Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Challenger Recanati

darko56

Recommended Posts

10:30h  D.E. Galan Riveros-Lukas Rosol  2    1,72   5/10 bet365

Rosol je u odličnoj formi,prije 3 dana osvojio je ITF Pardubice na zemlji. Nakon Pardubica odlazi u Talijanski Recanati koji se igra na hardu. Mišljenja sam da bi morao proći Kolumbijca D.E. Galana Riverosa koji ove sezone ima na hardu omjer 4-5,i ta podloga mu ne odgovara najbolje. Kolumbijca sam gledao nekoliko puta ove sezone i najbolje igra na clay-u,istina je da može solidno odigrati i na hardu ali po meni je Rosol iskusniji i daleko kvalitetniji igrač ove podloge. Rosol je bivši top 30 igraš ATP-a koji voli igrati agresivan tenis i ima odličan servis što je bitno. Ako Rosol odigra jedan solidan meč,a nadam se da hoće pobjeda ne bih trebala doći u pitanje. 

Ovaj koef. 1,72 mi je prevelik,možda bookie-i računaju na umor i to što Rosol dolazi sa clay-a,ali ja vjerujem u čeha i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

Screenshot_2.png

Koeficijenti 03.07.2018.g. u 07:19 CET
                                                                    Koeficijenti su podložni promjenama

15:40h Viktor Galović-Andres Artunedo   1  1,57  5/10 bet365

Susret 1. kola CH u Recanati gdje se sastaju Hrvat Viktor Galović i Španjolac Andres Martinavarr Artunedo .

Galović brani na ovom turniru titulu,istina je da mu je forma upitna,ali uvjeti mu itekako odgovaraju tj. brži hard gdje ima i najbolje rezultate u karijeri. Jedan od razloga zašto igram na Galovića je taj što ovdje brani prošlogodišnju titulu i kvalitetniji je igrač o španjolca.

Viktor je odličan server i agresivnom igrom može namučiti i bolje igrače od španjolca,naravno ako mu je dan.Vjerujem da će Viktor odigrati jedan pristojan meč i proći u naredno kolo i uzimam pobjedu Galovića po ovom koef. za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

Screenshot_3.png

Koeficijenti 03.07.2018.g. u 14:05 CET

prije 5 sati, darko56 said:

15:40h Viktor Galović-Andres Artunedo   1  1,57  5/10 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Susret 1. kola CH u Recanati gdje se sastaju Hrvat Viktor Galović i Španjolac Andres Martinavarr Artunedo .

Galović brani na ovom turniru titulu,istina je da mu je forma upitna,ali uvjeti mu itekako odgovaraju tj. brži hard gdje ima i najbolje rezultate u karijeri. Jedan od razloga zašto igram na Galovića je taj što ovdje brani prošlogodišnju titulu i kvalitetniji je igrač o španjolca.

Viktor je odličan server i agresivnom igrom može namučiti i bolje igrače od španjolca,naravno ako mu je dan.Vjerujem da će Viktor odigrati jedan pristojan meč i proći u naredno kolo i uzimam pobjedu Galovića po ovom koef. za 5u.Sretno tko isprati!

Screenshot_3.png

Koeficijenti 03.07.2018.g. u 14:05 CET

Mec bio dramatičniji vise nego Hrvatska-Danska.No pise se prolaz na kraju. 

• darko56 locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use