Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 3.7.2018.

Goksim

Recommended Posts

0lbPHfC.png

(Koeficijenti 28.6 u 22:28 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Bonusi za klađenje za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

Budući da sam dobio veći broj upita u inbox oko kladionica gdje se kladiti te aktualnih promocija, evo ovdje odgovora i onoga što preproručam kako ne bi svima pojedinačno odgovarao. Svjetsko nogometno prvenstvo odlična je prilika za otvoriti online račune za klađenje budući da se kladionice natjeću raznim bonusima dobrodošlice, besplatnim okladama za članove i ostalim promocijama kako bi privukli igrače. Stvarno toplo preporučam svima da otvore račune, te iskoriste aktualne promocije kao i one koje će ostvariti kao članovi određenih kladionica. 

gOvlTjH.jpg

1. Bet365 

Najbolja i najveća online kladionica koja ima možda i najbogatiju ponudu za klađenje te ogroman broj razrada i specijalnih oklada koju toplo preproučujem. Iz mojih listića se vidi da mi je ovo osobno najdraža online kladionica. Uz razne personalizirane pogodnosti i besplatne personalizirane oklade za aktivne članove za trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva imaju i sljedeće promocije koje vrijede za sve članove:

• Ranija isplata za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji - Možda i najatraktivnija promocija koju bet365 kladionica, kao i ranije navedene, automatski aktivira za sve oklade svim igračima. Ukoliko ijedna reprezentacija na koju se kladite bude u bilo kojem trenutku vodila sa 2 gola razlike, istog trenutka bet365 kladionica će okladu obračunati kao dobitnu, neovisno o tome kako utakmica i završi. Dakle, uzmimo za primjer utakmicu Hrvatske i Češke sa eura2016 koja je nakon vodstva Hrvatske od 2:0 završila 2:2. Ako se nešto isto ili slično desi reprerezentaciji na koju ste se kladili kod bet365 kladionice oklada će biti dobitna u trenutku kada vaša reprezentacija i povede sa 2 gola razlike. Ovo je odlično jer prvo, omogućuje raniju isplatu te priliku da se dobitak ponovno uplati na live klađenju a drugo smanjuje se rizik, jer koliko god izgledno vodstvo od dva gola razlike izgledalo, budite sigurni da će biti veći broj utakmica na ovom Svjetskom prvenstvu gdje će reprezentacije voditi sa dva gola razlike a gdje na kraju neće i slaviti. Igrajući kod bet365 kladionice eliminira se ovaj rizik. 
  • Bore draw money back - Promocija koja mi je osobno jako draga jer sam zbog nje nebrojeno puta dobio povrat uloga kod klađenja na poluvrijeme/kraj ili točan rezultat. Više o promociji možete saznati ako kliknete na link ali ukratko, bilo koja oklada na točan rezultat utakmice, poluvrijeme/kraj te strijelca će biti VOID, odnosno iznos će biti vraćen ukoliko utakmica završi 0:0.  
  • World Cup 2018 Penalty Payback - Ako se namjeravate kladiti na to tko osvaja Svjetsko nogometno prvenstvo, bet365 je mislim najbolja opcija upravo zbog ove promocije i činjenice da gotovo sve kladionice imaju iste koeficijente. U slučaju da reprezentacija na koju se kladite bude eliminirana na penale bet365 vraća ulog svim igračima koji su se kladili na navedenu reprezentaciju. 
  • Specijalna oklada na strijelca prvog gola - Ako se volite kladiti na strijelca prvog gola na utakmici, na što gotovo sve kladionice daju gotovo identične koeficijente, bet365 bi mogla biti najbolja opcija upravo zbog ove promocije. Naime, ukoliko strijelac na kojeg se kladite da postiže prvi gol na utakmici ne postigne prvi gol na utakmici, međutim postigne gol unutar regularnog susreta bet365 će okladu obraćunati kao dobitnu po 1/3 koeficijenta. Što to znači? Uzmimo na primjer da ste se kladili na to da Mandžukić daje prvi gol i da je koeficijent na navedenu okladu 6,00, te ste na to uplatili  npr. 100€. Ukoliko Mandžukić ne postigne prvi gol, ali postigne gol za vrijeme utakmice vaša oklada neće biti gubitna već dobitna po koeficijentu 6,00 * 1/3 odnosno, u ovom slučaju, po koeficijentu 2,00. Dakle umjesto da izgubite 100€ uloga, bet365 bi u ovom slučaju isplatio 200€. Svakako pročitajte Terms and conditions odnosno pravila promocija i bonusa kako bi vam sve bilo jasno. 

Popis svih aktivnih bonusa za klađenje za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

1. Otvorite račun kod Bet_at-home kladionice, ili koristite postojeći te uplatite 222€ a na računu ćete imati 333€ 
  2. Otvorite račun kod Betfair_kladionice i uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€ 
  3. Otvorite račun kod 1xbet_kladionice i iskorstite prvo bonus dobrodošlice odnosno uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€. Nakon toga sudjelujte u promociji sretni petak i ponovno, u petak, napravite uplatu od 100€ a na računu za klađenje ćete imati dodatnih 100€ bonusa. Nakon toga, u srijedu, ponovno napravite uplatu od 100€ a zahvaljujući promociji sretna srijeda ponovno ćete dobiti 100€ za klađenje. I da već u petak ponovno možete iskoristiti ovu promociju. Dakle, ako slijedite navedene upute sa ukupno uplaćenih 300€ na računu za klađenje imati ćete 600€
  4. Otvorite račun kod 10bet_kladionice te uplatite 200€ za klađenje i uzmite besplatnih 100€ bonusa dobrodošlice. Dakle, ako uplatite 200€ za klađenje na računu za klađenje ukupno ćete imati 300€. 

Ako je previše zbunjujuće i previše informacija, nadam se da će ova tablica, koja ima sve na jednom mjestu, olakšati stvari. 

38yywfy.jpg

KOLUMBIJA – ENGLESKA

Kolumbija je osvojila prvo mjesto u skupini nakon prave drame, koja je trajala od samog početka do posljednje sekunde! Naime, za njih je Mondial krenuo na najgori način, u meču sa Japanom su već nakon 4 minute ostali bez isključenog Sancheza, a Kagawa zabio sa bijele točke. I sa igračem manje uspjeli su poravnati golom Quintera iz jedanaesterca, ali im je u 73. minuti presudio Osako – 1:2. Tako su se brzo našli pred zidom i imperativnim pobjedama, koje su i ostvarili. Pregazili su Poljsku golovima Mine, Falcaa i Cuadrada, a onda u odlučnom okršaju nadmašili i eliminirali Senegal – 1:0. I taj meč presudio je Mina, glavom nakon kornera u 74. minuti. Tako su stigli na korak do svog najboljeg rezultata ikada na SP, kojeg su dosegli u Brazilu prije 4 godine, kad su bili četvrtfinalisti.

Engleska ovog puta nije došla sa epitetom jednog od glavnih favorita, iako je blistala u kvalifikacijama gdje je uvjerljivo zauzela 1. mjesto. “Gordom Albionu” je i ždrijeb bio povoljan, jer ih je svrstao u skupinu sa dva izrazita autsajdera i tako su mogli već nakon 2 kola osigurati prolaz, što su i uradili. Doduše, nije sve išlo lako, dapače, Tunis su slomili tek drugim pogotkom Kanea u 90. minuti sa 2:1. Okršaj sa Panamom donio je daleko manje problema, trijumfirali su sa 6:1, Kane je ukrcao hat trick i tako sa 5 pogodaka postao vodeći strijelac SP nakon kvalifikacijske faze. treći meč, derbi sa Belgijom, tako je bio skoro nebitan, izbornik Southgate je odmarao sve ključne karike, te je pretrpljen minimalni poraz od 0:1. No, ždrijeb se opet smiješi Englezima, jer ih, ako prođu Kolumbiju, u četvrtfinalu čeka bolji iz para Švicarska – Švedska.

Brojke: Oba prethodna meča ovih rivala dobila je Engleska: u skupini SP 1998. bilo je 2:0, a sreli su se još u prijateljskom ogledu 2005. godine (3:2).

ŠVEDSKA – ŠVICARSKA

Švedska je već sad jedan od velikih pobjednika ovog Svjetskog prvenstva, pogotovo kad se osvrnemo dvije godine unatrag, kad je izgledalo sve kao “strašni potop” zbog toga što je Zlatan Ibrahimović odlučio završiti reprezentativnu karijeru. No, Skandinavci se zbog tog očito nisu previše potresli, već vrijedno radili pod vodstvom mudrog i autoritativnog izbornika Jana Andersson dobro odigrali kvalifikacije, bili 2. u vrlo teškoj skupini iza Francuske. Onda su već u play offu napravili prvo čudo, izbacili Italiju sa 1:0 i 0:0. U Rusiji su startali vrlo dobro, svladali Koreju sa 1:0 (Granqvist iz jedanaesterca), a onda pokazali zube i Njemačkoj, pogotovo kad su poveli pogotkom Toivonena. Međutim, kao da su se prepali trijumfa, pali su u finišu, dozvolili Nijemcima da preokrenu, štoviše, i da zabiju pobjednički pogodak za 1:2 sa igračem manje i to u 5. minuti sudačke nadoknade. Većinu drugih bi takav šok dokrajčio, a Švedska je pokazala upravo suprotnu reakciju i u 3. kolu odigrala daleko najbolju partiju, sa 3:0 je pregazila inače čvrsti Meksiko! Augustinsson je donio prednost u 50. minuti, Granqvist povisio iz jedanaesterca, a sve završio – autogol Alvareza. Tako je Švedska ne samo izborila prolaz, već i 1. mjesto u skupini, što je naročito važno jer je tako izbjegla Brazil.

Švicarska već godinama spada u gornji dom ne samo europskog, nego i svjetskog nogometa, što je pod vodstvom Vladimira Petkovića potvrdila i u kvalifikacijama za SP, kad je dobila 9 od 10 utakmica i ostala na 2. mjestu samo zbog jednog pogotka više primljenog u jedinom porazu, kod Portugala. No, “Urari” se nisu demoralizirali, već u teškoj bici uspjeli izbaciti Sjevernu Irsku sa 1:0 i 0:0 u play offu, te tako vizirali Mondial. A da im tu ambicije neće završiti, demonstrirali su na startu, kad su golom Zubera zaustavili prve favorite za naslov, Brazilce – 1:1. Potom je uslijedila, znalo se to odmah, presudna bitka za prolaz, protiv Srbije u kojoj su još jednom pokazali karakter: gubili su na poluvremenu, a onda u nastavku preko dvojice Albanaca, Xhake i Shaqirija izveli preokret, zabili gol za trijumf u 90. minuti za 2:1. Već tad je bilo jasno da idu dalje, bio im je dovoljan i bod u 3. kolu sa Kostarikom, što su upravo i uradili, remijem od 2:2. Ovo će, jasno, biti totalno otvoren, neizvjestan meč, rivali su praktično potpuno izjednačeni u kvaliteti.

Brojke: Zanimljivo je da se ovi suparnici nisu sreli već 20 godina, nakon što su bili rivali u kvalifikacijskim skupinama za Euro 1988. i 1996. godine. Međusobni score je potpuno poravnat, po jedna pobjeda za svakoga, uz dva remija. Eto, čak i u tom segmentu je sve izjednačeno.

Izvor: psk.hr

Xhaxa over 76.5 dodavanja 1.83 bet365
Švica je u skupini imala Brazil na otvaranju gdje su se većinom branili, a Xhaxa je skupio 61 dodavanje uz 45% posjeda. Kasnije su uslijedile utakmice koje su mi relevantne danas: Srbija 91 uz 63% posjeda i Kostarika 101 uz 62% posjeda. Švedska nije Kostarika, ali je ta Švedska imala 33% posjeda protiv Meksika i samo 24% protiv Njemačke, tek su skromnu Koreju nadigrali u tom segmentu. Očekujem danas 60ak posto posjeda Švicarske, a u takvim okolnostima Xhaxa ide lagano preko ove margine.

Granquist under 38.5 dodavanja 1.83 bet365
Pisao sa već u analizi za Xhaxu što očekujem u ovoj utakmici što se posjeda tiče. Granquist je protiv Meksika imao 27 dodavanja uz 33% posjeda, protiv Njemačke samo 15 uz 24% posjeda, a protiv skromne Koreje 73 uz 56% posjeda. Ne očekujem da će danas imati baš 15 kao protiv Njemačke, ali Meksiko mi je svakako relevantna utakmica za usporedbu s ovom i očekujem ga do max 30 dodavanja.

Forsberg over 1.5 šuteva 1.83 bet365
Protiv Meksika je imao 6, protiv Njemačke 1, a protiv Koreje 4 šuta. Nijemcima su zabili rano pa je uslijedila opsada njihovog gola, skoro da nisu centar prešli od 30. minute do kraja utakmice pa me zato ne čudi samo jedan šut. Švicarska ne može, ne zna i neće tako igrati čak i da Švedska povede, kao što nije znao igrati ni Meksiko kojem je uputio 6 udaraca. Ovo mi je margina promašena za šut, ako ne i dva.

Granquist over 0.5 šuteva 1.80 unibet
Dovoljno sam već pisao što očekujem od ove utakmice, a njegova statistika je ovakva: Meksiko 2 šuta, Njemačka 1 i Koreja 3 šuta. Njemačka je imala opsadu njihovog gola, Švicarska to sigurno neće imati i očekujem barem jedan šut, a plus je što se računaju i eventualni produžeci na Unibetu.

Švedska - Švicarska | Švicarska prolaz (1.80) bet365

Nakon što su pobijedili Srbiju sa golovima Xhake i Shaqirija, loša utakmica protiv Kostarike je uslijedila. Ali sada imaju odličnu utakmicu protiv Švedske, iako je Švedska uspjela pobijediti Meksiko sa tri gola, oni su po mom mišljenju limitirani. Švicarska ima mnogo ofanzivnije opcije sa Shaqirijem i oni imaju nevjerojatnu brzinu na nekim dijelovima terena, nešto što nedostaje Švedskoj. Švedska je vrlo kompaktan i jak tim, ali siguran sam da će ovaj meč biti odlučen sa napadačkom sposobnošću i rekao bi da Švicarska ima mnogo bolji napad. Švedska je imala malo i sreće na svojoj strani, dosuđeni su im penali, autogolovi i slične stvari. Vjerujem da je Švicarska bolji tim od Švedske i misli mda će se kvalificirati! Sretno!

%C5%A0vicarska-640x39.png

(Koeficijenti 3.7 u 14:08 CET)

Kolumbija - Engleska | Engleska prolazi dalje (1.53) bet365

Svi sumnjaju u Englesku, nitko ne priča o njima, a vidjet ćete da će daleko stići. Ovo je jedna od rijetkih prilika da stignu što dalje pa možda čak i u finale za Englesku. Oni imaju prilično dobar ždrijeb sa Hrvatskom, Rusijom ili Švicarskom, Švedskom ako pobijede Kolumbiju. Nisam siguran da li će uspjeti da pobijede u regularnom vremenu i zbog toga se neću kladiti na rezultat, ali vjerujem da oni prolaze dalje i to je oklada koju uzimam. James Rodriguez je najbolji igrač Kolumbije i on se muči sa ozljedama. Bez njega ovaj tim Kolumbije je pomalo i limitiran u veznom redu. Ako Engleska bude igrala svoju igru sa brzim tempom, vjeruejm da oni mogu proći u to četvrtfinale, pa možda čak i da dođu do finala koje će igrati protiv Francuske ili brazila. Engleska mi je jedan od dražih timova baš zbog toga što je sva pažnja otišla na ostale timo i nitko ne priča o njima, što je veliki plus i vrlo malo pritiska je na Engleskoj u ovim trenucima baš zbog toga. Sretno!

4KIkUkV.png

(Koeficijenti 3.7 u 14:20 CET)

On 01. 07. 2018. at 14:22, IzudinB said:

Kolumbija - Engleska (20:00)
Sudac: Mark Geiger (USA)
rdCo5D2.png

(Koeficijenti 1.7 u 23:20 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Očekujem veći broj prekršaja na ovoj utakmici. Granica jest visoka, ali ono što mi se kod Unibeta sviđa jest da računaju i eventualne produžetke za zbrojeve i razrade ovog tipa. Mislim da nije nemoguće da gledamo produžetke a sa istima bi over trebao biti pogođen bez većih problema. Ako ćemo imati pobjednika u 90 minuta utakmice mislim da su šanse barem 50-50 da oklada prođe tako da mi je ovaj tip oklade, prvenstveno zbog pravila, odličan. unibet

YamWPuY.png

Engleska - Kolumbija

Ocekujem tesan mec, Englezima nisu nikad lezale Latino reprezentacije mada i Englezi nisu odavno bili ovako samopouzdani i verujem da veceras idu dalje ali nikako lagano. 

Evo 2 singla od mene za veceras za kojih smatram da moze bar jedan doci ako ne i oba jer penal nismo videli vec 3 meca zaredom 

plT6LsS.png?1

prije 2 sati, JackieJack said:

Engleska - Kolumbija

Ocekujem tesan mec, Englezima nisu nikad lezale Latino reprezentacije mada i Englezi nisu odavno bili ovako samopouzdani i verujem da veceras idu dalje ali nikako lagano. 

Evo 2 singla od mene za veceras za kojih smatram da moze bar jedan doci ako ne i oba jer penal nismo videli vec 3 meca zaredom 

plT6LsS.png?1

2/2 majstore @JackieJack :) 

prije 3 sati, Goksim said:

Očekujem veći broj prekršaja na ovoj utakmici. Granica jest visoka, ali ono što mi se kod Unibeta sviđa jest da računaju i eventualne produžetke za zbrojeve i razrade ovog tipa. Mislim da nije nemoguće da gledamo produžetke a sa istima bi over trebao biti pogođen bez većih problema. Ako ćemo imati pobjednika u 90 minuta utakmice mislim da su šanse barem 50-50 da oklada prođe tako da mi je ovaj tip oklade, prvenstveno zbog pravila, odličan. unibet" rel="">unibet

YamWPuY.png

WIN i prije extra time-a iako na poluvremenu je bilo svega 10 prekršaja, ali u drugom poluvremenu čak 21. 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use