Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.7.2018.

Goksim

Recommended Posts

prije 1 minutu, sport86ist said:

na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kvota porasla na under bentacura..a po svim najavama je na prednjem veznom.. jel ima netko drugaciji info?

Malo prije sam procitao na fifinoj stranici da su najavili ipak 4-4-2 gdje bi Bentancur trebao odigrati krilo. Treba pratiti info i vidjeti. Ja cu definitivno cashoutati ako neće igrati poluspicu.

Urugvaj - Francuska 2 (2.00) bet at home

Urugvaj je bio prilično dobar do sada i oni su primili samo jedan gol od Portugala u posljednjem kolu. Dok su generalno bili vrlo dobri u obrani sa Godinom u srcu zadnje linije, nisu baš igrali protiv toliko jakih timova do sada. Prije Portugala su igrali jedino protiv Rusije, sa 10 igrača. Glavna vijest i najveći problem za Urugvaj je izostanak Edinson Cavanija. Kao što vidim svi mediji navode da će Urugvajac izostati iz ove utakmice jer je u prošloj izašao šepajući, to je protiv Portugala. Ekipa iz Južne Amerike ima Suareza u ekipi, ali ako Cavani izostane ovo će biti veliki problem za njih. Francuska je bila prva u svojoj skupini, ali nisu baš impresionirali u tim prvim utakmicama. Međutim, oni su protiv Argentine pokazali što znaju kada su im zabili četiri gola sa Kylian Mbappeom koji je bio nevjerojatan. Francuska je bila mnogo bolja u toj utakmici i mislim da će oni ovdje ostvariti pobjedu protiv Urugvaja. Neće to biti nimalo lagan posao, ali vjerujem da bi Francuska mogla ići vrlo daleko, pa čak možda i do finala.

5y1HzeB.png

Brazil - Belgija | Belgija prolaz (2.51) bet at home

Kao i kod Hrvatske i njihovoj utakmici protiv Danske, vjerujem da će se isto dogoditi i sa Belgijom. Njihov susret sa Japanom je bio stvarno uzbudljiv, ali lud, jer su bili vrlo blizu odlaska kući nakon što su bili dva gola u zaostatku. No, Martinez je napravio neke pametne promjene i brzo reagirao, tako da se Belgija uspjela vratiti. Zaista mi je bilo žao Japana u nekim trenucima, ali ne možete ni zamisliti koliko će Belgija imati koristi od tog povratka. Brazil nije bio nešto posebno po mom mišljenju. Švedska je postigla tri gola protiv Meksika u vrlo važnoj utakmici, a Meksiko je uspio zadržati Brazila skoro sat vremena ili nešto slično. No, bez obzira na to, moje glavno povjerenje u ovu okladu dolazi iz činjenice da je Belgija dobila ogroman mentalni poticaj nakon ovog povratka protiv Japana. Sa takvim igračima oni bi trebali igrait mnogo mnogo bolje i Japan je trebao biti pobijeđen sa više golova razlike. Brazil je možda mnogo bolji i jači na papiru, ali Belgija prije ili kasnije mora početi da igra onakako kako bi trebali. Kada gledate sve te igrače i njihova imena očekujete čarobne nastupe. Mislim da je ovo vrijeme da oni naprave nešto sa ovom ekipom koju imaju. Igram na Belgiju samo zbog ono što se dogodilo sa Japanom, jer koliko god to ludo zvučalo, mislim da Belgija ima ekipu koja može izbaciti Brazila i zaista bi to volio vidjeti samo da taj glumac ispadne sa ovog natjecanja. Znate na koga mislim, međutim vjerujem da bi Belgija ovdje trebala proći. Sretno!

RE3Xab2.png

On 03. 07. 2018. at 14:31, Goksim said:

Čekao sam da unibet" rel="">unibet doda specijalne razrade za utakmicu Brazil - Belgija i idem nešto jače sa ovim. 

Granica od samo 26,5 prekršaja je poprilično niska, mislim preniska za utakmicu ovog tipa i mislim da je dosta realno da vidimo 27+ prekršaja već u regularnom vremenu, a jasno je da bi 27+ prekršaja u slučaju produžetaka moralo biti pređeno. unibet" rel="">unibet , kao što sam već i spominjao računa i eventualne produžetke kod ovih zbrojeva što je glavni razlog zašto igram overe kod njih. 

Vjerujem da će do utakmice koeficijent biti smanjen a granica povećana, pa toplo sugeriram da, ako vam se oklada sviđa istu uplatite kod unibet" rel="">unibet ili 888sport" rel="">888sport kladionice što prije, jer mislim da granica može samo rasti. 

U trenutku pisanja teksta nije poznato tko će biti sudac, što je naravno bitan faktor, međutim mislim da tko god bude sudio neće imati lagan posao... 

n0Q0aF6.png

30 prekršaja

On 05. 07. 2018. at 16:40, ksapi said:

Mbappe under 3.5 šuta 1.57 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Argentina 2 šuta, Danska 0 šuteva u 15min, Peru 2 šuta u 74min, Australija 1 šut.. Objasnio sam kod Girouda što mislim o tijeku ove utakmice, Urugvaj će se braniti, ali to rade jako dobro i organizirano. Mbappe ovdje neće moći bježati kao protiv Argentine ili nekih momčadi koje su se čak i branile, ali to ne rade savršeno. Pošto se do sada nije približio ovoj margini, ne vidim zašto bi ju danas prebacio.

Hazard over 1.5 šut 1.57 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Panama, Tunis i Japan – sve tekme po 4 šuta, iako je Brazil obrambeno dobar i ne očekujem nadomć Belgije ovdje, manje od dva šuta Hazard nikako ne bi smio imati.

Giroud under 3.5 šuta 1.60 unibet" rel="">unibet

Argentina 1, Danska 3, Peru 2, Australija 0 za 21min.. Jedino se protiv Danske približio margini, a ta utakmica je bila jako bezvoljna s obje strane, Danci su obrambeno bili vrlo mlitavi, a sada Francuzi dolaze na najbolju obranu turnira. Sumnjam da će ovdje prštati šanse s njihove strane, Giroud ovdje u skoku neće toliko dominirati kao do sada i ovdje se kockam čak i s produžecima da će ostati u underu.

Witsel under 57.5 dodavanja 1.57 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Dosadašnji protivnici Belgije nisu ni sjena ovog Brazila pa mislim da je ovo ptopuno promašena margina. U sve tri utakmice koje je Witsel igrao oni su imali nadmoć i posjed lopte, danas sam uvjeren da to neće biti slučaj. Njegove dosadašnje brojke su Japan 62, Tunis 60 i Panama 57, protiv veznog reda i pressinga Brazila nema šanse da ovo prebaci danas.

Vertonghen under 63.5 dodavanja 1.50 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ista stvar kao i Witsel, ovo je margina promašena barem za 10ak dodavanja. Dosadašnje brojke: Japan 75, Tunis 44, Panama 67.

Vecino under 40.5 pasova 1.57 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Portugal 20, Rusija 64, Arabija 63 za 58min, Egipat 85 u 86min..ista priča kao i Bentacur.

Bentacur under 37.5 pasova 1.57 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nema ovdje neke velike mudrosti, Urugvaj će definitivno dati posjed Francuzima kao i Portugalu kada su imali samo 33% posjeda. U takvoj utakmici Bentacur ne može preko 20 pasova u sredini terena gdje je Francuska vrlo jaka, a do sada je imao: Portugal 12 za 62min, Rusija 30 za 62min, Arabija 81, Egipat 87. Egipat i Arabija su ovdje potpuno nebitne utakmice, protiv Rusa su imali igrača više pa nije imao ništa posebno puno pasova, a danas očekujem nešto slično kao protiv Portugala, znači ne preko 20ak ako bude igrao cijelu utakmicu.

7/7 prošlo ?

On 04. 07. 2018. at 16:20, ksapi said:

Urugvaj-Francuska

Urugvaj je u četiri dosadašnje utakmice na prvenstvu dobio samo jedan žuti karton, protiv domaćina Rusije. Oni su defanzivna momčad, danas će se protiv Francuza sigurno opet braniti i u pravilu takva igra uvijek rezultira većim brojem kartona, no očito ne i kod njih.

Francuzi su protiv Australije dobili 1, protiv Perua 2, protiv Danske nijedan u mrtvoj utakmici, a protiv Argentine 3 žuta kartona. Mislim da ovdje svakako ima smisla tražiti opcije da će Urugvaj po fair playu ostati itekako korektan po, za mene iznenađujućim kvotama.

Tipovi su:

azijski hendikep kartona Francuska +0.5 1.85 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Urugvaj under 2.5 kartona 1.61

Brazil-Belgija

Očekujem da će Brazil ovdje kontrolirati utakmicu, ova Belgija je protiv Japana imala dosta problema s kontrolom igre i mislim da danas to neće ni pokušati. Brazil ide dosta prema naprijed, dosta lako dolaze u zonu šuta i to rezultira ogromnim brojem kornera za njihovu stranu, do sad su imali: Meksiko 8, Srbija 9, Kostarika 9 i Švicarska 7. Naravno da je Belgija jača ekipa od svih s kojima su do sada igrali, no ovdje ne idem na pobjedu Brazila, već samo mislim da ćemo gledati dosta sličnu utakmicu dosadašnjim Brazilovima.

S druge strane Belgija ima strašan napadački potencijal, siguran sam da će oni napraviti dosta svojih šansi ovdje, da će i oni itekako šutirati u solidnoj mjeri, a onda broj kornera ne bi trebao podbaciti. Do sada su imali: Panama 9, Tunis 5, Engleska 2 s drugom postavom, Japan 10. Nisu ovo neke relevantne brojke, no ionako očekujem da će Brazil doći sam vrlo blizu ovoj margini, a Belgija to sigurno može pogurati preko, pogotovo ako će gubiti.

Belgija je protiv sebe imala 3 kornera s Panamom i 2 s Tunisom što je nebitno ovdje, ali 7 s Engleskom i 6 s Japanom. Brazil će napadati daleko više nego što je to bio slučaj do sad i mislim da lagano mogu preko timske margine.

Tipovi su:

Over 9.5 kornera 1.53 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Brazil over 5.5 kornera 1.80 bet365 online kladionica" rel="">bet365

4/4 prošlo...danas masakr od dana :D

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use