Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 7.7.2018


JackieJack

Recommended Posts

Svedska - Engleska, Engleska ide dalje 1.44 bet365 

Pored prolaza Hrvatske koga sam isto jace odigrao Englesku igram dosta jako jer sam ubedjen da idu dalje protiv Svedjana. Mozemo govoriti o tome koliko su losi bili danas, to su legitimni argumenti ali na kraju krajeva se samo prolaz i pobeda racuna. Malo je i naivno ocekivati leprsav fudbal sada u najbitnijim mecevima niti ce ga biti na pregrst. Igracki su Englezi jaci bukvalno na svim pozicijama po 2 puta, Svedjani su nadmasili i svoje najludje snove. Poklopilo im se dosta toga kako to u sportu zna biti i zasluzili su jer nisu slucajno ovde ali mislim da je to kraj njihove bajke. Southgate me je pozitivno iznenadio kad je ubacio Rashforda i isao probati pobediti u drugom produzetku, jedan je od retkih trenera danas koji bi u tom momentumu to uradili jer vecina cuva rezultat ko oci u glavi. Mislim da ce ovo biti okidac i njima a i Hrvatima da sledecu odigraju bolje jer ne verujem u 2 ovako igracki lose partije.

 

Link to comment
Share on other sites

Rusija - Hrvatska - prolaz Hrvatske bet365

Hrvatska ima ogromnu priliku napraviti povijesni rezultat a ujedno je ovo zadnja prilika za mnoge igrače i vjerujem da ćemo na kraju imati jednu lijepu priču i veliki uspjeh, uspjeh koji bi mogao zasjeniti 1998. i broncu. Realno Hrvatska je kvalitetnija i bolja od Rusije koja nikad nije ništa napravila i koji su ispunili svoj cilj prošavši grupu. Naravno da će kao domaćini uživati podršku većeg broja navijača, međutim hrvatski reprezentativci su dovoljno iskusni da ih isto ne impresionira. 

Možemo diskutirati da igra Hrvatske u nekim trenucima nije bila fantastična, međutim ostvarili su rezultat u svakoj utakmici, bili izuzetno efikasni, osvojili 9 bodova u grupnoj fazi te pobjedili odnosno ponizili jednu Argentinu. Vjerujem da će Hrvatska proći dalje te na taj način osigurati još minimalno dvije utakmice. 

9tnhXcO.png

HOmk0sj.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic

vyg5I5y.png

Ako se planirate kladiti na Hrvatsku toplo preporučujem da iskoristite jedan od bonusa dobrodošlice kod online kladionica i tako stvorite daleko veću banku za klađenje za polufinale i finale. 

Ako npr. kod Betfair kladionice ili 1xbet kladionice uplatite 100€ dobit ćete 100€ bonusa te ćete sa 100€ uplaćenih na Hrvatsku imati priliku osvojiti oko 460€! Za usporedbu kod SuperSporta ili drugih zemaljskih kladionica dobitak bi bio svega 206€ (manipulatnivni trošak + porez na dobitak). 

Budući da će se velika većina kladiti na Hrvatsku odigrajte tamo gdje možete dobiti duplo. 

Popis svih aktivnih bonusa za klađenje za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

  1. Otvorite račun kod Betfair_kladionice i uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€ 
  2. Otvorite račun kod 1xbet_kladionice i iskorstite prvo bonus dobrodošlice odnosno uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€. Nakon toga sudjelujte u promociji sretni petak i ponovno, u petak, napravite uplatu od 100€ a na računu za klađenje ćete imati dodatnih 100€ bonusa. Nakon toga, u srijedu, ponovno napravite uplatu od 100€ a zahvaljujući promociji sretna srijeda ponovno ćete dobiti 100€ za klađenje. I da već u petak ponovno možete iskoristiti ovu promociju. Dakle, ako slijedite navedene upute sa ukupno uplaćenih 300€ na računu za klađenje imati ćete 600€
  3. Otvorite račun kod 10bet_kladionice te uplatite 200€ za klađenje i uzmite besplatnih 100€ bonusa dobrodošlice. Dakle, ako uplatite 200€ za klađenje na računu za klađenje ukupno ćete imati 300€. 
  4. 100€ bonusa kod Bet_at home kladionice

Vocuher za klađenje kod bet at home kladionice

dddZNME.jpg

vaxU80K.png

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, IzudinB said:

Rusija - Hrvatska (20:00)
Sudac: Sandro Ricci (BRA)
alIjlNO.png

Jako zanimljiva odluka FIFA-e. Naime Ricci je već sudio Hrvatskoj prvu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu protiv Nigerije, gdje je dosudio kazneni udarac za Hrvatsku te podijelio 3 žuta kartona. Uz to, vodio je i susret Danske i Francuske, u kojem je X bio rezultat koji je odgovarao obje ekipe, a tako je i završio. 

Mislim da je Ricci dosta lagan na kaznenim udarcima i nadam se da će obrana Hrvatske biti dovoljno oprezna i pametna da se ne dovede u sporne situacije, pogotovo ne protiv domaćina. 

Link to comment
Share on other sites

HRV-RUS under 4.5 gola, 1-6 kartona i 6-15 kornera 

xRxO4si.png?1

Smatram da je ovo poklon bet at home iako je niska kvota za singl ali idealna za vezivanje sa jos necim sa srednji-jaci ulog.  Samo neka velesenzacija bi mogla da iskoci iz ovih margina bilo da su kartoni, golovi ili korneri u pitanju. Kao sto je vec pisano ranije o ovom mecu, ocekuje se tvrd mec gde ne bi smeli videti vise od 2-3 gola, takodje veliki broj HRV igraca vec imaju zute pa ce paziti da ne bi propustili 1/2 ako budu prosli a i Ricci je sudija UEFE (citaj skrtica) i radi po njihovim smernicama. 

Link to comment
Share on other sites

Rusija - Hrvatska | Hrvatska pobjeda (2.25) bet at home

Neću više čekati, jer očekujem da će ovaj koeficijent još više pasti sutra. Ne vidim nikakve logične razloge za velike koeficijente na Hrvatsku. Znam da je Rusija domaćin ovog Svjetskog prvenstva i da su izbacili Španjolsku, ali to nije dovoljan razlog da koeficijenti budu ovoliki na Hrvatsku. Rusija je vrlo ograničena momčad u napadu i njihov stil igre je da se brane i zatim nadaju najboljem. Španjolska je bila vrlo loša i imali su toliko problema sa nogometnim savezom prije Svjetskog prvenstva. Iznenadna promjena menadžera, skandal u Real Madridu i rad iza leđa nogometnom savezu i mnoge druge stvari su poremetile Španjolsku. Siguran sam da je ovo kraj puta za Rusiju i vjerujem da će Hrvatska ovdje proći dalje sa pobjedom. Urugvaj je uništio Rusiju. Kada je riječ o Hrvatskoj, utakmica sa Danskom jeste bila slaba to priznajem, ali to ih samo može mentalno pogurati. Nakon što su prošli na produžetke, promašili penale u posljednjim minutama, a zatim pobijedili na penale, siguran sam da Hrvatska neće igrati na isti način i u ovoj utakmici. Oni su vrlo blizu polufinala i mogu pobijediti slabiju Rusiju na papiru. Hrvatska neće ponovo riskirati sa takvom pasivnom igrom kao što je to bila protiv Danske. Sada možemo početi razgovarati o velikim stvarima, ali da bi ste osvojili velike stvari, morate igrati. Igrali su prestrašeno i pasivno protiv Danske, jer su htjeli biti oprezni i sigurni u četvrtfinalu. Sada vjerujem dać e proći dalje i vjerujem da se mogu vratiti svojoj igri koju su imali i protiv Argentine. Ograničena Rusija bez velikih imena ne može ostvariti pobjedu nad nevjerojatno talentiranom ekipom Hrvatske. IDEMO PO POBJEDU SUSJEDI! SRETNO!

o49Q8Cx.png

(Koeficijenti 6.7. u16:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Forsberg over 1.5 šut 1.72 bet365

Protiv Meksika je imao 6, protiv Njemačke 1, protiv Koreje 4 šuta, a protiv Švicarske 3. Nijemcima su zabili rano pa je uslijedila opsada njihovog gola, skoro da nisu centar prešli od 30. minute do kraja utakmice pa me zato ne čudi samo jedan šut. Kockam se ovdje da Englezi neće imati baš toliku nadmoć, a i da Švedska neće povesti te da Englezi ujedno je uspiju izjednačiti neki period utakmice.

Granquist under 35.5 dodavanja 1.44 bet365

Granquist je protiv Meksika imao 27 dodavanja uz 33% posjeda, protiv Njemačke samo 15 uz 24% posjeda, protiv skromne Koreje 73 uz 56% posjeda, a protiv Švicarske 27 dodavanja uz 32% posjeda. Ne očekujem da će danas imati baš 15 kao protiv Njemačke, ali Meksiko i Švicarska su mi svakako relevantna utakmica za usporedbu s ovom i očekujem ga do max 30 dodavanja, Englezi bi trebali imati nadmoć.

Lovren over 50.5 dodavanja 1.36 bet365

Do sada je imao Danska 68, Argentina 44 i Nigerija 57. Protiv Argentine nisu imali posjed, danas će ga sigurno imati čak i u većoj mjeri nego protiv Danske i Nigerije, a onda ovo lagano prolazi.

Walker over 57.5 dodavanja 1.33 bet365

Walker je do sada imao ove brojke dodavanja: Tunis 75, Panama 107, Kolumbija 62. Očekujem da će se Švedska zatvoriti, oni nisu momčad poput Kolumbije koja je parirala Engleskoj u posjedu, a i tada je prebacio ovu marginu.

Ignašević under 27.5 dodavanja 1.72 bet365

Pisao sam već o ovom kad je Rusija igrala sa Španjolcima, prošlo je glatko. Ne očekujem da će Hrvatska imati baš 75% posjeda danas, ali da će imati nadmoć to je sigurno. Rusima ne preostaje nego braniti se, a u takvoj utakmici on ne može ovo prebaciti. Do sada je imao: Arabija 38, Egipat 31, Urugvaj 22, Španjolska 22 dodavanja.

Link to comment
Share on other sites

prije 17 sati, IzudinB said:

Hrvatska neće ponovo riskirati sa takvom pasivnom igrom kao što je to bila protiv Danske. Sada možemo početi razgovarati o velikim stvarima, ali da bi ste osvojili velike stvari, morate igrati. Igrali su prestrašeno i pasivno protiv Danske, jer su htjeli biti oprezni i sigurni u četvrtfinalu. Sada vjerujem dać e proći dalje i vjerujem da se mogu vratiti svojoj igri koju su imali i protiv Argentine.

bez Krame u napadu,svima daje na znanje da neidemo na pobijedu,već kontrolu lopte i rezultat. . .š t e t a
a nikad bolja prilika za lagani prolaz i igru s tri napadača jer polivalentni Manđo može odigrati i beka po potrebi,kao i u klupskim natjecanjima.Nama ostaje strepnja i nada

Link to comment
Share on other sites

 Engleska vise kornera u prvom poluvremenu 1.53 Wwin 5/10

Engleska je u svim mecevima imala vise kornera u prvom, mada recimo protiv Paname su imali rano vodstvo pa nije bilo potrebe za jurnjavom.  Evo i broja kornera u prvom pol kad su Englezi u pitanju: TUN-ENG 2:3, ENG-PAN 2:0,  ENG-BEL 4:2, KOL-ENG 0:4. Svedjani su igrali ovako: SVE-KOR 5:1 (nerelevantna tekma jer su tu SVedi vodili glavnu rec + kasni gol), NEM-SVE 4:1, MEX-SVE 2:3, SVE-SVI 1:1. Svedska je tvrd tim, to im se ne moze osporiti. Izbacili Italiju iz kvala, onda Nemacka jedva dobila uz dosta srece a i Meksiko pa onda Svajcarsku su oba dobili bez primljenog gola. Daleko od toga da ce ovo biti lak posao za Engleze, ocekujem da ponovo Svedjani igraju svoju igru i zatvorice se max. Englezima odgovaraju prekidi jer su 70-80% golova ovog SP postignuti iz istih. Nije los predlog i ENG prva do 5 kornera, medjutim ovo mi je glavni pick i mislim da ce ENG otici na poluvreme sa bar 2 kornera vise

Link to comment
Share on other sites

Švedska - Engleska (1.86) bet at home

Mislim da je Švedska uradilo mnogo više nego što se očekivalo od njih na ovom Svjetskom prvenstvu. Imali su malih problema u grupnoj fazi protiv Južne Koreje, ali oni su pobijedili tu utakmicu. Uglavnom su se branili protiv Njemačke. Čak i u pobjedi protiv Mekiska su bili vrlo sretni, jer je Meksiko imao svoje šanse i veći posjed lopte od oko 65%. Kasnije je Švedska eliminirala Švicarsku, ali je Švicarska imala 18 šuteva i posjed lopte od 63% i vjerojatno nije zaslužila izgubiti. Engleskoj su bili potrebni penali kako bi eliminirali Kolumbiju. Oni su igrali solidno u skupinama, pobijedili su Tunisa i Panamu i postigli osam golova u tim utakmicama. Engleska je odmorila ključne igrače protiv Belgije i zbog toga su i izgubili sa 1-0. Švedska će se opet fokusirati na obranu, ali mislim da ovog puta neće biti u mogućnosti da zaustave Englesku sa igračima poput Kanea i Sterlinga u napadu. Mislim da će ovo biti jedna ubjedljiva pobjeda Engleske. Sretno!

EP7Y2QH.png

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, JackieJack said:

 Engleska vise kornera u prvom poluvremenu 1.53 Wwin 5/10

Engleska je u svim mecevima imala vise kornera u prvom, mada recimo protiv Paname su imali rano vodstvo pa nije bilo potrebe za jurnjavom.  Evo i broja kornera u prvom pol kad su Englezi u pitanju: TUN-ENG 2:3, ENG-PAN 2:0,  ENG-BEL 4:2, KOL-ENG 0:4. Svedjani su igrali ovako: SVE-KOR 5:1 (nerelevantna tekma jer su tu SVedi vodili glavnu rec + kasni gol), NEM-SVE 4:1, MEX-SVE 2:3, SVE-SVI 1:1. Svedska je tvrd tim, to im se ne moze osporiti. Izbacili Italiju iz kvala, onda Nemacka jedva dobila uz dosta srece a i Meksiko pa onda Svajcarsku su oba dobili bez primljenog gola. Daleko od toga da ce ovo biti lak posao za Engleze, ocekujem da ponovo Svedjani igraju svoju igru i zatvorice se max. Englezima odgovaraju prekidi jer su 70-80% golova ovog SP postignuti iz istih. Nije los predlog i ENG prva do 5 kornera, medjutim ovo mi je glavni pick i mislim da ce ENG otici na poluvreme sa bar 2 kornera vise

Lagani WIN bez ikakvih problema ;) 

WDLCICJ.png?1

Link to comment
Share on other sites

On 04. 07. 2018. at 0:06, JackieJack said:

Svedska - Engleska, Engleska ide dalje 1.44 bet365 online kladionica" rel="">bet365 

Pored prolaza Hrvatske koga sam isto jace odigrao Englesku igram dosta jako jer sam ubedjen da idu dalje protiv Svedjana. Mozemo govoriti o tome koliko su losi bili danas, to su legitimni argumenti ali na kraju krajeva se samo prolaz i pobeda racuna. Malo je i naivno ocekivati leprsav fudbal sada u najbitnijim mecevima niti ce ga biti na pregrst. Igracki su Englezi jaci bukvalno na svim pozicijama po 2 puta, Svedjani su nadmasili i svoje najludje snove. Poklopilo im se dosta toga kako to u sportu zna biti i zasluzili su jer nisu slucajno ovde ali mislim da je to kraj njihove bajke. Southgate me je pozitivno iznenadio kad je ubacio Rashforda i isao probati pobediti u drugom produzetku, jedan je od retkih trenera danas koji bi u tom momentumu to uradili jer vecina cuva rezultat ko oci u glavi. Mislim da ce ovo biti okidac i njima a i Hrvatima da sledecu odigraju bolje jer ne verujem u 2 ovako igracki lose partije.

 

It's coming home!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use