Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.7.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Evo od mene nekoliko parova za danas, pa krenimo redom

Kairat - Endograny oba daju gol i zbroj golova 2.5 ne i više 3.00

Svi znamo kakvu Kairat ima ekipu, još i pojačani ove sezone lako su se obračunali sa amaterima iz Andora. Očekujem da će i danas do vrha napuniti mrežu slabašnih gostiju, te ne mislim da oni mogu ozbiljnije zaprijetit jakom domaćinu.

Keshla - Balzan 3+  2.00

Od ove sezone Keshla, svima poznatiji klub pod nazivom Inter Baku, će danas pokušati sustići zaostatak od 1:4 iz prve utakmice sa Malte. Od početka domaćini moraju krenuti na sve ili ništa, ako misle dohvatit prednost Balzana, a to ostavlja i gostima prostora za kontru i pogodak, u prvoj utakmici smo vidjeli 5 golova, nadam se da ćemo i danas bar 3.

OFK Titograd - B36  1  1.55

O ovom paru nemam baš nešto previše za napisati, ali znam da su današnji domaćini bili puno bliži pobjedi na Farskim otocima. B36 ima više europskog iskustva, ako se to tako može i nazvati, ali imam osjećaj da crngorci prolaze u sljedeću rundu danas.

Domžale - Široki 1  1.55

Domžale su puno bolja momčad od Širokog. Igrali su sjajno prošlo prvenstvo i bili su jako efikasni, ali su ostali iza nedodirljivih Maribora i Olimpije, još su se i dodatno pojačali za ovu sezonu. Gosti su nekako uspjeli doma nadoknaditi dva gola minusa, ali onu su ostali bez nekih svojih odličnih igrača, te mislim da danas nemaju previše šanse u Domžalama.

Tečaji su iz PSK, sretno ako netko nešto isprati.

AIK - Shamrock Rovers

1st half over 1 1.800 (jedan gol vraca ulog)

Iako ne volim mnogo pre match igru, mislim da se ovde mogu tipovati dva gola u prvom delu. AIK kuburi sa realizacijom, ali deluje da je Evropa prilika da se to popravi. Imaju dobar domaci teren i atmosferu a i cestu naviku da to tako rade.  

Ako neko od kladionicara iz MAK i HRV moze da napise analize za Osijek i Vardar bilo bi sjajno.
Vardar je prosle sezone pokazao da ga interesuje Evropa, i na dosta cudan nacin su prosli u grupnu fazu. Cini mi se da im se dopada evropsko namestanje.

Danas kod srpskih klubova treba biti spreman na live. Skrenuo bih samo paznju da je Radnicki Nis, ekipa za koju se jos proslog leta u Srbiji znalo da ce igrati Evropu. Predsednik im je poznat po uplatama u azijskim kladionicama i to nije bajka, vec nesto oko cega se fudbalski funkcioneri u Srbiji prepucavaju. Danas igraju na Malti koja je leglo kladionica. Spartak iz Subotice je ove godine dosta slabiji, ali verujem da mogu da prodju dalje. Partizan je agencija za pravljenje novca, i ekipa koju barem prosle sezone nije mnogo zanimalo prvo poluvreme. Opet ako Rudar npr povede, Partizan ce dati jedan gol u prvom. Zato najbolje sacekati live igru i polako, jer navike klubova su najbitnije u kladjenju.

Hacken - Liepaja 1 (1.25) bet365

Ovo je druga utakmica i po meni je ova oklada sigurica, jer je Hacken u gostima dobio 3-0. Takva gol razlika je teško slučajna, jer će biti teško da gostujući tim uopšte promijeni rezultat ili postigne gol kada to nisu uspjeli kod kuće. Hacken je imao mnogo utakmica bez primljenog gola u posljednje vrijeme, no vjerujem da će u ovoj utakmici smanjiti tempo i možda pobijediti sa 1 ili 2-0, jer već imaju dovoljno dobru gol razliku. Sada igraju pred svojim navijačima tako da vjerujem da će ovo biti lagana pobjeda.

nx1u75p.png

(Koeficijenti 19.7. u 15:10 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Trencin - Budućnost Podgorica 1 (1.50) bet365

Trencin je pobijedio prvu utakmicu sa 2-0 u Crnoj Gori i siguran sam da će biti puni samopouzdanja da završe posao kod kuće pred svojim navijačima. Oni su završili tek pet u svojoj domaćoj ligi, ali su postigli više golova nego bilo koji njihov protivnik i ovdje protiv Budućnosti, koja je pobijedila samo pet od posljednjih 18 gostujućih utakmica, Trencin mi izgleda kao vjerojatni pobjednik.

UXE7zd0.png

(Koeficijenti 19.7. u 15:11 CET)

Dundalk - Levadia Tallinn 1 (1.36) bet365

Dundalk je pokazao što zna u prvoj utakmici koju su igrali protiv Tallinna u Estoniji i pobijedili sa 1-0. Dundalk je zaista u odličnoj formi u posljednje vrijeme, nakon što su pobijedili posljednjih 10 utakmica u domaćoj ligi, postižući impresivna 33 gola. Levadia je trenutno na polusezonskoj pauzi i izgubili su samo jednom u 18 utakmica, ali Estonska liga je mnogo slabija od Irske i zbog toga očekujem da će Dundalk ovdje pred svojim navijačima ostvariti laganu pobjedu.

cMPFIYd.png

(Koeficijenti 19.7. u 15:30 CET)

Slovan Bratislava - Milsami 1 (1.22) bet365

Slovan Bratislava je pobijedila svoju prvu utakmicu u gostima sa 4-2 i očekujem još jednu pobjeud danas kod kuće protiv Milsamija koji je jedan prilično sramežljiv tim. Slovan ima ekipu sa mnogo više iskustva na europskim natjecanjima i mislim da će oni ovdje ostvariti još jednu pobjedu.

uIXl9hG.png

(Koeficijenti 19.7. u 15:31 CET)

OSIJEK – PETROCUB

Osijek je lani imao sjajnu epizodu u kvalifikacijama za Europsku ligu, izbacio je i veliki PSV, a u play offu mu je protiv Austrije nedostajao samo jedan gol za prolaz iz Beča u grupnu fazu. To iskustvo moglo bi i te kako pomoći ekipi trenera Zorana Zekića, koja je posve blizu prolaza prve prepreke na putu prema cilju.

Naime, Slavonci dočekuju uzvratu Gradskom vrtu sa prednosti koju su ostvarili u Kišinjevu, odigravši 1:1. Nije to bila blistava partija naših, koji su doduše pokazali da su bolji, te uspjeli i povesti golom Mirka Marića, na asistenciju Barišića.

Međutim, nisu izdržali do kraja. u 65. minuti je Petrocub poravnao pogotkom Ambrosa, bio je to i konačni rezultat, koji ipak ostavlja otvoreno pitanje prolaza, iako je po svemu jasno da je Osijek bliži cilju. Ostaje još uzvratni meč da hrvatski predstavnik to i potvrdi pred svojim navijačima.

SLAVIA – ILVES

Bugari su na korak do plasmana u 2. pretkolo, jer su dobili prvi međusobni meč u Helsinkiju  sa 1:0. Ovaj par je samo naoko za nas nebitan, a zapravo i te kako jest, jer će bolji u 2. pretkolu biti protivnik našeg Hajduka!

Finci su, kao domaćini, nametnuli svoj ritam i imali prevlast na terenu, ali sve zajedno bilo je vrlo neučinkovito, jalovo… Opasniji su bili gosti iz Sofije, koji su napadali rijetko, ali neugodno. Izgledalo je da bi mogli igrati “do sutra”, a opet bi završilo 0:0. Međutim, tako nije mislio Momčilo Cvetanov, koji je u 80. minuti zatresao mrežu domaćina. Još prije toga je Šokolorav iz kontre pogodio – stativu. Ilves je pak pet puta zapucao 42-godišnjem vrataru Bratovu, ali nijednom ga nije uspio matirati.

Tako je Slavija napravila više od pola posla, te doma može ovjeriti vizu i najaviti znatno zahtjevniji obračun, koji će ih čekati protiv Splićana u naredna dva tjedna.

Izvor: psk.hr

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use