacima Vernbloomu, Natkhu i Milanovu. Ovdje također treba dodati da su zbog povreda trenutno van stroja štoper Vasin te veznjaci Dzagoev, Kuchaev i Makarov, dok su zasad stigli samo štoperi Magnusson i Becao te veznjaci Bijol i Akhmetov.

Tip:Naravno da aktuelni viceprvaci Rusije važe za favorita u duelu s povratnikom među elitu, ali isto tako moramo uzeti u obzir da će sve ove pomenute promjene u sastavu, ali i problemi s povredama, sasvim sigurno ostaviti određenog traga na igru Moskovljana pa sam se ovdje odlučio na tip na golove, da će pasti dva gola 1.83

Analiza sa bloga https://wettentipp.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Kladno-Arlan  Kokshetau, dva prijedloga +4,5=1,51 i  +5,5=1.97

Rytiri Kladno slavni je češki hokejaški klub koji je proizveo brojne NHL talente, uključujući i najboljeg europskog igrača u NHL-u te najboljeg češkog legendarnog Jaromira Jagra koji ima već 46 godina na leđima. Posjeduje brojne NHL rekorde, a najpoznatiji je ipak po tituli drugog najboljeg NHL strijelca u povijesti(golovi+asistencije). Potekao je iz Kladna, a ovo mu nije prvi povratak u domovinu jer se zbog NHL lockouta u Kladno već vraćao u nekoliko navrata. Sada će ih nastojati vratiti u prvu ligu, a vratio se još prošle sezone kad je nakon par utakmica pogoršao ozljedu, no već trenira i danas bi mogao osjetiti led.

Kazahstanski Arlan Kokshetau domaći je prvak. U Češku dolaze kako bi odmjerili snage s nekoliko domaćih imena, a turneju započinju danas kod Kladna. Dosad ih je napustila nekolicina bitnih defanzivnih igrača iz prošle sezone, no u Češku su otputovali s pojačanim napadačkim kadrom s nekoliko zaista potentnih novih mladih imena, ali i nekoliko jakih iskusnih s KHL iskustvom. Kladno pak ima probleme s izostancima i odlascima u obrani, no zato napad kao i kod gosta bolje izgleda pa na početku priprema ovdje se isplati probati opcije s golovima.

Link to comment
Share on other sites

Hapoel - Dinamo // Pobjeda Hapoela bet365 2,10 

Kladionice su u ovom susretu ulogu favorita prepustile Hapoelu, zbog toga što igraju kod kuće i zbog toga što je ovdje praktički sve riješeno i teško je očekivati da Dinamo ispusti prednost od 5 golova. Ovakve utakmice su uvijek zanimljive za kladiti se, i obično favorit prema kladionicama opravda manji koeficijent.

Nenad Bjelica danas na Turner stadionu ne može računati na Benkovića, Doumbiju, Matela, Šituma, Majera (svi ozlijeđeni), Livakovića (tek stigao s odmora) i Moharramija koji kao iranski državljanin nema pravo ulaska u Izrael!?

Kao što vidimo, nedostaje nekoliko nogometaša, što može biti presudno kada je u pitanju zgusnuti raspored utakmica ali i velike vrućine u Izraelu. Očekuje se preko 30 stepeni.

Zagrepčani utakmicom protiv kvalitetnog rivala žele dodatno ojačati samopouzdanje, te podići atmosferu u vlastitim redovima. Naravno, jedan dio modrih misli već je usmjeren prema sljedećem europskom suparniku, pa se tako Nenad Bjelica poslije utakmice neće s momčadi vratiti u Zagreb, već će put danskog Herninga gdje će sutra svoj uzvratni susret odigrati Midtjylland i Astana. Kazahstanski prvak u taj dvoboj ulazi s prednošću 2:1...

Pitanje je i kakav će motiv imati u ovom susretu. Daleko gostovanje, vrućina i osiguran prolaz. Sve vuče na neko opuštanje, koje nije strano našim klubovima. Očekujem minimalnu pobjedu Hapoela. Sretno!

1.thumb.jpg.de90a447df0d3ed5c4735ed35173f48f.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use