Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

prije 13 sati, Goksim said:

@JackieJack kad smo kod Srbija - Švicarska evo još jedne greške u ponudi koju upravo uplaćujem i koja vjerojatno neće dugo izdržati. Radi se o posjedu lopte a bet at home" rel="">bet at home je žrtva. 

Ovako ponuda izgleda kod Unibeta. Obratite pažnju da je Švicarska gostujuća reprezentacija. Dakle unibet" rel="">unibet daje 1,50 da će Švicarska imati veći posjed lopte, te su granicu postavili na 52,5% u korist Švicarske. 

H5aN05B.png

Dragi nam bet at home" rel="">bet at home napravio je kardinalnu grešku i zamjenio granicu za ove dvije ekipe. Oni za favorite posjeda lopte smatraju Srbiju te su za njih postavili granicu od 52,5%.

Dakle granica za posjed lopte Srbije veća je za čak 5% posjeda (što je u nogometu jaaako puno), u odnosnu na granicu za Švicarsku koja iznos svega 47,5%.

Ako Švicarska bude imala 48%+ posjeda lopte oklada je dobitna. Na to bet at home" rel="">bet at home daje koeficijent 1,60. unibet" rel="">unibet pak daje manji koeficijent za to da će Švicarska imati uopće veći posjed lopte što nema nikakve logike. 

rmQZF9s.png

Uz ovaj odličan hendikep i okladu na to da će Srbija imati manje od 52,50% posjeda lopte mislim da se isplati i riskirati sa okladom da Švicarska ima veći posjed lopte gdje je koeficijent 2,00. unibet" rel="">unibet daje 1,50 za identičnu okladu. 

Jasno je da ovdje nešto ne štima a poprilično sam siguran da je bet at home" rel="">bet at home taj koji je pogriješio. Naravno, posjed će ovisiti o rezultatu te još nekim faktorima ali generalno ako pogledamo statistiku zadnjih utakmica, što sam proučio, Švicarska je ta koja daleko više voli imati posjed lopte. Protiv Brazila su imali čak 46% dok je Srbija sa Kostarikom imala 50%. Neću sada analizirati sve prošle utakmice, iako sam sve detaljno pogledao, ali generalno Švicarska je ta koja je navikla na posjed, tražit će tri boda i gledat će se nametnuti na terenu. Također, ostavili su protiv Brazila jako dobar dojam. 

F8GeUvH.png

PIxdhU5.png

o0sTF03.png

Evo da zabilježimo i kako je bet at home , kako sam i najavljivao promjenio granicu odnosno ispravio grešku. Mislim da su svi imali sasvim dovoljno vremena uplatiti ako su željeli i da je koeficijent 1,60 za 48+% posjeda lopte Švicarske bio odličan. Sada treba malo sreće da nam i razvoj situacije na terenu ide na ruku. 

2018-06-22 10_08_09-Online sportsko klađenje & vrhunski koeficijenti _ <a href='http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home/' title='bet at home' target='_blank'  style=bet at home.com.png">

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use