Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 11.7.2018.

Goksim

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

ENGLESKA - HRVATSKA

Za sve koji se planiraju kladiti na Hrvatsku, jedan savjet. Budući da online kladionice najviše igrača imaju upravo iz UK-a za očekivati je da će biti veliki broj uplata na Englesku te da će koeficijent na Hrvatsku samo rasti. Upravo iz tog razloga, pričekajte sa uplatama, do dana utakmice kako bi ulovili najbolji koefcijent. Također, mislim da su za ovu okladu online kladionice, upravo zbor ranije navedenog razloga, kao i činjenice da nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, daleko najbolje za odigrati na Hrvatsku. 

Je li oklada na Hrvatsku racionalna? 

Realno, Hrvatska je igrala dva produžetke i dvije užasno iscrpljujuće utakmice i to je sigurno otegotna okolnost. S druge strane, reprezentacija ima dovoljno dana pauze da se rekuperira i "galvanizira" kako bi rekao Čiro. Pritisak je na Englezima a upravo u takvim situacijama Hrvatska je najopasnija, u sitacijama kada mogu igrati opušteno i bez pritiska. Također, Engleska bi Hrvatskoj trebala ostaviti puno više prostora za igru, budući da ne očekujem da će igrati bunker, pa će to biti sasvim drugačiji stil igre nego što je bilo sa Rusijom i Danskom što bi Hrvatskoj trebalo ići na ruku. Engleska je opasna u napadu, ali isto tako i jako ranjiva u obrani. 

Također, pitanje kada će opet Hrvatska biti u ovakvoj situaciji i moguće da će se nekoliko desetljeća čekati da bi se ponovio ovaj uspjeh. Realno, Hrvatska ima sasvim jako dobre  šanse igrati finale i mislim da Engleska nije toliki favorit kao što koeficijenti sugeriraju. 

Ja sam jednu okladu odigrao u subotu po noći, koeficijent je tada bio 2,20 na prolaz Hrvatske. Trenutno je kod bet365 2,30 a do početka utakmice lako moguće i 2,50-2,70...

aOI6wMC.png

HRV - ENG over 26.5 prekrsaja 1.85 unibet 7/10

I kod ovog meca ocekujem slican scenario. Ne da mi se da izvlacim brojeve, koga zanima nek pogleda, to je lako naci ali mec ogromne vaznosti za obe strane. HRV nema sta da izgubi, mislim da se nece previse uplasiti, pogotovo ne sada posle ona 2 meca sa ludim zavrsnicama. ENG isto ne pamti kad su zadnji put ovako daleko dogurali, imaju kostolomce u odbrani koji ce sigurno hteti ici malo jace po Mandzukicu i Rebicu koji isto znaju uzvratiti onda duge lopte gde ce se ici na skok-duele itd itd. Ista stvar, ako je aktivan rezultat zadnjih 5-10 minuta bi moglo biti svega jer ce nervoza rasti, 27 prekrsaja stvarno nije puno za jedan ovakav istorijski mec za obe strane, a jos kad dodamo da unibet racuna i eventualne produzetke onda ovo predstavlja jos veci value.

Hrvatska trenirala bez tri ključna igrača, evo koje su opcije za Englesku

ŠIME VRSALJKO, Danijel Subašić i Dejan Lovren propustili su trening hrvatske reprezentacije dva dana prije moskovskog ogleda protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Hrvatska je jučer stigla u Moskvu, a nakon slobodnog dana izbornik Zlatko Dalić danas je izveo igrače na prvi trening uoči Engleske. Neočekivano su ga propustila čak trojica igrača.

Vrsaljko ima problema s koljenom, Subašića muči istegnuće mišića, dok je Lovren dobio poštedu iz predostrožnosti.

Nažalost, za Vrsaljka je upitno hoće li se oporaviti do srijede, Subašić ima više izgleda za nastup, dok će Lovren sigurno predvoditi hrvatsku obranu u ogledu protiv Engleske.

Ukoliko Vrsaljko ne bude spreman, na njegovoj poziciji bi mogao zaigrati Domagoj Vida, a kao stoper Vedran Ćorluka. Vida je na tom mjestu igrao nedavno u pripremnoj utakmici protiv Brazila u Liverpoolu početkom lipnja. Na mjestu desnog braniča mogao bi nastupiti i Tin Jedvaj, no teško je vjerovati da će ga Dalić gurnuti u sastav u tako važnoj utakmici gdje našu momčad očekuju možda i najveća iskušenja na dosadašnjem dijelu SP-a.

Vrsaljko je ozlijedio koljeno u 88. minuti utakmice protiv Rusije nakon čega je zamijenjen, a Zlatko Dalić jučer je rekao da je još prerano za odluku o njegovom nastupu protiv Engleske.

Protiv Rusije je problema imao i Subašić koji se požalio na probleme sa zadnjom ložom. Hrvatskoj jedinici morala se ukazati pomoć i u jednom trenutku činilo se kako će i napustiti teren, ali je vratar Monaca stisnuo zube i sjajno odradio dvoboj do kraja. Prema vijestima koje dolaze ih hrvatskog tabora, Subašić bi u srijedu trebao nastupiti.

Prema predviđanjima, budu li svi zdravi za utakmicu, Hrvatska će nastupiti u najjačem sastavu sa Subašićem na golu, Vrsaljkom, Vidom, Lovrenom i Strinićem u obrani. U veznom redu očekuju se nezamjenjivi Modrić i Rakitić te na krilima Rebić i Perišić. Pitanje je hoće li protiv Engleske Dalić krenuti u ofenzivnijoj varijanti s Andrejem Kramarićem iz Mandžukića ili će pojačati vezni red Brozovićem ili Badeljem, dok bi Luka dobio više prostora prema naprijed.

Na pitanje hoće li Hrvatska istrčati s dvojicom napadača odgovorile su danas Dalićeve dvije udarne igle, Mandžukić i Kramarić: "Još nismo razgovarali o tome, imamo još dva dana, tek trebamo odraditi prvi trening nakon dana pauze. Vidjet ćemo".

Hrvatsku do utakmice očekuje još jedan trening i to u utorak na stadionu Lužnjiki. Utakmica je na rasporedu u srijedu u 20.00 sati po hrvatskom vremenu.

Izvor: Index.hr

Perišić under 31.5 dodavanja 1.53 bet365
Njegove dosadašnje brojke: Rusija 20 u 62min, Danska 14 u 96min, Island 30, Argentina 10, Nigerija 38. Lako moguće da ni danas ne dočeka kraj 90 minuta na terenu kao protiv Rusa, a čak i da dočeka ovo je debelo promašena margina. Objasnio sam sve kod Lovrena, jedina baš relevantna brojka mi je ova protiv Argentine gdje je skupio samo 10 dodavanja, ovdje je sve jasno. 

Rakitić under 65.5 dodavanja 1.53 bet365
Njegova dodavanja do sad: Rusija 67, Danska 62, Argentina 38, Nigerija 64. Ne očekujem da će Hrvatska ovdje krenuti otvoreno kao protiv Rusije, Danske i Nigerije, Englezi su tehnički i taktički dosta iznad te tri ekipe, mislim da bi ova utakmica trebala izgledati kao ona protiv Argentine. Čak i kada je Hrvatska imala posjed i kontrolu utakmice u svojim nogama protiv Danske i Nigerije on je ostao ispod ove margine, a protiv Argentine debelo pa mislim da ni danas ne može preko 50ak.

Lovren under 61.5 dodavanja 1.66 bet365
Lovren je do sada imao: Rusija 71, Danska 51, Argentina 44, Nigerija 57. Ne očekujem da će Hrvatska ovdje krenuti otvoreno kao protiv Rusije, Danske i Nigerije, Englezi su tehnički i taktički dosta iznad te tri ekipe, mislim da bi ova utakmica trebala izgledati kao ona protiv Argentine. Čak i kada je Hrvatska imala posjed i kontrolu utakmice u svojim nogama protiv Danske i Nigerije on je ostao ispod ove margine, a protiv Argentine debelo pa mislim da ni danas ne može preko 50ak. 

prije 58 minute, matann365 said:

Jutro, moze li mi netko objasniti sto znaci early payout offer na bet365 online kladionica" rel="">bet365???

Ako se večeras budeš kladio na npr. Hrvatsku protiv Engleske i i Hrvatska povede 2-0 tvoj single bet će biti pogođen bez obzira koji rezultat bude na kraju. To je Early Payout offer.

prije sat vremena, IzudinB said:

Ako se večeras budeš kladio na npr. Hrvatsku protiv Engleske i i Hrvatska povede 2-0 tvoj single bet će biti pogođen bez obzira koji rezultat bude na kraju. To je Early Payout offer. 

hvala , a sto ako bude 1:1 pa 2:1 za nase npr . Dali je i dalje win ili mora bit 2:0 ili vise pa dalje nebitno

prije 3 minute, matann365 said:

hvala , a sto ako bude 1:1 pa 2:1 za nase npr . Dali je i dalje win ili mora bit 2:0 ili vise pa dalje nebitno

Mislim da moraju samo voditi sa dva gola razlike kako bi oklada bila već pogođena, da li je to 3-1 ili 4-2 u nekom trenutku utakmice, vjerujem da se i to računa.

Engleska - Hrvatska 

izvor :omegasplus.com

Večeras ćemo od 20 sati pratiti drugi dvoboj polufinala Svjetskog prenstva na Lužniki stadionu u Moskvi. Jednoj ekipi biti će to prva od dvije utakmice na ovom stadionu, jer na ovom stadionu u nedelju igrati će se i finale tako će pobjednik djelić atmosfere moći upiti već danas.

Na rasporedu imamo okršaj Engleske i Hrvatske. Englezi  sanjaju povratak naslova kući od 1966.godine, a najbliže tome bili su 1990. godine kada su izgubili baš u ovoj fazi, na Svjetskom prvenstvu u Italiji. S druge strane imamo reprezentaciju Hrvatske koja nema tako bogatu povijest i ovo im je peti nastup na Mundijalu (2010. godine nisu prošli kvalifikacije) i izjednačili su najbolji rezultat, ulazak u polufinale baš kao i generacija "Vatrenih" 1998.godine

Na papiru, uloga favorita pripala je Englezima. Jedna od najmlađih reprezentacija na ovom prvenstvu napravila je veliki posao što se plasirala među četiri najbolje reprezentacije. Nitko od ove ekipe nije očekivao da trofej vrate kući, no eto Harry Kane i društvo udaljeni su dvije utakmice od tog podviga. Najjača snaga reprezentacije Tri lava je njihova brzina i naravno ubojitost iz prekida. Od 11 postignutih golova, 8 je bilo iz prekida. Prekidi su dio igre u kojem na ovom turniru pada najviše golova, no Englezi su posebno dobri u ovom dijelu igre.

Hrvatska je najjača u veznom redu u kojem ordiniraju Ivan Rakitić i Luka Modrić. Unatoč čak dvojici virtouza u sredini terena, Hrvati su se dosta mučili sa probijanjem Danske i Rusije u knockout fazi natjecanja. Uzdaju se Vatreni u više prostora u ovom dvoboju jer i Englezi su momčad koja voli loptu i u tom očekivanom nadigravanju nadaju se kako će prednost veznog reda odlučiti utakmicu.

Englezi će pokušati svojom hitrošću napasti najslabiji dio Hrvatske, a to je zadnji red. Izuzev Argentine, Hrvatska i nije imala previše kvalitetnih suparnika pa samo četiri primljena gola i ne zvuče loše, no još nismo vidjeli obranu Hrvatske kada sa druge strane stoji momčad koja teži loptama u prostor sa puno trke, a tu bi na vidjelo mogle doći sve one najave kako je obrana Hrvatske reprezentacije spora.  Žele li Hrvati srušiti dugi san Engleza to će morati učiniti sa već gore spomenutim veznim redom. Engleska u Rusiji igra sa 3-5-2 formacijom, teži Gordi albion ofenzivnoj igri no i oni znaju da su najslabiji kada se brane bez lopte pa bi Modrić i Rakitić svojom idejom mogli učiniti štetu Englezima.

"Respektiramo sve momčadi, Francuze, Engleze no nijedan sastav nije bolji od nas." samouvjereno je najavio dvoboj izbornik Hravtske Zlatko Dalić. Njegov kolega na klupi Engleske Gareth Southgate :"Svi igrači su spremni. Znamo da Hrvati vole igrati na posjed, imaju odlična krila i također su opasni sa ubacivanjem."

Ovo će biti osmi sudar ovih dviju ekipa, Engleska je slavila četiri puta, Hrvatska dva, a jendom je bilo nerješeno. Jedini dvoboj na velikom natjecanju bio je 2004. godine kada je Engleska u grupnoj fazi slavila 4:2.

Hrvatska - Engleska 2 (2.30) bet365

Prije svega da kažem, navijam za Hrvatsku naravno. Za 'Vatrene' navijam od početka prvenstva i oni su moji favoriti, ali to navijam srcem, iako sam iz BiH, naravno da je BiH na Svjetskom navijao bi za njih prvo pa onda za Hrvatsku, ali kada realno pogledamo sve činjenice mi vuku na pobjedu Engleske u ovom susretu. Hrvatska se mogu slobodno reći namučila sa Danskom i Rusijom i oba puta su prošli na penale, dok su u posljednjem susretu protiv Rusije ozbiljno oštećeni kada su u pitanju ozljede igrača, jer je Vrsaljko upitan, dok je Danijel Subašić bio u velikim bolovima tijekom utakmice sa Rusijom. Ostali igrači su se mnogo izmorili i sada me sve to baca u sumnju, jer je Engleska izgledala mnogo spremnija od Hrvatske u ovim posljednjim utakmicama, iako su oni protiv Kolumbije također prošli na penale. Ali kada pogledamo Sterlinga, Kanea koji je postigao šest golova do sada, Lingarda, Stonesa, Walkera, Rashforda, Hendersona, to su zaista sjajni igrači i igrali fantastično. Atmosfera je odlična u obje svlačionice, no Hrvatska je imala nekih problema sa otpuštanjima, nakon što su otpustili pomoćnog trenera zbog političkih razloga. Nisam siguran koliko će sve to utjecati na ovu utakmicu, ali mi je presudan taj umor koji u ovom trenutku sigurno postoji u hrvatskoj reprezentaciji. Ne mislim da se Engleski igrači nisu izmorili, ali su mi izgledali spremniji u vidu kondicije. Naravno na jednom listiću ću odigrati i da Hrvatska ide dalje, jer to i želim da se dogodi, ali želio sam podijeliti sa vama neki pogled sa 'ne navijačke' strane. Siguran sam i da Hrvatska neće biti toliko tužna ako ispadnu, jer su zaista bili odlična ekipa do sada i svaka im čast! Sretno Hrvatska!

Z2CcZqO.png

(Koeficijenti 11.7. u 13:19 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

On 08. 07. 2018. at 13:04, Goksim said:

ENGLESKA - HRVATSKA

Za sve koji se planiraju kladiti na Hrvatsku, jedan savjet. Budući da online kladionice najviše igrača imaju upravo iz UK-a za očekivati je da će biti veliki broj uplata na Englesku te da će koeficijent na Hrvatsku samo rasti. Upravo iz tog razloga, pričekajte sa uplatama, do dana utakmice kako bi ulovili najbolji koefcijent. Također, mislim da su za ovu okladu online kladionice, upravo zbor ranije navedenog razloga, kao i činjenice da nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, daleko najbolje za odigrati na Hrvatsku. 

Je li oklada na Hrvatsku racionalna? 

Evo kao što sam najavljivao kod bet365 je 3,90 na pobjedu Hrvatske. Zemaljske kladionice daju 3,60 i još je MT i porez na dobitak kod njih. 

WPr3LcV.png

(Koeficijenti 11.7. u 17:13 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use