Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.7.2018.

Goksim

Recommended Posts

Prve utakmice četvrtine finala Svjetskog nogometnog prvenstva

fuf6kds.png

(Koeficijenti 3.7. u 20:02 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

BONUSI ZA KLAĐENJE ZA SVJETSKO NOGOMETNO PRVENSTVO

1. Bet365 

Najbolja i najveća online kladionica koja ima možda i najbogatiju ponudu za klađenje te ogroman broj razrada i specijalnih oklada koju toplo preproučujem. Iz mojih listića se vidi da mi je ovo osobno najdraža online kladionica. Uz razne personalizirane pogodnosti i besplatne personalizirane oklade za aktivne članove za trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva imaju i sljedeće promocije koje vrijede za sve članove:

• Ranija isplata za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji - Možda i najatraktivnija promocija koju bet365 kladionica, kao i ranije navedene, automatski aktivira za sve oklade svim igračima. Ukoliko ijedna reprezentacija na koju se kladite bude u bilo kojem trenutku vodila sa 2 gola razlike, istog trenutka bet365 kladionica će okladu obračunati kao dobitnu, neovisno o tome kako utakmica i završi. Dakle, uzmimo za primjer utakmicu Hrvatske i Češke sa eura2016 koja je nakon vodstva Hrvatske od 2:0 završila 2:2. Ako se nešto isto ili slično desi reprerezentaciji na koju ste se kladili kod bet365 kladionice oklada će biti dobitna u trenutku kada vaša reprezentacija i povede sa 2 gola razlike. Ovo je odlično jer prvo, omogućuje raniju isplatu te priliku da se dobitak ponovno uplati na live klađenju a drugo smanjuje se rizik, jer koliko god izgledno vodstvo od dva gola razlike izgledalo, budite sigurni da će biti veći broj utakmica na ovom Svjetskom prvenstvu gdje će reprezentacije voditi sa dva gola razlike a gdje na kraju neće i slaviti. Igrajući kod bet365 kladionice eliminira se ovaj rizik. 
  • Bore draw money back - Promocija koja mi je osobno jako draga jer sam zbog nje nebrojeno puta dobio povrat uloga kod klađenja na poluvrijeme/kraj ili točan rezultat. Više o promociji možete saznati ako kliknete na link ali ukratko, bilo koja oklada na točan rezultat utakmice, poluvrijeme/kraj te strijelca će biti VOID, odnosno iznos će biti vraćen ukoliko utakmica završi 0:0.  
  • World Cup 2018 Penalty Payback - Ako se namjeravate kladiti na to tko osvaja Svjetsko nogometno prvenstvo, bet365 je mislim najbolja opcija upravo zbog ove promocije i činjenice da gotovo sve kladionice imaju iste koeficijente. U slučaju da reprezentacija na koju se kladite bude eliminirana na penale bet365 vraća ulog svim igračima koji su se kladili na navedenu reprezentaciju. 
  • Specijalna oklada na strijelca prvog gola - Ako se volite kladiti na strijelca prvog gola na utakmici, na što gotovo sve kladionice daju gotovo identične koeficijente, bet365 bi mogla biti najbolja opcija upravo zbog ove promocije. Naime, ukoliko strijelac na kojeg se kladite da postiže prvi gol na utakmici ne postigne prvi gol na utakmici, međutim postigne gol unutar regularnog susreta bet365 će okladu obraćunati kao dobitnu po 1/3 koeficijenta. Što to znači? Uzmimo na primjer da ste se kladili na to da Mandžukić daje prvi gol i da je koeficijent na navedenu okladu 6,00, te ste na to uplatili  npr. 100€. Ukoliko Mandžukić ne postigne prvi gol, ali postigne gol za vrijeme utakmice vaša oklada neće biti gubitna već dobitna po koeficijentu 6,00 * 1/3 odnosno, u ovom slučaju, po koeficijentu 2,00. Dakle umjesto da izgubite 100€ uloga, bet365 bi u ovom slučaju isplatio 200€. Svakako pročitajte Terms and conditions odnosno pravila promocija i bonusa kako bi vam sve bilo jasno. 

Popis svih aktivnih bonusa za klađenje za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

1. Otvorite račun kod Betfair_kladionice i uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€ 
  2. Otvorite račun kod 1xbet_kladionice i iskorstite prvo bonus dobrodošlice odnosno uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€. Nakon toga sudjelujte u promociji sretni petak i ponovno, u petak, napravite uplatu od 100€ a na računu za klađenje ćete imati dodatnih 100€ bonusa. Nakon toga, u srijedu, ponovno napravite uplatu od 100€ a zahvaljujući promociji sretna srijeda ponovno ćete dobiti 100€ za klađenje. I da već u petak ponovno možete iskoristiti ovu promociju. Dakle, ako slijedite navedene upute sa ukupno uplaćenih 300€ na računu za klađenje imati ćete 600€
  3. Otvorite račun kod 10bet_kladionice te uplatite 200€ za klađenje i uzmite besplatnih 100€ bonusa dobrodošlice. Dakle, ako uplatite 200€ za klađenje na računu za klađenje ukupno ćete imati 300€. 
  4. 100€ bonusa kod Bet_at home kladionice

Uzmite besplatne vouchere kod bet at home kladionice za Svjetsko nogometno prvenstvo
TOLIPl9.png

j7mCsdW.png

vaxU80K.png

Čekao sam da unibet doda specijalne razrade za utakmicu Brazil - Belgija i idem nešto jače sa ovim. 

Granica od samo 26,5 prekršaja je poprilično niska, mislim preniska za utakmicu ovog tipa i mislim da je dosta realno da vidimo 27+ prekršaja već u regularnom vremenu, a jasno je da bi 27+ prekršaja u slučaju produžetaka moralo biti pređeno. unibet , kao što sam već i spominjao računa i eventualne produžetke kod ovih zbrojeva što je glavni razlog zašto igram overe kod njih. 

Vjerujem da će do utakmice koeficijent biti smanjen a granica povećana, pa toplo sugeriram da, ako vam se oklada sviđa istu uplatite kod unibet ili 888sport kladionice što prije, jer mislim da granica može samo rasti. 

U trenutku pisanja teksta nije poznato tko će biti sudac, što je naravno bitan faktor, međutim mislim da tko god bude sudio neće imati lagan posao... 

n0Q0aF6.png

Urugvaj - Francuska - prolaz Francuske 

Francuska je odigrala fantastičnu utakmicu protiv Argentine. Možda nisu impresionirali igrom u grupnoj fazi, ali ostvarili su cilj a tako, ako se sjetimo prijašnjih prvenstava, se i osvajaju naslovi, dižući se u igri kako prvenstvo odmiće. Vidim Francusku u finalu, a bilo bi lijepo da sa druge strane bude Hrvatska te prilika za osvetu za poraz 1998. godine. 

g4GW6mB.png

Urugvaj-Francuska

Urugvaj je u četiri dosadašnje utakmice na prvenstvu dobio samo jedan žuti karton, protiv domaćina Rusije. Oni su defanzivna momčad, danas će se protiv Francuza sigurno opet braniti i u pravilu takva igra uvijek rezultira većim brojem kartona, no očito ne i kod njih.

Francuzi su protiv Australije dobili 1, protiv Perua 2, protiv Danske nijedan u mrtvoj utakmici, a protiv Argentine 3 žuta kartona. Mislim da ovdje svakako ima smisla tražiti opcije da će Urugvaj po fair playu ostati itekako korektan po, za mene iznenađujućim kvotama.

Tipovi su:

azijski hendikep kartona Francuska +0.5 1.85 bet365

Urugvaj under 2.5 kartona 1.61

Brazil-Belgija

Očekujem da će Brazil ovdje kontrolirati utakmicu, ova Belgija je protiv Japana imala dosta problema s kontrolom igre i mislim da danas to neće ni pokušati. Brazil ide dosta prema naprijed, dosta lako dolaze u zonu šuta i to rezultira ogromnim brojem kornera za njihovu stranu, do sad su imali: Meksiko 8, Srbija 9, Kostarika 9 i Švicarska 7. Naravno da je Belgija jača ekipa od svih s kojima su do sada igrali, no ovdje ne idem na pobjedu Brazila, već samo mislim da ćemo gledati dosta sličnu utakmicu dosadašnjim Brazilovima.

S druge strane Belgija ima strašan napadački potencijal, siguran sam da će oni napraviti dosta svojih šansi ovdje, da će i oni itekako šutirati u solidnoj mjeri, a onda broj kornera ne bi trebao podbaciti. Do sada su imali: Panama 9, Tunis 5, Engleska 2 s drugom postavom, Japan 10. Nisu ovo neke relevantne brojke, no ionako očekujem da će Brazil doći sam vrlo blizu ovoj margini, a Belgija to sigurno može pogurati preko, pogotovo ako će gubiti.

Belgija je protiv sebe imala 3 kornera s Panamom i 2 s Tunisom što je nebitno ovdje, ali 7 s Engleskom i 6 s Japanom. Brazil će napadati daleko više nego što je to bio slučaj do sad i mislim da lagano mogu preko timske margine.

Tipovi su:

Over 9.5 kornera 1.53 bet365

Brazil over 5.5 kornera 1.80 bet365

prije 3 sati, ksapi said:

Urugvaj-Francuska

Urugvaj je u četiri dosadašnje utakmice na prvenstvu dobio samo jedan žuti karton, protiv domaćina Rusije. Oni su defanzivna momčad, danas će se protiv Francuza sigurno opet braniti i u pravilu takva igra uvijek rezultira većim brojem kartona, no očito ne i kod njih.

Francuzi su protiv Australije dobili 1, protiv Perua 2, protiv Danske nijedan u mrtvoj utakmici, a protiv Argentine 3 žuta kartona. Mislim da ovdje svakako ima smisla tražiti opcije da će Urugvaj po fair playu ostati itekako korektan po, za mene iznenađujućim kvotama.

Tip:

Urugvaj under 2.5 kartona 1.61

To je objektivno za očekivati po viđenom, ali...
Ako je istina da se nakon četvrtfinala brišu kartoni onda ne vidim razlog
zasto Urugvajci ne bi otpustili svoje kočnice i počeli malo agresivnije.
Ako utakmicu ne bude sudio neki mandril poput Mažića,
vjerujem da bi Urugvaj ovaj put mogao do 2+ kartona

prije 22 sati, Goksim said:

Čekao sam da unibet">unibet doda specijalne razrade za utakmicu Brazil - Belgija i idem nešto jače sa ovim. 

Granica od samo 26,5 prekršaja je poprilično niska, mislim preniska za utakmicu ovog tipa i mislim da je dosta realno da vidimo 27+ prekršaja već u regularnom vremenu, a jasno je da bi 27+ prekršaja u slučaju produžetaka moralo biti pređeno. unibet">unibet , kao što sam već i spominjao računa i eventualne produžetke kod ovih zbrojeva što je glavni razlog zašto igram overe kod njih. 

Vjerujem da će do utakmice koeficijent biti smanjen a granica povećana, pa toplo sugeriram da, ako vam se oklada sviđa istu uplatite kod unibet">unibet ili 888sport">888sport kladionice što prije, jer mislim da granica može samo rasti. 

U trenutku pisanja teksta nije poznato tko će biti sudac, što je naravno bitan faktor, međutim mislim da tko god bude sudio neće imati lagan posao... 

n0Q0aF6.png

prije 8 minute, IzudinB said:

Brazil - Belgija (20:00)
Sudac: Milorad Mažić (SRB)
KoMaav9.png

(Koeficijenti 4.7. u 22:01 CET)

Dakle sudi Mažić kojeg sam posebno pratio na utakmici Južne Koreje i Meksika gdje je dosudio 31 prekršaj. U prvih 10ak minuta dosudio je 8 prekršaja, međutim kasnije se igralo nešto korektnije a i puštao je prednost u jako puno navrata. Vodio je i utakmicu Senegala i Kolumbije gdje je dosudio 30 prekršaja. Vjerujem da će prebaciti i granicu od 26,5 prekršaja, nadam se već u regularnom dijelu, a ako bude eventualni produžetak, što bi se moglo desiti, onda over ne bi trebao biti upitan.

Granica za prekršaje stvarno nije velika a zanimljivo je da je npr. Belgija imala više prekršaja od Japana u susretu osmine finala. Protiv Japana su napravili 13 prekršaja a očekujem da naprave barem 4-5 prekršaja više protiv razigranog Brazila. 

Bet at home daje zanimljivu specijalnu okladu koja mi izgleda dosta izgledna. Naime, daju čak 1,70 da će ukupno Francuska i Brazil dati 3 ili više golova. 

Francuska je favorit protiv Urugvaja i mislim da je izuzetno izgledno da će postići barem jedan gol, a mislim i više. Sumnjam da i Brazil neće poentirati, minimalno jednom a vidjeli smo već više puta kako izgleda završnica utakmice kada se protivnik mora otvoriti i kada u pravilu Brazil postiže još jedan gol. 

Sa ovom okladom ste u igri obje utakmice, čak ako se i dogodi neka senzacija i tehnički i da nekim čudom Francuska ne postigne niti gola, i dalje je moguće da oklada prođe zahvaljujući Brazilu. 

Mislim da je 1,70 za ovako nisku granicu previše. 

MUJhjJJ.png

Urugvaj - Francuska | Kante više od 58.5 dodavanja (1.83) bet365

Primijetio sam prilično dobre koeficijente i granice na dva vezna igrača Francuske. Po meni su ove granice vrlo niske, jer preko ovog dvojica, N'golo Kantea i Paul Pogbe kreću sve akcije Francuske. Oni su glavna karika u veznom redu glavnog favorita za osvajanje ovog trofeja. Protiv Australije u prvoj utakmici Kante je imao ukupno 57 dodavanja, dok je u drugoj utakmici protiv Perua ima čak i manje negdje oko 50 dodovanja, ali nijedan francuski igrač nije impresionirao u tim prvim utakmicama francuske reprezentacije, jer su oni pokazali što znaju tek kada su počeli igrati osminu finala. No, u trećoj utakmici grupne faze protiv Danske, Francuska je igrala remi bez golova, no Kante je imao oko 80 dodavanja što je zaista fenomenalno i nisam siguran zašto je ova granica ovako niska. Moguće da je to zbog činjenice da je Urugvaj do sada imao najbolju obranu na Svjetskom prvenstvu, ali vjerujem da će Francuska i ovdje voditi glavnu riječ, tako da očekujem ovu granicu pređenu, jer mislim da će biti mnogo dodavanja u Frnacuskoj jer će sigurno kružiti oko obrane Urugvaja dok budu tražili rješenje kako da ih slome. Vjerujem da će Francuzi ostvariti tu pobjedu, ali vjerujem i da neće mnogo srljati kako ne bi napravili grešku i zbog toga mislim da će lopta kružiti terenom i da će ih većina ići preko Pogbe i Kantea. Sretno!

DqRDksx.png

(Koeficijenti 5.7. u 15:20 CET)

prije sat vremena, IzudinB said:

Urugvaj - Francuska | Kante više od 58.5 dodavanja (1.83) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Primijetio sam prilično dobre koeficijente i granice na dva vezna igrača Francuske. Po meni su ove granice vrlo niske, jer preko ovog dvojica, N'golo Kantea i Paul Pogbe kreću sve akcije Francuske. Oni su glavna karika u veznom redu glavnog favorita za osvajanje ovog trofeja. Protiv Australije u prvoj utakmici Kante je imao ukupno 57 dodavanja, dok je u drugoj utakmici protiv Perua ima čak i manje negdje oko 50 dodovanja, ali nijedan francuski igrač nije impresionirao u tim prvim utakmicama francuske reprezentacije, jer su oni pokazali što znaju tek kada su počeli igrati osminu finala. No, u trećoj utakmici grupne faze protiv Danske, Francuska je igrala remi bez golova, no Kante je imao oko 80 dodavanja što je zaista fenomenalno i nisam siguran zašto je ova granica ovako niska. Moguće da je to zbog činjenice da je Urugvaj do sada imao najbolju obranu na Svjetskom prvenstvu, ali vjerujem da će Francuska i ovdje voditi glavnu riječ, tako da očekujem ovu granicu pređenu, jer mislim da će biti mnogo dodavanja u Frnacuskoj jer će sigurno kružiti oko obrane Urugvaja dok budu tražili rješenje kako da ih slome. Vjerujem da će Francuzi ostvariti tu pobjedu, ali vjerujem i da neće mnogo srljati kako ne bi napravili grešku i zbog toga mislim da će lopta kružiti terenom i da će ih većina ići preko Pogbe i Kantea. Sretno!

DqRDksx.png

(Koeficijenti 5.7. u 15:20 CET)

Po čemu je tebi relevantna brojka njegovih dodavanja u mrtvoj utakmici s Danskom gdje su imali posjed 75%, a Danci nisu ni pokušavali preći centar? A nisu ti relevantne utakmice s Peruom i Australijom, nisi naveo ni brojku dodavanja u utakmici s Argentinom gdje je imao 54 dodavanja.

Mbappe under 3.5 šuta 1.57 bet365

Argentina 2 šuta, Danska 0 šuteva u 15min, Peru 2 šuta u 74min, Australija 1 šut.. Objasnio sam kod Girouda što mislim o tijeku ove utakmice, Urugvaj će se braniti, ali to rade jako dobro i organizirano. Mbappe ovdje neće moći bježati kao protiv Argentine ili nekih momčadi koje su se čak i branile, ali to ne rade savršeno. Pošto se do sada nije približio ovoj margini, ne vidim zašto bi ju danas prebacio.

Hazard over 1.5 šut 1.57 bet365

Panama, Tunis i Japan – sve tekme po 4 šuta, iako je Brazil obrambeno dobar i ne očekujem nadomć Belgije ovdje, manje od dva šuta Hazard nikako ne bi smio imati.

Giroud under 3.5 šuta 1.60 unibet

Argentina 1, Danska 3, Peru 2, Australija 0 za 21min.. Jedino se protiv Danske približio margini, a ta utakmica je bila jako bezvoljna s obje strane, Danci su obrambeno bili vrlo mlitavi, a sada Francuzi dolaze na najbolju obranu turnira. Sumnjam da će ovdje prštati šanse s njihove strane, Giroud ovdje u skoku neće toliko dominirati kao do sada i ovdje se kockam čak i s produžecima da će ostati u underu.

Witsel under 57.5 dodavanja 1.57 bet365

Dosadašnji protivnici Belgije nisu ni sjena ovog Brazila pa mislim da je ovo ptopuno promašena margina. U sve tri utakmice koje je Witsel igrao oni su imali nadmoć i posjed lopte, danas sam uvjeren da to neće biti slučaj. Njegove dosadašnje brojke su Japan 62, Tunis 60 i Panama 57, protiv veznog reda i pressinga Brazila nema šanse da ovo prebaci danas.

Vertonghen under 63.5 dodavanja 1.50 bet365

Ista stvar kao i Witsel, ovo je margina promašena barem za 10ak dodavanja. Dosadašnje brojke: Japan 75, Tunis 44, Panama 67.

Vecino under 40.5 pasova 1.57 bet365

Portugal 20, Rusija 64, Arabija 63 za 58min, Egipat 85 u 86min..ista priča kao i Bentacur.

Bentacur under 37.5 pasova 1.57 bet365

Nema ovdje neke velike mudrosti, Urugvaj će definitivno dati posjed Francuzima kao i Portugalu kada su imali samo 33% posjeda. U takvoj utakmici Bentacur ne može preko 20 pasova u sredini terena gdje je Francuska vrlo jaka, a do sada je imao: Portugal 12 za 62min, Rusija 30 za 62min, Arabija 81, Egipat 87. Egipat i Arabija su ovdje potpuno nebitne utakmice, protiv Rusa su imali igrača više pa nije imao ništa posebno puno pasova, a danas očekujem nešto slično kao protiv Portugala, znači ne preko 20ak ako bude igrao cijelu utakmicu.

Prolazak Belgije bet365 - 2,37

Nije mi jasno ovako niska kvota na prolazak Brazila, dok bet365 na Belgiju daje čak 2,37 i to vrijedi iskoristiti i probati. Belgijanci su jedna od najjačih selekcija na Svijetu, bili su blizu odlaksu kući ali je Martinez pokazao kakav je stručnjak ali i kakav karakter ima ova ekipa. Vratili su se, slavili i mislim da pucaju od samopouzdanja. 

Brazil je po meni ništa posebno, mučili su se u svakoj utakmici do sada. Lomili su otpor Meksika sat vremena, dok je npr. Švedka istim tim Meksikancima sasula tri komada u također važnoj utakmici za Meksiko.

Da Belgija nije imala onakav povratak protiv Japana ovo vam ne bi predlaga, ali upravo zbog tog meča mislim da mogu poslati Brazil kući i "poklati" se u polufinalu vjerovatno protiv Francuza.

45454.thumb.jpg.8230b5c411ee3a776d781e8375a4eef1.jpg

Nema zutog kartona pre 10 min u mecevima 1/4 finala 1.83 marathonbet 

Zanimljiv pick u ponudi kod marathona i svakako veliki value ako se ja pitam. U 1/4 finalu imamo 3 underasa (Mazic, Kuipers, Pitana) i Riccija koji ima nesto bolji prosek jer sudi BRA ligu ali je za sudija UEFE pa se i on drzi istih kriterija. Ovde opklada prolazi ako na nijednom mecu ne padne zuti karton prvih 10 minuta. Crveni karton dolazi u obzir jer Marathon to ne racuna. Potrebno je naravno i malo srece, ali ako ne bude nekih sranja tipa penal ili neki ludi faul onda bi ovo moralo doci bez problema.

4sBOMi9 - Imgur.png

prije sat vremena, JackieJack said:

Nema zutog kartona pre 10 min u mecevima 1/4 finala 1.83 marathonbet">marathonbet 

Zanimljiv pick u ponudi kod marathona i svakako veliki value ako se ja pitam. U 1/4 finalu imamo 3 underasa (Mazic, Kuipers, Pitana) i Riccija koji ima nesto bolji prosek jer sudi BRA ligu ali je za sudija UEFE pa se i on drzi istih kriterija. Ovde opklada prolazi ako na nijednom mecu ne padne zuti karton prvih 10 minuta. Crveni karton dolazi u obzir jer Marathon">Marathon to ne racuna. Potrebno je naravno i malo srece, ali ako ne bude nekih sranja tipa penal ili neki ludi faul onda bi ovo moralo doci bez problema.

4sBOMi9 - Imgur.png

Da, ovo je super oklada, bet365 na to kombinirano daje samo 1.50

edit: samo mi reci na koju foru ti daju uplatit 110e na ovo? :D

Double:

R. Bentancur 37.5 under pasova 1,57 bet365
U prvoj utakmici četvrtine finala gledati ćemo dvoboj između Urugvaja i Francuske. Urugvaj karakterizira čvrsta obrana i ubojita kontra sa dva odlična napadača dok je najveća slabost ona u veznoj liniji gdje nemaju tehnički kvalitetne igrače koji bi povezali obranu i napad. Zbog toga Urugvaj često prepušta posjed protivnicima i pokušava dugim loptama naći Suareza i Cavanija. S druge strane imamo Francuze koji su odlično pokriveni u svim linijama, pogotovo u veznom redu što je jako bitno za ovaj tip. 
Očekujem posjed Francuza na nekih 60% gdje će oni voditi igru, dok će se Urugvaj braniti i eventualno iz nekakvih prekida pokušati doći do prilike za gol.
Koliko vidim po medijima, nema naznake oporavka Cavanija te se najavljuje defanzivnija formacija 4-3-2-1 gdje bi Bentancur trebao igrati polušpicu što nije njegova prirodna pozicija i sigurno nam ide u prilog kod ovog tipa.
Kolega ksapi je napisao brojke pa nema smisla da ponavljam. Očekujem ga na maks 30 dodavanja.

Brazil - Belgija 1x 1,29 bet365
Da ne dužim...glavni favorit mundijala mi djeluje ko da igra kolko im treba dok me Belgija razočarala igrom protiv Japana (skupina Belgije mi nije relevantna).  Mislim da bi Belgija mogla gadno nastradat ako će igrat sa 3 igrača u obrani, a kako stvari stoje zasad, formacija bi trebala bit 3-4-2-1. Ogradit ću ipak sa dvoznakom jer na ovom prvenstvu je sve moguće. 

Ukupni koef: 2,02 bet365 5/10

prije 4 sati, ksapi said:

Da, ovo je super oklada, bet365 online kladionica" rel="">bet365 na to kombinirano daje samo 1.50

edit: samo mi reci na koju foru ti daju uplatit 110e na ovo? :D

Nisam siguran na sta ciljas, ako mislis na limit onda je zato sto ga nema. Kod marathona imam racun vec 6-7 godina najmanje ako ne i vise i nikad nisam imao problema sa limitom kod glavnih liga i takmicenja. Oni i bet365 su jedine klade koje me jos nisu limitirale, kod svih ostalih sam otvarao racune po vise puta :) 

prije 15 sati, ksapi said:

Po čemu je tebi relevantna brojka njegovih dodavanja u mrtvoj utakmici s Danskom gdje su imali posjed 75%, a Danci nisu ni pokušavali preći centar? A nisu ti relevantne utakmice s Peruom i Australijom, nisi naveo ni brojku dodavanja u utakmici s Argentinom gdje je imao 54 dodavanja.

Pa naveo sam već, jer vjerujem da će Francuska imati većinski posjed u ovoj utakmici, tako da te prve utakmice i nisu toliko relevantne, jer je Francuska krenula da igra u ovim nokaut fazama, a preko N'golo Kante i Paul Pogbe će ići većina lopti koje će vezati njihovu igru, dok će Kante biti tu da prekine i svaki kontranapad koji napravi Urugvaj. Znamo kako igra u Chelseaju i koliko zaista znači ovaj igrač i u Francuskoj, tako da bi po mom mišljenju trebao lagano da pređe ovu granicu. ;)

prije 8 sati, Nbafan said:

Double:

R. Bentancur 37.5 under pasova 1,57 bet365 online kladionica" rel="">bet365
U prvoj utakmici četvrtine finala gledati ćemo dvoboj između Urugvaja i Francuske. Urugvaj karakterizira čvrsta obrana i ubojita kontra sa dva odlična napadača dok je najveća slabost ona u veznoj liniji gdje nemaju tehnički kvalitetne igrače koji bi povezali obranu i napad. Zbog toga Urugvaj često prepušta posjed protivnicima i pokušava dugim loptama naći Suareza i Cavanija. S druge strane imamo Francuze koji su odlično pokriveni u svim linijama, pogotovo u veznom redu što je jako bitno za ovaj tip. 
Očekujem posjed Francuza na nekih 60% gdje će oni voditi igru, dok će se Urugvaj braniti i eventualno iz nekakvih prekida pokušati doći do prilike za gol.
Koliko vidim po medijima, nema naznake oporavka Cavanija te se najavljuje defanzivnija formacija 4-3-2-1 gdje bi Bentancur trebao igrati polušpicu što nije njegova prirodna pozicija i sigurno nam ide u prilog kod ovog tipa.
Kolega ksapi je napisao brojke pa nema smisla da ponavljam. Očekujem ga na maks 30 dodavanja.

Brazil - Belgija 1x 1,29 bet365 online kladionica" rel="">bet365
Da ne dužim...glavni favorit mundijala mi djeluje ko da igra kolko im treba dok me Belgija razočarala igrom protiv Japana (skupina Belgije mi nije relevantna).  Mislim da bi Belgija mogla gadno nastradat ako će igrat sa 3 igrača u obrani, a kako stvari stoje zasad, formacija bi trebala bit 3-4-2-1. Ogradit ću se ipak dvoznakom jer na ovom prvenstvu je sve moguće. 

Ukupni koef: 2,02 bet365 online kladionica" rel="">bet365 5/10

slazem se s Bentacurom..ja sam ga jednom i pao jer je igrao bas poluspicu.. uglavnom najbitnije je gdije ce igrati..jer kao centralni vezni ima brdo vise pasova..tako bilo s egiptom i saudijskom..nije stvar toliko ni protivnika vec formacije..jer ako on i vecino budu centralni vezni u 4 4 2..ide sigurno preko..a ako igraju kao sta si rekao..nema sanse..

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use