Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP 250 Eastbourne (Great Britain)

darko56

Recommended Posts

Posljednji pripremni turnir prije najvećeg turnira sezone na travnatim podlogama All England Club-a održava se u Eastbourn-u.

Puno igrača je odlučilo propustiti ovaj turnir tako da je 1. nositelj Argentinac Diego Schwartzman,2. nositelj Kyle Edmund,3. Shapovalov...itd..

Od svih igrača koji nastupaju na ovom turniru ja bih ovdje izdvojio G.Mullera,K.Edmunda,odličnog australca De Minaur-a, a ponajviše Wawrinku i Murray-y koji se sastaju u 1. kolu.To će sigurno biti jako gledan meč i publika će moći uživati u njihovim predstavama ma da obojica nisu u bajnoj formi.

Prošle godine ovaj turnir je osvojio Novak Đoković gdje je u finalu dobio G.Monfilsa 6:3 6:4.

Screenshot_1.png

Mischa Zverev - Mikhail Kukushkin 1 (1.57) bet365

Pomalo sam zabrinut zbog Zvereva i njegove kondicije prije ovog Estabournea, jer mislim da se Nijemac ne trudi baš toliko pred Wimbledon koji je vrlo blizu, ali kada vidim kako je došao do polufinala, on će sigurno probati da dođe i do finala također. Igrao je protiv Mikhaila Kukushkina na Indian Wellsu, gdje je Zverev pobijedio sva tri seta. Ovo bi mogao biti težak meč, jer je Kukushkin impresionirao ovog tjedna, ali je također imao sreće sa protivnicima, tako da mislim da će Zverev ovdje ostvariti pobjedu. Sretno!

SCyI1of.png

(Koeficijenti 29.6 u 13:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

• darko56 unpinned and locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use