Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja - 18.01.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Nakon jučerašnjeg nevjerojatnog dana gdje su apsolutno svi favoriti iz lige petica prošli vjerujem da su mnogi jučer lijepo profitirali...

Bilo bi nevjerojatno da i danas sve bude toliko realno, ali nadam se da ćemo dobro probrati...

Više o parovima kasnije...

Nadam se da će Ivica Kostelić biti na postolju! Čekam ga za dosta a bwin i dalje daje 2,70 da će u slalomu biti u top3! SS i druge kladionice daju 1,60 za isti bet...

I probao bi na Lindsey Vonn u spustu danas... Jučer je slavila, a uz sve je Riesch pala tako da je razlika smanjena za ogromnih 100 bodova na (mislim 13), i pobjedom danas Vonn bi u dva dana nadoknadila zaostatak od 113 bodova i prešla u vodstvo u ukupnom poretku. Jučer je uspjela biti treća u spustu gdje je nakon jednog skoka gotovo pala i rukom se zadržala te je gubila oko sekunde na 2. prolazu da bi na kraju zadnji prolaz bio "zelen" te je završila spust kao treća sa +0,30. Na kraju je slavila budući da je slalom odvozila odlično...

Koef. od 4,20 na Vonn na betfairu je predobar za ne probati (SS daje 2,50)

Pozivam sve da napišu razmišljanja o utakmicama kao i listiće koje će igrati jer na taj način možda pomognu nekome, a to je i smisao foruma

za danas ovako mislim staviti

Real Madrid-Osasuna  1,25    -osasuna ima gadnu seriju proslo kolo barca,sad real.Osasuna slaba ove godine to se vidi i po tablici,a istovremeno real igrom nije nesto bajan barca je vec dosta odmakla,ali mislim da real nakon proslog kola sto su dobili su se malo probudili i mislim da ce ovo lagano uzeti tri boda.

Atalanta-Inter Milano 1,90  atalanta jako dobro stoji na ljestvici i jako dobro parira jacim momcadima,ali mislim da je inter tu realniji bet iako se treba pripaziti sa ovim parom.

Austral.(h+20,5)-Slovačka  15:00  tip1  1.9

-Slovaci sigurno pobjeđuju al ovaj hendikep je malo previse za njih,pa Mađari su uspjeli pobjediti australiju sa 24 razlike, a Slovaci ipak nisu taj kapacitet

Hrva/Kuva(41,5)-Hrvatska  20:30  tip2  1.9

-mislim da ce ovo biti rasturačina nakon lose predstave protiv Koreanci

Tunis(rm)-Njemačka  17:30  tip2  1.2

-isto tak mi je zanimljiv tip da na poluvremenu tunis ne zabija prek 13.5 golova

West Ham-Fulham  14:30  tip1x  1.3

-domaćin u dobroj seriji, a gosti jos nemaju pobjedu u gostima ove sezone

Panathin.Atena-Aris Solun  18:00  tip1  1.45

-pao jednostavno mora pobjediti da uhvati priključak sa Olympiacosom koji je jučer pobjedio

Cagliari-Udinese Calc.  15:00    tip1x  1.3

-domacin u boljoj formi od gostiju

Real Madrid-CA Osasuna  17:00  tip1  1.25

jučer napokon dobitak nakon ohoho vrimena

evo jedan rekreativni danas

njemacka (-4,5) - tunis            1    1,85

rea/osa - osasuna daje gol        1    1,70

cagliari - udinese (1. gol)          1    1,90

krefeld - straubing                  1    1,55

O'Sullivan - Selby                    1    1,40

Evo jos neka moja razmišljanja

Duvnjak D.(-4,5+)-Hrv-Kuv  ned 20:30  2    1,60

-Balić nije trenirao(bolovi u leđima), vjerojatno će Duvnjak danas imati veću minutažu, a i za razliku od Balića nije toliko sklon asistencijama već voli ići prema golu

Valčić T.(-2,5+)-Hrv-Kuv  ned 20:30      2  1,70

-protiv Koreje su nam falili golovi s 9metara, Valčića i Lackovića nigdje, sve nešto isforsirano.Kuvajtčani nisu tolko brzi i kvalitetni i vjerujem da će biti više prostora za Vačića i da će uputiti puno više šuteva prema golu

Metličić P(-2,5+)-Hrv-Kuv  ned 20:30    2    1,60

Pero nije u formi,al  vjerujem da će ga Lino forsirati kako bi bio onaj pravi u završnici prvenstva.

Sve u svemu očekujem danas puno bolju predstavu naših i tekmu sa puno golova u protivničkoj mreži, tak da mi se ove granice čine dostižnim

Sretno!

sva sreca sto nisam stigao do kladionice inace bi uplatio na inter(atalanta 3:0 inter) gledo sam tekmu na max tv-u i nemogu vjerovati da prvak jedne italije tako slabo i bezvoljno odigra utakmicu ali dobro..

I ja sam gledao utakmicu i ne pamtim da je Inter odigrao tako bjedno ikada... i baš su se pošteno osramotili jer gubiti 3:0 u 33'minuti...

jučer napokon dobitak nakon ohoho vrimena

evo jedan rekreativni danas

njemacka (-4,5) - tunis            1    1,85    >:(

rea/osa - osasuna daje gol        1    1,70  :)

cagliari - udinese (1. gol)          1    1,90  :)

krefeld - straubing                   1    1,55

O'Sullivan - Selby                    1    1,40

sta predlazete za noc veceras, ima dosta tenisa pa ako imate sta pametno slobodno napisite  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use