Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Wimbledon kvalifikacije

Recommended Posts

Wimbledon je treći po redu Grand Slam turnir u godini poslije Australian Opena i Roland Garrosa,a jedini je Grand Slam koji se održava na travnatoj podlozi i traje 2 tjedna (pošto je London poznat po čestoj kiši može se i produžiti,zbog toga su organizatori odlučili podići krov na središnjem igralištu kako bi se u slučaju loših vremenskih prilika mečevi mogli odigravati bar na centralnom terenu All England Club-a ). 

Turnir se održava u muškom i ženskom single,kao i u doublu,te mješovitim parovima.Na turniru također nastupaju juniori u singlu i doublu.

Zelena i ljubičasta su zaštitne boje Wimbledona koje stoje i u logotipu turnira. No, igrači nisu odjeveni u te kombinacije već moraju nositi bijele majice i bijele hlače, odnosno tenisačice suknjice. Doduše, dopušteni su mali uzorci u drugim bojama, ali mora dominirati bijela boja koja predstavlja otmjenost i prestiž, baš to što je ujedno i glavna karakteristika ovog najvećeg Grand Slam turnira.

Nagradni fond turnira je 2 257 000$ 

Danas od 12h po europskom vremenu kreću kvalifikacije Wimbledon-a,a glavni turnir se igra od 02.07.2018.g.-15.07.2018.g. Za glavni ždrijeb jednog od najvećih i  Grand Slamov-a bore se 128 tenisača od toga imamo 64 meča u 1. kolu kvala.

Mens qualifying Draws:

http://www.wimbledon.com/en_GB/draws/index.html?event=QS

12:00h Hubert Hurkacz-Kenny de Schepper   više od  22,5  games   1,72   5/10  bet365

Meč između dva servisera.Iako je Hurkacz u jako dobroj formi vjerujem da francuz itekako može odigrati kvalitetan meč na ovoj podlozi.

Kenny de Schepper voli travnatu podlogu,neugodan ljevoruki francuz koji može namučiti i bolje igrače na ovoj podlozi od poljaka,vjerujem da će to biti jedan neizvjestan meč,možda čak i u 3. seta.Uzeo sam po ovoj granici jer sve osim 23 i više gemova za mene bi bilo izneađenje.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

Screenshot_2.png

(Koeficijenti 25.6 u 06:39 CET)
                                                                      Koeficijenti su podložni promjenama.

12:00h  Mitchell Krueger-Reilly Opelka  više od 22,5  games  1,72  5/10   bet365

Susret 1. kola kvala između dva američka igrača.

Ovdje igram ove 22,5 gemova u meč jer očekujem jedan ne baš lak meč za Opelku kako koef. nalaže.H2H između ova sva igrača je 1:1,a posljednji susret ove godine u Indin Wellsu dobio je Krueger 6:3 6:4.Za Opelku se sve zna strašan server koji rijetko daje protivnicima šanse za break.Krueger isto dobar server i na ovoj podlozi bi to trebalo ići u over.

Ova trava u Wimbledonu je dosta brza i teško će se dolaziti do break lopti kao i do breakova.U ovom meču očekujem minimalno 23 zbroj gemova,i uzimam to za 5u.Sretno tko isprati!

Screenshot_3.png

(Koeficijenti 25.6 u 06:53 CET)

15:00h  Dustin Brown-Stefan Kozlov  1  1,44  5/10  bet365

U 1. kolu kvalifikacija sastaju se Njemac Dustin Brown i Amerikanac Stefan Kozlov.

Brown se nakon ozljede leđa polako vraća na terene,radi se o zanimljivom i posebnom igraču kako za publiku tako i za teniski svijet. Brown ima jako dobre rezultate na travi, a igra servis volley i napadački tenis.Ako ga servis bude služio,što i očekujem u današnjem meču,i agresivni reterni mislim da mladi Amerikanac neće imati prevelike šanse za pobjedu.

Kozlov na travnatoj podlozi ima omjer 11-16 u karijeri,a ove sezone 0-3,već sam pisao i kladio se protiv njega na CH Surbiton i lagano je izgubio od Eubanks-a. Mišljenja sam da ako Brown bude držao svoj servis kako i očekujem, vjerujem da će Kozlov biti nervozan,jer teško je igrati protiv igrača kao Brown jer nema puno igre kada on servira.Uzeo sam Brown-a za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Lost

Screenshot_1.png

(Koeficijenti 25.6 u 11:10 CET)

12:00h Hubert Hurkacz-Christian Garin  1  1,80  5/10  bet365

Hurkacz je u jako dobroj formi,nakon poraza od Marina Čilić-a u 2. rundi RG osvojio je CH Poznan na zemlji.Ovdje je prošao 2. kola,a dobio je redom Kenny de Schepper 3:6 7:6 (7:3) 7: 5 i jučer Reilly Opelka 6:3 7:5,obojica su serveri i neugodni igrači travnate podloge.

Po meni bi Garin trebao biti lakši protivnik i od De Scheppera i Opelke,ali ne treba ga podcijeniti. Čileanac ima također dosta dobru CH sezonu iza sebe,mislim da je Hurkacz preveliki zalogaj za Garina.Sretno tko isprati!

Screenshot_2.png

(Koeficijenti 27.6 u 11:10 CET)

12:00h  James Ward-Benjamin Bonzi  1    1,53   5/10  bet365

U finalnoj rundi kvalifikacija sastaju se domaći igrač Britanac James Ward i Francuz Benjamin Bonzi.

Za J.Ward-a sam već pisao ove sezone i skoro uvijek me je ispoštovao,tako se nadam da će i danas :) .Radi se o jednom talentiranom igraču koji je imao problema sa ozljedama,tako da je primoran igrati kvale.

U prva 2. kola je imao za protivnike nimalo naivne igrače iskusnog argentinca M.Trungelliti i amerikanca B.Frantangelo,te je obojicu dobio 2:0 u set,čak je i Frantangelo bio favorit prema bookie-ima sa koef. 1,50.

Bonzi ove sezone ima finale CH u dvoranskim uvjetima Drumondville gdje je izgubio od D.Kudla 6:0 7:5,ostali rezultati su ispadanja u kvalifikacijama i 1. i 2. kolima CH turnira.Gledao sam ga i pratio dosta ove sezone,ima dosta jak servis i dobro ga plasira i ima igru za dvoranu,dok na travi mu je ovo 3. meč u karijeri i ne dajem mu previše šanse protiv iskusnog Ward-a.

Mišljenja sam da je Ward itekako iskusniji igrač na travi pred domaćom publikom vidim ga u 1. rundi Wimbledon što je i zaslužio nakon ozljeda koje su ga snašle i sputavale u karijeri da bude bolji igrač od 89. mjesta ATP liste koje mu je najveći doseg.Uzimam J.Ward za 5u.Sretno tko isprati!

Screenshot_5.png

(Koeficijenti 28.6 u 00:51 CET)
                                                                    Koeficijenti su podložni promjenama

12:00h  Alex Bolt-Thanasi Kokkinakis   +4,5 games  1   1,63  pinnacle 

Ovdje igram da A.Bolt neće izgubiti sa više od 4 gema razlike od T.Kokkinakisa.

A.Bolt je ljevoruki Australac moćnog servisa i forehand-a, a to su mu ujedno i najjači udarci kao i volley. Igra servis volley igru,također je i kvalitetan igrač parova. U karijeri ima omjer na travi 42-18, a u prva dva kola je dobio Francuza Q.Halys 7:6 (7:3) 3:6 6:3 i Britanca A.Ward  6:2 6:2.

Kokkinakis ima omjer na travi 11-13 iz tog podatka se vidi da mu travnata podloga nije omiljena. Kokkinakis je ovdje prošao 2. kola i pobijedio M.Arevalo 3:6 7:6 (7:3) 6:4 u 1. kolu i 2. kolu K.Majchrzak 6:1 6:4.

Mišljenja sam da je ovaj koef. 1,50 na pobjedu Kokkinakisa premali,jer je Bolt itekako neugodan igrač travnate podloge i ako uđe koncetriran u meč može svoj servis dosta sigurno držati,zato ovaj kontra hendikep od +4,5 moram uzeti za 5u.Sretno tko isprati!

Screenshot_6.png

(Koeficijenti 28.6 u 01:28 CET)
                                                                   Koeficijenti su podložni promjenama

• darko56 unpinned and locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use