Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Leckie over 1.5 2.00 unibet (ima i bet365 u ponudi)
Protiv Francuske 3 šuta, protiv Danske 5 šuteva..Australija danas mora juriti pobjedu, a to nisu radili izraženije niti u jednoj od dvije navedene utakmice. Ovo je promašena margina.

za neki manji ulog:

Banega over 1.5 šut 2.55 unibet
Banega je starosjedioc ove Argentine, no izbornik ga u zadnje vrijeme zapostavlja. Nakon napada medija zbog loše igre nagađa se da će danas sastav birati Messi i Mascherano, a sigurno bi trebao startati Banega. Protiv Islanda je ušao u 54. Minuti i imao 2 šuta, protiv Hrvatske nije ni ulazio, a pogledajmo brojke u kvalifikacijama za SP: Peru 1 šut (60min), Venezuela 2 šuta, Bolivija 3 šuta, a za davnije nažalost ne mogu naći podatke. Argentina mora danas ići na glavu po pobjedu da se ne osramote i ispadnu u grupi pa mislim da ima prostora za 2 šuta Banege. Sve u svemu, ovo je veliki value, realno je 1.70-1.80

prije 54 minute, branko77 said:

Oklada "match tackles" na mecu island-hrvatska je postavljena na 37,5 granicu po kvoti 1,53,ako sam dobro razumio ove na chatu,to je broj oduzetih lopti na tlu?ako bih mogli pomoci,jer ipak smatram da je ovo malo previse..

nbafan je objasnio. Ako ti se da i ako imas vrimena, provjeri zadnje utakmice na whoscored.com i obrati paznju kod match centre ispod "Tackles".

Po meni je to previse, i to bas previse. Hrvati ce loptu koturat po podu do nekih 40ak metara i to je to. Islandjani ce pokusat sa viskom loptama, ja sam igrao da ce bit minimum 3 Kartona sta je za mene vec rizicno, ali ta margina je fulana totalno. Na utakmici Hr - Arg je bilo 29 tacklesa, a znamo svi kakva je to utakmica bila

Sačekao sam sastave za ovu utakmicu i odabrao tip

Guerrero daje gol 

@2,25 wwin

Mislim da će Peru ovdje da odigra slično kao i Maroko sinoć. Otpisani jesu, ali nisu rekli posljednju riječ, jer ovo je ipak SP i pojavili su se tu nakon više od 30 godina i svakako da im je važno da ne odu kući bez bodova, a Paolu je takođe važno da karijeru završi sa upisanim golom na Mundijalu. Imao je prilika i protiv Danske i protiv Francuske, za strijelca takve klase biće šansi i u ovih 90 minuta, naročito iz razloga što je Farfan povrijeđen i što ga Gareca vjerovatno neće mijenjati.

Australija:

Ryan; Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich; Jedinak, Mooy; Leckie, Rogic, Kruse; Juric

Peru:

Gallese; Advíncula, Ramos, Santamaría, Trauco; Tapia, Yotún; Carrillo, Flores, Cueva, Guerrero

prije 45 minute, nba1911 said:

nbafan je objasnio. Ako ti se da i ako imas vrimena, provjeri zadnje utakmice na whoscored.com i obrati paznju kod match centre ispod "Tackles".

Po meni je to previse, i to bas previse. Hrvati ce loptu koturat po podu do nekih 40ak metara i to je to. Islandjani ce pokusat sa viskom loptama, ja sam igrao da ce bit minimum 3 Kartona sta je za mene vec rizicno, ali ta margina je fulana totalno. Na utakmici Hr - Arg je bilo 29 tacklesa, a znamo svi kakva je to utakmica bila

Jesam provjerio sam i zato sam i htio da znam sto je to,kvota 1,53 je bas odlicna za neki double

Prilično zanimljiva oklada. Primijetio sam da je Island imao vrlo dobre rekorde šuteva u prošlim utakmicama. Protiv Nigerije su imali ukupno 10 šuteva od kojih je tri išlo u okvir gola, dok su protiv Argentine imali čak devet šuteva od kojih su tri išla u okvir gola.

sFXFovg.png

(Koeficijenti 26.6 u 15:48 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Mislim da će sad ponovo da pređu ovu granicu od 2.5 koju nam nudi bet365 kladionica, iz tog razloga jer će Hrvatska imati oslabljenu momčad i 10 igrača će izostati iz prve momčadi koja je igrala prve dvije utakmice. Vjerujem da će Island krenuti da napada jer su im bodovi prijeko potrebni, dok je Hrvatska riješila prolaz dalje sa dvije pobjede u prvoj utakmici. Možda Hrvatska neće izgubiti, ali vjerujem da će Island da se bori svim snagama kako bi osvojili sva tri boda u ovoj utakmici i tako riješili pitanje prolaska , iako ovise o rezultatu Nigerije i Argentine, no ako oni remiziraju i Island ostvari pobjedu, Island će proći dalje, u svakom slučaju oni moraju ostvariti sva tri boda u ovoj utakmici. Island je jedna vrlo borbena i složna ekipa.

Primijetio sam da je uprkos tome što su igrali vrlo loše u prve dvije utakmice, Argentina imala više kornera i od Islanda i Hrvatske, čak i ako je Hrvatska pobijedila sa 3-0. U prvoj utakmici protiv Islanda su igrali 1-1, ali Argentina je imala 10 kornera. U drugoj utakmici protiv Hrvatske, uprkos porazu od 3-0 oni su imali pet kornera, dok je Hrvatska imala samo dva, što znači da Argentina pravi zaista mnogo kornera, zbog toga sam odlučio da odigram da će u ovoj utakmici protiv Nigerije imati više od 6.5 kornera, gdje nam bet365 kladionica daje zaista odličan koeficijent od 1.83.

0zpFwg7.png

(Koeficijenti 26.6 u 16:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Prije svega, Argentini je potrebna pobjeda kako bi prošli dalje, ukoliko Island remizira ili izgubi protiv Hrvatske. No ove dvije utakmcie su u isto vrijeme, tako da vjerujem da će Argentina krenuti od sa napadačkom formacijom od počekta. Iako je bilo mnogo kontraverzi sa trenerom, vjerujem da će se igrači potruditi da riješe pitanje prolaska u posljednjoj utakmici, dok će se moliti da Hrvatska odigra dobro i barem izvuče remi iz te utakmice. Mislim da će Argentina imati više od 6.5 kornera u ovoj utakmici. Možda ne daju golove i ne igraju dobro, ali kornere zaista mnogo prave. Sretno nam!

fa132d7a84fc8f63ef8bb80afd5c85dc.jpg

Ako Argentina večeras prođe, po mom skromnom mišljenu onda idu do samog kraja. Za takav podvig će im biti potreban Messi. Ovo bi mogla biti zadnja njegova utakmica na Mundijalima, a vjerujem da će on dati sve od sebe da ne bude tako. Na prošlom Mundijalu utrpao je Nigeriji dva komada, večeras bi mogla biti njegova noć. Budimo realni, šta su dva pogodka za Messija a koeficijent ovoliki?

Zaboravljen je Messi i stavljen u drugi plan, ali on je najbolji igrač na Svijetu bez obzira na sve. 

prije 19 sati, nba1911 said:

danas sve lagano proslo, novi dan nova sreca... ovo je definitivno must bet za mene (modric):

Luka Modric manje od 55 pasova - 1,83

Hrvatska - Island vise od 2,5 kartona - 1,57

90% Luka nece ni startat, startat ce Badelj, Kovacic i Bradaric. Prosjek mu je do sada 55 i mislim ako bi igrao od pocetka bi presao tu granicu jer se igra protiv Islanda. Oklada je valid samo ako igrac igra, dakle po meni postoje i sanse da da udje oko 70. minute i naravno, ako Island bude vodio mozda ranije udje. Po meni je to must bet, ako nece uc onda se vraca ulog. Tako da po mom misljenju mogu samo pobijedit i nadat se, naravno, da nece startet (po svim hr novinama se moze nac pocetnu postavu, igra B ekipa). 

EDIT: Uz sve te cinjenice, Brozovic je suspendiran dakle na klupi Hrvatske za vezni red su samo Rakitic i Modric. Po mom misljenju jedan 100% ulazi. Ipak je Modric kapetan i dajem njemu prednost da ce on uci prije Rakitica. Ponavljam, ne mislim da ce u nekih ajmo rec 30 Minuta imati vise od 54 pasova...

Posto Hrvatska starta za rezervnom ekipom, vjerujem da se svaki igrac zeli dokazat i da ce dat sve od sebe. Island mora pobijedit, irgaci Hrvatske se zele dokazat i uz to su svi cisti ko suza. Sad jos povucem crtu i eto minimum 3 kartona ? Bit ce gusto sve do zadnje minute, vjerujem u barem po 1 karton na obe strane i sa malo srice, spanjolac pokaze 3. karton...

123.PNG

Stornirao sam tiket na 123€, ipak Modric igra u zadnjem veznom redu sta mi je prerizicno. Cak da izadje u 60., mislim da bi mogao doc do te margine.... Mascherano je protiv Islanda imao 145

prije 21 sati, nidjeveze said:

Sačekao sam sastave za ovu utakmicu i odabrao tip

Guerrero daje gol 

@2,25 wwin

Mislim da će Peru ovdje da odigra slično kao i Maroko sinoć. Otpisani jesu, ali nisu rekli posljednju riječ, jer ovo je ipak SP i pojavili su se tu nakon više od 30 godina i svakako da im je važno da ne odu kući bez bodova, a Paolu je takođe važno da karijeru završi sa upisanim golom na Mundijalu. Imao je prilika i protiv Danske i protiv Francuske, za strijelca takve klase biće šansi i u ovih 90 minuta, naročito iz razloga što je Farfan povrijeđen i što ga Gareca vjerovatno neće mijenjati.

Australija:

Ryan; Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich; Jedinak, Mooy; Leckie, Rogic, Kruse; Juric

Peru:

Gallese; Advíncula, Ramos, Santamaría, Trauco; Tapia, Yotún; Carrillo, Flores, Cueva, Guerrero

Šmekerski je to izveo Guerrero.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use