Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota - 17.01.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Ponuda je stvarno dobra i nadam se da ćemo lijepo probrati parove ;)

Moj glavni:

Amman (1-3) 2,00

Chelsea

Marseille

PIK/ Milan

Koeficijent na Ammana je predobar. Od 14 uutrka na 11 je bio na postolju ove sezone. Jučer je jako loše skočio prvi skok, međutim drugi je bio jako solidan... Vjerujem da danas postolje nije upitno, a ima dobre šanse biti i prvi (puno bolje nego što to koef. od 7,20 sugerira).

Pozivam sve da napišu svoja razmišljanja i glavne listiće koje misle odigrati

ovako dugo me nije bilo(komp u k....) ali evo me opet, pa evo moj prijedlog za danas

Nantes-Bordeaux 2 2.30  procitao sam na jednom sajtu da nant ima dosta suspendiranih i ozljedjenih igraca,a bordeaux dolazi u goste nantu sa dvije uvjerljive pobjede mislim da bi to moglo proci

Chelsea-Stoke 1.20 mislim da je dosta chelzi kiksao i da danas mora pobijediti ako zeli ostati u utrci za naslov..

toliko za sad pozz

hah kakva utakmica chelsea-stoke, chelzi je zabio dva gola od 88 do 90 i odnio pobjedu strasno,meni dobro sto je proslo ali sa ovakvom igro chelzi nema sta traziti u utrci za naslov prvaka...

Gledao sam cijelu utakmicu i drago mi je da je Cheslea dobio. Bili su troduplo bolji u svim segmentima igre, međutim užasno puno šansi i polušansi su prokockali, a i pucali su više puta iz daljine pored gola. Ali bilo je katastrofalno vidjeti rezultat 0-1 a udarci u okvir gola 15-1 za Chelsea...

Po prilikama Chelsea je lako mogao dati još koji gol pa da prođe i bet "ostali rezultat", međutim kako se odvijala utakmica (dati dva gola u zadnje dvije minute) dobro je da su uopce pobjedili...

Btw. Amman je treći...  ;)

Za ovo sam bio dosta uvjeren budući da je jučer kiksao, a osim toga i 3-4 skakaca iz top 10 danas nisu skakali tako da je Amman imao puno lakši posao za doći do postolja...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use