Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

prije 18 minute, Nbafan said:

A. Mitrović over 2,5 šuta  (1,83) bet365 online kladionica" rel="">bet365

U današnjem ogledu između Srbije i Brazila, Srbija mora igrati na pobjedu kako bi ušla u osminu finala. Svi znamo da je Brazil favorit u ovoj utakmici te da će ići na pobjedu kako bi osigurali prvo mjesto u skupini. Za to im treba identičan ili bolji rezultat od onog kojeg će ostvariti Švicarska protiv Kostarike. Iz ovoga možemo zaključiti da nas očekuje jedna zanimljiva, otvorena utakmica sa nadam se, dosta pogodaka. Srbi su kvalitetom razina ispod Brazila i ne vidim kako im mogu parirati tehnički, odnosno pass igrom te će zbog toga svoje prilike tražiti u prekidima i ubacivanjima sa strane. Tu leži njihova šansa za zabijanje pogotka jer su viši i  puno dominantniji u skoku.
Zbog toga sam se odlučio odigrati Mitrovića, vidjeli smo da uzima gotovo svaki skok, dobar je sidrun i teško mu je uzeti loptu jer se odlično gradi, a uz to voli završavati akcije sam. To će nam pokazati i brojke, Srbi su u dosadašnje dvije utakmice ukupno uputili 23 udaraca, a od toga je Mitrović uzeo njih 10 (Kostarika 4, Švicarska 6). Na prosjeku je od 5 udaraca po utakmici i mislim da može protiv Brazila uputiti bar 3, protiv Brazila koji ne igra dobro i koji nam je ostao dosta toga dužan.

Unibet daje 2.00 za ovu okladu.

Ja ću ponovo da probam strijelca gola.

Meksiko-Švedska

Tip Chicharito daje gol 2.50 bet-live.ba

Utakmica idealna za stil igre koji gaji Meksiko na ovom Mundijalu. Možda Šveđani neće krenuti silovito od početka, ali kako vrijeme bude odmicalo, sve više prostora će biti za brzu meksičku tranziciju u kojoj se Hernandez odlično snalazi što je iskoristio i protiv Koreje.  

Švicarska - Kostarika | Team Shots Švicarska over 13.5 (1.80) bet365

Jedina stvar koja je sigurna u skupini E je Kostarika, koja nema niti jednog boda i oni pakuju kofere. Brazilska pobjeda nad Kostarikom u prethodnoj utakmici ih dovela do izjednačenja bodova sa Švicarskom, gdje obje ekipe imaju po četiri, sa Srbijom koja ima tri boda. Pobjeda ili remi za Brazil protiv Srbije i Švicarske protiv Kostarike će im značiti prolaz dalje.

Srbija mora pobijediti Brazila kako bi se kvalificirala, ali mogli bi proći dalje ako Švicarska bude poražena od strane Kostarike sa više od jednog gola, što mislim da neće biti slučaj.

AnDgtzj.png

Ovo mi se čini kao vrlo primamljiva i dobra oklada, jer mislim da će Švicarska ostvariti pobjedu protiv Kostarike i vjerujem da će imati više od 13.5 šuteva. Protiv Srbije u prošloj utakmici Švicarska je imala čak 20 šuteva, dok su protiv Brazila imali samo šest, ali to mi se čini vrlo razumljivim. Srbija je mnogo bolja ekipa od Kostarike, tako da mislim da će ovdje biti mnogo više šuteva od ponuđene granice. Švicarskoj je potrebna pobjeda kako bi osigurali osminu finala bez obzira na rezltat između Brazila i Srbije. Vjerujem da će krenuti u napad od prve minute, pa možda čak prestignu ovu granicu i u prvom poluvremenu. Protiv Srbije su u prvom poluvremenu imali već 9 šuteva, dok su čak 11 šuteva imali u drugom poluvremenu. Zaista odlična statistika, koja će se ja mislim nakon te nevjerojatne pobjede protiv Srbije prenijeti i na ovu utakmicu protiv Kostarike, jer je Švicarska poslije te pobjede zaista puna samopouzdanja i imaju prilično dobar tim. Sretno!

2X4pjFi.png

(Koeficijenti 27.6 u 16:32 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

prije 5 sati, JackieJack said:

Svajcarska - Kostarika X 3.75 bet365 online kladionica" rel="">bet365 2/10

Svajcarci bi veceras mogli odigrati reprizu Franncuske i Danske od juce. Kostarika nema sanse da ide dalje a i nisu ekipa koja ume da napada ceo mec, Svajcarci jako tvrda ekipa i znaju zatvoriti kad hoce, plus bod ovde ne samo da garantuje prolaz nego i najverovatnije na Meksiko koji im puno vise odgovara nego Nemacka koja ce ih odrati bez obzira sto nisu na maksimalnom nivou igre. Kvota je vise nego dobra a kako se sve zivo kalkulise ne vidim zasto i ovde ne bi dosao X

Da i zato tipujem ja osobno na tip:

Sto ce se prvo desit na Utakmici Svicarska - Cista Rica? Poluvrijeme

bet-at-home daje odlicnu kvotu, cak 12. Danas je moj tip oborio samo jedan karton i to radi simuliranja Korejanca koji uopce nije simulirao. Costa Rica I Svicarska su vrlo fer ekipe, ne bi me cudilo da bude manje od 2 kartona. Tipujem to iz razloga sto su svicarci zadovoljni sa Xom, mozda uleti gol. Ali za mene je eto pitanje gol u prvom da ili ne a na ne je kvota 12. Moram to odigrat na manji do srednji ulog :)

Antonio Rukavina // Tri oduzete lopte - bet at home - 2,50

Kako javljaju srtpski mediji Rukavina bi trebao početi na desnom beku i upravo bi on mogao biti taj koji će najviše vremena provesti čuvajući Neymara. Lopta u nogama Neymara je u gotovo svakom napadu, vjerujem da će provesti dost5a vremena na lijevom krilu kao i do sada tako da ide direktno na Rukavinu koji je iskusni branič a imao je priliku mnogo puta nastupati protiv Neymara jer već godinama igra u Villarealu. 

Tri oduzete lopte mi se čine kao vrlo moguć ishod. Koeficijent kod bet at home kladionice je odličan na ovaj tip i iznosi 2,50. Sretno!

b634db5b479e413ed987c0481832689a.jpg

prije 7 sati, Nbafan said:

A. Mitrović over 2,5 šuta  (1,83) bet365 online kladionica" rel="">bet365

U današnjem ogledu između Srbije i Brazila, Srbija mora igrati na pobjedu kako bi ušla u osminu finala. Svi znamo da je Brazil favorit u ovoj utakmici te da će ići na pobjedu kako bi osigurali prvo mjesto u skupini. Za to im treba identičan ili bolji rezultat od onog kojeg će ostvariti Švicarska protiv Kostarike. Iz ovoga možemo zaključiti da nas očekuje jedna zanimljiva, otvorena utakmica sa nadam se, dosta pogodaka. Srbi su kvalitetom razina ispod Brazila i ne vidim kako im mogu parirati tehnički, odnosno pass igrom te će zbog toga svoje prilike tražiti u prekidima i ubacivanjima sa strane. Tu leži njihova šansa za zabijanje pogotka jer su viši i  puno dominantniji u skoku.
Zbog toga sam se odlučio odigrati Mitrovića, vidjeli smo da uzima gotovo svaki skok, dobar je sidrun i teško mu je uzeti loptu jer se odlično gradi, a uz to voli završavati akcije sam. To će nam pokazati i brojke, Srbi su u dosadašnje dvije utakmice ukupno uputili 23 udaraca, a od toga je Mitrović uzeo njih 10 (Kostarika 4, Švicarska 6). Na prosjeku je od 5 udaraca po utakmici i mislim da može protiv Brazila uputiti bar 3, protiv Brazila koji ne igra dobro i koji nam je ostao dosta toga dužan.

WIN ?

prije 5 sati, crash1 said:

Antonio Rukavina // Tri oduzete lopte - bet at home" rel="">bet at home - 2,50

Kako javljaju srtpski mediji Rukavina bi trebao početi na desnom beku i upravo bi on mogao biti taj koji će najviše vremena provesti čuvajući Neymara. Lopta u nogama Neymara je u gotovo svakom napadu, vjerujem da će provesti dost5a vremena na lijevom krilu kao i do sada tako da ide direktno na Rukavinu koji je iskusni branič a imao je priliku mnogo puta nastupati protiv Neymara jer već godinama igra u Villarealu. 

Tri oduzete lopte mi se čine kao vrlo moguć ishod. Koeficijent kod bet at home" rel="">bet at home kladionice je odličan na ovaj tip i iznosi 2,50. Sretno!

b634db5b479e413ed987c0481832689a.jpg

bravo za ovo, odličan tip!

prije 13 minute, sport86ist said:

Moze pomoc, zar nije Salcedo imao 57 uspjesnih dodavanja..a na bet365 online kladionica" rel="">bet365 se trazilo 66.5 i igrao sam under a oklada gubitna.. bar taj podatak daju sofa i whoscored...

jesam li nesto previdio?

Nisli lepo video, imao je 70 dodavanja, evo i kako gledas. Nisam ni ja znao dok mi nisu objasnili:)

Untitled.jpg

prije 7 sati, CarpMaster said:

whoscored, kad kliknes na utakmicu, prati crvene oznake na slici

aha, ma vidio sam.to..ali mislio sam.da se.racunaju samo accurate passes..a da je tih 70 sva upucena dodavanja..a njih 57 da je tocnih...tako da bio sam u totalnoj zabludi..

ovo sam ja gledao..znaci i d aigrac uputi 100..koliko god je uapjesnih to se ravuna..Screenshot_20180628-074856_Chrome.thumb.jpg.42081438cb409c96a0c2ed55ed87eada.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use