Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 15.7.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Francuska - Hrvatska | Hrvatska osvaja (3.00) bet365

To je to!! Ovo je veliki trenutak! Francuska je veliki favorit pred ovaj susret, baš kao što su i Englezi bili. Baš mi je drago što ponovo podcjenjuju Hrvatsku, jer će nam biti draže igrati na njihovo osvajanje trofeja. Francuska je bila u fantastičnoj formi i imaju fantastičan tim to priznajem. Mbappe je bio fenomenalan, ali niti on nije nezaustavljiv. Kada su zaustavili Messija, mogu zaustaviti i Mbappea i Griezmanna. Kada su zaustavili Englesku i jednog od najboljih napadača na svijetu, mogu zaustaviti i Francusku i njihove napadače. Francuska ima 12 pobjeda, četiri remija i jedan poraz u posljednjih 17 utakmica i neporaženi su u posljednjih deset. Imali su mnogo teži put do finala od Hrvatske. Nakon što su pobijedili Argentinu u osmini finala sa 4-3, Frnacuska je uradila odličan posao protiv Urugvaja i Belgije u četvrtfinalu i polufinalu. Nisu primili gol u četiri od posljednjih pet utakmica koje su igrali, ali sada će imati mnogo teži posao.

Svi koji su podcijenili Hrvatsku, su požalili zbog toga. Zbog toga se i nadam da će ih Francuska podcijeniti i da će se desiti ista stvar kao i protiv Engleza. I sam sam pisao o tome kako bi Englezi sa ne navijačke strane mogli proći u finale i kako su mnogo spremniji, ali na nešto što nisam računao je to nevjerojatno zajedništvo u hrvatskoj reprezentaciji. Mislim da su oni postali jedna velika porodica u ovih 40-50 dana koliko su zajedno i da je njihova motivacija glavno sredstvo u ovom natjecanju. Oni igraju za svoju zemlju, za svoj narod i imaju nevjerojatnu podršku sa svih strana, pogotovo sa Balkana, barem sa mog nekog gledišta, jer bi volio da Hrvatska osvoji i nadam se tomu. Hrvatska je do sada bila nevjerojatna, možda su u nekim utakmicama imali i sreće na penalima, ali ovo je veliko finale i mislim da će Hrvatska ući ozbiljna i željna tog trofeja. Samo jedan korak ih dijeli od toga i mislim da ga neće propustiti. Francuska ima sjajnu momčad, ali ovog puta igram na Hrvatsku, jer mislim da će ih Francuzi podcijeniti i tako požaliti kao i sve ostale reprezentacije koje su to uradile. Sretno!

mBB8yCS.png

(Koeficijenti 13.7. u 15:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

• Goksim pinned this topic

Francuska - Hrvatska // Pobjeda Francuske bet365 - 1,95

Kolko god navijao za Hrvate i želio da osvoje, mislim da je to zaista nemoguća misija. Između ostalog, ako Francuska dobije, meni prolazi tip, a ako Hrvati dobiju, također sam sretan. U ovom meču ne gubim. :D

Hrvatska je, baš kao što je Dalić rekao, jedina ekipa koja je odigrala 8 utakmica na turniru, jer tri produžetka po pola sata su kao jedan čitav meč. Vrsaljko, Subašić, Mandžukić, Strinić.. Svi oni su imali problema sa povredama u zadnja dva susreta i jedva su izdržali do kraja. Također, i Luka Modrić je u velikim bolovima i umoru, napustio teren protiv Engleske, a produžetke je čekao na koljenima. Bukvalno.

Francuzi su, bez problema stigli do finala. Stiče se dojam su igrali na pola snage. Ovo im je drugi finale u dvije  godine. Portugal su podcijenili, mislim da istu grešku neće ponoviti ovdje te da će željeti slaviti u regularnig 90 minuta igra, da im se ne ponovi "frljoka" kao protiv Portugala.

Francuzi su imali 4 dana pripreme za ovaj susret, Hrvati jedan dan manje i mnogo minuta na terenu više. Ne znam da li su se mogli spremiti psihički i fizički za ovu utakmicu, dok za Francuze vjerujem da jesu, što bi moglo biti i presudno u ovom susretu, jer ako je neka ekipa fizički jaka i ako se neko oslanja na fizičku igru i tako dobijaju utakmice, to su onda Francuzi.

4.thumb.jpg.5f68a8ca4e076234ae6aa26c2c095bb3.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 11:50 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use